Murat Ceylan

Murat Ceylan

Son dakika murat ceylan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat ceylan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat ceylan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Ceylan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat ceylan gelişmeleri de dahil olmak üzere 698 murat ceylan haberi bulunmuştur. Tüm murat ceylan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda eleme olmadı
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda eleme olmadı Survivor All Star'da beklenmedik bir gelişme oldu. Eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan bir kişinin yarışmayı bırakmak istediğini paylaştı ve ismi payladı. Bu hafta böylelikle düello oyununda eleme olmadı.
16.02.2024 Magazin
Survivor eleme öncesi şok haber! Düelloya çıkamadı: 27 Ocak Survivor kim elendi?
Survivor eleme öncesi şok haber! Düelloya çıkamadı: 27 Ocak Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024 mücadelesi devam ediyor. TV8 ekranlarında yayımlanan zorlu yarışın son bölümde ödül mücadelesinin yanı sıra eleme düellosu oynanıyor. Kazanan takım ve elenen isim takip edilirken Murat Ceylan'dan şok bir açıklama geldi. Survivor kim elendi, Sercan mı Bozok mu Turabi mi Özgür mü soruları gündemdeyken düello öncesi yaşanan gelişme dengeleri değiştirdi. Peki Survivor kim elendi?
27.01.2024 Magazin
Ataşehir'de 17 katlı iş merkezinin dış cephesinde yangın çıktı
Ataşehir'de 17 katlı iş merkezinin dış cephesinde yangın çıktı Ataşehir'de 17 katlı iş merkezinin dış cephesinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
31.07.2023 Gündem
Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov
Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışması 'Survivor'da yıllardır sunuculuk görevini üstlenen Murat Ceylan, 13 Haziran Salı gecesi Nefise Karatay'ın şampiyonluk kupasını kaldırdığı büyük final canlı yayınının ardından Nişantaşı City's'de görüntülendi.
16.06.2023 Magazin
Survivor 2023'te finale bir adım! Elenen isim ve finalistler belli oldu
Survivor 2023'te finale bir adım! Elenen isim ve finalistler belli oldu Survivor Türkiye'de finale doğru. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, Murat Ceylan'ın sunumuyla TV8'de ekrana gelen 'Survivor 2023'te Yusuf, Nesife, Ertuğ ve Özgür arasından büyük finale giden yarışmacılar bu akşam belli oldu. İki isim Survivor hayaline veda ederken, iki isim de gerçekleşecek olan büyük finale adını yazdırdı.
12.06.2023 Magazin
Survivor'da Çağla'nın sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Survivor'da Çağla'nın sağlık durumu hakkında açıklama geldi! 'Survivor' yarışmasında ünlüler ve gönüllüler takımı, kıran kırana bir ödül mücadelesi gerçekleştirdi. Dört adayın gönüllülerden ve bir adayın ünlüler takımından eleme potasında girmesiyle birlikte, Survivor 2023'e veda eden isim de belli oldu. Çağla'nın parkurda yaşadığı sakatlık hakkında Murat Ceylan'dan açıklama geldi.
24.02.2023 Magazin
Survivor 2023'te diskalifiyelik hareket! Murat Ceylan'a halka fırlattı
Survivor 2023'te diskalifiyelik hareket! Murat Ceylan'a halka fırlattı Survivor 2023'te heyecan giderek yükseliyor. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden Survivor Aysu Keskin, yeni bölümde sunucu Murat Ceylan'a halka fırlattı. Ceylan'ın "Bir daha olmasın" diyerek uyardığı Aysu Keskin'e sosyal medyada da tepki büyük oldu.
2.02.2023 Televizyon
Barış Murat Yağcı da kadroya dahil oldu!
Barış Murat Yağcı da kadroya dahil oldu! Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Barış Murat Yağcı Mahsun Kırmızıgül'ün çekeceği Prestij Meselesi filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu.
27.09.2022 Magazin
Survivor sunucusu Murat Ceylan: Çok özlemişim!
