Müslüm Filmi

Müslüm Filmi

Son dakika MÜSLÜM FİLMİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MÜSLÜM FİLMİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MÜSLÜM FİLMİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müslüm Filmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müslüm filmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 müslüm filmi haberi bulunmuştur. Tüm müslüm filmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Arabesk müziğin efsaneleşmiş isimlerinden Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Şanlıurfa'da doğan ardından ailesiyle Adana’ya göç eden Müslüm Gürses’in Adana'da yolu bir gün halkevine düşer ve bu tesadüf onun hayatının dönüm noktası olur. Müdür Limoncu Ali'den ilk müzik eğitimini alan, sesiyle kitleleri etkileyen Müslüm Gürses’in yolu Adana’dan sonra İstanbul’a düşer. Burada hayatının aşkı oyuncu Muhterem Nur'u bulur. Peki, Müslüm filmi nerede çekildi? İşte Müslüm filminin konusu ve oyuncu kadrosu…
26.08.2022 Televizyon
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri
Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses ölümünün 8. yılında anılıyor! İşte Müslüm Gürses'in hayatı, şarkıları ve filmleri Müslüm Gürses'in aramızdan ayrılışının 8. yılında anılıyor. Müslüm Gürses acılarla dolu 60 yıllık yaşamına, 78 albüm ve 38 film sığdırdı. Hayranlarının "Müslüm Baba" adını taktığı Müslüm Gürses arabesk müziğin efsane ismi olarak gönüllerde yaşamaya devam ediyor. Peki, Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yılında öldü? Müslüm Gürses kaç yaşında vefat etti? İşte Müslüm Gürses hayatı, şarkıları ve filmleri
3.03.2021 Gündem
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü
Beyaz takım elbise en çok ona yakışıyordu! Müslüm Gürses kimdir? Çocukluğu, sanat hayatı ve ölümü Beyaz takım elbise deyince herkesin aklına ilk o gelir. Arabesk müziğin babası, halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses, ölümünün 7. yılında anılıyor. Sanatçı, 7 Mayıs 1953'te Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Fıstıközü köyünde, tarım işçisi Mehmet ve Emine Akbaş çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Zeyno ve Ahmet adında iki kardeşi olan Gürses'in ailesi, ekonomik sıkıntılar nedeniyle kendisi 3 yaşındayken Adana'ya göç etti. Müslüm Gürses, ilkokuldan sonra eğitime devam edemeyerek, bir süre ayakkabı tamircisi ve terzi olarak çalıştı. Babasının engellemesine rağmen, annesinin desteğiyle 1967'de henüz 14 yaşındayken Adana'da bir çay bahçesinde düzenlenen ses yarışmasına katılan sanatçı, birinci olarak dikkati çekti. Peki Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses kaç yaşında öldü? Müslüm Gürses'in hayatı...
3.03.2020 Gündem
Müslüm filmi nerede çekildi? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir?
Müslüm filmi nerede çekildi? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir? Arabesk müzik sanatçısı Müslüm Gürses’in hayatının konu edindiği ‘’Müslüm’’ filmi ilk kez bir televizyon kanalında yayınlanacak. Müslüm Gürses’in dram ve acı dolu hayatını anlatan Müslüm filminin kadrosunda ise birbirinden değerli oyuncular yer alıyor. Peki Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filminin oyuncuları kimlerdir? Hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?
18.10.2019 Yaşam
‘Müslüm’ filmi yeniden vizyona giriyor
‘Müslüm’ filmi yeniden vizyona giriyor Gösterime girdiği günden itibaren büyük ilgi gören ve 6 milyonu aşkın izleyiciyle rekora imza atan “Müslüm” filmi yeniden vizyona giriyor
28.02.2019 Magazin
Müslüm'ün gömleğine 10 bin lira
Müslüm'ün gömleğine 10 bin lira Atilla Kaplakarslan’ın başkanlığını yaptığı ‘Engelsiz Yaşam Vakfı’ düzenlediği ‘Yılın En İyileri Ödül Töreni’ önceki akşam yapıldı.
10.01.2019 Magazin
Müslüm'ü 6 milyon kişi izledi
Müslüm'ü 6 milyon kişi izledi Müslüm Gürses'in gerçek yaşam hikayesini sinemaya uyarlayan "Müslüm" filmi, 7 haftada, 6 milyon 51 bin izleyiciye ulaştı.
18.12.2018 Televizyon
Müslüm filminden bir rekor daha!
Müslüm filminden bir rekor daha! Müslüm filmi 5 milyon 56 bin kişi ile Arif v 216'yı da geride bırakarak 2018'in şu ana kadar en çok izlenen filmi unvanına erişti.
27.11.2018 Magazin
Funda Arar: Mendil dayanmadı
Funda Arar: Mendil dayanmadı Funda Arar geçen akşam ‘Arabesk Geceleri’ konseptiyle Günay Restaurant sahnesindeydi. Şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı
23.11.2018 Magazin
'Müslüm' filmini kaç kişi izledi?
'Müslüm' filmini kaç kişi izledi? 2013 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Müslüm Gürses'in yaşamını konu alan 'Müslüm' filmi, 26 Ekim'de seyircisiyle buluşmuştu. 785 salonda gösterilen film, 23 günde 4 milyon barajını aştı.
