Muharrem Kasapoğlu

Muharrem Kasapoğlu

Son dakika muharrem kasapoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muharrem kasapoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muharrem kasapoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muharrem Kasapoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muharrem kasapoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 844 muharrem kasapoğlu haberi bulunmuştur. Tüm muharrem kasapoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu Spora olan ilgisiyle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli branşlardaki müsabakaları takip ettiği gibi belirli aralıklarla da basketbol oynuyor.
24.09.2023 Gündem
AK Parti İzmir Milletvekili Kasapoğlu'ndan İzmir'deki grevle ilgili paylaşım: Çözeceğiz
AK Parti İzmir Milletvekili Kasapoğlu'ndan İzmir'deki grevle ilgili paylaşım: Çözeceğiz AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'deki ulaşım greviyle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Kasapoğlu, "Bu tablonun sorumlusu, ideolojik konfor alanından çıkmayan ve İzmir için hiçbir B planı olmayan sınıfta kalmış Belediyecilik anlayışıdır. Yazık! Çözeceğiz…" ifadelerini kullandı.
31.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022-2023 sezonunda Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray Kulübü'nü kabul etti.
16.06.2023 Galatasaray
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yeni dönem! Kasapoğlu görevi Osman Aşkın Bak'a devretti
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda yeni dönem! Kasapoğlu görevi Osman Aşkın Bak'a devretti Yeni kabinede görev yapacak bakanların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından devir teslim törenleri devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlık'ta düzenlenen törenle görevi yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a teslim etti.
5.06.2023 Şampiy10
Spor Bakanı Kasapoğlu ve TFF'den Galatasaray'a tebrik
Spor Bakanı Kasapoğlu ve TFF'den Galatasaray'a tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu'nu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’ı tebrik etti.
30.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu, oyunu İzmir'de kullandı
Bakan Kasapoğlu, oyunu İzmir'de kullandı Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'deki Atatürk Lisesi'nde oyunu kullandı.
28.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu'ndan CNN Türk'te 28 Mayıs mesajı: Millet güçlü bir mesaj verecek
Bakan Kasapoğlu'ndan CNN Türk'te 28 Mayıs mesajı: Millet güçlü bir mesaj verecek Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN Türk'te önemli açıklamalarda bulundu. 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçimlerine ilişkin Bakan Kasapoğlu, " Milletimizin gündeminde istikrar var ve müthiş bir Erdoğan sevgisi var. Erdoğan karşıtlığı üzerinden siyaset yapanlara, masaya bir güven yok. 28 Mayıs'ta milletimiz daha da güçlü bir mesaj verecektir" dedi. "Yurtlar gerektiğinde öğrencilerin gerektiğinde afetzedelerin emrinde" diyen Bakan Kasapoğlu, "Bu yıl yeni yurtlar açacağız. Yurtlar sığınaklı, güvenli bir liman. İnanır mısınız, tatil olduğunda yurtlarda kalmak isteyen öğrencilerimiz var" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Kadının rolünü, misyonunu birlikte güçlendireceğiz
Bakan Kasapoğlu: Kadının rolünü, misyonunu birlikte güçlendireceğiz Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmirli kadınlarla bir araya geldiği, 'Kadın Sivil Toplum Kuruluşları, Kooperatifler ve Muhtarlar Toplantısı'nda, "Sporuyla, siyasetiyle, sanatı ve iş dünyasıyla kadının rolünü, misyonunu birlikte artıracağız, birlikte güçlendireceğiz. Son 21 yıllık çabamız, bu anlamdaki liderimizin ortaya koyduğu performans, bizim en büyük referansımızdır" dedi.
23.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttı
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayacak takımlara verilecek kupaların tanıtımını İzmir’de gerçekleştirdi.
21.05.2023 Şampiy10
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.
20.05.2023 Voleybol
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu, İzmir'de oyunu kullandı
Bakan Kasapoğlu, İzmir'de oyunu kullandı GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, seçim bölgesi İzmir'de eşi ile birlikte oy kullandı. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin hayırlı olmasını dileyen Kasapoğlu, "Gün sonu itibarıyla milletimizin kararı ortaya çıkmış olacak" dedi.
14.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu oyunu kullandı
Bakan Kasapoğlu oyunu kullandı İzmir Atatürk Lisesinde oy kullanan Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Bu seçim de aynı olgunlukla bir demokrasi şöleni olarak geçecektir" dedi.
