Murat Menteş

Murat Menteş

Son dakika Murat Menteş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Menteş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Menteş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Menteş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat menteş gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 murat menteş haberi bulunmuştur. Tüm murat menteş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamera önü kolay sanırdım
Kamera önü kolay sanırdım Cesur ve Güzel’de canlandırdığı Şirin’le beğeni toplayan Irmak Örnek, “Ortak noktam olmayan ve mantığını çözemediğim karakterler ağzımı sulandırıyor” diyor
18.02.2017 Arşiv
40 yaş altındaki yazarlar ve tasavvuf çok satıyor
40 yaş altındaki yazarlar ve tasavvuf çok satıyor 40’larının başında ya da yaşları henüz 40’a bile ulaşmamış pek çok yazar edebiyat dünyasını ele geçirdi...
29.11.2014 Arşiv
Mizahçıdan 'detaycılığın manifestosu'
Mizahçıdan 'detaycılığın manifestosu' Mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu, "detaycılığın manifestosu" olarak tanımladığı, aforizmalarından ve deneme yazılarından oluşan yeni kitabı 'Bebek Kafası'nı önceki gece Galata'daki bir mekanda düzenlediği lansman partisiyle tanıttı...
20.10.2014 Yaşam
Ahmet Ümit cezaevine girecek
Ahmet Ümit cezaevine girecek Yazar Ahmet Ümit, Gaziantep'te düzenlenecek Uluslararası Kitap Festivali'nde, cezaevindeki mahkumlara kitap okuyacak.
29.04.2014 Kültür Sanat
Türkiye'nin ilk 'sesli kitap' dükkânı
Türkiye'nin ilk 'sesli kitap' dükkânı Güncel yazarların son kitapları ve çok okunan, popüler yazarların başyapıtları artık sesli kitap olarak karşımızda.
29.01.2014 Kültür Sanat
‘Hiç Konuşmadan’ anlatıyor
‘Hiç Konuşmadan’ anlatıyor Mehmet Erdem ikinci albümü ‘Hiç Konuşmadan’la bizimle
30.11.2013 Arşiv
Menteş noktayı koydu!
Menteş noktayı koydu! Gazete yazarlarından Lekesiz “kafirlik”le suçlamıştı
29.09.2021 Gündem
Yeni Şafak'a veda etti!
Yeni Şafak'a veda etti! Gezi Parkı direnişine destek veren Murat Menteş'in son yazısı...
26.07.2013 Televizyon
Yeni Şafak'ta 'kafir' krizi!
Yeni Şafak'ta 'kafir' krizi! Yeni Şafak yazarı Ömür Lekesiz, Ayşe Arman’a röportaj veren Murat Menteş'i kafirlikle suçladı
25.07.2013 Yaşam
'Sokakta öpüşmeyen tecavüzcüler'
'Sokakta öpüşmeyen tecavüzcüler' Yeni Şafak yazarından çarpıcı yazı
29.09.2021 Gündem
'Önce seni beni kırarlar'
'Önce seni beni kırarlar' Yeni Şafak yazarının yazısına ithafen attığı tweetleri bir süre sonra sildi.
25.06.2013 Televizyon
35 saattir oturuyor ve tek isteği...
35 saattir oturuyor ve tek isteği... GEZİ Parkı’na polisin müdahalesinin ardından başlayan ’Duran Adam’ eylemleri sürüyor...
29.09.2021 Gündem
Bu yaz neler popüler olacak!
Bu yaz neler popüler olacak! Bu yaz elimizden düşürmeyeceğimiz kitapları, kulağımızda her an dönecek olan şarkıları ve beyazperdede en çok merak edilen filmleri topladık...
7.06.2013 Arşiv
2012'de en çok okunanlar
2012'de en çok okunanlar - Yıl sonu yaklaşırken, sizler için 2012’nin kitap bilançosunu çıkarmak istedik...
9.12.2012 Arşiv
Lüks iftar protestosu
Lüks iftar protestosu Lüks otellerdeki abartılı iftarlar, Taksim’deki üç lüks otelin ortasında protesto edildi
29.09.2021 Gündem
Yazarlar ve yayınevleri VATAN Kitap kahvaltısında buluştu
Yazarlar ve yayınevleri VATAN Kitap kahvaltısında buluştu Geleneksel pazar kahvaltılarının yedincisi de düzenlendi...
10.12.2010 Arşiv
HÜSEYİN ÇELİK:  Protesto eden yazar olmadı...
HÜSEYİN ÇELİK: Protesto eden yazar olmadı... Toplantıyı organize eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, şu açıklamayı yaptı:
29.09.2021 Gündem
‘Velhasıl onlar vurdu biz büyüdük kardeşim’
‘Velhasıl onlar vurdu biz büyüdük kardeşim’ Başbakan, açılımı Ece Ayhan’la anlattı
29.09.2021 Gündem
Denizli’de UFO heyecanı
Denizli’de UFO heyecanı Denizli de aynı günün öğlen ve akşamında 2 ayrı kişinin çektiği fotoğraflardaki cismin UFO olduğu iddiası heyecan yarattı
28.05.2008 Yaşam
Türkiye'de 30 milyon kişi kullanıyor! Büyük tehlike...
Türkiye'de 30 milyon kişi kullanıyor! Büyük tehlike... Çinli video sitesi TikTok, veri ihlali skandalıyla gündemde. Türkiye’de 30 milyon kullanıcısı var. Kaydetmekten, paylaşmaya; gözetlemekten, kopyalamaya büyük ihmal olabilir. Tehlikeye karşı uyarılar peş peşe geldi.
1.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Kritik FETÖ davasında flaş gelişme
Kritik FETÖ davasında flaş gelişme FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Gölbaşı'ndaki Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirme teşebbüsüyle ilgili 68 kişinin yargılandığı davada 23 sanık, "anayasal düzeni ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, 3 sanık ise müebbet hapis cezasına mahkum edildi.
8.04.2019 Gündem
Son dakika... FETÖ'den 31 sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi
Son dakika... FETÖ'den 31 sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi ÖKK darbe girişimi davası sanıklarına istenen cezalar belli oldu. FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığındaki eylemlere ilişkin davada, esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı 31 sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.
27.09.2018 Gündem
5 bakanlığa atamalar yapıldı!
5 bakanlığa atamalar yapıldı! Adalet Bakanlığı Müsteşarlığına Selahaddin Menteş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarlığına Mehmet Hadi Tunç atandı. Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
OHAL Komisyonu Başkanı belli oldu
OHAL Komisyonu Başkanı belli oldu Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahaddin Menteş'in OHAL Komisyon Başkanı oldu.
29.09.2021 Gündem
Adalet Bakanlığı'ndan "Muhsin Yazıcıoğlu" talebi
Adalet Bakanlığı'ndan "Muhsin Yazıcıoğlu" talebi Adalet Bakanlığı, BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaşamını yitirdiği helikopter kazasıyla ilgili aralarında eski Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır'ın da bulunduğu 9 kamu çalışanı hakkında kovuşturmaya yer olmadığına dair Yargıtay 6. Ceza Dairesince verilen kararın kanun yararına bozulması talebiyle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat Menteş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat menteş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.