Sanat Güneşi

Sanat Güneşi

Son dakika Sanat Güneşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sanat Güneşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sanat Güneşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sanat Güneşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sanat güneşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 sanat güneşi haberi bulunmuştur. Tüm sanat güneşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri...
Devlet Bahçeli'den Kıbrıs Türk'tür videosu! Körüklü çizmeler ve Zeki Müren şarkısının şifreleri... Kıbrıs'ta yol yapım projesine BM askerlerinin araçlarla engel olmaya çalışması tansiyonu yükseltmiş, tepkileri çekmişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yol inşaatına BM Barış Gücü askerlerinin müdahalesine körüklü çizmeyle yürüdüğü bir videoyla tepki göstermişti. Arka fonda çalan Zeki Müren şarkının hikâyesi ise 1963 yılına dayanıyordu.
21.08.2023 Gündem
Ata Demirer o akımı ti'ye aldı! 'Kızlar asansör kaçmadan bu pozu nasıl veriyorsunuz?'
Ata Demirer o akımı ti'ye aldı! 'Kızlar asansör kaçmadan bu pozu nasıl veriyorsunuz?' Senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Bursa Bülbülü'nün çekimleri tamamlayan Ata Demirer, sosyal medyada eğlenceli paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü komedyen, iki milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından asansörde fotoğraf çektirme akımına uydu ve gönderisine yazdığı mesajla fenomen akımı tiye aldı.
26.10.2022 Magazin
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı Türkiye’nin Sanat Güneşi olarak anılan Zeki Müren’in bugün doğum günü! Etkileyici sesiyle bir döneme damga vuran Zeki Müren doğum gününde anılıyor. Peki, Zeki Müren kimdir? Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı!
6.12.2021 Gündem
Tarkan 'Sanat Güneşi mi' oluyor?
Tarkan 'Sanat Güneşi mi' oluyor? Mustafa Uslu, Türk Sanat Müziği’nin efsanesi Zeki Müren’in hayatını çekeceği filmi için Tarkan’ın kapısını çaldı. Yapılan gizli görüşmelerin ardından Tarkan'ın teklife olumlu yanıt verdiği iddia ediliyor.
1.10.2021 Magazin
Zeki Müren'li reklam sosyal medyayı ikiye böldü!
Zeki Müren'li reklam sosyal medyayı ikiye böldü! Çağlar Çorumlu’nun oynadığı Zeki Müren’li reklam sosyal medyayı ikiye böldü. Oyuncuyu eleştiren de oldu beğenen de. Çorumlu’yu destekleyen Nilgün Belgün ve Zafer Algöz, Zeki Müren’in kendisini taklit edenlere verdiği cevabı hatırlattı: "Taklitler aslını yaşatır."
8.09.2021 Magazin
Zeki Müren için anma pulu ve ilkgün zarfı!
Zeki Müren için anma pulu ve ilkgün zarfı! PTT AŞ, sanat güneşi Zeki Müren’in hatıralarını pullara taşıyor. Bu kapsamda ‘Zeki Müren’ konulu üç adet anma pulu, ilkgün zarfı, posta kartı, pul karnesi, altın varak ve lak uygulamalı seri numaralı blok pullardan oluşan portföy, 26 Mayıs tarihinde koleksiyonerlerin beğenisine sunuldu.
26.05.2021 Kültür Sanat
Cem Yılmaz ve Zafer Algöz'den Stand-up tadında sohbet!
Cem Yılmaz ve Zafer Algöz'den Stand-up tadında sohbet! Şarkılar Bizi Söyler’in konuğu olan Cem Yılmaz, keyifli sohbetiyle herkesi ekran başına kilitledi
26.03.2021 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler 5. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 5. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Türkiye'nin sanat güneşi Zeki Müren şarkıları söylenecek.
24.03.2021 Televizyon
Özdemir Erdoğan'dan yeni Zeki Müren çıkışı!
Özdemir Erdoğan'dan yeni Zeki Müren çıkışı! Zeki Müren için daha önce "Onu izleyen küçük erkek çocukları travmalar yaşadı” iddiasında bulunan Özdemir Erdoğan, iddiasının arkasında olduğunu söyledi.
8.03.2021 Magazin
Aydilge nasıl aldatıldığını anlattı! 'Aralarında yaşanan özel şeyi gördüm'
Aydilge nasıl aldatıldığını anlattı! 'Aralarında yaşanan özel şeyi gördüm' Aydilge'nin hayatı ilginç tesadüfler ve dramlarla dolu. Yaşadığı aldatılma deneyiminden sonra özgürleştiğini söylüyor. Eşini bir reklam filminde görüyor, vuruluyor, garip tesadüfler silsilesi yaşıyor. 16’sında yaşadığı tacizi, şiddeti ilk kez anlatıyor. İşte Aydilge'nin dikkat çeken açıklamaları...
27.02.2021 Magazin
Bülent Ersoy'dan Zeki Müren tepkisi
Bülent Ersoy'dan Zeki Müren tepkisi Sanatçı Alpay'ın "Zeki Müren ile ilgili sözleri çok konuşuldu. Başta ünlü isimler olmak üzere, çok sayıda kişi Alpay'ın açıklamalarına tepki gösterdi.
