Sera Tokdemir

Sera Tokdemir

Son dakika Sera Tokdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sera Tokdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sera Tokdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sera Tokdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sera tokdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 sera tokdemir haberi bulunmuştur. Tüm sera tokdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkını ilan etti! İşte ilk kare
Sera Tokdemir ve Gökhan Göz aşkını ilan etti! İşte ilk kare Oyuncu Sera Tokdemir, modacı Gülşah Saraçoğlu ile olaylı bir şekilde ayrılan iş insanı Gökhan Göz ile sevgili oldu. Sosyal medya hesabında Göz ile çektirdiği romantik bir fotoğraf paylaşan Tokdemir, "Göklerden gelen bir karar tövbeni ve sözünü bozar. Bozdu" diyerek sevgisini haykırdı.
3.04.2023 Magazin
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar!
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar! Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak ve Sakarya'da hissedildi. Depreme evde ve uykuda yakalanan birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarında 'geçmiş olsun' mesajı yayınladı.
23.11.2022 Magazin
Sera Tokdemir koronavirüse yakalandı!
Sera Tokdemir koronavirüse yakalandı! Oyuncu Sera Tokdemir,sosyal medyadan yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu: Az önce covid pozitif olduğumu öğrendim.
22.12.2021 Magazin
Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum!
Sera Tokdemir'den alkol açıklaması: Ben kullanmıyorum! Ünlü oyuncu Sera Tokdemir, geçtiğimiz gün Cihangir’de objektiflere takıldı. Aracını istediği sırada gazetecilerle konuşan oyuncu, kendisine yapılan bir yorum üzerine “Ben alkol kullanmıyorum, tavsiye de etmiyorum” cevabını verdi.
30.11.2021 Magazin
Galaya başrol oyuncusu katılmadı!
Galaya başrol oyuncusu katılmadı! “Zoraki Misafir” filminin galası önceki yapıldı. Başrol oyuncusu Uğur Yücel geceye katılmadı.
29.10.2021 Magazin
Vay Halime filmi nerede çekildi, konusu nedir? Vay Halime filmi oyuncuları kimlerdir?
Vay Halime filmi nerede çekildi, konusu nedir? Vay Halime filmi oyuncuları kimlerdir? Vay Halime filmi oyuncuları kimler, konusu ne? Başrolünde müzisyen Hüsnü Şenlendirici'nin olduğu Vay Halime filmi bu akşam izleyiciyle buluşacak. İşte Vay Halime filmi oyuncuları, konusu ve diğer detaylar…
2.06.2021 Gündem
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü!
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü! Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan Mehmet Ali Erbil sıkıntılı günlerini geride bıraktı. Ünlü komedyen kısır yediği keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.
17.03.2021 Magazin
Bu hafta 7 film vizyona girecek!
Bu hafta 7 film vizyona girecek! Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 7 film vizyona girecek.
5.12.2019 Kültür Sanat
"Her gün seninle güzel"
"Her gün seninle güzel" Oyuncu ve şarkıcı Sera Tokdemir’in armatör Kerim Taşçı ile arkadaşlığı aşka dönüştü.
5.07.2019 Magazin
Google'da en çok ne arıyoruz?
Google'da en çok ne arıyoruz? Google, Türkiye genelinde 25 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında en çok nelerin arandığını açıkladı. İlk sırada "Süper Lig Puan Durumu" arama kriteri göze çarparken bakın listeye başka kimler girdi?
4.03.2019 Bilim ve Teknoloji
"Oğluma 'baban öldü' diyemedim"
"Oğluma 'baban öldü' diyemedim" Oyuncu Sera Tokdemir, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Tokdemir, ocak ayında hayatını kaybeden eski eşi Göksel Gencer'i ölüm haberini aldığı günü canlı yayında anlattı...
1.03.2019 Magazin
İlk şarkı heyecanı
İlk şarkı heyecanı Oyuncu Sera Tokdemir, bir senedir çalışmaları süren “Aşk Haklıyı Seçmiyor” isimli single’ını yayınladı.
28.10.2018 Magazin
Stüdyodan çıkmıyoruz
Stüdyodan çıkmıyoruz Sera Tokdemir önceki gün Zorlu AVM’deydi.
1.08.2018 Magazin
Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri kimdir? Mehtap Bayri kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gündemde çok konuşulan Mehtap Bayri hakkında merak edilenleri derledik. İşte Mehtap Bayri ile ilgili detaylar...
