Motorin Fiyat

Motorin Fiyat

Son dakika Motorin fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Motorin fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Motorin fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Motorin Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan motorin fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 413 motorin fiyat haberi bulunmuştur. Tüm motorin fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geliyor
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İndirim geliyor Arabası olan milyonları yakından ilgilendiriyor. Uzun süredir akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar gündemdeydi. Ancak yeni gelen habere göre akaryakıt fiyatlarına zam geliyor. Yarından itibaren motorine 1 lira 4 kuruş indirim bekleniyor. 11 Nisan 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?
11.04.2022 Ekonomi
Benzin ve motorine büyük indirim! Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika!
Benzin ve motorine büyük indirim! Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika! Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Benzin ve motorin fiyatlarına büyük indirim geldi. Türkiye'de motorinin pompa fiyatına çarşamba günü 1 lira 55 kuruş, perşembe günü de 88 kuruş indirim yapılmıştı. Bu indirimlerin ardından benzin fiyatlarında da indirim beklentisi oluştu. Brent petrolün düşüş trendine girmesiyle bu gece yarısından itibaren benzine 80 kuruş indirim geldi. Buna göre; benzinin litre fiyatı İstanbul'da 19,81 liradan 19,01 liraya, Ankara ve İzmir'de 19,92 liradan 19,11 liraya düştü.
2.04.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! EPDK başkanı Yılmaz: Tavan fiyat uygulaması...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! EPDK başkanı Yılmaz: Tavan fiyat uygulaması... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Benzin, motorin fiyatlarındaki artışlar sonrası EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz açıkladı. Araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nca (EPDK) sektör temsilcileriyle yapılan toplantıya ilişkin, "Dağıtıcı- bayi marjlarında formülasyona aykırı hareketlerin tespit edilmesi halinde tüketicilerin mağdur edilmesinin engellenmesi için EPDK'nın tavan fiyat uygulama yetkisi kanunen bulunmaktadır. Bugünkü toplantıda fiyat oluşumlarında bayi ve dağıtıcı oranlarına ilişkin son verileri de değerlendiren EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz; petrol fiyatlarındaki düşüşe rağmen satış fiyatlarında makul olmayan kar artışları tespit etmeleri halinde 'tavan fiyat' uygulamasının yeniden gündeme gelebileceğini hatırlatmıştır" açıklaması yapıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
16.03.2022 Ekonomi
Akaryakıta zam! Pompaya yarından itibaren yansıyacak, benzin ve motorin litre fiyatı...
Akaryakıta zam! Pompaya yarından itibaren yansıyacak, benzin ve motorin litre fiyatı... Akaryakıta zam! Benzin ve motorine yeni zam geliyor. Resmen duyuruldu. Yarından itibaren pompaya yansıyacak. EPGİS benzinin litresine 39 kuruş, motorine 32 kuruş zam yapıldığını duyurdu.
1.02.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Motorin ve benzinde...
Akaryakıt fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Motorin ve benzinde... Akaryakıt fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Motorin ve benzinde tasarruf için ucuz akaryakıt arayışına girilmemesine ilişkin uyarı yapıldı. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken özel aracıyla tatile çıkacak vatandaşların maliyetinin altında satılan yakıtlara güvenmemeleri gerektiği ve şehirler arası yollardaki ucuz akaryakıt tabelalarına aldanmamaları gerektiğini bildirdi.
10.07.2021 Ekonomi
Motorine indirim yapıldı ancak...
Motorine indirim yapıldı ancak... Motorinde 35 KRŞ/LT indirim yapıldı. İndirim bu gece başlıyor. Fakat yapılan indirim pompa fiyatına yansımayacak.
22.03.2021 Ekonomi
Motorinde ve benzinde indirim yapılması bekleniyor
Motorinde ve benzinde indirim yapılması bekleniyor Geçen hafta motorine 30 kuruşluk zammın ardından gelecek indirim 10-14 kuruş aralığında kalabilir. Nedeni ise ABD’de petrol stokunun beklentiden çok azalması nedeniyle motorin endeksinin 648 dolara çıkması.