22.02.2021 Magazin
'Zeki Müren'i izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı'
'Zeki Müren'i izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı' Söz yazarı ve besteci Özdemir Erdoğan'dan Zeki Müren hakkında çok konuşulacak açıklamalar.
9.01.2021 Magazin
'Sanat Güneşi' Zeki Müren 89 yaşında!
'Sanat Güneşi' Zeki Müren 89 yaşında! Türk müziğinin unutulmaz sesi "Sanat Güneşi" Zeki Müren'in 89. doğum günü kutlanıyor. Zeki Müren, vefat etmeden 3 ay önce "Ülkemden kazandıklarımı ülkeme bırakırım" diyerek bugünkü karşılığı 500 milyon TL olan mirasını Türk Eğitim Vakfı ile Mehmetçik Vakfı'na bıraktı.
6.12.2020 Magazin
Zeki Müren kaç yılında (yaşında) öldü?
Zeki Müren kaç yılında (yaşında) öldü? Besteci, söz yazarı, yorumcu, oyuncu kısacası sanat güneşi Zeki Müren doğum gününde anılıyor. 88. doğum günü kutlanan Zeki Müren’i sevenleri anıyor. Sosyal medyada mesajlar paylaşılıyor, klipleri, filmleri paylaşılıyor. Peki, Zeki Müren kaç yılında öldü? Zeki Müren kaç yaşında öldü? İşte Zeki Müren’in hayatı…
6.12.2019 Gündem
Zeki Müren’in mezarına ziyaret
Zeki Müren’in mezarına ziyaret Şarkıcı Ayta Sözeri, önceki akşam Bursa’daydı. Konser öncesi Sanat Güneşi Zeki Müren’in mezarını ziyaret etti.
21.09.2019 Magazin
'Zeki Müren 39, Ecevit 41 numara ayakkabı giyerdi'
'Zeki Müren 39, Ecevit 41 numara ayakkabı giyerdi' İlkokulda çırak olarak girdiği kunduracı dükkanından usta olarak çıkan Nurettin Cebeci, 56 yıllık meslek hayatında yaptığı kunduralarla Eski Başbakan Bülent Ecevit’ten sanat güneşi Zeki Müren’e kadar birçok ismin vazgeçilmezi oldu.
5.08.2019 Yaşam
'Sanat Güneşi' 87. doğum gününde anıldı
'Sanat Güneşi' 87. doğum gününde anıldı Bodrum Zeki Müren Sanat Derneği tarafından düzenlenen etkinlikle 'Sanat Güneşi' olarak tanınan merhum Zeki Müren konserle anıldı. 2 saat süren konserde korodaki Abdullah Ceyhan, ritm sanatçısı Sezen Kurt'a evlilik teklif etti.
7.12.2018 Kültür Sanat
KPSS önlisans sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? KPSS 2018
KPSS önlisans sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? KPSS 2018 KPSS önlisans sınavının ardından adaylar sınav soru ve cevapları yayımlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. 4 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen KPSS sınavında adaylara 120 soru yöneltildi. Sınavın ardından sosyal medyada sorulan sorular gündem konusu oldu. Peki KPSS önlisans sınav soru ve cevapları yayımlandı mı?
5.11.2018 Gündem
Zeki Müren hayata veda ettiği yerde anılacak
Zeki Müren hayata veda ettiği yerde anılacak 'Sanat Güneşi' Zeki Müren, yaşama veda ettiği yerde, İzmir Kültürpark'ta düzenlenecek etkinlikte anılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla pazartesi akşamı gerçekleştirilecek programda şarkıların yanı sıra şiirler ve masallar da olacak.
22.09.2018 Magazin
Nerden başlasam nasıl anlatsam!
Nerden başlasam nasıl anlatsam! Bodrum’un geçmişten günümüze tozlu arşivlerde, yaşlıların sandıklarında ve Yunanistan’ın İstanköy Kent Kütüphanesi ile Almanya ve İngiltere’deki müzelerde saklanan çok sayıda fotoğrafı, açılacak Kent Müzesi’nde gün yüzüne çıkacak.
22.12.2017 Yaşam
Arif v 216 filminden üç fragman birden!
Arif v 216 filminden üç fragman birden! Cem Yılmaz’ın yeni filmi Arif v 216’dan ilk görüntüler geldi.
14.11.2017 Kültür Sanat
Şarkılarını filarmoni orkestrası seslendirecek!
Şarkılarını filarmoni orkestrası seslendirecek! Limak Filarmoni Orkestrası, Türk sanat müziği efsanesi Zeki Müren'in şarkılarını İstanbul'da seslendirecek.
9.10.2017 Kültür Sanat
Sibel Can, Zeki Müren'i yad etti!
Sibel Can, Zeki Müren'i yad etti! Sibel Can, önceki akşam Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda görkemli bir konsere imza attı. Yaz aylarının tamamını turnelerde geçiren Can, Bursa’da da büyük bir ilgiyle karşılandı.
2.10.2017 Kültür Sanat
Bornova'da Zeki Müren'i anma konseri!
Bornova'da Zeki Müren'i anma konseri! Bornova Belediyesi, Türkiye'nin 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'i, ölümünün 21'inci yılında düzenlediği konserle andı.
26.09.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Sanat Güneşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sanat güneşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.