Muazzez Abacı

Muazzez Abacı

Son dakika Muazzez Abacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muazzez Abacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muazzez Abacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muazzez Abacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muazzez abacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 muazzez abacı haberi bulunmuştur. Tüm muazzez abacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti
Mustafa Taşpınarlı hayatını kaybetti İbrahim Tatlıses ve Sibel Can gibi ünlü isimlere sahnede eşlik eden usta keman sanatçısı Mustafa Taşpınarlı yaşamını yitirdi. 79 yaşındaki usta keman virtüözünün cenaze töreniyle ilgili detaylar belli oldu.
20.06.2023 Magazin
Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul’un biyografisi!
Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul’un biyografisi! Ünlü şarkıların söz yazarı Hülya Şenkul hayatını kaybetti. Bülent Ersoy’dan Muazzez Abacı’ya, Sibel Can’dan Ebru Gündeş’e kadar şarkıları yorumlanan Hülya Şenkul, Serdar Ortaç’a yazdığı Zakkum Çiçekleri şarkısı ile tanınıyordu. Hülya Şenkul hastanede tedavi görüyordu. Peki, Hülya Şenkul kimdir, kaç yaşındaydı? Hülya Şenkul öldü mü, neden öldü? Hülya Şenkul hasta mıydı? Hülya Şenkul’un biyografisi!
24.11.2022 Magazin
Muazzez Abacı'nın son hali şaşırttı!
Muazzez Abacı'nın son hali şaşırttı! Usta sanatçı Muazzez Abacı'nın son halini ünlü söz yazarı Seda Akay sosyal medya hesabında paylaştı
14.11.2022 Magazin
Ünlü şarkıların bestekârı Dursun Karaca vefat etti!
Ünlü şarkıların bestekârı Dursun Karaca vefat etti! Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Türk sanat müziğine çok sayıda eser kazandıran bestekâr Dursun Karaca’nın vefat ettiğini duyurdu.
5.11.2022 Magazin
Muazzez Abacı'nın menajerinden Alzheimer iddialarına cevap: Şu anda Amerika'da bulunan...
Muazzez Abacı'nın menajerinden Alzheimer iddialarına cevap: Şu anda Amerika'da bulunan... Türk sanat müziğinin yaşayan efsanelerinden Muazzez Abacı'ya (74) Alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir sahnelerden uzak olan Abacı'nın menajeri, konuyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.
7.03.2022 Magazin
Muazzez Abacı hasta mı, Alzheimer mı oldu? Muazzez Abacı kaç yaşında, kimdir, nereli?
Muazzez Abacı hasta mı, Alzheimer mı oldu? Muazzez Abacı kaç yaşında, kimdir, nereli? Muazzez Abacı kaç yaşında, nereli, kimdir? sorularının yanıtı ve Alzheimer olup olmadığı sorgulanıyor. Amerika'da yaşayan sanatçı Muazzez Abacı'nın Alzheimer olduğu iddia edildi. Muazzez Abacı'nın menajerliğini yapan Taner Budak'tan konuyla alakalı açıklama geldi. Peki, Muazzez Abacı hasta mı, Alzheimer mı oldu?
7.03.2022 Televizyon
Muazzez Abacı’dan kötü haber geldi!
Muazzez Abacı’dan kötü haber geldi! Türk sanat müziğinin yaşayan efsanesi Muazzez Abacı’dan kötü bir haber geldi. Muazzez Abacı’ya Alzheimer başlangıcı teşhisi konuldu.
6.03.2022 Magazin
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı!
Müzeyyan Senar kimdir? İşte Cumhuriyetin Divası Müzeyyan Senar’ın hayatı! Türk sanat müziğinin en önemli sanatçılarından Müzeyyan Senar’ın bugün ölüm yıldönümü! Türk müziğinin en önemli assolistlerinden olan Müzeyyan Senar, "Benzemez Kimse Sana", "Şarkılar Seni Söyler", "Ormancı" gibi nice şarkılarıyla biliniyordu. Peki, Müzeyyan Senar kimdir? İşte Müzeyyan Senar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
8.02.2022 Kültür Sanat
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı Türkiye’nin Sanat Güneşi olarak anılan Zeki Müren’in bugün doğum günü! Etkileyici sesiyle bir döneme damga vuran Zeki Müren doğum gününde anılıyor. Peki, Zeki Müren kimdir? Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı!
6.12.2021 Gündem
Ünlü müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti Besteci, keman virtüözü İlyas Tetik( 60) hayatını kaybetti.
5.07.2021 Yaşam
Selçuk Tekay öldü mü? Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Tekay'ın besteleri ve yaşam öyküsü…
Selçuk Tekay öldü mü? Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Tekay'ın besteleri ve yaşam öyküsü… Selçuk Tekay kimdir, öldü mü, neden öldü? Soruları usta ismin hayatını kaybetmesinin ardından hayatını merak edenler tarafından sorgulanmaya başladı. Selçuk Tekay'ın ölüm haberinin ardından biyografisi, hayatı ve besteleri gündeme geldi. Besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay'ın ölüm haberini aldıktan sonra birçok ünlü isim kendisine baş sağlığı diledi. "Beraber yürüdük biz bu yollarda", "Vurgun" gibi çok sayıda unutulmaz şarkılara imza atan Selçuk Tekay Müzeyyen Senar, Emel Sayın, Adnan Şenses, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Muazzez Abacı, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi isimlerle çalıştı. Peki, Selçuk Tekay kimdir, kaç yaşında? Selçuk Tekay neden öldü? İşte, keman virtüözü Selçuk Tekay'ın yaşam öyküsü ve besteleri…
14.06.2021 Gündem
Müge Anlı şarkı söyledi! 'Nasıl başa çıktığımı soruyorsunuz...'
