Gazete Vatan Logo

'Müslüm'e giden 'ciğerini bırakıp' çıkıyor

Yönetmenliğini Can Ulkay ile "Ketche" ismiyle tanınan Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği "Müslüm" filmi, vizyona girdiği ilk üç günde 600 bin 141 kişi tarafından izlendi. Bugüne kadar toplam hasılatı 8 milyon 683 bin olan filme sosyal medyada övgü dolu sözler sarf edildi. "Ciğerimizi salonda bıraktık", "Film ateş ediyor", "Çok güzeldi, çok buruktu" gibi yorumlar yapan sosyal medya kullanıcıları filmi izlerken yaşadıkları duygusal anları esprili bir dille paylaştı.

'Müslüm'e giden 'ciğerini bırakıp' çıkıyor

Müslüm Gürses'in yaşamını anlatan filme hafta sonu birçok sinemasever koştu. Box Office Türkiye'den derlenen bilgilere göre; ilk üç günde 600 bin 141 kişinin izlediği Müslüm Gürses'in yaşamını anlatan filmin hafta sonu elde ettiği hasılat ise 8 milyon 683 bin lira oldu.

Sosyal medya kullancılarının özellikle Twitter ve Instagram'da övgü dolu sözlerle bahsettiği filme yüz binlerce insan koştu.

Bol bol ağladıklarını söyleyen sinemaseverler "Müslüm" ile ilgili yorumlarını esprili bir şekilde dile getirdi.

İşte o yorumlar:

"Travma dolu bir hayat"

"Ciğeri bıraktım geldim"

"Çok güzeldi, çok buruktu"

Ateş eden film: Müslüm

"Ne hikayesi varmış be?!"

"Mutluluk kapımı çalmadı gitti" diyen adamın filmi

Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl...

Senaryosunu Hakan Günday ile Gürhan Özçiftçi'nin kaleme aldığı filmin görüntü yönetmenliğini Martin Szecsanov, kurgusunu ise Mustafa Presheva yaptı. Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci'nin oyunculuğuyla dikkati çektiği yapımda, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran rol aldı.

Haberin Devamı