Mustafa Üstündağ

Mustafa Üstündağ

Son dakika mustafa üstündağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mustafa üstündağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mustafa üstündağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Üstündağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa üstündağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 mustafa üstündağ haberi bulunmuştur. Tüm mustafa üstündağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arka Sokaklar 18. sezon oyuncları: Arka Sokaklar saat kaçta başlıyor?
Arka Sokaklar 18. sezon oyuncları: Arka Sokaklar saat kaçta başlıyor? Arka Sokaklar 18 sezon oyuncuları hakkında araştırmalar devam ediyor. Kanal D ekranlarının efsane dizisi Arka Sokaklar yeni sezonu 1 Eylül 2023 Cuma akşamı başlıyor. Rıza Baba'nın cenaze görüntüleriyle başlayacak dizinin bu sezonuna da yeni oyuncular yer aldı. Mustafa Üstündağ gibi yıldız isimler yer aldığı Arka Sokaklar saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...
1.09.2023 Televizyon
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında
Efsane geri dönüyor! 'Arka Sokaklar' 18'inci sezonu ile kendi gününde, kendi kanalında Kanal D’nin; Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 18’inci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve cuma akşamlarına damga vuran dizinin 18’inci sezonunun yapımcılığını ise D Media üstleniyor.
31.07.2023 Televizyon
Arka Sokaklar yeniden Kanal D'de! Çekimler başlıyor
Arka Sokaklar yeniden Kanal D'de! Çekimler başlıyor 17 sezon boyunca fenomen haline gelen “Arka Sokaklar” dizisi, uzun bir aranın ardından tekrardan Kanal D ekranlarında olacak. D Media tarafından çekilecek efsane yapıma Mustafa Üstündağ ve yeniden Oğuz Peçe dahil oldu.
23.07.2023 Magazin
Mustafa Üstündağ aşka geldi! "Aramızdan rüzgar bile geçmesin"
Mustafa Üstündağ aşka geldi! "Aramızdan rüzgar bile geçmesin" İki yıl önce eşi Ecem Özkaya'dan boşanan Mustafa Üstündağ, bir süredir gazeteci Tuba Kalçık ile gözlerden uzak bir aşk yaşıyordu. Mutlu birlikteliklerini birkaç hafta önce evlilikle taçlandıran ünlü çiftten yeni paylaşım geldi. Üstündağ, eşi ile pozun romantik notla paylaştı.
18.09.2022 Magazin
Mustafa Üstündağ ve Tuba Kalçık mutluluğa 'evet' dedi
Mustafa Üstündağ ve Tuba Kalçık mutluluğa 'evet' dedi Ecem Özkaya ile iki yıl önce boşanan Mustafa Üstündağ, dün bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadığı gazeteci Tuba Kalçık ile nikah masasına oturdu.
27.08.2022 Magazin
İbo Show konukları 11 Mayıs! İbo Show’un bu haftaki konukları kim, yeni bölüm konukları kimler?
İbo Show konukları 11 Mayıs! İbo Show’un bu haftaki konukları kim, yeni bölüm konukları kimler? İbo Show bu haftaki konukları için araştırmalar hızlandı. 11 Mayıs İbo Show konukları kim? sorusuna yanıt aranıyor. İbo Show, her hafta çarşamba akşamları birbirinden değerli ünlülerle seyirci karşısına çıkıyor. Şarkılar, türküler ve eğlenceli sohbetle ekran başındakilere keyifli anlar yaşatan İbo Show’un 42. yeni bölüm konukları merak ediliyor. İşte İbo Show konukları 11 Mayıs…
11.05.2022 Televizyon
Öğretmenin sır ölümü! Evinde bu halde bulundu
Öğretmenin sır ölümü! Evinde bu halde bulundu Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde kendisinden haber alınamayan bir öğretmen evinde ölü bulundu.
16.04.2022 Yaşam
Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum!
Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum! Ünlü oyuncu Sera Tokdemir, geçtiğimiz gün Cihangir’de objektiflere takıldı. Aracını istediği sırada gazetecilerle konuşan oyuncu, kendisine yapılan bir yorum üzerine “Ben alkol kullanmıyorum, tavsiye de etmiyorum” cevabını verdi.
30.11.2021 Magazin
Galaya başrol oyuncusu katılmadı!
Galaya başrol oyuncusu katılmadı! “Zoraki Misafir” filminin galası önceki yapıldı. Başrol oyuncusu Uğur Yücel geceye katılmadı.
29.10.2021 Magazin
'Mustafa Üstündağ'dan eski eşinin dizi partnerine tehdit' iddiası!
'Mustafa Üstündağ'dan eski eşinin dizi partnerine tehdit' iddiası! Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da silahlı kavgaya karıştığı için gözaltına alınan Mustafa Üstündağ'ın, eski eşi Ecem Özkaya'nın 'Gönül Dağı' dizisindeki rol arkadaşı Ferdi Sancar'ı tehdit ettiği iddia edildi. Ünlü oyuncunun, eski eşi ile fotoğrafını paylaşan Sancar'ı, "O fotoğraf kalkacak" diyerek tehdit ettiği ve küfür dolu mesaj gönderdiği ileri sürüldü.
