Müfettiş Yardımcısı Alımı

Müfettiş Yardımcısı Alımı

Son dakika müfettiş yardımcısı alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müfettiş yardımcısı alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müfettiş yardımcısı alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müfettiş Yardımcısı Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müfettiş yardımcısı alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 müfettiş yardımcısı alımı haberi bulunmuştur. Tüm müfettiş yardımcısı alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılbaşı büyük ikramiyesi belli oldu! İşte bilet fiyatları
Yılbaşı büyük ikramiyesi belli oldu! İşte bilet fiyatları Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine geri sayım başladı. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 400 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili olacak.
14.11.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK’ya 25 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştiriyoruz
Bakan Işıkhan duyurdu: SGK’ya 25 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştiriyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “KPSS puanı baz alınarak Sosyal Güvenlik Kurumumuza alınarak 25 Müfettiş Yardımcısı personel alımı gerçekleştiriyoruz” dedi.
14.11.2023 Personel Alımı
Halkbank mülakat sonuçları 2023! Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Müfettiş, İç Kontrolör, Uzman, BT müfettiş Yardımcısı ve servis görevlisi alımı!
Halkbank mülakat sonuçları 2023! Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Müfettiş, İç Kontrolör, Uzman, BT müfettiş Yardımcısı ve servis görevlisi alımı! Halkbank mülakat sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Halkbank personel alımı yazılı sınav sonuçları açıklandı. 1.375 kadro için mülakata girdi. Yazılı sınavda başarı sıralamasına giren adaylar mülakata davet edilecektir. Mülakat tarihi, saati, yeri ve adayların yanlarında getirmesi gereken belgeler https://halkbank.istanbul.edu.tr internet adresi üzerinden ilan edilen sınav sonuç belgesinde belirtildi. Peki, Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanır, Halkbank mülakat sonuçları nereden öğrenilir? Halkbank mülakat sonuçları 2023
3.02.2023 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettiş yardımcısı alacak! İşte başvuru şartları!
Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettiş yardımcısı alacak! İşte başvuru şartları! Hazine ve Maliye Bakanlığı Teftiş Başkanlığı duyurdu! Hazine ve maliye müfettiş yardımcılığı giriş sınavı ilanı yayınlandı. Adayların KPSS’den en az 80 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı şartları ne? İşte başvuru şartları!
4.12.2022 Personel Alımı
Kamu personel alımı 2022! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kamu personel alımı 2022! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Aile ve Sosyal Hizmetler müfettiş yardımcısı alınacak. Yayımlanan ilana göre, hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunları arasından 17, sosyal hizmet, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, çocuk gelişimi, psikoloji ve sosyoloji alanlarında en az dört yıl eğitim veren bölüm mezunları arasından 3 olmak üzere giriş sınavı ile personel alınacak. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte müfettiş yardımcısı alımı sınavı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı
TCDD KPSS’den 70 puanla personel alacak! Sınava başvuru şartları belli oldu! İşte TCDD personel alımı başvuru şartları!
TCDD KPSS’den 70 puanla personel alacak! Sınava başvuru şartları belli oldu! İşte TCDD personel alımı başvuru şartları! TCDD Genel Müdürlüğü duyurdu! Teftiş Kurulu Başkanlığında görevlendirilmek üzere personel alınacak. Yayınlanan ilanan göre, TCDD personel alımı için sınav yapacak. Adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Personel alımı sınavı ve başvuru süreci pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, TCDD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TCDD müfettiş yardımcısı alımı başvuru şartları ne? İşte TCDD personel alımı sınavı detayları...
28.10.2022 Personel Alımı
Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) personel alacak! İşte başvuru şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker) personel alacak! İşte başvuru şartları ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı! Türkiye Şeker Fabrikaları, Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınavla personel alacak. Başvurular 16 Ekim’de sona erecek. Peki, Türkşeker personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker personel alımı şartları ne? İşte Türkşeker personel alımı 2022!
10.10.2022 Personel Alımı
Diyanet İşleri Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru ekranı ve adaylarda aranan şartlar!