20.04.2018 Ekonomi
Tüpraş:Satışlar yüzde 10 arttı
Tüpraş:Satışlar yüzde 10 arttı TÜPRAŞ: YILIN İLK ÇEYREĞİNDE SATIŞLAR YÜZDE 10 ARTTI TÜPRAŞ, geçtiğimiz yıl ilk çeyrekte 4 milyon 974 bin ton olan yurt içi satışlarının, bu yılın ilk çeyreğinde 5 milyon 341 bin tona çıktığını belirterek, yüzde 10 oranında artış sağlandığını bildirdi...
14.05.2012 Ekonomi
Hampetroldeki artışla kalsa benzin sadece 100 bin lira artacaktı
Hampetroldeki artışla kalsa benzin sadece 100 bin lira artacaktı Son 2 yılda akaryakıt yüzde 40 zamlandı. Kurşunsuz benzindeki 710 bin liralık yükselişin yüzde 71.8'ini ÖTV artışı yarattı. Dünya petrol fiyatlarındaki artışın zamdaki payı ise sadece 100 bin lira oldu
26.06.2005 Ekonomi
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor! EPDK duyurdu Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Motorine indirim geldi Araç sahiplerine iyi haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte motorin fiyatları da değişmeye devam ediyor. Motorine bu gece yarısı itibarıyla 1 lira 35 kuruş indirim geldi. İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 7 kuruş, Ankara'da ise 41 lira 46 kuruş oldu.
1.03.2024 Ekonomi
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti Akaryakıtta EPDK'nın geçtiğimiz gün duyurduğu indirim pompaya yansıdı. Bu gece itibarıyla benzin 76 kuruş, motorin ise 1 lira 10 kuruş ucuzladı. İstanbul'da benzinin litresi 40 lira 46 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 16 kuruşa düştü. Motorin ise İstanbul'da 42 lira 4 kuruşa, Ankara'da ise 42 lira 8 kuruşa indi.
22.02.2024 Ekonomi
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın
EPDK yazı göndererek uyardı: İndirimleri tüketiciye yansıtın Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, rafinerilerden marj oranlarında güncelleme yapılmasını istediklerini belirterek, "Yapılacak güncelleme neticesinde benzin ve motorinde 1 ila 1,5 TL düzeyinde bir indirim olacaktır" dedi.
20.02.2024 Ekonomi
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları
Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? 9 Şubat İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları Benzine, motorine ve otogaza indirim ya da zam var mı, akaryakıta zam gelecek mi? İstanbul, Ankara ve İzmir akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından sorgulanıyor. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta üst üste zam gelmişti. Brent petroldeki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına da etkiliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları da bu dalgalanmadan etkileniyor. İşte Mazota zam gelecek mi, benzin indirim var mı? Sorularının yanıtı…
9.02.2024 Ekonomi
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) aralık ayına ilişkin enflasyon verilerini açıklamasıyla akaryakıt ve içkiye gelecek özel tüketim vergisi (ÖTV) zammı da netleşti. Alkollü içki ve akaryakıtta ÖTV tutarı yüzde 25.61 oranında artırıldı. Benzin grubunda 2.31 lira, motorinde ise 2.17 liralık bir zam oldu.
4.01.2024 Ekonomi
Benzine indirim geldi mi? 6 Ekim’de benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek?
Benzine indirim geldi mi? 6 Ekim’de benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek? Araç sahipleri bezin indirimi haberlerini yakından takip ediyor. Brent Petrol fiyatları benzin ve motorin fiyatlarında artışa ya da azalışa neden oluyor. Benzine 00:00'dan itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 10 kuruşluk indirim yapıldı. Benzine yapılan indirim sonrası, yeni bir indirimin olup olmayacağı sorguluyor. Peki benzine indirim var mı, benzine indirim ne zaman gelecek?
5.10.2023 Ekonomi
Bu gece benzine zam gelecek mi 12-13 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi?
Bu gece benzine zam gelecek mi 12-13 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi? Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Motorine ve benzine zam haberleri yakından takip ediliyor. Son olarak 5 Eylül'de LPG'ye 1 lira 30 kuruş zam geldi. Peki, Bu gece benzine zam gelecek mi 12 Eylül, benzine mazota bu gece zam var mı? Benzine zam geldi mi?
12.09.2023 Ekonomi
Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi 31 Ağustos? Akaryakıt güncel fiyatları ne kadar, benzinin litresi kaç TL?
