Gazete Vatan Logo

Müslüm filmi nerede çekildi? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir?

Arabesk müzik sanatçısı Müslüm Gürses’in hayatının konu edindiği ‘’Müslüm’’ filmi ilk kez bir televizyon kanalında yayınlanacak. Müslüm Gürses’in dram ve acı dolu hayatını anlatan Müslüm filminin kadrosunda ise birbirinden değerli oyuncular yer alıyor. Peki Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filminin oyuncuları kimlerdir? Hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Müslüm filmi nerede çekildi? Hangi kanalda? Oyuncuları kimlerdir?

2013 yılında hayatını kaybeden Arabesk dünyasının efsane ismi Müslüm Gürses’in yaşamını konu alan Müslüm filmi ilk kez bugün bir TV kanalında seyirciyle buluşacak. Müziği ile milyonları etkileyen, ''Baba'' lakabı ile anılan Müslüm Gürses'in hayatını konu alan Müslüm filmi, Gürses'in çocukluğundan ölümüne kadar geçen süreyi, her fırsatta aşkını dile getirdiği eşi Muhterem Nur'a odaklanıyor. Yapımcılığını ‘’Ayla’’, ‘’Hedefim’’ gibi rekor kıran filmlerinin de yapımcılığını üstlenen Mustafa Uslu’dur. Peki, Müslüm filminin oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Senaryonusu Hakan Günday ile Gürhan Özçiftçi’nin kaleme aldığı filmin görüntü yönetmenliğini Martin Szecsanov, kurgusunu ise Mustafa Presheva yaptı.

'Müslüm' filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu O Ses Türkiye ile tanınan Şahin Kendirci’nin canlandırdığı filmin oyuncu kadrosu, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Taner Ölmez, Erkan Avcı, Turgut Tuncalp ve Caner Kurtaran gibi usta isimlerden oluşuyor.

Haberin Devamı

MÜSLÜM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Filmin ilk sahneleri, Müslüm Gürses’in doğduğu yer olan Halfeti’de çekildi. Diğer sahneler ise Adana ve İstanbul’da çekildi.

MÜSLÜM FİLMİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Müslüm filmi 18 Ekim’de TV 8’de yayınlanacak. Film 20.00’da ekrana gelecek