Survivor sunucusu Murat Ceylan: Çok özlemişim! Alp Kırşan'ın ayrılığının ardından daha önce iki kez yarışmacı olarak mücadele ettiği Survivor yarışmasında sunuculuk yapmaya başlayan Murat Ceylan, Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluk kupasını kaldırdığı All Star sonrası Cihangir'de ortaya çıktı. Lüks otomobilinde Survivor yarışmacılarından Gizem Memiç ile görüntülenen Ceylan, "Survivor 2022 bitti, sırada ne var?" sorusunu cevapladı.
8.07.2022 Magazin
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt!
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt! 'Survivor All Star 2022' olaylı bitti. Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın "Oğlumun hakkı yendi' iddiasıyla gözlerin çevrildiği Batuhan Karacaya, 'mektup' tweetiyle çok konuşulmuştu. Yarı finalde elenen yarışmacı, bu kez de aynı yarışmada mücadele ettiği arkadaşının yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
5.07.2022 Magazin
Survivor All Star'a damga vuran anlar! Kazanana müthiş ödül
Survivor All Star'a damga vuran anlar! Kazanana müthiş ödül Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, bu akşam 115'inci bölümüyle ekranlara gelecek. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor'ın yeni bölüm fragmanına ödülün büyüklüğü damga vurdu. Bugünkü yarışmayı kazanan Meksika’ya giderek Justin Bieber konserine katılma fırsatı yakalayacak.
26.05.2022 Magazin
Aşil tendonu kopan Survivor Merve Aydın'ın son durumu!
Aşil tendonu kopan Survivor Merve Aydın'ın son durumu! Survivor'ın dün akşam ekrana gelen bölümüne Merve Aydın'ın geçirdiği talihsiz kaza damga vurdu. Parkurda aşil tendonu kopan Aydın acı içinde yerde kaldı. Yarışmaya veda eden Aydın’ı ilk ziyaret eden programın sunucusu Murat Ceylan oldu.
6.05.2022 Magazin
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu!
Survivor'da 'Anlat Bakalım Özel'e Mustafa Topaloğlu ile Yasin damga vurdu! Survivor All Star formatıyla ekranlara gelen yarışmada birleşme partisi öncesi, 'anlat bakalım özel' oyunu oynandı. Eski yarışmacılarla yapılan bağlantılarda en çok kelimeyi bilen kişi, takımıyla birlikte ödül kazandı. Sonrasında da Acun Medya ile Survivor All Star takımları arasında kıyasıya futbol maçı mücadelesi düzenlendi. İşte Survivor All Star'ın son bölümünde yaşananlar...
28.03.2022 Magazin
Survivor’da eleme adayı kim oldu? Survivor sürgün adasına kim gitti? İşte Survivor 2. eleme adayı
Survivor’da eleme adayı kim oldu? Survivor sürgün adasına kim gitti? İşte Survivor 2. eleme adayı Survivor All Star 2022 tüm; heyecanıyla devam ediyor. Survivor’un dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve Güönüller takımı birleşme partisi öncesi dokunulmazlık için zorlu parkurda mücadele verdi. Peki, Survivor’da eleme adayı kim oldu? Survivor sürgün adasına kim gitti? İşte Survivor 2. eleme adayı!
9.03.2022 Gündem
Almeda Abazi: Evlendikten sonra oyunculuğu bıraktım!
Almeda Abazi: Evlendikten sonra oyunculuğu bıraktım! 2008 yılında Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanan, 2013'te 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Valeria' karakterine hayat veren, 2014'te Murat Ceylan'la birlikte 'Para Bende' adlı programı sunan Almeda Abazi, oyuncu Tolgahan Sayışman ile dünyaevine girdikten sonra ekranlarda yer almaması hakkında konuştu.
16.02.2022 Magazin
Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 2022 Survivor eleme adayı kim oldu?
Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 2022 Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 2022 heyecanı başlarken birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı yarışmada kıyasıya rekabet şimdiden başladı. Survivor All Star 2022’de adaya yeni bir kural eklendi: sürgün kampı! Acun Ilıcalı, Survivor'ın yeni kuralı olan sürgün kampını açıkladı. Yayınlanan son bölümünde ilk eleme adayı da belli oldu. Dokunulmazlığı alan isim yarışmacılar arasından bir kişiyi eleme adayı olarak gösterdi. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 2022 Survivor eleme adayı kim oldu? İşte Survivor All Star'da ilk eleme adayı!
16.01.2022 Gündem
Survivor sunucusu Murat Ceylan: Beni merak etme
Survivor sunucusu Murat Ceylan: Beni merak etme Alp Kırşan'ın yerine 'Survivor' yarışmasında sunuculuk görevini üstlenen Murat Ceylan, yeni aldığı çevreci elektrikli motosikletiyle Nişantaşı'nda görüntülendi.
29.10.2021 Magazin
Tuvana Türkay'a Murat Ceylan sorusu! Aşk mı yaşıyorlar?
Tuvana Türkay'a Murat Ceylan sorusu! Aşk mı yaşıyorlar? Tuvana Türkay Etiler'de mekan çıkışında görüntülendi. Gazetecileri görünce yüzü asılan güzel oyuncu, “Murat Ceylan ile aşk yaşadığınız doğru mu?” sorularını cevapsız bıraktı.
2.10.2021 Magazin
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu
ByLock'un sahibi David Keynes teslim oldu Son dakika haberi... FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock'un lisans sahibi David Keynes'in 9 Haziran'da İstanbul'a gelerek teslim olduğu ve sevk edildiği hakimlikçe tutuklandığı ortaya çıktı.
28.07.2021 Gündem
Survivor market ödülü ile Anlat Bakalım ödül oyununu kim kazandı? 26 Mayıs 2021 Survivor’da ödül kazanan takımlar…
Survivor market ödülü ile Anlat Bakalım ödül oyununu kim kazandı? 26 Mayıs 2021 Survivor’da ödül kazanan takımlar… Survivor Türkiye'de market ödülünü ve Anlat Bakalım ödülünü kazananlar merak ediliyor. Survivor market ödülü ile Anlat Bakalım ödülünü kim kazandı? sorularının yanıtları belli oldu. Survivor son bölüme Batuhan ve Poyraz arasındaki gerginlik damga vururken, Aleyna Çalışkan ve Ayşe'nin takım kaptanı seçildi. Market ödülü ve Anla Bakalı'ı mavi takım kazandı.
27.05.2021 Gündem
Survivor'dan elenen Çağrı Atakan'dan dikkat çeken ilk açıklama!
Survivor'dan elenen Çağrı Atakan'dan dikkat çeken ilk açıklama! 'Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler' yarışmasından sakatlığı nedeniyle diskalifiye olan Çağrı Atakan ilk kez konuştu. Sunucu Murat Ceylan'a tepkisi ve Acun Ilıcalı'dan bir hafta süre istemesi sonrası yaşadıklarını anlatan ünlü oyuncu, son dört için favorilerini de açıkladı. İşte merakla beklenen o röportaj...
24.04.2021 Magazin
Survivor Murat aşka geldi! Öp öp doyamadı...
Survivor Murat aşka geldi! Öp öp doyamadı... Survivor sunucusu Murat Ceylan geçtiğimiz günlerde aşkını ilan etmişti. Ceylan, sevgilisi Pınar Tartan'ı öp öp doyamadı.
11.04.2021 Magazin
Murat Ceylan'ın yeni sevgilisi! Aşkını böyle ilan etti...
Murat Ceylan'ın yeni sevgilisi! Aşkını böyle ilan etti... 'Survivor' yarışmasında sunuculuk görevini üstlenen Murat Ceylan'ın yeni aşkı ortaya çıktı. Ceylan, bir süredir Miss Turkey 2017 ikincisi Pınar Tartan ile aşk yaşıyor. İşte ünlü çiftten ilk kare...
27.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Ceylan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat ceylan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.