Gazete Vatan Logo

Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekran başında tutmayı başaran, sevilen dizi Gönül Dağı’nin yeni sezonu bekleniyor. Gönül Dağı yeni sezon bölümlerinde ise başrole kimin geçeceği merak konusu. Yaz arası veren dizide yeni oyuncuların olup olmadığı ve yeni sezonun ne zaman başlayacağı araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu mu? Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gönül Dağı oyuncuları kim? İşte detaylar…

Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı’nın yeni sezon tarihi araştırılıyor. Yaz arası veren dizide başrol oyuncusunun kim olacağı merak edilirken yeni sezonun ne zaman başlayacağı da sorgulanan konulalr arasında geliyor. Peki, Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu mu? Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gönül Dağı oyuncuları kim? İşte detaylar…

GÖNÜL DAĞI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gönül Dağı Yeni Sezon tarihi henüz açıklanmadı. Geçen yıl Gönül Dağı dizisi eylül ayında başlamıştı. Beklentiler sevilen dizinin eylül ayı içeride başlayacağı yönünde. Günül Dağı dizisinin yeni sezonunun TRT tarafından açıklanması bekleniyor.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI KİM?

Gönül Dağı oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün gibi isimler yer alıyor.

GÖNÜL DAĞI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Türkiye'de gerçekte Gönül Dağı şeklinde bilinen bir dağ yoktur. Gönül Dağı efsanesi de dizinin senaryosu gereği kurgulanmış bir efsane olarak bilinir. Gönül Dağı denildiğinde Neşet Ertaş'ın aynı isimli türküsü akla gelmektedir. Bozkır topraklarında çekilen dizi Gönül Dağı ile bağdaştırılmıştır. Gönül Dağı dizisinin çekimleri Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilmektedir. Dizide geçen Gedelli köyü, Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı bir köydür. Senaryoda geçen Gedelli köyü, aslında dizinin çekimlerinin yapıldığı Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinin kırsal bölgesi diyebiliriz.

Haberin Devamı