Montaj

Montaj

Son dakika montaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan montaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını montaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Montaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan montaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.393 montaj haberi bulunmuştur. Tüm montaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akkuyu NGS'ye yaptırım önlemi! Tedarik zincirleri yönlendiriliyor
Akkuyu NGS'ye yaptırım önlemi! Tedarik zincirleri yönlendiriliyor Akkuyu NGS’de yarısı Türk, yaklaşık 400 şirketin çalıştığını belirten Akkuyu Nükleer Genel Müdürü Anastasia Zotaeva, Rusya’ya uygulanan yaptırımların bu şirketleri etkileme olasılığına karşı tedarik zincirlerini başka ülkelere yönlendirmeye hazır olduklarını söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
Bakan Kacır resmen açıkladı! İşte Hürjet'in üretileceği yer
Bakan Kacır resmen açıkladı! İşte Hürjet'in üretileceği yer Kayserili sanayici ve işadamlarıyla iftar programında bir araya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Mehmet Kacır, "100 yılın ardından TOMTAŞ Kayseri'de vücut buluyor. İşte Türkiye'nin iftihar vesilelerinden Hürjet inşallah bu yıl sonundan itibaren Kayseri'de üretiliyor" dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Türkiye’nin ilk askeri uçak motoru ateşlendi!
Türkiye’nin ilk askeri uçak motoru ateşlendi! TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk askeri turbofan motoru TEI-TF6000 başarıyla ateşlendi. TEI Eskişehir tesislerinde TEI-TF6000 motorunun tamamlanmış hali ilk kez tanıtıldı, geliştirilmeye devam ediliyor.
21.03.2024 Gündem
Yeni yasa sonrası ABD polisi suçluların fotoğraflarına montajla ‘oyuncak’ kafası yerleştirdi
Yeni yasa sonrası ABD polisi suçluların fotoğraflarına montajla ‘oyuncak’ kafası yerleştirdi ABD’nin Kaliforniya eyaletinde polis, suçluların görüntülerini paylaşmaya kısıtlama getiren yasa sebebiyle gözaltına aldığı suçluların fotoğraflarına montaj yaparak ‘oyuncak’ kafası yerleştirdi.
21.03.2024 Dünya
Alçıpan Ölçüleri Nelerdir? Alçıpan Çeşitleri Nelerdir, Ölçüleri Kaç Metre?
Alçıpan Ölçüleri Nelerdir? Alçıpan Çeşitleri Nelerdir, Ölçüleri Kaç Metre? Duvar ya da asma tavan yapımında kullanılan en önemli malzemeler içerisinde alçıpan yer alır. Dekoratif açıdan güzel bir görüntü sağlamasının dışında, ısı koruma yapısı da sağlamaktadır. Daha doğrusu ısı yalıtımı sağlayarak kaliteli bir yaşam oluşturur. Bu kapsamda standart belirli ölçüler doğrultusunda en ve boy üzerinden alçıpan üretimi gerçekleştirmektedir.
18.01.2024 Eğitim
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca 1 Ocak 2024 yılı itibarıyla şehirler arası otobüslerin konum, saat gibi anlık verilerinin paylaşıldığı araç takip cihazı takılacağı açıklandı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, "Şu anda Türkiye'deki 100 bine yakın araçta olması gereken bir sistem bu, ama yüzde 30'unda var, yüzde 70'inde yok. Yani 70 bin araca takılacak, 15-20 günlük süre içinde bunların takılmasının mümkün olmadığını bakanlığa ifade ettik. Zorunluluğu kaldırmayalım fakat yaptırımları erteleyelim. Çünkü çok ağır yaptırımlar geliyor, firmaların kapanmasına kadar olan bir süreci yaşatacaklar" dedi.
18.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklama: Her iki araçtan biri elektrikli olacak
Bakan Uraloğlu'ndan önemli açıklama: Her iki araçtan biri elektrikli olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, net sıfır emisyon hedefi kapsamında ulaştırma projeleri ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.
5.12.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar açıkladı! İşte Bayraktar TB3'ün semalarda süzüleceği tarih
Selçuk Bayraktar açıkladı! İşte Bayraktar TB3'ün semalarda süzüleceği tarih Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) kendisi için düzenlenen Fahri Doktora Tevdi Töreni'ne katıldı. Bayraktar, TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı'nın 2024 yılında göreve başlayacağını söyledi.
21.11.2023 Ekonomi
Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde 500 tonluk kutup vinci işletmeye alındı! Yaşam döngüsünün tüm aşamalarında kullanılacak
Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde 500 tonluk kutup vinci işletmeye alındı! Yaşam döngüsünün tüm aşamalarında kullanılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde (NGS) 390 ton kaldırma kapasiteli ilk kutup vincinin işletmeye alındığı duyuruldu. Vincin, Akkuyu NGS’nin 1’inci güç ünitesinin yaşam döngüsünün tüm aşamalarında kullanılacağı belirtildi.
