Muhsin Yazıcıoğlu

Muhsin Yazıcıoğlu

Son dakika muhsin yazıcıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhsin yazıcıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhsin yazıcıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhsin Yazıcıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhsin yazıcıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 950 muhsin yazıcıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm muhsin yazıcıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, partisinin Sultanbeyli mitinginde yaptığı açıklamada, "Biz onların savurduğu paraları, İstanbul’un projelerinde kullanacağız. Onların siyasi kariyeri için ayırdıkları kaynakları biz İstanbul’a harcayacağız. İstanbul’un hakkını, İstanbul’a teslim edeceğiz. Bu millet kendini unutanlara, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak. Sandık milletin mahkemesidir. Sandık günü hesap günüdür. İşte o gün, 31 Mart’ta sandık gelecek, hesap kesilecek" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tokat mitinginde açıklamalarda bulundu. 'Türkiye'nin gücünü hazmedemeyenler pusuda bekliyor' diyen Erdoğan, " Daha büyük hedeflere gözümüzü dikmişken birileri tökezlememizi bekliyor. Akıl izan sahibi herkes biliyor ki mesele Erdoğan değil, AK Parti değil, Cumhur ittifakı değil doğrudan Türkiye'dir." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Tokat'ın ardından Çorum’da düzenlenen mitingde konuşma yaptı.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 15. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
25.03.2024 Gündem
AK Parti büyük İstanbul mitingi... Murat Kurum: Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar
AK Parti büyük İstanbul mitingi... Murat Kurum: Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 'Büyük İstanbul Mitinginde konuşan AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul bizim sevdamız. İstanbul bizim ortak geleceğimiz. Ve bu geleceği hep birlikte inşa edeceğiz. Barışın şehri İstanbul'da, barış içinde yaşayacağız. Buradan İstanbul'umuzun güzel insanlarına sesleniyorum. 31 Mart'ta gelin, gerçek belediyecilikten yana olun. 31 Mart'ta gelin, İstanbul'un geleceğinden yana olun. 31 Mart'ta gelin, sağlam İstanbul'dan yana olun. Her oy bir tohumdur. Hizmet görürse yeşerir, emek verilirse fidan olur, karşılık bulursa orman olur. Haydi İstanbul şehrine oy ver. Şehrine oy ver ki, İstanbul; hizmet bulsun. Huzur bulsun. Mutluluk bulsun. Sen yaparsın, sen cesursun. Çünkü sen İstanbul'sun. Çünkü sen İstanbullusun" dedi.
24.03.2024 Gündem
Pendik'te kimyasal alarmı
Pendik'te kimyasal alarmı Pendik'te caddedeki orta refüje bırakılan içi kimyasal madde dolu bidon panik yarattı. Bidon içindeki kimyasal madde, kaldırıma ve caddeye aktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
14.09.2023 Yaşam
Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası başladı
Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası başladı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) Gençler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası bugün yapılan seremoni ile başladı. Şampiyonanın 1’inci gününde sıralama ve eleme atışları gerçekleştirdi.
5.08.2023 Diğer Sporlar
Bakan Tekin: Kahramanmaraş'ta eğitim- öğretim süreci sorunsuz başlayacak
Bakan Tekin: Kahramanmaraş'ta eğitim- öğretim süreci sorunsuz başlayacak ​Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesindeki illerin eğitim- öğretim ihtiyaçlarını tespit edip giderme adına çalışma yaptıklarını belirterek, "1 Eylül tarihi itibariyle Kahramanmaraş'ın il merkezi ve ilçe merkezlerinde bütün eğitim birimleri eğitim- öğretim süreci sorunsuz bir şekilde başlayacak" dedi.
17.06.2023 Eğitim
Bakan Kurum: Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sahip çıkalım
Bakan Kurum: Cumhurbaşkanımıza bir kez daha sahip çıkalım  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cuma Namazı’nı Tuzla’daki İmam-Gazali Camii’nde kıldı. Ardından esnafı ve Şifa Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunu ziyaret eden Bakan Kurum, seçimlere 2 gün kaldığını belirterek “Herkesi kucaklayalım, ulaşalım, kendimizi anlatalım. Cumhurbaşkanımıza İnşallah hak ettiği desteği vererek bir kez daha sahip çıkalım diyorum” dedi. 