27.03.2018 Gündem
Oyunculuğu bırak albüm yap!
Oyunculuğu bırak albüm yap! Diriliş Ertuğrul dizisinde oynayan Sera Tokdemir’in otizmli çocuklar için yazdığı şarkı Serdar Ortaç tarafından bestelendi.
13.03.2018 Magazin
Turabi Çamkıran kimdir? (Survivor 2018)
Turabi Çamkıran kimdir? (Survivor 2018) Turabi Çamkıran kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Survivor All Star takımında mücadele eden Turabi Çamkıran en gözde isimler arasında yer alıyor. Daha önce 2 kez Survivor şampiyonluğunu elde eden Turabi Çamkıran ile ilgili bilgileri derledik.
13.02.2018 Gündem
'Diriliş Ertuğrul'da 8 flaş transfer!
'Diriliş Ertuğrul'da 8 flaş transfer! TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul'a 8 yeni oyuncu dahil oldu.
25.10.2017 Televizyon
ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? - 9 Eylül Cumartesi ATV’nin 9 Eylül Cumartesi gününe ait yayın akışı ilk olarak ATV Hafta Sonu adlı haber programı ile başlayacak. ATV Hafta Sonu saat sabah 07.00’de ekrana gelecek Daha sonra sırasıyla Kertenkele adlı komedi dizisinin 77 ve 78. Bölümleri ile devam edecek sabah kuşağı, Seven Ne Yapmaz ve Hafta Sonu ATV Ana Haber ile son bulacak. Akşam kuşağında ise, Kanatsız Kuşlar adlı yerli dram dizisini ve Killing Salazar adlı yabancı sinemayı izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Atv yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi
Atv yayın akışında bugün neler var? - 2 Eylül Cumartesi Atv’nin 2 Eylül Cumartesi tarihli yayın akışı, sabah saatlerinde Atv’de Hafta Sonu programı ile birlikte başlayacak. Daha sonra, Atv yayın akışı sabah kuşağı Kertenkele, Aşk ve Mavi ve Kanatsız Kuşlar gibi dizilerle devam edecek. Akşam kuşağında ise Hafta Sonu Atv Ana Haber sonrası Yenilmezler ve Şu An Muhteşem adlı iki yabancı sinema ekranlara geliyor olacak.
29.09.2021 Gündem
Film için Makedonya yolcusu
Film için Makedonya yolcusu Oyuncu Sera Tokdemir, önceki gün bir AVM’deydi.
29.07.2017 Magazin
ATV yayın akışında bugün neler var? – 18 Temmuz Salı
ATV yayın akışında bugün neler var? – 18 Temmuz Salı ATV’nin 18 Temmuz Salı gününe ait yayın akışı sabahın ilk saatlerinde Kertenkele dizisinin tekrar bölümlerinden birisiyle birlikte başlayacak. Ardından da gün boyunca bilgilendirici ve eğlenceli programlar ile devam edecek. Bugünün akşam kuşağında ise yeni başlayan eğlence programlarından olan 3 Kuşak 1 Cevap programı yer alıyor. ATV’nin 18 Temmuz Salı günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? – 10 Temmuz Pazartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? – 10 Temmuz Pazartesi ATV’nin 10 Temmuz Pazartesi gününe ait yayın akışı sabahın ilk saatlerinde Kertenkele dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlayacak ve gün boyunca eğlenceli ve bilgilendirici programlar ile devam edecek. Akşam kuşağında ise yeni başlayan dizilerden olan Kanatsız Kuşlar yer alıyor. ATV’nin 10 Temmuz Pazartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
İrem Derici'ye 'Mustafa Ceceli' şoku!
İrem Derici'ye 'Mustafa Ceceli' şoku! Ünlü şarkıcı İrem Derici, Kanal D'de program yapmaya başladı. İlk konuk olarak son dönemde boşanma haberleriyle gündemde olan Mustafa Ceceli'yi çıkaran İrem, reyting sıralamasında gerilerde kaldı!
25.06.2017 Magazin
Pastalı doğum günü baskını
Pastalı doğum günü baskını Ünlü oyuncuların menajerliğini yapan Selim Akar, geçtiğimiz günlerde 40 yaşına girdi.
21.06.2017 Magazin
Bakım şart
Bakım şart Oyuncu Sera Tokdemir, önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı.
17.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sera Tokdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sera tokdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.