Benzine indirim var mı, motorine indirim geldi mi 31 Ağustos? Akaryakıt güncel fiyatları ne kadar, benzinin litresi kaç TL? Dolar kurundaki düşüş petrol fiyatlarına da yansıdı. Son günlerde yüksek ivme takip eden benzimden indirim haberi geldi. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalarda son olarak motorine 22 Ağustos tarihinde 1 TL'lik bir zam geldi. Bu zammın ardından araç sahiplerini sevindirecek indirim yapıldı.
31.08.2023 Ekonomi
Motorine zam var mı, motorine 4 TL zam geldi mi 10 Ağustos 2023? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Mazota zam var mı, motorine 4 TL zam gelecek mi?
Motorine zam var mı, motorine 4 TL zam geldi mi 10 Ağustos 2023? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Mazota zam var mı, motorine 4 TL zam gelecek mi? 10 Ağustos mazota zam var mı 2023, motorine zam geldi mi? Akaryakıt fiyatları ile ilgili aramalar devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarına zam geleceği iddiaları ile vatandaşlar arama motorlarına yönelerek zam gelip gelmediğini sorguluyor. Benzine 2, motorine 4 TL zam geleceği iddiaları sonrası 10 Ağustos motorine zam var mı, mazota zam geldi mi? sorularına yanıt arıyor. İşte 10 Ağustos 2023 akaryakıt fiyatlarında son durum...
10.08.2023 Ekonomi
Dizel Nedir, Ne İşe Yarar? Dizel Yakıt Avantajları Nelerdir?
Dizel Nedir, Ne İşe Yarar? Dizel Yakıt Avantajları Nelerdir? Dizel, bir çeşit petrol türevidir. Bu nedenle de yakıtlardan söz açıldığın zaman benzinden sonra ilk akla gelen yakıt olma özelliğine de sahiptir. Ama dizel yakıtın bilinirliğinin yüksek olmasına rağmen dizel yakıtın ne şekilde ve nasıl üretildiği, diğer yakıt türlerinden ayrılmasını sağlayan özellikleri ile ilgili pek çok sürücü de fikir sahibi değildir. 
3.06.2023 Gündem
Bakan Nebati'den emekli zammıyla ilgili açıklama!
Bakan Nebati'den emekli zammıyla ilgili açıklama! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati asgari ücretten emekli maaşına, Türkiye Ekonomi Modeli'nden döviz kuruna kadar çok sayıda başlıkta önemli mesajlar verdi.
5.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: 'Kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz'
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: 'Kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz' Turkuvaz Medya Grubu tarafından düzenlenen “İstanbul Finans Merkezi Zirvesi" Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin katılımı ile gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 300 milyar dolar vaadine tepki gösteren Bakan Nebati, “Şimdi 300 milyar dolar buldum dedi, bulacağıma dönüştü, sen 300 dolar bulamazsın bu gidişle. Günlük söylemlerinizle vatandaşımız size destek vermeyecek” dedi.
4.05.2023 Ekonomi
Akaryakıta bir indirim daha! Litresi 19 liraya geriledi
Akaryakıta bir indirim daha! Litresi 19 liraya geriledi Bayramın ilk günü gelen çifte indirimin ardından akaryakıta bugün bir kez daha indirim geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresi 47 kuruş düştü. Fiyat değişikliği nedeniyle motorinin fiyatı İstanbul dahil bazı şehirlerde 19 lira seviyelerine geriledi.
25.04.2023 Ekonomi
TOGG başında fiyat değerlendirmesi: Fiyatına göre çok kaliteli buldum
TOGG başında fiyat değerlendirmesi: Fiyatına göre çok kaliteli buldum Yerli otomobil TOGG'un 'T10X' isimli SUV modelinin başlangıç fiyatı 953 bin TL olarak açıklandı. Zincirlikuyu'da bir AVM'de de sergilenen modeli görmek için gelenler, fiyatını değerlendirdi.
14.03.2023 Ekonomi
Damacana fiyatı yüzde 160 arttı! Ambalajlı sudan şebeke suyuna dönüş
Damacana fiyatı yüzde 160 arttı! Ambalajlı sudan şebeke suyuna dönüş Damacana su fiyatlarının bir yılda yüzde 160 yükselmesi tüketicileri farklı arayışlara yöneltti. SUDER Başkanı Karamehmetoğlu, "Ambalajlı sulardan bir miktar şebeke suyuna dönüş oldu" dedi.
18.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Motorin Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki motorin fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.