Müge Anlı şarkı söyledi! 'Nasıl başa çıktığımı soruyorsunuz...' Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı açan Müge Anlı, paylaşımlarıyla gündeme oturdu. Son paylaşımında ise Müge Anlı'nın şarkı söyledi anlar yer aldı.
16.04.2021 Magazin
Nedim Katgı kimdir? Nedim Katgı nereli, kaç yaşında?
Nedim Katgı kimdir? Nedim Katgı nereli, kaç yaşında? ABD'de yaklaşık 38 yıldır Türk müziğini icra eden tanınmış sanatçı Nedim Katgı, pankreas kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Nedim Katgı kimdir? Nedim Katgı nereli, kaç yaşında?
27.01.2021 Gündem
'Sanat Güneşi' Zeki Müren 89 yaşında!
'Sanat Güneşi' Zeki Müren 89 yaşında! Türk müziğinin unutulmaz sesi "Sanat Güneşi" Zeki Müren'in 89. doğum günü kutlanıyor. Zeki Müren, vefat etmeden 3 ay önce "Ülkemden kazandıklarımı ülkeme bırakırım" diyerek bugünkü karşılığı 500 milyon TL olan mirasını Türk Eğitim Vakfı ile Mehmetçik Vakfı'na bıraktı.
6.12.2020 Magazin
Türkiye TRT'de bayramlaşacak!
Türkiye TRT'de bayramlaşacak! TRT 1’de canlı yapılacak Bayram Özel programları ile bayram dopdolu geçecek.
23.05.2020 Televizyon
Muazzez Abacı ve Mustafa Keser bu kez canlı yayında buluşacak
Muazzez Abacı ve Mustafa Keser bu kez canlı yayında buluşacak Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konukları, Muazzez Abacı ve Mustafa Keser olacak. Sanatçılar 40 yıl sonra aynı sahnede buluştukları konserlerinin öncesinde canlı yayında bir araya gelecek.
18.04.2020 Kültür Sanat
Arabesk Müziğin 4 ismi canlı yayınla bir araya geliyor
Arabesk Müziğin 4 ismi canlı yayınla bir araya geliyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle izleyiciyle buluşan ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konukları, arabesk müziğin 4 temsilcisi; Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, Kutsi ve Hüsnü Şenlendirici olacak. İlk kez aynı sahnede buluşan sanatçılar, bu konserin yayını öncesinde, canlı bağlantıyla hayranlarıyla buluşacak.
17.04.2020 Kültür Sanat
Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu bu kez canlı yayında buluşuyor
Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu bu kez canlı yayında buluşuyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konuklarımüziğin iki usta ismi; Cengiz Kurtoğlu ile Ümit Besen olacak.
16.04.2020 Kültür Sanat
Muazzez Ersoy ve Kutsi’den unutulmayacak yorum
Muazzez Ersoy ve Kutsi’den unutulmayacak yorum Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konser ve canlı yayınının konukları; Türk Sanat Müziği’nin en önemli temsilcilerinden Muazzez Ersoy ve Türk Pop Müziği’nin başarılı ismi Kutsi olacak. İki sanatçı konser yayını öncesinde canlı yayına bağlanacak.
15.04.2020 Kültür Sanat
Berkay, Açıkhava konseriyle anıları canlandıracak
Berkay, Açıkhava konseriyle anıları canlandıracak Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle yayınlanan ‘Evde Kal’ konserlerinin konuğu Berkay olacak. Genç şarkıcı, yazın gerçekleşen Harbiye Açıkhava konseri yayınından önce canlı olarak müzik severlere seslenecek.
14.04.2020 Kültür Sanat
Poll Production ve Demirören Medya canlı yayınları Serdar Ortaç ile devam ediyor
Poll Production ve Demirören Medya canlı yayınları Serdar Ortaç ile devam ediyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konserlerinin konuğu Serdar Ortaç olacak. Ünlü sanatçı Youtube’da yayınlanacak konseri öncesinde canlı yayında hayranları ile buluşacak.
14.04.2020 Kültür Sanat
#EvdeKal#MüzikleKal Poll Production ve Demirören Medya Türkiye’yi ünlü yıldızlarla buluşturuyor
#EvdeKal#MüzikleKal Poll Production ve Demirören Medya Türkiye’yi ünlü yıldızlarla buluşturuyor Poll Production ve Demirören Medya iş birliğiyle düzenlenen ‘Evde Kal’ konserleri pazartesi günü başlıyor. Ünlü sanatçıların yaz konserleri Youtube’dan izlenirken, sanatçılar konser öncesi canlı yayınla hayranlarıyla buluşacak.
12.04.2020 Kültür Sanat
Zeki Müren kaç yılında (yaşında) öldü?
Zeki Müren kaç yılında (yaşında) öldü? Besteci, söz yazarı, yorumcu, oyuncu kısacası sanat güneşi Zeki Müren doğum gününde anılıyor. 88. doğum günü kutlanan Zeki Müren’i sevenleri anıyor. Sosyal medyada mesajlar paylaşılıyor, klipleri, filmleri paylaşılıyor. Peki, Zeki Müren kaç yılında öldü? Zeki Müren kaç yaşında öldü? İşte Zeki Müren’in hayatı…
6.12.2019 Gündem
40 yıl sonra aynı sahnede
40 yıl sonra aynı sahnede Muazzez Abacı ve Mustafa Keser, Poll Production organizasyonu Paraf sponsorluğunda Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluştu.
8.09.2019 Magazin
Bu konser ıvır zıvır değil!
Bu konser ıvır zıvır değil! Bülent Ersoy ile Muazzez Abacı, Bostancı Gösteri Merkezi’nde beraber sahneye çıkmaya hazırlanıyor.
30.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Muazzez Abacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muazzez abacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.