Balkonda çamaşır asan kadın vurulmuştu! Eşi isyan etti: Cezası 3 yıl mı?
Balkonda çamaşır asan kadın vurulmuştu! Eşi isyan etti: Cezası 3 yıl mı? Bağcılar'da 2020 yılında baldızına ateş etmek isterken, balkonda çamaşır asan Hatice Yakupoğlu'nu başından vurarak yaralayan Murat İşçi'nin tahliye edilmesine, eşi tepki gösterdi. Eşini balkonda kanlar içerisinde bulduğunu anlatan Murat Yakupoğlu, 'Kasten yaralama suçundan 3 yıl hapis cezası aldı. 2 yıldır tutuklu olduğu için bu kararla tahliye oldu. Bir insanın hayatını bitirmenin, cezası 3 yıl mı" dedi. Yakupoğlu, karara itiraz edeceğini belirtti.
12.03.2023 Yaşam
Baldızı yerine balkonda çamaşır asan kadını vurmuştu! Karar çıktı
Baldızı yerine balkonda çamaşır asan kadını vurmuştu! Karar çıktı İstanbul Bağcılar'da tartıştığı baldızının arkasından ateş eden ve balkonda çamaşır asan kadını başından vurduğu iddia edilen sanık Murat İşçi hakkında karar çıktı. İki ayrı suçtan toplam 6 yıl hapis cezası verilen sanık hakkında tahliye kararı çıktı.
10.03.2023 Yaşam
‘Seni çok seviyorum’ deyip ikna etti
‘Seni çok seviyorum’ deyip ikna etti İstanbul Kemerburgaz’da oturan reklam tasarımcısı Pınar İşçi, doktor eşi Murat İşçi ile sabah saatlerinde tartıştı
3.01.2007 Yaşam
Kocasına kızdı, köprüden atlamaya kalkıştı
Kocasına kızdı, köprüden atlamaya kalkıştı Kemerburgaz'da oturan ve bir reklam şirketinde tasarımcı olarak çalışan Pınar İşçi, eşi doktor Murat İşçi ile sabah saatlerinde tartıştı
2.01.2007 Yaşam
Onur Air pilotları 'yolcular tehlikede' diye dava açtı
Onur Air pilotları 'yolcular tehlikede' diye dava açtı Son 1.5 yılda toplam 77 Onur Air pilotu, "Limitlerin üzerinde uçuruluyoruz, bu da bizim ve yolcuların hayatını tehlikeye atıyor" diyerek istifa etti. Bu pilotların büyük kısmı, istifadan kısa bir süre sonra şirket aleyhine dava üstüne dava açtı. Pilotlar, dilekçelerinde Onur Air'in uçuşlarının otobüsten daha güvensiz olduğunu da iddia etti
6.09.2005 Ekonomi
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı
Niğde'de patates deposunda göçük: 2 ölü, 4 yaralı Niğde'de yapımına devam edilen patates deposunun çökmesi sonucu hayatını kaybeden ve yaralananların isimleri belli oldu.
8.04.2024 Gündem
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti?
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti? SAKARYA yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? SAKARYA Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 SAKARYA yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 AK Parti, CHP, İYİ Parti adayları kimler? İşte YSK aday listesi
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart 2024 AK Parti, CHP, İYİ Parti adayları kimler? İşte YSK aday listesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarına göre belirleniyor. gazetevatan'da canlı olarak takip edilebilecek mahalli idareler seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediyhe Başkan adayları da izlenecek. AK Parti'den Mehmet Öntürk, CHP'den Lütfü Savaş, İYİ Parti'den Nüsret Cömert'in aday olduğu Hatay'da alınan oy oranları seçim akşamı haberimizde olacak. Peki Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden?
24.03.2024 Gündem
Avcılar’da 5 işçi zehirlendi! Sebebi belli oldu
Avcılar’da 5 işçi zehirlendi! Sebebi belli oldu Avcılar’da, tahtakurusuna karşı ilaçlama yapılan evdeki 5 inşaat işçisi, zehirlenme belirtileri ile hastaneye kaldırıldı. Vakalar üzerine dün akşam kısmi izolasyon önlemleri alınan Murat Kölük Devlet Hastanesi acil servisi, gece yarısından sonra normale döndü.
17.03.2024 Gündem
AK Parti İBB  Başkan Adayı Murat Kurum: Fırınlarda ‘pazar tatili' uygulamasına geçeceğiz
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Fırınlarda ‘pazar tatili' uygulamasına geçeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar’da fırıncılar ile bir araya geldi. Konuşmasında hem fırıncıların hem de vatandaşların yaşadıkları sıkıntıların çözümü için projelerinin hazır olduğunu belirten Kurum, ekmek fiyatlarında standardı sağlayacaklarının ve ruhsatsız çalışan fırınlar için harekete geçeceklerinin altını çizdi. Kurum, çalışanların yeterince dinlenebilmesi için ‘Pazar Tatili’ uygulamasına geçileceğini dile getirdi.
29.02.2024 Gündem
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı
Bakanlar Yerlikaya ve Bayraktar Erzincan'daki maden bölgesi ile ilgili son durumu açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan’da maden sahasında meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili son durumu paylaştı.
