Muhteşem Yüzyıl Kösem

Muhteşem Yüzyıl Kösem

Son dakika muhteşem yüzyıl kösem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhteşem yüzyıl kösem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhteşem yüzyıl kösem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl Kösem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhteşem yüzyıl kösem gelişmeleri de dahil olmak üzere 353 muhteşem yüzyıl kösem haberi bulunmuştur. Tüm muhteşem yüzyıl kösem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor?
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda “Umut” karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.
12.03.2024 Magazin
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında?
Maviye Sürgün Ali Tarhun kimdir? Maviye Sürgün Ali'yi kim oynuyor? Caner Cindoruk kaç yaşında? Maviye Sürgün Ali kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Maviye Sürgün dizisinde SAT komandosu Ali'yi Caner Cindoruk canlandırıyor. Sadakatsiz dizisinden sonraki ilk projesi olan Cindoruk'un partneri ise Damla Sönmez oldu. Peki Caner Cindoruk kaç yaşında? Caner Cindoruk nereli? İşte detaylar...
11.06.2023 Televizyon
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt!
Erkan Kolçak Köstendil'den 'Zekeriyaköy'e taşındığı' iddiasına yanıt! 'Ulan İstanbul', 'Çukur', ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Erkan Kolçak Köstendil, eşi Cansu Tosun ile Cihangir'de otururken, şehrin kalabalığından sıkıldıkları ve oğullarının rahatını düşündükleri için Zekeriyaköy'de bahçeli bir eve taşındıkları iddiasına açıklık getirdi.
21.05.2023 Magazin
Sude Zülal Güler'den annesine duygusal mesaj: Seni çok özlüyorum
Sude Zülal Güler'den annesine duygusal mesaj: Seni çok özlüyorum 'Kazara Aşk', 'Gülümse Kaderine', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Mayıs Kraliçesi' gibi birçok projede rol alan Sude Zülal Güler'in annesi bir ay önce hayatını kaybetmişti. 21 yaşındaki oyuncu, annesine olan özlemini yaptığı duygusal bir paylaşımla dile getirdi.
19.05.2023 Magazin
Gülcan Arslan, Bali pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Gülcan Arslan, Bali pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Ünlü oyuncu Gülcan Arslan, tatil yaptığı Bali’de objektif karşısına geçti. Instagram sayfasında birbirinden iddialı pozlarını yayınlayan Arslan, sosyal medyayı salladı.
22.04.2023 Magazin
Sude Zülal Güler'in acı günü! 'Cennetinde huzur bul annem'
Sude Zülal Güler'in acı günü! 'Cennetinde huzur bul annem' 'Kazara Aşk', 'Gülümse Kaderine', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Mayıs Kraliçesi' gibi birçok projede rol alan Sude Zülal Güler'in annesi hayatını kaybetti. 21 yaşındaki oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu.
21.04.2023 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Üç Kuruş Kılıç Hicaz kimdir? Hicaz’ı oynayan Necip Memili nereli, kaç yaşında, eşi kim? İşte biyografisi…
Üç Kuruş Kılıç Hicaz kimdir? Hicaz’ı oynayan Necip Memili nereli, kaç yaşında, eşi kim? İşte biyografisi… Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünde Leyla’nın Efe ile evlenmeye karar vermesi ve Kılıç ile Çetin’in sert kavgası damga vurdu. Kartal ve Efe’nin damatlık baktığı sırada karşılarına Kılıç’ın çıkması heyecanı  arttırdı. Üç Kuruş'a ise Kılıç Hicar karakteri ile dahil olan Necip Memili’nin hayatı merak konusu oldu. Peki, Kılıç Hicaz'ı oynayan Necip Memili kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi?
4.04.2022 Televizyon
Mete Horozoğlu'nun yeni imajı şaşırttı!
Mete Horozoğlu'nun yeni imajı şaşırttı! "Bir dönem rol aldığı 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' ve 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' gibi dizilerle adından söz ettiren 46 yaşındaki Mete Horozoğlu Türkiye'yi terk edip Amerika'ya gitti. Gözlerden uzak bir hayat süren ve oyunculuğu da bıraktığı iddia edilen Horozoğlu'nun yeni imajı herkesi şaşırttı.
