Ukrayna tarafından batırılan savaş gemisi Moskva'ya Rusya'dan sır operasyon!
Ukrayna tarafından batırılan savaş gemisi Moskva'ya Rusya'dan sır operasyon! Ukrayna tarafından Neptün füzeleriyle batırılan Rusya'nın amiral gemisi Moskva'ya gizli bir operasyon düzenleyerek askeri teçhizatları ve askerlerin cansız bedenlerini topladığı iddia edildi. Ürkütücü operasyon iddiası Ukrayna'dan gelirken Batı medyası operasyonun askerlerin ailelerinin öfkesinin artması sonrası gerçekleştirildiğini duyurdu.
25.05.2022 Dünya
Rus donanmasının amiral gemisi Azak Denizi'nde batarken ABD uçağı menzildeydi! 'En büyük darbe' ortaya çıktı
Rus donanmasının amiral gemisi Azak Denizi'nde batarken ABD uçağı menzildeydi! 'En büyük darbe' ortaya çıktı Ukrayna savaşında 'Moskova' gemisinin batırılması Rusya'da şok etkisi yarattı. Moskova'nın Ukrayna füzeleri tarafından vurulmasından birkaç saat önce bir ABD uçağının Karadeniz'de devriye gezdiği ortaya çıktı. İngiliz The Times gazetesinin haberine göre Rus kruvazörünün feci hasar gördüğü gün, bir Boeing P8 Poseidon uçağı Moskova'nın 150 kilometre yakınındaydı.
21.04.2022 Dünya
Rusya'nın sır gibi sakladığı görüntüler sızdı! İşte Moskova'nın batmadan önceki son fotoğrafı...
Rusya'nın sır gibi sakladığı görüntüler sızdı! İşte Moskova'nın batmadan önceki son fotoğrafı... Azak Denizi'nde 40 Rus denizciye mezar olan ve onlarcasının kaybolduğu Rus savaş gemisi Moskova'nın vurulmasının yankıları sürüyor. Rusya geminin battığını kabul ederken Moskova'nın son anlarına ait görüntüler sosyal medyaya sızdı. Gemiye ait olduğu iddia edilen görüntüler kısa sürede gündemin bir numaralı maddesi haline geldi. İşte dünyanın konuştuğu o kareler...
18.04.2022 Dünya
Karadeniz'de 'kırık ok' alarmı! Vurulan Rus savaş gemisi Moskova'nın sır kargosu...
Karadeniz'de 'kırık ok' alarmı! Vurulan Rus savaş gemisi Moskova'nın sır kargosu... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Dün Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskova'yı vuran ve batıran Ukrayna'nın Rus güçlerine karşı direnişi sürerken İngiltere'den flaş bir iddia geldi.
15.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri