Müslüm

Müslüm

Son dakika Müslüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Müslüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Müslüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müslüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müslüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.284 müslüm haberi bulunmuştur. Tüm müslüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e sert çıktı: Kör ol ama nankör olma!
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e sert çıktı: Kör ol ama nankör olma! İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser’in “Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses’i dinlemedim çünkü kötü okuyor” sözlerine sert çıktı. Tatlıses, “Tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için bunları yapıyor. Kör ol ama nankör olma” dedi.
24.04.2024 Magazin
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı
Müslüm Gürses ölümünün 11. yıldönümünde mezarı başında anıldı Sanatçı Müslüm Gürses, ölümünün 11. yıldönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı.
3.03.2024 Magazin
6 Şubat depreminde Şanlıurfa'da yıkılan binalar davasında ilk karar çıktı
6 Şubat depreminde Şanlıurfa'da yıkılan binalar davasında ilk karar çıktı Şanlı'da 6 Şubat depremlerinde yıkılan, 34 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralandığı Osman Ağan Apartmanı davasında müteahhit Müslüm Demirer, 18 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Böylece Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan binalara ilişkin davalarda ilk kez ceza, verilmiş oldu.
22.02.2024 Gündem
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar...
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar... Adana, Türk müzik tarihinde önemli bir yere sahip olan birçok ünlü şarkıcıyı bünyesinde barındırıyor. Bu şarkıcılar arasında Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur, Ümit Besen, Hakkı Bulut, Murat Kekilli ve Murat Göğebakan gibi isimler bulunuyor. Her biri kendi alanlarında büyük başarılar elde etmiş ve Türkiye'nin dört bir yanında tanınan bu sanatçılar, Adanalı olmalarıyla da öne çıkıyor. İşte Adanalı ünlü seslerden bazıları...
20.02.2024 Adana
Akraba olduklarını açıkladı! 'Kardeşlerden biri Müslüm Gürses'in büyük dedesiymiş'
Akraba olduklarını açıkladı! 'Kardeşlerden biri Müslüm Gürses'in büyük dedesiymiş' Sitare Akbaş, Müslüm Gürses (Akbaş) ile akraba olduklarını açıkladı. Büyükbabasının kendisine anlattığı hikayeyi basın mensuplarıyla paylaşan ünlü isim, Akbaş soyadının hikayesini de anlattı.
15.02.2024 Magazin
Hasan Can Kaya: İnsanlık görevimizdi
Hasan Can Kaya: İnsanlık görevimizdi Hasan Can Kaya önceki akşam Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi.
22.01.2024 Magazin
Avcılar’da 4 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü
Avcılar’da 4 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü Avcılar'da inşaat için temel kazısı yapılan alanın yanında bulunan 4 binanın istinat duvarı çöktü. Bina sakinlerinden Müslüm Damar," Bizim istinat duvarının altını oymuşlar. Altı oyulduğu için duvar çökmüş" dedi.
21.01.2024 Gündem
Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tuttu! Çadırda kalan şehit ailesine ev aldı
Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tuttu! Çadırda kalan şehit ailesine ev aldı Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, 12 Ocak'ta Irak'ın kuzeyinde yer alan Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine verdiği sözü tuttu. Haluk Levent, Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine ev aldıklarını duyurdu. Evin eşyalarını ise Melek Mosso’nu alacağı belirtildi.
20.01.2024 Magazin
"Teröre karşı bildiri" tezkeresi kabul edildi
"Teröre karşı bildiri" tezkeresi kabul edildi TBMM Genel Kurulunda "teröre karşı bildiri" konulu Meclis Başkanlığı tezkeresi kabul edildi. Tezkerede, “Bütün dünya bilmelidir ki; son terörist etkisiz hale getirilinceye, terör kaynağında kurutuluncaya ve terörün arkasındaki tüm destekler ortadan kaldırılıncaya kadar mücadelemiz tavizsiz bir şekilde sürecektir. Milli iradenin tecelligahı olan Gazi Meclisimiz bu sürecin yakından takipçisi olmaya devam edecektir” denildi.
16.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ve Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in ailesine Kahramanmaraş'ta taziye ziyaretinde bulundu. Yerlikaya'nın taziye ziyareti sırasında şehit babası Özdemir ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Başımız sağ olsun. Allah sabırlar versin inşallah. Tüm aileye başsağlığı dileklerimi iletmek isterim.' ifadelerini kullandı.
15.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraşlı şehit iki askerin ailelerini ziyaret edip, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü.
15.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Şehit Müslüm Özdemir Kahramanmaraş'ta toprağa verildi
Şehit Müslüm Özdemir Kahramanmaraş'ta toprağa verildi Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir (23), memleketi Kahramanmaraş'ta törenle toprağa verildi.
13.01.2024 Gündem
Kahramanmaraş Valiliği'nden şehit ailesiyle ilgili açıklama
Kahramanmaraş Valiliği'nden şehit ailesiyle ilgili açıklama Kahramanmaraş Valiliği'ndan yapılan açıklamada, "Şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesinin çadırda yaşadığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama yapma gereği duyulmuştur. Şehidimizin ailesinin çadırda yaşadığı iddiasıyla yapılan paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Kahramanmaraş’ta çadırlar tamamen kaldırılmış, depremzede vatandaşlarımız Konteyner Kentlere yerleştirilmiş ya da şahsi konteynerler kendilerine teslim edilmiştir. Bu doğrultuda ailemize de depremin ilk zamanında verilen çadırın yanı sıra ailenin kendi arsasında ikamet etmek istemesi üzerine Konteyner verilmiştir" denildi.
13.01.2024 Gündem
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Çocuklarının uyuşturucu kullandığını öğrenen kadın, satırla yola çıktı
Çocuklarının uyuşturucu kullandığını öğrenen kadın, satırla yola çıktı Şanlıurfa’da çocuklarının uyuşturucu kullandığını öğrenip, sinir krizi geçirdiği öne sürülen Fatma D., elinde satırla yola çıktı. Trafik akışının durduğu yolda bağıran kadın, eşinin gelip satırı almasının ardından baygınlık geçirince ambulansla hastaneye kaldırıldı.
8.01.2024 Gündem
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı Şanlıurfa'da, 8 ay önce otomobilin sulama kanalına uçması sonucu eşi ve 5 çocuğunun boğulduğu kaza sonrası gözaltına alınıp serbest bırakılan ve eşinin ailesinin 'cinayet' iddiaları üzerine tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen sürücü Hasan Çetin (38), üçüncü kez çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hasan Çetin'in kaza yaptığı otomobili 'gelin arabası' olarak kullanıp, olaydan 5 ay sonra evlendiği İslim Çetin ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
5.01.2024 Gündem
Semicenk'ten arabesk albümü
Semicenk'ten arabesk albümü Semicenk, 'Karışık Kaset' adlı arabesk albümü çıkardı.
15.12.2023 Magazin
Şanlıurfa’da emniyet önünde silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var
Şanlıurfa’da emniyet önünde silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var Şanlıurfa’da sabah kavga ettikleri için birbirinden şikayetçi olan Aslan ve Sarı aileleri emniyetten çıkarken, yine birbirine girdi. Silahların kullandıldığı kavgada Haşmet Sarı (39 ) öldü, 2 kişi yaralandı. Polisin güçlükle sonlandırdığı kavgada 6 kişi gözaltına alındı.
10.12.2023 Gündem
Restorana pompalı tüfekle dalıp dehşet saçtı! 'O kadar cani değilim' dedi cezası belli oldu
Restorana pompalı tüfekle dalıp dehşet saçtı! 'O kadar cani değilim' dedi cezası belli oldu Eskişehir'de, restorana pompalı tüfekle ateş ettiği iddiasıyla tutuklanan Ahmet Alkışlar, 'Kadına ve çocuğa karşı kasten öldürmeye teşebbüs', 'Mala zarar verme', 'İş yeri dokunulmazlığını ihlal' suçlarından 38,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Alkışlar, son ifadesinde, "İş yerinde kadını ve çocuğunu görmedim. Bir kadına ve çocuğa ateş edecek kadar cani değilim" dedi.
15.11.2023 Gündem
Aczmendi tarikatı nedir, Aczmendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz kimdir? Aczmendiler ne demek?
Aczmendi tarikatı nedir, Aczmendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz kimdir? Aczmendiler ne demek? Aczmendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz, kızını liseye ve üniversiteye gönderen ailelere 'Bir adamın kızını götürüp liseye, üniversiteye vermesi ne demek? Zerre kadar haysiyeti, şerefi olan adam kızını üniversiteye verebilir mi?' ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamaların ardından Aczmendi tarikatı nedir, Aczmendi lideri Müslüm Gündüz kimdir? Aczmendi nedir, ne demek, Aczmendiler kimlerdir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
9.11.2023 Gündem
İsrail ürünlerini boykot eden küçük çocuk kamerada: Abi bu İsrail malıymış unuttuk. Başka bir şey alabilir miyim?
İsrail ürünlerini boykot eden küçük çocuk kamerada: Abi bu İsrail malıymış unuttuk. Başka bir şey alabilir miyim? Rize'de satın aldığı cipsi, 'Bu İsrail malıymış, unuttuk' diyerek başka bir ürün ile değiştirmek isteyen küçük çocuğun görüntüleri, sosyal medyada ilgi topladı.
8.11.2023 Gündem
Alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı! 236 promil alkollü çıkan Erkan Can'dan açıklama!
Alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı! 236 promil alkollü çıkan Erkan Can'dan açıklama! 'Mahallenin Muhtarları' adlı yapımla gönüllere taht kura 'Gemide', 'Müslüm' ve 'Vizontele' gibi yapımlarda da oyunculuk dersi veren Erkan Can, dün gece alkollü araç kullanırken kaza yapmıştı. Can, yaşananların arından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
17.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müslüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müslüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.