Ecem Özkaya

Ecem Özkaya

Son dakika ecem özkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ecem özkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ecem özkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ecem Özkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ecem özkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 ecem özkaya haberi bulunmuştur. Tüm ecem özkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gönül Dağı dizisinde yüzler bir nebze gülecek! Ünlü oyuncu geri geliyor
Gönül Dağı dizisinde yüzler bir nebze gülecek! Ünlü oyuncu geri geliyor Cumartesi akşamları en çok Gönül Dağı izleniyır. 112. bölümüyle de izleyiciyi ekran başına kilitleyen diziden sürpriz bir geri dönüş haberi geldi. Detaylar aşağıda..
5.11.2023 Televizyon
Hazal Çağlar gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi! 'Yine bomba gibi döndün'
Hazal Çağlar gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi! 'Yine bomba gibi döndün' Gönül Dağı dizisinin kadrosunda Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya ve Ecem Özkaya gibi isimlerin bulunduğu dizide hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından paylaştığı mini şortlu pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.
9.10.2022 Magazin
Mustafa Üstündağ aşka geldi! "Aramızdan rüzgar bile geçmesin"
Mustafa Üstündağ aşka geldi! "Aramızdan rüzgar bile geçmesin" İki yıl önce eşi Ecem Özkaya'dan boşanan Mustafa Üstündağ, bir süredir gazeteci Tuba Kalçık ile gözlerden uzak bir aşk yaşıyordu. Mutlu birlikteliklerini birkaç hafta önce evlilikle taçlandıran ünlü çiftten yeni paylaşım geldi. Üstündağ, eşi ile pozun romantik notla paylaştı.
18.09.2022 Magazin
Mustafa Üstündağ ve Tuba Kalçık mutluluğa 'evet' dedi
Mustafa Üstündağ ve Tuba Kalçık mutluluğa 'evet' dedi Ecem Özkaya ile iki yıl önce boşanan Mustafa Üstündağ, dün bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadığı gazeteci Tuba Kalçık ile nikah masasına oturdu.
27.08.2022 Magazin
Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu mu? Yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekran başında tutmayı başaran, sevilen dizi Gönül Dağı’nin yeni sezonu bekleniyor. Gönül Dağı yeni sezon bölümlerinde ise başrole kimin geçeceği merak konusu. Yaz arası veren dizide yeni oyuncuların olup olmadığı ve yeni sezonun ne zaman başlayacağı araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu mu? Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gönül Dağı oyuncuları kim? İşte detaylar…
19.08.2022 Televizyon
Oya İloğulları kimdir? Gönül Dağı'na Elvan karakteriyle katılan Oya İloğulları kaç yaşında, nereli?
Oya İloğulları kimdir? Gönül Dağı'na Elvan karakteriyle katılan Oya İloğulları kaç yaşında, nereli? TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı’na yeni bir oyuncu daha eklendi. Genç oyuncu, Gönül Dağı'nda yörük kızı Elvan rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Peki, Oya İloğulları kimdir, kaç yaşında, nereli?
29.12.2021 Televizyon
Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tanıtımı yayınlandı mı, yeni sezon tarihi belli mi?
Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tanıtımı yayınlandı mı, yeni sezon tarihi belli mi? Eylül ayına girilmesiyle dizilerin yeni sezon bölümlerinin yayınlanacağı tarih de merak edildi. Yeni sezon tarihi merak edilen dizilerden biri de Gönül Dağı oldu. Gönül Dağı yeni sezon ne zaman, sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tanıtımı yayınlandı mı, yeni sezon tarihi belli mi?
2.09.2021 Gündem
'Gönül Dağı' dizisinden bayram sürprizi!
'Gönül Dağı' dizisinden bayram sürprizi! TRT1 ekranlarında cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan 'Gönül Dağı' dizisi 30'uncu bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara vermişti. Ancak dizide, Kurban Bayramı için sürpriz bir karar verildi.
15.07.2021 Televizyon
'Mustafa Üstündağ'dan eski eşinin dizi partnerine tehdit' iddiası!
'Mustafa Üstündağ'dan eski eşinin dizi partnerine tehdit' iddiası! Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da silahlı kavgaya karıştığı için gözaltına alınan Mustafa Üstündağ'ın, eski eşi Ecem Özkaya'nın 'Gönül Dağı' dizisindeki rol arkadaşı Ferdi Sancar'ı tehdit ettiği iddia edildi. Ünlü oyuncunun, eski eşi ile fotoğrafını paylaşan Sancar'ı, "O fotoğraf kalkacak" diyerek tehdit ettiği ve küfür dolu mesaj gönderdiği ileri sürüldü.
8.05.2021 Magazin
'Gönül Dağı' dizisinden kötü haber!
'Gönül Dağı' dizisinden kötü haber! TRT 1 ekranlarında cumartesi günleri yayınlanan 'Gönül Dağı' dizisi yayın akışından kaldırıldı.
31.12.2020 Televizyon
Mustafa Üstündağ yeni bir aşka yelken açtı
Mustafa Üstündağ yeni bir aşka yelken açtı Geçtiğimiz ocak ayında Ecem Özkaya ile 10 yıllık evliliğini bitiren oyuncu Mustafa Üstündağ, yeni bir aşka yelken açtı
24.10.2020 Magazin
Gönül Dağı dizisi ne zaman başlıyor? Gönül Dağı dizisi oyuncuları kim? Gönül Dağı nerede çekiliyor?
