Gazete Vatan Logo

Kocasına kızdı, köprüden atlamaya kalkıştı

Kemerburgaz'da oturan ve bir reklam şirketinde tasarımcı olarak çalışan Pınar İşçi, eşi doktor Murat İşçi ile sabah saatlerinde tartıştı

Tartışmanın ardından pijamalarıyla evden çıkarak otomobiline binen ve Fatih Sultan Mehmet Köprü'süne giden Pınar İşçi, aracını köprünün üzerinde durdurup inerek, köprü korkuluklarının dışına çıktı. Durumu farkeden sürücülerin polise haber vermesi üzerine polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Korkuluklarda ağlayan kadını polisler ve uzman bir psikolog intihardan vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştı. Herhangi olumsuz bir duruma karşı, kurtarma çalışmaları sırasında bir ambulans da köprüde hazır bekletildi.

Psikologun ve polislerin çabaşı yetersiz kalınca kadının eşine haber verildi. Eşinin intiher etmek üzere olduğunu öğrenen Murat İşçi hemen köprüye geldi. Kızgın eş, kavga ettiği kocasını görünce gözyaşlarına hakim olamadı. İntihar etmek isteyen kadın, eşini de bir süre yanına yaklaştırmadı. Ancak eşi ve psikoloğun çabaları sonucu Pınar İşçi intihar etmekten vazgeçti. Eşinin ısrarlarına dayanamayarak korkuluklardan inen Pınar İşçi, eşine sarılarak ağladı. İşçi çifti daha sonra polis aracına bindirilerek karakola götürüldü.

Uzun süre köprü korkuluklarında duran Pınar İşçi'nin soğuk hava ve köprüdeki şiddetli rüzgar nedeniyle dengesini kaybedip düşmemesi ise büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Haberin Devamı