Diyanet İşleri Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru ekranı ve adaylarda aranan şartlar! Diyanet İşleri Başkanlığı personel alım ilanı yayınlandı. İlana göre, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına yapılacak yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre müfettiş yardımcısı alımı yapılacak. Başvurular 3 Ekim’de başlayıp, 14 Kasım’da sona erecek. Peki, Diyanet personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Diyanet müfettiş yardımcısı alımı şartları ne? İşte ilanın detayları…
2.10.2022 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı personel alacak! Müfettiş yardımcılığı giriş sınavı ilanı yayınlandı!
Ticaret Bakanlığı personel alacak! Müfettiş yardımcılığı giriş sınavı ilanı yayınlandı! Ticaret Bakanlığı duyurdu! Ticaret müfettiş yardımcısı alımı amacıyla giriş sınavı yapılacak. Ticaret Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan personel alımı ilanına göre, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere Ticaret Müfettiş yardımcısı alınacak. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ticaret Bakanlığı Müfettiş yardımcılığı giriş sınavı başvuru şartları ne? Ticaret Bakanlığı personel alımı ilanı!
15.04.2022 Personel Alımı
MEB 750 eğitim müfettiş yardımcısı alacak! İşte başvuru şartları!
MEB 750 eğitim müfettiş yardımcısı alacak! İşte başvuru şartları! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu! 750 eğitim müfettiş yardımcısı alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, MEB Teftiş Kurulu Başkanlığı, yazılı ve sözlü sınavla 750 eğitim müfettiş yardımcısı atayacak. Başvurular 16-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, MEB eğitim müfettiş yardımcısı sınavı başvurusu nasıl yapılır? MEB eğitim müfettiş yardımcısı alımı başvuru şartları ne? İşte MEB eğitim müfettiş yardımcısı sınavı başvuru koşulları…
4.04.2022 Personel Alımı
MEB resmen duyurdu! Flaş atama kararı, 16 Mayıs'ta başlıyor...
MEB resmen duyurdu! Flaş atama kararı, 16 Mayıs'ta başlıyor... MEB son dakika duyurdu. Flaş atama kararı. Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, yazılı ve sözlü sınavla 750 eğitim müfettiş yardımcısı kadrosuna atama yapacak. Başvurular, 16-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İşte son dakika haberinin detayları...
3.04.2022 Personel Alımı
Milli Savunma Bakanlığı personel alacak! Online başvurular başlıyor!
Milli Savunma Bakanlığı personel alacak! Online başvurular başlıyor! Milli Savunma Bakanlığı, Teftiş Kurulu Başkanlığında istihdam edilmek üzere müfettiş yardımcısı alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Adayların 2020 ve 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) P48 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Müfettiş yardımcısı alımı başvuru şartları!
27.12.2021 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 40 müfettiş yardımcısı alacak! Müfettiş yardımcısı alımı şartları nelerdir, başvurular ne zaman başlayacak?
Sağlık Bakanlığı 40 müfettiş yardımcısı alacak! Müfettiş yardımcısı alımı şartları nelerdir, başvurular ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı sözlü sınav sonucuna göre 40 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Sağlık Bakanlığı müfettiş yardımcısı alımı şartları nelerdir, başvurular ne zaman başlayacak?
23.12.2021 Personel Alımı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sınavla müfettiş yardımcısı alacak!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sınavla müfettiş yardımcısı alacak! SGK duyurdu! 6 Aralık'ta başlıyor. KPSS ile Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) personel alınacak. SGK personel alımı ve sınava giriş ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, SGK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SGK müfettiş yardımcısı alımı sınav başvurusu şartları...
15.11.2021 Personel Alımı
Devlet Hava Meydanları (DHMİ) personel alacak! İşte müfettiş yardımcısı giriş sınavı başvuru şartları!
Devlet Hava Meydanları (DHMİ) personel alacak! İşte müfettiş yardımcısı giriş sınavı başvuru şartları! Devlet Hava Meydanları personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, sınavla genel idare hizmetleri sınıfına dâhil müfettiş yardımcısı alınacak. Sınava başvurular 7 Kasım’da sona erecek. Peki, Devlet Hava Meydanları personel alımı başvurusu nasıl yapılır? DHMİ personel alımı başvuru şartları!
21.10.2021 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı 60 müfettiş yardımcısı alımı yapacak! Ticaret Bakanlığı 60 müfettiş yardımcısı başvuru şartları nelerdir, başvurular ne zaman başlayacak?