Gönül Dağı dizisi ne zaman başlıyor? Gönül Dağı dizisi oyuncuları kim? Gönül Dağı nerede çekiliyor? Merakla beklenen yeni dizi Gönül Dağı dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Milyonları ekran başında buluşturacak Gönül Dağı, Bozkırda yaşayanların efsanelerinden uyarlanan bir aşk hikayesinin ekranlara taşıyacak. İzleyenleri derinden etkileyecek hikayesi ve Anadolu insanının gelenekleri Günül Dağı ile ekranlara gelecek. Peki, Gönül Dağı dizisi ne zaman başlıyor? Gönül Dağı dizisi oyuncuları kim? Gönül Dağı konusu ne? Gönül Dağı nerede çekiliyor? İşte Gönül Dağı dizisi hakkında merak edilenler...
7.10.2020 Gündem
Ecem Özkaya kimdir? Nerelidir? Ecem Özkaya kaç yaşında?
Ecem Özkaya kimdir? Nerelidir? Ecem Özkaya kaç yaşında? Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ ile ayrıldıktan sonra Ecem Özkaya kimdir? Nerelidir? Ecem Özkaya kaç yaşında? soruları çok sık aratılıyor. İşte detaylar…
10.01.2020 Gündem
Ecem Özkaya ile boşanan oyuncu Mustafa Üstündağ Mekke'ye gitti
Ecem Özkaya ile boşanan oyuncu Mustafa Üstündağ Mekke'ye gitti 10 yıllık eşi Ecem Özkaya'dan tek celsede boşanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Mustafa Üstündağ, Mekke'ye gitti. Instagram hesabından Mekke'de çektiği bir karesini paylaşan oyuncu, "Yok başka efendim tek olan Allah vardır" dedi.
10.01.2020 Magazin
Mustafa Üstündağ kimdir? Mustafa Üstündağ nerelidir? Kaç yaşında?
Mustafa Üstündağ kimdir? Mustafa Üstündağ nerelidir? Kaç yaşında? 11 Şubat 1977 yılında Mersin’de dünyaya gelen Mustafa Üstündağ, oyunculuk kariyerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alarak başladı. Mustafa Üstündağ, Yersiz Yurtsuz dizisinde Ferdi Tayfur'un oğlu karakterine hayat verdiği dizinin ardından birçok dizi ve tiyatro oyununda sahne aldı. Peki Mustafa Üstündağ kimdir, nerelidir? Kaç yaşında?
7.01.2020 Gündem
Mustafa Üstündağ ile Ecem Özkaya boşandı!
Mustafa Üstündağ ile Ecem Özkaya boşandı! Ünlü çiftten üzen haber geldi. Mustafa Üstündağ ile Ecem Özkaya evliliklerini sonlandırdı.
7.01.2020 Magazin
Rüzgar Erkoçlar: Asla kesmek yok
Rüzgar Erkoçlar: Asla kesmek yok Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, önceki akşam ‘Kim Daha Mutlu’ filminin galasına katıldı. Yanında 2018 yılında evlendiği Tuğba Beyazoğlu vardı.
16.05.2019 Magazin
'Kim Daha Mutlu?'nun galası yapıldı
'Kim Daha Mutlu?'nun galası yapıldı BSK Yapım imzalı, yönetmen ve senaristliğini Hakan Haksun'un üstlendiği, başrollerini Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Hasan Denizyaran, Ümit Erdim ve Bengi İdil Uras'ın üstlendiği "Kim Daha Mutlu?" filminin galası gerçekleşti.
15.05.2019 Kültür Sanat
'Kim Daha Mutlu?' 17 Mayıs'ta vizyonda!
'Kim Daha Mutlu?' 17 Mayıs'ta vizyonda! Yönetmen ve senaristliğini 'Hakan Haksun'un üstlendiği, başrollerini Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Hasan Denizyaran ve Ümit Erdim'in paylaştığı Kim Daha Mutlu?’ filmi; birbirlerinin hayatlarına bakarak ve kendilerinde olmayana göre kendi mutluluk hedeflerini belirlemiş üç genç kadının samimi hikayesini anlatıyor...
29.04.2019 Kültür Sanat
Gülçin Ergül'den film müziği sürprizi!
Gülçin Ergül'den film müziği sürprizi! Solo kariyerine devam eden Gülçin Ergül, baharı yepyeni bir şarkı ile karşılıyor.
27.03.2019 Kültür Sanat
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı Kendi alanında başarılı 26 kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde DasDas'ta düzenlenen defilede podyuma çıktı.
9.03.2019 Magazin
Can Kırıkları 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!
Can Kırıkları 1. bölümüyle bu akşam başlıyor! Can Kırıkları ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. ATV'nin yeni dizisi Can Kırıkları'nın 1. bölüm fragmanları yayınlandı ve izleyenleri heyecanlandırdı. İşte Can Kırıkları dizi konusu ve oyuncuları hakkındaki bilgiler...
8.10.2018 Gündem
Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak Cuma Beyaz Show konukları...
Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak Cuma Beyaz Show konukları... Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak akşamı ekrana gelecek olan fenomen program Beyaz Show'a kimlerin konuk olacağı belli oldu. Henüz fragmanı yayınlanmamış olan Beyaz Show yarın akşam da herkese eğlenceli anlar yaşatacak.
18.01.2018 Gündem
11 aileden 1'i mağdur! Tüyler ürperten rapor...
11 aileden 1'i mağdur! Tüyler ürperten rapor... ‘Trafikte Haklarım Derneği’nin Meclis’e gönderdiği rapora göre, Türkiye’de trafik kazalarında ölen her 100 yayadan 26’sı çocuk, her 11 aileden biri trafik mağduru... Raporda hasar danışmanlık firması görevlilerinin, kaza yerine polisten önce gidip trafik mağdurlarını ‘Çok tazminat alacaksınız’ diye dolandırdığı vurgulandı
13.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ecem Özkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ecem özkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.