14.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te: İzmir'deki konutların yüzde 60'ı dönüşmeli
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te: İzmir'deki konutların yüzde 60'ı dönüşmeli Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Bakan Kasapoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarımız var. İzmir’deki konutların yüzde 60’ı dönüşmeli." dedi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu: İzmir'in 50 yıllık özlemini bugün gerçekleştiriyoruz
Bakan Kasapoğlu: İzmir'in 50 yıllık özlemini bugün gerçekleştiriyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir İnciraltı’nda Göztepe Spor Kulübünün Amatör Sporlar Yerleşkesi’nin yapılacağını müjdesini verdi. Bakan Kasapoğlu, “50 yılın özlemini bugün gerçekleştiriyoruz. İzmir'in bu önemli sorununu birlikte çözüyoruz. 600 bin metrekare bir alan burası. Yeşil alan, eğitim ve spor alanlarıyla yeni bir vizyondan bahsediyorum.” dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı: Muhalefet İzmir'i çantada keklik görerek bir liste yapmış
Bakan Kasapoğlu CNN TÜRK'te açıkladı: Muhalefet İzmir'i çantada keklik görerek bir liste yapmış Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, CNN Türk canlı yayınına önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu "Gençlerin ilgilendikleri alanlara dair ne gerekiyorsa onlara sunmuş bir hükümetiz" diyerek "Gençler, AK Parti listelerinin hep önündedir. İzmir'de benimle birlikte Türkiye'nin en genç vekil adayı bizimle birlikte" dedi. 'İzmir belki muhalefetin gerisinde olduğumuz bir yer ama biz İzmir'de muhalefetin gerçekleştirdiği hizmetin çok ilerisinde bir partiyiz' diyen Bakan Kasapoğlu "Muhalefet burayı çantada keklik olarak liste yapmış, bunu sahadan gelen tepkilerde de görüyoruz" dedi. Bakan Kasapoğlu ayrıca İzmir'de bir kentsel döşüm kampanyası olacağını açıkladı.
8.05.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu balıkçı esnafıyla bir araya geldi
Bakan Kasapoğlu balıkçı esnafıyla bir araya geldi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir Buca Balık Hali’ne giderek balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Burada esnaflarla sohbet eden Kasapoğlu, mezata katılarak balık da satın aldı.
7.05.2023 Gündem
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu, TCG Anadolu'yu ziyaret etti: Bu gurur, hepimizin gururu
Bakan Kasapoğlu, TCG Anadolu'yu ziyaret etti: Bu gurur, hepimizin gururu Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, bu sabah İzmir Alsancak Limanı'na yanaşan dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi TCG Anadolu'yu ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, “Alsancak Limanı'nda bu şaheser ayrı bir gururla tüm dünyaya mesaj veriyor. Bu gurur, hepimizin gururu. Türkiye iddiası olan, hayallerini gerçekleştiren bir ülke" dedi.
3.05.2023 Gündem
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
3.05.2023 Ekonomi
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız
İzmir- İstanbul- Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı! Bakan Varank: Başvuracaklardan ücret almayacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla, İzmir'in Urla ilçesindeki Bilişim Vadisi İzmir Kampüsü'nde yapılan törende, İzmir-İstanbul-Bakü Mega Teknoloji Koridoru açıldı. Bakan Varank, konuşmasında, "Sene sonuna kadar buraya başvuracak ön kuluçka ve kuluçka firmalarından hiç ücret almayacağız" dedi.
2.05.2023 Bilim ve Teknoloji
İstanbul, İzmir ve Bakü'de de bilişim vadileri açılıyor
İstanbul, İzmir ve Bakü'de de bilişim vadileri açılıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca 'Milli Teknoloji Hamlesi' vizyonuyla hayata geçirilen Bilişim Vadisi, Kocaeli'nin ardından İstanbul, İzmir ve Bakü'de de açılıyor.
1.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay bay Kemal bulduğu herkese bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hediye etti, böyle devlet yönetilir mi? Bu millet, bu muhteşem katılım sana yürü Kemal demeyecek. Bu masa öyle bir masa ki, görünürdeki 7 ayağının hepsi de birbirine dolaşmış durumda. Birinin söylediğini öteki yalanlıyor. Böyle masa olur mu?" dedi.
29.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muharrem Kasapoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muharrem kasapoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.