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Hükümet Meydanı'nda halka sesleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur desteği için "Türk dünyasına gayretlerimizi yakından bilen Sinan Bey'in kararının hayırlı olmasının diliyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan muhalefeti depremzedelere hakaret konusunda eleştiren Erdoğan, "Depremzedelerimize hakareti, dibin dibi olarak görüyoruz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Mehmet Aypek kimdir, öldü mü? Eski Ankara Ticaret Odası Başkanvekili Mehmet Aypek
Mehmet Aypek kimdir, öldü mü? Eski Ankara Ticaret Odası Başkanvekili Mehmet Aypek Eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanvekili Mehmet Aypek, Ankara'da bir plazada bulunan ofisinde, yakın koruması tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Peki, Mehmet Aypek kimdir, nereli, ne iş yapıyor?
26.04.2023 Gündem
AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı
AK Parti'nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri sıraladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Seçim Beyannamesini açıkladı. "Önümüzdeki dönemde ülkemizi ve milletimizi dünyada hak ettiği yere getireceğiz" diyen Erdoğan, "Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek, ülkemizi bu sorundan mutlaka kurtaracağız. Kamuya işe alımları, görevin getirdiği zorunluluklar dışında mülakatı kaldırarak, gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız." ifadelerini kullandı. Ankara-İstanbul arasına süper hızlı tren hattının kurulacağını belirten Erdoğan, 6-G teknolojisinin hazırlıklarına da başlanılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hayata geçireceğimiz "gelir tamamlayıcı aile destek sistemiyle”, hiçbir hanenin gelirinin belirli bir seviyenin altına düşmemesini temin edeceğiz." dedi. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili ise şunları söyledi: Son 5 yıldaki uygulama tecrübesine ve değişen ihtiyaçlara göre restore ederek, Türkiye Yüzyılı hedeflerimize daha fazla katkı verecek şekilde geliştireceğiz.
11.04.2023 Gündem
Başakşehir'de yeni bağlantı yolunun yapımında sona gelindi
Başakşehir'de yeni bağlantı yolunun yapımında sona gelindi Altınşehir Mahallesi'ndeki Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ile Olimpiyat yan yol arasında bağlantıyı sağlayacaklarını belirten Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, asfalt çalışmasın ardından güzergâhında viyadüğün de bulunduğu yolun hizmete açılacağını söyledi.
1.04.2023 Gündem
Yavuz Ağıralioğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’den neden istifa etti?
Yavuz Ağıralioğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’den neden istifa etti? BBP’de de görev alan İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’nin kuruluş sürecinden bu yana Grup Başkanvekilliği, Parti Sözcülüğü ve Genel Başkan Yardımcılığı gibi görevler üsteniyordu. Ağıralioğlu yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu. Peki, İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti’den neden istifa etti?
29.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. TOGG ön siparişinin 177 bini geçtiğini duyuran Erdoğan, "Bu tablo milletimizin lisansı, tasarımı ve üretimiyle gerçek anlamda ilk yerli otomobile samimiyetle sahip çıktığını gösteriyor." ifadelerini kullandı. Erdoğan, elektrikte tüm abonelere yüzde 15, sanayide ise doğal gazda yüzde 20 indirime gidileceğini duyurdu. Öte yandan Erdoğan asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulundu .Erdoğan, "Temmuz'da asgari ücrete ara zam var." dedi.
29.03.2023 Gündem
Muharrem İnce,100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazandı
Muharrem İnce,100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazandı Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çerçevesinde cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan 10 isim için 100 bin imza süreci dördüncü gününde devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imzayı 4'üncü günde aşarak 3'üncü Cumhurbaşkanı adayı oldu.
25.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhsin Yazıcıoğlu paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhsin Yazıcıoğlu paylaşımı CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümüne ilişkin paylaşımda bulundu. Erdoğan, "Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi rahmetle, saygıyla yâd ediyorum" dedi.
