Gazete Vatan Logo
Magazin Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov

Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov

Acun Ilıcalı'nın fenomen yarışması 'Survivor'da yıllardır sunuculuk görevini üstlenen Murat Ceylan, 13 Haziran Salı gecesi Nefise Karatay'ın şampiyonluk kupasını kaldırdığı büyük final canlı yayınının ardından Nişantaşı City's'de görüntülendi.

Murat Ceylan'ın dönüşü muhteşem oldu! Milyonluk şov

Survivor çekimlerinin gerçekleştiği Dominik Cumhuriyeti'nden dönen Murat Ceylan, önceki gün Nişantaşı'nda Porsche marka lüks aracını valeye bırakarak, alışveriş turuna çıktı.

2013'te Survivor Ünlüler-Gönüllüler ve 2018'de Survivor All Star'da yarışması olarak parkurlarda ter döken 34 yaşındaki sunucu, yaklaşık beş ay sonra İstanbul'a gelir gelmez üstü açık milyonluk spor aracıyla şehrin keyfini çıkardı.

ALIŞVERİŞ STİLİ DİKKAT ÇEKTİ

Aracından indikten sonra hızlı adımlarla AVM'ye yönelen Murat Ceylan, kombiniyle dikkat çekerken, bir anda tüm bakışları üzerinde topladı.

"ARABAMI ÇOK ÖZLEMİŞİM"

Murat Ceylan, Temmuz 2022'de Cihangir'de eski Survivor yarışmacısı Gizem Memiç ile üstü açık, Porsche marka spor arabası içinde objektiflere yansımıştı.

Ünlü sunucu, basın mensuplarının “Survivor bu sene bitti, sırada ne var?” sorusuna, “Sırada tatil var, seneye yine Survivor'a devam. Şimdilik bir şey düşünmüyorum. Arabamı çok özlemişim” yanıtını vermişti.