Ticaret Bakanlığı 60 müfettiş yardımcısı alımı yapacak! Ticaret Bakanlığı 60 müfettiş yardımcısı başvuru şartları nelerdir, başvurular ne zaman başlayacak? Ticaret Bakanlığı müfettiş alımı yapacak. Yazılı ilan paylaşımında bulunan Ticaret Bakanlığı, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında istihdam edilmek üzere 60 müfettiş yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. Giriş sınavları için başvurular, 4-13 Ekim'de Kariyer Kapısı "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" üzerinden gerçekleştirilecek. Peki, Ticaret Bakanlığı 60 müfettiş yardımcısı başvuru şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır?
24.09.2021 Personel Alımı
Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü personel alıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, yarışma sınavı ile 7. dereceden 5 adet müfettiş yardımcısı alınacak. Başvurular 20 Ağustos'ta sona erecek. Peki, Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu personel alımı başvuru şartları!
27.07.2021 Personel Alımı
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KPSS'den en az 60 puanla personel alacak!
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KPSS'den en az 60 puanla personel alacak! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alacak. Kıyı Emniyeti personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlanda, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında istihdam edilmek üzere Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacağı belirtildi. Peki, Kıyı Emniyeti personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Kıyı Emniyeti personel alımı başvuru şartları...
23.11.2020 Personel Alımı
Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı: Bakanlık 15 müfettiş yardımcısı alacak! Müfettiş yardımcısı sınav başvuruları ne zaman?
Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı: Bakanlık 15 müfettiş yardımcısı alacak! Müfettiş yardımcısı sınav başvuruları ne zaman? Hazine ve Maliye Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanlığı Teftiş Başkanlığında istihdam edilmek üzere 15 müfettiş yardımcısı alınacak. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı müfettiş yardımcısı giriş sınavı ne zaman, şartları nelerdir?
23.10.2020 Personel Alımı
Tapu ve Kadastro müfettiş yardımcısı alıyor! Başvurular nasıl yapılır?
Tapu ve Kadastro müfettiş yardımcısı alıyor! Başvurular nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı müfettiş yardımcısı kadrolarına sınavla toplam 20 adet müfettiş yardımcısı alacak. Peki, Tapu ve Kadastro müfettiş yardımcılığı başvuruları nasıl yapılır? İşte Tapu ve Kadastro müfettiş yardımcılığı başvuru şartları...
21.10.2020 Personel Alımı
İBB müfettiş yardımcısı alımı yapacak! İBB müfettiş yardımcılığı başvuru şartları nelerdir, sınavı ne zaman? (İstanbul Büyükşehir belediyesi memur alımı)
İBB müfettiş yardımcısı alımı yapacak! İBB müfettiş yardımcılığı başvuru şartları nelerdir, sınavı ne zaman? (İstanbul Büyükşehir belediyesi memur alımı) İBB müfettiş yardımcısı alım ilanı yayımladı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Müfettiş Yardımcısı kadrosu için memur alım ilanı yayımlandı. İlanda Müfettiş Yardımcısı kadrosuna yapılacak memur alım ilanında başvuruların bugün başladığı belirtilirken, Müfettiş Yardımcısı kadrosuna memur alım ilanı şartları ve başvuru detayları da paylaşıldı.
9.10.2020 Personel Alımı
Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) müfettiş yardımcısı alacak! Kimler başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir?
Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) müfettiş yardımcısı alacak! Kimler başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir? T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü, 10 müfettiş yardımcısı alacak. Başvurular başladı. Peki Kimler başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...
15.01.2020 Personel Alımı
İki bakanlık personel alımı ilanı verdi!
İki bakanlık personel alımı ilanı verdi! İki bakanlık personel alımı ilanı yayınladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü, müfettiş yardımcısı kadrosu için personel alımı ilanı verdi. Türkiye Adalet Akademisi ise koruma güvenlik personel alımı ilanı verdi. İşte başvuru detayları…
15.10.2019 Personel Alımı
DHMİ müfettiş yardımcısı alacak
DHMİ müfettiş yardımcısı alacak Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Başkanlığında istihdam etmek üzere 7 müfettiş yardımcısı alımı için sınav açtı.
10.10.2019 Ekonomi
SGK 50 müfettiş yardımcısı alacak
SGK 50 müfettiş yardımcısı alacak Boş bulunan 50 müfettiş yardımcısı kadrosuna yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre atama yapılacak.
26.12.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Müfettiş Yardımcısı Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müfettiş yardımcısı alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.