18.02.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! Şirketin Türkiye müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Erzincan'daki maden faciası! Şirketin Türkiye müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında meydana gelen toprak kaymasına ilişkin soruşturmada, şirketin Türkiye'deki müdürü C.D. gözaltına alındı. Türkiye'deki müdürü C.D. bilirkişi raporunun tamamlanmaması nedeniyle savcılık tarafından yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi’nde televizyon, gazete ve dijital medya genel yayın yönetmenleri ile bir araya geldi. İnsanı özne olarak merkeze alan bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini ifade eden Kurum, “Biz vatandaşımızı dinleyici olarak görmüyoruz, vatandaşımızı doğrudan bir paydaş olarak, İstanbul’u yönetecek ekibin bir parçası olarak görüyoruz.” dedi. 10 temel başlıkta toplanan projelerini anlatan Kurum, “İstanbul’un kaynaklarını algı yönetmek için kullanmak yerine gerçek belediyecilik hizmetleri için kullanacağız.” ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
Sultanbeyli'de işçilerin kaldığı konteynerda yangın: 3 ölü
Sultanbeyli'de işçilerin kaldığı konteynerda yangın: 3 ölü Sultanbeyli'de çelik yapı malzemeleri üreten bir iş yerinin yanındaki işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 3 işçi hayatını kaybederken, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden 3 işçinin cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
15.01.2024 Gündem
Bahçede fiyatı 2 TL’ye kadar düşen mandalina dalında çürüyor
Bahçede fiyatı 2 TL’ye kadar düşen mandalina dalında çürüyor Hatay’ın bereketli topraklarında yetişen mandalinanın bahçe fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. İşçi maliyetini bile karşılamayan ürünü çiftçiler, dalında çürümeye bıraktı.
9.01.2024 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki tartışmalara ilişkin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı, zillet ittifakının yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz, bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Anayasa Mahkemesi kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalıdır" dedi.
14.11.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu?
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu? 6 Türk Yunanistan'da bir otomobilin içinde infaz edilmişti. Öldürülen bu kişilerin elebaşılığını İtalya'da yakalanan Barış Boyun'un yaptığı çetenin mensubu oldukları ortaya çıkı. Peki bu derin hesaplaşmanın arkasındaki ayrıntılar ne? Kanlı pusuya ilişkin detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında paylaştı.
13.09.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler...
Esenyurt'taki tekel bayiindeki katliamı başlatan hilti kavgası! İşte cinayete kadar giden olay ve yeni gelişmeler... Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde bir tekel bayiinde meydana gelen olay Türkiye'yi derinden sarstı. İki kişinin silahla vurularak hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin yeni detaylar ve ayrıntılar ortaya çıktı. Saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen, olayın meydana geldiği tekel bayisinde 2,5 ay öncesine ait yeni görüntülere ve kavganın mart ayında 35 bin liralık bir hilti satışıyla ilgili çıktığı yönünde iddialara ilişkin konuştu.
2.08.2023 Gündem
MKE patlaması neden oldu, Ankara MKE patlamasında ölen var mı? MKE kapsül fabrikası nerede?
MKE patlaması neden oldu, Ankara MKE patlamasında ölen var mı? MKE kapsül fabrikası nerede? MKE’nin Ankara’daki kapsül fabrikasının mühimmat deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre biri ağır 4 işçi yaralandı. Peki, MKE patlaması neden oldu, Ankara MKE patlamasında ölen var mı? MKE kapsül fabrikası nerede?
18.07.2023 Gündem
Ankara'da  MKE fabrikasında patlama
Ankara'da MKE fabrikasında patlama Ankara'nın Mamak ilçesindeki Kayaş MKE kapsül fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamada 4 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç patlamayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.
18.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Davutpaşa patlaması davasında sanıklar yeniden dinlendi
Davutpaşa patlaması davasında sanıklar yeniden dinlendi  Davutpaşa'da 31 Ocak 2008'de 21 kişinin hayatını kaybettiği, 115 kişinin de yaralandığı maytap atölyesi patlamasına ilişkin davada 4 sanık yeniden dinlendi. Zeytinburnu Belediyesi eski İmar ve Şehircilik Müdürü Şevket Yıldırım, "Benim bu olayla ilgili hiçbir dâhilim yok. Burası imara uygun olarak ruhsatını almıştır. Bizim o dönem önceliğimiz ruhsatsız yapılardı" dedi. Patlamada oğlunu kaybeden Adnan Saday ise, "16 yıldır benim oğlum toprakta bunun hesabını sormaya geldim. Ben bir babayım. Kim ne yaptıysa cezasını çekecek. Bizim yüreğimiz yanıyor. İnsan öldürmek kolay mı?" diye konuştu. 
6.06.2023 Gündem
İstanbul'da 1 milyon 76 bin 295 kişi sandığa gitmedi
İstanbul'da 1 milyon 76 bin 295 kişi sandığa gitmedi Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin İstanbul'da kesin olmayan resmi sonuçları belli oldu. İstanbul'da rakamlara göre, Cumhurbaşkanlığı seçiminde 1 milyon 76 bin 295 kişi sandığa gitmedi. Milletvekili seçimlerinde üç bölgede toplam 215 bin 140 geçersiz oy sayıldı. En çok geçersiz oy 88 bin 763 ile İstanbul 3. bölgede sayıldı.
16.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri