Gazete Vatan Logo
Magazin Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum!

Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum!

Ünlü oyuncu Sera Tokdemir, geçtiğimiz gün Cihangir’de objektiflere takıldı. Aracını istediği sırada gazetecilerle konuşan oyuncu, kendisine yapılan bir yorum üzerine “Ben alkol kullanmıyorum, tavsiye de etmiyorum” cevabını verdi.

Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum!

Ünlü oyuncu Sera Tokdemir, geçtiğimiz gün Cihangir Rika'da objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla konuşan Tokdemir, önümüzdeki ay sözü ve müziği kendisine ait olan bir single çıkaracağının müjdesini verdi.

"TAVSİYE ETMİYORUM"

Ardından aracını isteyen oyuncu, muhabirlerin "Gece kulübünden çıkıyorsunuz, trafik kontrolüne takılmayın" yorumu yapması üzerine "Ben alkol kullanmıyorum, tavsiye de etmiyorum" cevabını verdi. Öte yandan Başrollerini Uğur Yücel, Mustafa Üstündağ, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Ayşe Kökçü ve Gürgen Öz'ün paylaştığı, Türkiye'de ilk kez Virtual Production (Sanal Prodüksiyon) teknolojisinin kullanıldığı komedi filmi 'Zoraki Misafir'in galası, geçtiğimiz haftalarda Kanyon sinemalarında gerçekleşmişti. Filminin galasına katılan 40 taşındaki oyuncu ve şarkıcı Tokdemir'in şıklığı, akıllara Kate Middleton, Grace Kelly ve Lady Diana'yı getirmişti.

GECEYE DAMGA VURDU

Güzel oyuncunun gala için dekoltesi abartılı bir elbise yerine zarifliğini ortaya koyduğu siyah kadife elbise seçimi ve parmağındaki 100.000 TL'lik yüzükleri, geceye damgasını vurmuştu. Geçtiğimiz aylarda ise Sera Tokdemir ve Sinan Çalışkanoğlu, ortak arkadaşları Pınar Kaşgören'in doğum günü partisinde buluşmuştu. Boğaz'da bir teknede Tokdemir’in organize ettiği kutlamada, neşeli anlar objektiflere yansımıştı.

Haberin Devamı