20.11.2018 Magazin
Müslüm filminin ünü dünyaya yayıldı
Müslüm filminin ünü dünyaya yayıldı Vizyondaki üçüncü haftasında yaklaşık 3,5 milyon izlenen 'Müslüm' filmi, Avrupa'da sekiz ülkede vizyona girdi.
16.11.2018 Televizyon
'Müslüm' filmi Avrupa'da vizyona girdi
'Müslüm' filmi Avrupa'da vizyona girdi Vizyondaki üçüncü haftasında yaklaşık 3,5 milyon kişiye efsanevi sanatçı Müslüm Gürses’in hayatının bilinmeyen yönlerini anlatan 'Müslüm' filmi, Avrupa’da sekiz ülkede vizyona girdi.
15.11.2018 Kültür Sanat
'Müslüm' filmi rekora koşuyor
'Müslüm' filmi rekora koşuyor 2013 yılında yaşamını yitiren usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını anlatan 'Müslüm' filmini, 17 günde yaklaşık 3,5 milyon kişi izledi.
13.11.2018 Televizyon
'Müslüm' filmini 10 günde kaç kişi izledi?
'Müslüm' filmini 10 günde kaç kişi izledi? 2013 yılında yaşamını yitiren usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını anlatan 'Müslüm' filmi, ilk 10 günde büyük başarı elde etti.
6.11.2018 Magazin
'Müslüm'e giden 'ciğerini bırakıp' çıkıyor
'Müslüm'e giden 'ciğerini bırakıp' çıkıyor Yönetmenliğini Can Ulkay ile "Ketche" ismiyle tanınan Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği "Müslüm" filmi, vizyona girdiği ilk üç günde 600 bin 141 kişi tarafından izlendi. Bugüne kadar toplam hasılatı 8 milyon 683 bin olan filme sosyal medyada övgü dolu sözler sarf edildi. "Ciğerimizi salonda bıraktık", "Film ateş ediyor", "Çok güzeldi, çok buruktu" gibi yorumlar yapan sosyal medya kullanıcıları filmi izlerken yaşadıkları duygusal anları esprili bir dille paylaştı.
30.10.2018 Kültür Sanat
‘Müslüm’ bir günde yarım milyon izlendi
‘Müslüm’ bir günde yarım milyon izlendi 26 Ekim’de vizyona giren ‘Müslüm’ filmi ilk günden salonları doldurdu. Bir günde yaklaşık 500 bin kişi filmi izlemek için salonlara koştu. Yoğun ilgi sebebiyle sinema salonlarında ek seanslar konulmaya başlandı.
29.10.2018 Kültür Sanat
'Müslüm' vizyona girmeden satış rekoru kırdı
'Müslüm' vizyona girmeden satış rekoru kırdı Arabesk müziğinin usta isimlerinden olan, 'Baba' lakaplı Müslüm Gürses’in hayatını anlatan 'Müslüm' filmi, 26 Ekim Cuma günü vizyona girecek. Ön satışları 15 Ekim'de başlatılan filme vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
25.10.2018 Kültür Sanat
Şükran Ovalı 'Müslüm'ü izledi sütten kesildi!
Şükran Ovalı 'Müslüm'ü izledi sütten kesildi! 2 ay önce anne olan oyuncu Şükran Ovalı, yapımcının uyarısını dinlemeyerek Müslüm Gürses'in hayat hikayesinin anlatıldığı filmi izleyince sütten kesildi.
23.10.2018 Magazin
Son hali izleyiciyi şaşırttı
Son hali izleyiciyi şaşırttı O Ses Türkiye'ye konuk olan O Ses Çocuklar'ın yıldızı Şahin Kendirci, Müslüm filminde oyuncu olarak karşımıza çıktı.
22.10.2018 Televizyon
Müslüm’ün burnu  o kadar büyük değil
Müslüm’ün burnu o kadar büyük değil Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur, önceki gün “Plak ve Ben” söyleşilerine katıldı. Nur, Müslüm filmi ile ilgili “Tek hata Müslüm’ün burnu o kadar büyük değil. Beni canlandıran Zerrin Tekindor’u izlerken kendimi gördüm” dedi
8.09.2018 Magazin
'Müslüm’ün vizyon tarihi belli oldu!
'Müslüm’ün vizyon tarihi belli oldu! Arabeskin babası Müslüm Gürses'in hayatını anlatan 'Müslüm' filminin vizyon tarihi netleşti.
20.02.2018 Kültür Sanat
Baba’dan Bond’a fırça
Baba’dan Bond’a fırça 2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses’in hayat hikayesini anlatan ve çekimleri Adana’da devam eden ‘Müslüm’ filminin fragmanı yayınlandı.
4.01.2018 Magazin
İşte 'Müslüm' filminin fragmanı...
İşte 'Müslüm' filminin fragmanı... 3 Mart 2013’te vefat eden arabesk müziğin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayatını anlatan Müslüm filminin ilk fragmanı yayınlandı.
4.01.2018 Televizyon
Müslüm Gürses’in hayatı beyaz perdeye aktarılıyor
Müslüm Gürses’in hayatı beyaz perdeye aktarılıyor Geçtiğimiz yıllarda hayata veda eden ünlü sanatçı Müslüm hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Çekimleri Adana’da devam eden ‘Müslüm’ filminin ilk görüntüleri düzenlenen basın toplantısında kamuoyu ile paylaşıldı.
3.01.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Müslüm Filmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müslüm filmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.