Gazete Vatan Logo

Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 2022 Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor 2022 heyecanı başlarken birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı yarışmada kıyasıya rekabet şimdiden başladı. Survivor All Star 2022’de adaya yeni bir kural eklendi: sürgün kampı! Acun Ilıcalı, Survivor'ın yeni kuralı olan sürgün kampını açıkladı. Yayınlanan son bölümünde ilk eleme adayı da belli oldu. Dokunulmazlığı alan isim yarışmacılar arasından bir kişiyi eleme adayı olarak gösterdi. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 2022 Survivor eleme adayı kim oldu? İşte Survivor All Star'da ilk eleme adayı!

Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 2022 Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor 2022 heyecanı başladı! Ve Survivor’da ilk eleme adayı yayınlanan son bölümde belli oldu! Acun Ilıcalı, adanın yeni kuralını yarışmacılara duyurdu! Survivor'da kıyasıya rekabet başladı. Ünlüler ve Gönüllüler'in yarıştığı Survivor All Star'da dün ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'ın yeni kuralı olan sürgün kampı hakkında bilgi veren Acun Ilıcalı, eleme adayı olan isimlerin sürgün kampına gideceğini açıkladı. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? 2022 Survivor eleme adayı kim oldu? İşte Survivor All Star'da ilk eleme adayı!

Survivor All Star 2022, tüm heyecanıyla başladı. Survivor'a girişleriyle olay yaratan Acun Ilıcalı yine geleneği bozmadı. Ilıcalı, Survivor All Star 2022 sezonuna klasik arabayla giriş yapmayı tercih etti. Acun Ilıcalı'nın klasik araba turuna İhsan Tarkan, Esat Yontunç ve Murat Ceylan gibi isimler de katıldı.

26 yarışmacıdan oluşan ünlüler ve gönüllüler takımı, sürprizlerle yeni sezona merhaba dediler. Klasik arabalarla oynanan ödül oyunu sonrasında iki takım, ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Survivor 2022 ilk bölümde ünlüler ve gönüllüler takımı, dokunulmazlığı kazanmak için parkurda nefes kesen bir mücadele sergiledi. İlk etapta kadınlarda kazanan gönüllüler olurken ikinci etapta erkeklerde kazanan ünlüler oldu.

2022 SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununda birer etap kazanan ünlüler ve gönüllüler, bayrak yarışına çıktı. Bu oyunda üç yapan kazanacaktı. İki takım en iyilerini belirledi ve eşleşmeler sonrasında zorlu parkura çıktı. Bayrak yarışını 3-1 kazanan gönüllüler takımı, ilk dokunulmazlığı da elde etti. Dokunulmazlık sembolünü de günün başarılı ismi Sude aldı.

2022 SURVIVOR ALL STAR’DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Kaybeden ünlüler takımı için toplanan ada konseyinde Acun Ilıcalı'nın açıklamaları yarışmacıları şaşırtı. İlk hafta uygulanacak sürgün kampı uygulaması, ada konseyinde oylamanın yönünü değiştirdi.

Survivor'da ilk dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlüler oldu. Ünlüler takımı eleme adayı için oylama yaptılar. Oylama sonucunda ilk eleme adayı Birsen oldu.

Haberin Devamı

SÜRGÜN KAMPI NEDİR?

Sürgün kampı uygulaması, Survivor tarihinde ilk defaya yapılacak. Eleme potasına gönderilen yarışmacı, takımından ayrı tek başına bir adada kalacak. İlk eleme adayı, sürgün adasında tek başına 24 saat geçirmek zorunda kalacak. Sürgün adasına giden yarışmacılar, eleme gününe kadar adadan ayrılamayacak, oyunlara katılamayacak, ödüllerden yararlanamayacak. Kendilerine verilen erzakla yetinecek. İlk hafta yapılacak dört dokunulmazlık oyunu sonrasında seçilecek dört eleme adayı, sırayla sürgüne gönderilecek.