31.03.2022 Magazin
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile...
Gülcan Arslan yeni bir aşka yelken açtı! Ünlü basketbolcu ile... Yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan ardından adı Teoman ile anılan Gülcan Arslan'ın İbrahim Kutluay ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.
22.03.2022 Magazin
Gülcan Arslan kimdir? Gülcan Arslan kaç yaşında, nereli, rol aldığı dizi ve filmler neler? İşte hayatı…
Gülcan Arslan kimdir? Gülcan Arslan kaç yaşında, nereli, rol aldığı dizi ve filmler neler? İşte hayatı… Teoman ve yaz ayında oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile kısa süreli bir aşk yaşayan Gülcan Arslan’ın bir davette yakınlaştığı iddia edildi. Söz konusu gelişmenin ardından Gülcan Arslan’ın nereli, kaç yaşında olduğu, yer aldığı diziler ve hayatı merak konusu oldu. Peki, Gülcan Arslan kimdir?
20.12.2021 Magazin
Esra Dermancıoğlu cinsel yönelimini açıkladı!
Esra Dermancıoğlu cinsel yönelimini açıkladı! Fatmagül’ün Suçu Ne, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Bir Zamanlar Çukurova gibi sevilen dizilerden tanıdığımız Esra Dermancıoğlu, cinsel yönelimini açıkladı.
22.11.2021 Magazin
Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yıldızına eşinden dava: Çocuğumu aldı Polonya'ya kaçtı
Muhteşem Yüzyıl Kösem’in yıldızına eşinden dava: Çocuğumu aldı Polonya'ya kaçtı Son dakika haberine göre; Muhteşem Yüzyıl Kösem’in Şayeste Hatun’u oyuncu Patrycja Widlak’ın 4 yaşındaki çocuğunu alarak Polonya’ya kaçırdığını iddia eden işinsanı Aras Zarakol, eşine zorlama hapsi talepli dava açtı.
29.05.2021 Gündem
Kuruluş Osman Sultan Mesut kimdir? Sultan Mesut'u canlandıran Şener Savaş kimdir?
Kuruluş Osman Sultan Mesut kimdir? Sultan Mesut'u canlandıran Şener Savaş kimdir? Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman'a yeni isimler katılmaya devam ediyor. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tanıdığımız usta oyuncu Şener Savaş Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna Anadolu Selçuklu Sultanı 2. Mesud rolüyle dahil oldu. Dizinin takipçileri Anadolu Selçuklu Sultanı 2. Mesud'un hayatı hakkında detayları ve Şener Savaş'ın biyografisini merak ediyor. Peki, Sultan Mesut'u canlandıran Şener Savaş kimdir? Kuruluş Osman Sultan Mesut kimdir? Anadolu Selçuklu Sultanı 2. Mesud kaç yaşında, nerede öldü? İşte Kuruluş Osman dizisi ile ilgili son gelişmeler...
5.05.2021 Gündem
Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler…
Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte hakkında merak edilenler… Luran Ahmeti öldü mü? Oyuncu Luran Ahmeti, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. "Kurtlar Vadisi", "Elveda Rumeli, "Muhteşem Yüzyıl Kösem", "Acı Kiraz", "Mutlu Ol Yeter", "Limonata" gibi yapımlarda oynayan Kuzey Makedonya'nın ünlü sinema ve tiyatro oyuncularından Luran Ahmeti, 46 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Luran Ahmeti kimdir, kaç yaşında ve nereli? Oyuncu Luran Ahmeti hakkında merak edilenler…
26.03.2021 Gündem
Oyuncu Luran Ahmeti hayatını kaybetti
Oyuncu Luran Ahmeti hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi, Elveda Rumeli, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde oynayan Kuzey Makedonyalı Oyuncu Luran Ahmeti, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
26.03.2021 Magazin
Ahsen Eroğlu ve Boran Kuzum aşk mı yaşıyor?
Ahsen Eroğlu ve Boran Kuzum aşk mı yaşıyor? Menajerimi Ara dizisinin Dicle'si Ahsen Eroğlu ile Boran Kuzum hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Magazin kulislerinde ikilinin aşk yaşadıkları konuşuluyor.
3.03.2021 Magazin
Toygun Ateş hayatını kaybetti!