25.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BBP'nin 30. kuruluş yıl dönümü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BBP'nin 30. kuruluş yıl dönümü mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Birlik Partisi'nin 30'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Vatanımızın bekasına, milletimizin istiklal ve istikbaline yönelik saldırılarda daima güçlü bir duruş sergileyen Büyük Birlik Partisi’ne teşekkür ediyorum" dedi.
29.01.2023 Gündem
Sivas TOKİ sonuçları! Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama!
Sivas TOKİ sonuçları! Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde Sivas için kuralar çekildi. Sivas TOKİ sonuçları canlı yayında gerçekleştirilen kura çekilişi ile belli oldu. Kuralar toki.tv’den canlı olarak yayınlandı. Peki, Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama!
18.12.2022 Gündem
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum'
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum' TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sivas’ta yapılan kurada yıllarca ev hayali kuran talihliler de belli oldu. Kurada engelli kategorisinden ismi çıkan Gülfidan Altun ise gözyaşlarına boğuldu.
16.12.2022 Ekonomi
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
Bakan Özer: Ekim ayı içerisinde 20 milyon ilave yardımcı kaynak dağıtacağız
Bakan Özer: Ekim ayı içerisinde 20 milyon ilave yardımcı kaynak dağıtacağız Eyüpsultan'daki Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulu'nun açılış töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "19 yılda dağıtılan ücretsiz kitap sayısı 3 buçuk milyara ulaştı. Bu ay içerisinde 20 milyon ilave yardımcı kaynak daha dağıtacağız. İlk kez dağıtılan ücretsiz kitaplardan daha fazla, 160 milyon yardımcı kaynağı öğrencilerimize ulaştırmış olacağız. İnşallah İstanbul'un artık 39 ilçesinde eğitimle ilgili kronik problemlerin hepsini çözeceğiz" dedi.
4.10.2022 Siyaset
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’nin eninde sonunda yeni bir anayasa yapacağını belirterek, “Üzüntümüz bunun gecikmesindedir. Gecikmesi hem milletimize hem ülkemize kaybettirmektedir. Unutmamak gerekir ki yeni anayasa olmadan yeni Türkiye de olmaz” dedi.
3.10.2022 Gündem
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu kimdir, Milli Yol Partisi’ne mi geçti?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu kimdir, Milli Yol Partisi’ne mi geçti? Merhum Büyük Birlik Partisi Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, Milli Yol Partisi'nin (MYP) Kayseri İl Kongresine katılarak destek verdi. Peki, Muhsin Yazıcıoğlu'nun abisi kim, hangi partiden?
22.08.2022 Siyaset
Kültür ve Turizm Bakanlığı 16 ilde turizm alanlarını yatırımcıya tahsis edecek! İşte başvuru şartları ve turizm alanları
Kültür ve Turizm Bakanlığı 16 ilde turizm alanlarını yatırımcıya tahsis edecek! İşte başvuru şartları ve turizm alanları Kültür ve Turizm Bakanlığı kamu taşınmazı tahisi duyurusu yayımlandı. Bakanlık, 16 ilde turizm alanlarını yerli ve yabancı yatırımcıya tahsis edecek. Yatırım alanları, Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Bursa, Denizli, Erzincan, Hatay, İzmir, Kars, Mersin, Muğla, Niğde, Ordu, Trabzon, Yalova ve Nevşehir illerinde bulunan bazı kamu taşınmazlarını kapsıyor. Peki, Başvurular nasıl yapılır? Girişimciler birden fazla yatırım için başvuru yapabilecek mi? Başvurular ne zaman sona erecek? İşte detaylar…
20.07.2022 Ekonomi
TİM Başkanı İsmail Gülle: Türkiye ekonomisinin ve ihracatının hizmetkarı olmaya devam edeceğim
TİM Başkanı İsmail Gülle: Türkiye ekonomisinin ve ihracatının hizmetkarı olmaya devam edeceğim TİM Başkanı İsmail Gülle, ''TİM Başkanlığı görevim bitse de bundan sonra da Türkiye ekonomisinin ve ihracatının hizmetkarı olmaya devam edeceğim. Makamlar gelip geçicidir. Esas olan güçlü ve müreffeh Türkiye’dir ''dedi.
13.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhsin yazıcıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.