8.05.2021 Magazin
Mustafa Üstündağ: Asıl biz darp edildik
Mustafa Üstündağ: Asıl biz darp edildik Bodrum’da yapılan TOSFED Ralli Kupası töreninde çıkan silahlı kavgaya karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve denetimli serbestlikle salıverilen Mustafa Üstündağ, olayla ilgili basın açıklaması yaptı.
20.04.2021 Magazin
Bodrum'da silahlı kavgaya karışmıştı! Mustafa Üstündağ ilk kez konuştu
Bodrum'da silahlı kavgaya karışmıştı! Mustafa Üstündağ ilk kez konuştu Oyuncu Mustafa Üstündağ, Muğla'nın Bodrum ilçesinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupası töreninde silahlı kavgaya karışmıştı. Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Mustafa Üstündağ ilk kez konuştu.
15.04.2021 Magazin
Mustafa Üstündağ'dan şoke eden hareket!
Mustafa Üstündağ'dan şoke eden hareket! Muğla'nın Bodrum ilçesinde, TOSFED Rallisi Kupa törenine oyuncu Mustafa Üstündağ'ın da karıştığı silahlı kavga gölge düşürdü. 1 kişinin yaralandığı kavga ile ilgili aralarında sanatçı Üstündağ'ın da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.
12.04.2021 Magazin
'İbo Show'un beşinci bölüm konukları...
'İbo Show'un beşinci bölüm konukları... Dokuz yıl aradan sonra seyircisiyle buluşan 'İbo Show'un beşinci bölüm fragmanı yayınlandı, yeni bölüm konukları belli oldu.
8.12.2020 Magazin
Tansel Öngel kimdir? Masumlar Apartmanı'na yeni oyuncu!
Tansel Öngel kimdir? Masumlar Apartmanı'na yeni oyuncu! Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta Safiye'nin sevgilisi Naci karakterini kimin oynayacağı merak ediliyordu. Masumlar Apartmanı Naci karakterini oyuncu Tansel Öngel canlandıracak. Peki, Tansel Öngel kimdir? Masumlar Apartmanı'nda Naci'yi canlandıran Tansel Öngel ile ilgili merak edilenler...
24.11.2020 Gündem
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağlamayı başaran Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Safiye'nin sevgilisi Naci ortaya çıkıyor. Herkes Safiye’nin aşka düşman olduğunu düşünürken, Naci’nin gelişi onun tüm duygularını alt üst edecek. Peki, Masumlar Apartmanı 11. bölümde neler olacak? Safiye eski sevgilisi Naci'ye karşı koyabilecek mi? Masumlar Apartmanı Safiye'nin sevgilisi kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ve detayları...
24.11.2020 Gündem
Mustafa Üstündağ yeni bir aşka yelken açtı
Mustafa Üstündağ yeni bir aşka yelken açtı Geçtiğimiz ocak ayında Ecem Özkaya ile 10 yıllık evliliğini bitiren oyuncu Mustafa Üstündağ, yeni bir aşka yelken açtı
24.10.2020 Magazin
EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı…
EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin izleyicileri fragmanın yayınlanmasıyla birlikte yeni bölümde neler olacağını araştırmaya başladı. Peki EDHO 161. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 161. bölüm fragmanı…
24.03.2020 Gündem
EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı…
EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı… EDHO, 160. bölümüyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanacak olan yeni bölümde Hızır Çakırbeyli aldığı ölüm haberi sonrası oldukça öfkelenecek. Yakınlarının bir araya geleceği değerlendirme esnasında her taşın altına bakılması emrini verecek. Peki EDHO 160. bölüm bu akşam var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman? İşte EDHO 160. bölüm fragmanı…
17.03.2020 Gündem
Ecem Özkaya kimdir? Nerelidir? Ecem Özkaya kaç yaşında?
Ecem Özkaya kimdir? Nerelidir? Ecem Özkaya kaç yaşında? Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ ile ayrıldıktan sonra Ecem Özkaya kimdir? Nerelidir? Ecem Özkaya kaç yaşında? soruları çok sık aratılıyor. İşte detaylar…
10.01.2020 Gündem
Ecem Özkaya ile boşanan oyuncu Mustafa Üstündağ Mekke'ye gitti
Ecem Özkaya ile boşanan oyuncu Mustafa Üstündağ Mekke'ye gitti 10 yıllık eşi Ecem Özkaya'dan tek celsede boşanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Mustafa Üstündağ, Mekke'ye gitti. Instagram hesabından Mekke'de çektiği bir karesini paylaşan oyuncu, "Yok başka efendim tek olan Allah vardır" dedi.
10.01.2020 Magazin
Mustafa Üstündağ kimdir? Mustafa Üstündağ nerelidir? Kaç yaşında?
Mustafa Üstündağ kimdir? Mustafa Üstündağ nerelidir? Kaç yaşında? 11 Şubat 1977 yılında Mersin’de dünyaya gelen Mustafa Üstündağ, oyunculuk kariyerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alarak başladı. Mustafa Üstündağ, Yersiz Yurtsuz dizisinde Ferdi Tayfur'un oğlu karakterine hayat verdiği dizinin ardından birçok dizi ve tiyatro oyununda sahne aldı. Peki Mustafa Üstündağ kimdir, nerelidir? Kaç yaşında?
7.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Üstündağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa üstündağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.