Toygun Ateş hayatını kaybetti! Malatya’da çekimleri devam eden bir korku filminde rol alan Toygun Ateş, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Koronavirüse yakalandığı öğrenilen 66 yaşındaki usta oyuncu Toygun Ateş hayatını kaybetti.
19.02.2021 Yaşam
Kayra Şenocak kimdir? Şans Kapıyı Çalınca yarışmasının eski sunucu, oyuncu Kayra Şenocak’ın oynadığı dizi ve filmler…
Kayra Şenocak kimdir? Şans Kapıyı Çalınca yarışmasının eski sunucu, oyuncu Kayra Şenocak’ın oynadığı dizi ve filmler… Şans Kapıyı Çalınca programının yeniden izleyici ile buluşmasının duyurulmasıyla gözler, eski sunucu Kayra Şenocak’a çevrildi. Fenomen yarışma programı 'Şans Kapıyı Çalınca' yeniden ekranlara dönüyor. Yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran yarışma programı çok yakında ATV'de izleyicilerle buluşacak. Peki, programın eski sunucusu Kayra Şenocak kimdir? Kayra Şenocak’ın oynadığı dizi ve filmleri…
17.07.2020 Gündem
Kadir Doğulu kimdir? Nerelidir? Kadir Doğulu kaç yaşında?
Kadir Doğulu kimdir? Nerelidir? Kadir Doğulu kaç yaşında? Kadir Doğulu, sosyal medyada Uraz Kaygılaroğlu ile yaşadığı diyalogdan sonra trend oldu. Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu kimdir? Nerelidir? Kadir Doğulu kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Aslıhan Gürbüz neden setlere ara verdi? Aslıhan Gürbüz kimdir? Nerelidir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında?
Aslıhan Gürbüz neden setlere ara verdi? Aslıhan Gürbüz kimdir? Nerelidir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında? Aslıhan Gürbüz’ün setlere ara verme nedeni ortaya çıktı. Olayın ardından en çok araştırılan isimlerden birisi olan Aslıhan Gürbüz İstanbul’dan taşındı ve kendisine yeni bir hayat kurdu. Peki Aslıhan Gürbüz kimdir? Nerelidir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında? İşte detaylar…
23.01.2020 Gündem
Mustafa Üstündağ kimdir? Mustafa Üstündağ nerelidir? Kaç yaşında?
Mustafa Üstündağ kimdir? Mustafa Üstündağ nerelidir? Kaç yaşında? 11 Şubat 1977 yılında Mersin’de dünyaya gelen Mustafa Üstündağ, oyunculuk kariyerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alarak başladı. Mustafa Üstündağ, Yersiz Yurtsuz dizisinde Ferdi Tayfur'un oğlu karakterine hayat verdiği dizinin ardından birçok dizi ve tiyatro oyununda sahne aldı. Peki Mustafa Üstündağ kimdir, nerelidir? Kaç yaşında?
7.01.2020 Gündem
Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş nereli ve kaç yaşında?
Sahra Şaş kimdir? Sahra Şaş nereli ve kaç yaşında? 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Sahra Şaş, ilk oyunculuk deneyimini 2013 yılında yayınlanan Tatar Ramazan adlı dizide yaşadı. Sahra Şaş'ı daha yakından tanıyacak olursak... Sahra Şaş kimdir, nerelidir?
4.01.2020 Gündem
Aslı İşler kimdir?
Aslı İşler kimdir? Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun evliliklerindeki krizin sebebi olarak gösterilen oyuncu Aslı İşler, Beren Saat’in evine dönmesiyle tekrar gündeme geldi. 1993 yılında doğan Aslı İşler kimdir? Hangi dizilerde oynadı.
4.10.2019 Magazin
Listede Türk müzisyen de var!
Listede Türk müzisyen de var! ASCAP (Amerikan Eser Sahipleri ve Editörleri Birliği) tarafından düzenlenen El Premio ASCAP 2019 ödüllerinde 2018 yılı içerisinde ABD Latin pazarında radyo ve televizyonlarda en çok çalınan 50 şarkı arasında “Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Jenerik Müziği)” eseriyle Aytekin Ataş da yer aldı.
11.03.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Muhteşem Yüzyıl Kösem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhteşem yüzyıl kösem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.