19.10.2023 Ekonomi
Tuğçe Tayfur'dan samimi açıklama: Evlenene kadar elimi dahi tutmadı
Tuğçe Tayfur'dan samimi açıklama: Evlenene kadar elimi dahi tutmadı Tuğçe Tayfur geçtiğimiz ağustos ayında işketmeci Muhammet Aydın ile nikah masasına oturdu. Son günlerde Aydın'ın 'montaj' olduğunu iddia ettiği videolar nedeniyle gündemde olan çift, 2. Sayfa programına konuk oldu. Muhammet Aydın ile ilişkisini anlatan Tuğçe Tayfur "Evlenene kadar elimi dahi tutmadı" dedi.
26.09.2023 Magazin
İYİ Parti'nin yerel seçim açıklamasına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: Kurduğumuz ittifak zaten bitti
İYİ Parti'nin yerel seçim açıklamasına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: Kurduğumuz ittifak zaten bitti İYİ Parti’nin yerel seçimlere 81 ilde kendi adayları ile gireceğini açıklaması ile ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Bir siyasi partinin aldığı kararı saygı ile karşılayacağız. Seçimden sonra kurduğumuz ittifak zaten bitti.' dedi. CHP’de genel başkanlık yarışında, Özgür Özel'in adaylığı ile ilgili olarak ise Kılıçdaroğlu, 'Gayet güzel. CHP diğer partiler gibi değildir. Herkesin aday olma hakkı vardır.' ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Gündem
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: 'Söyledikleri siyaseten yok hükmündedir'
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki: 'Söyledikleri siyaseten yok hükmündedir' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi. Çelik, "Terör odağı Kandil'in Cumhuriyeti yeniden kurma, siyasi özerklik, terörist başına imtiyazdan bahsettiği dönemde suskun kalan Kılıçdaroğlu'nun bugün söyledikleri siyaseten yok hükmündedir." dedi.
16.08.2023 Gündem
Günlük kazancı 3500 lira ama hayatı bir ipin ucunda!
Günlük kazancı 3500 lira ama hayatı bir ipin ucunda! Batman'da dağcılık eğitimi alan Enes Taniş (26), 3 yıldır plaza, otel, hastane, iş merkezi gibi yüksek katlı binaların camlarını siliyor, dış cephe onarımlarını gerçekleştiriyor. Metrelerce yükseklikten düşme riskine rağmen işini severek yaptığını belirten Taniş, Batman’ın yanı sıra ihtiyaç duyulması halinde başka şehirlere de gittiğini ifade ederek, “Şu ana kadar çalıştığım en yüksek yapı 318 metre yükseklikteki Çanakkale Köprüsü. Hem dağcılık eğitimini aldık hem de yapılardaki onarım işlerini de yapabiliyoruz. Batı bölgesinde günlük yevmiyemiz 2 bin 500- 3 bin 500 TL civarında. Fakat Batman’da yevmiyelerimiz biraz daha uygun, 2 bin TL” dedi.
16.08.2023 Yaşam
Seyitli’nin 146 milyonluk dev güneş enerjisi yatırımı son aşamada
Seyitli’nin 146 milyonluk dev güneş enerjisi yatırımı son aşamada MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Yunusemre ilçesi Seyitli Mahallesi sınırlarında 146 milyon 316 bin TL’lik yatırımla inşa ettiği 5 megavatlık güneş enerji santralinin panel montajlarında son aşamaya gelindi.
6.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin darbe ürünü mevcut anayasa olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını darbe anayasasıyla karşılamış olmayı açıkçası içimize sindiremiyoruz. Yargı alanında 2002'den beri yürüttüğümüz zorlu mücadeleyi inşallah sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasa ile taçlandırmak istiyoruz. 28'inci Yasama Dönemi'nde önceliklerimizin en başında Meclisimizin de takdiri ile Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak vardır" dedi.
25.07.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Milli elektrikli trenimizden sonra milli hızlı trenimizi de yapıyoruz
Bakan Uraloğlu: Milli elektrikli trenimizden sonra milli hızlı trenimizi de yapıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TÜRASAŞ’ı ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milli Hızlı Tren ile ilgili son gelişmeleri paylaşan Uraloğlu, “Milli Elektrikli Trenimizden sonra Milli Hızlı Trenimizi de yapıyoruz. İşletme hızı 225 km olan Milli Hızlı Trenimizde tasarım çalışmalarımızı yüzde 90 oranında tamamladık. İlk prototip montajına 2024 yılı başında başlamayı planlıyoruz. 8 araçlı tren setine sahip olacak bu milli hızlı trenimizi de 2025 yılında yolcu taşımacılığına kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.
22.07.2023 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İsveç'teki Kur'anı Kerim provokasyonuna tepki: Her yönüyle kuşku vericidir
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İsveç'teki Kur'anı Kerim provokasyonuna tepki: Her yönüyle kuşku vericidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili, "Türkiye'nin iadesini talep ettiği PKK'lı ve FETÖ'cü hainler henüz teslim edilmemiştir. Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına izin verilmesi de bir başka skandal olarak karşımızdadır. Türk milleti İsveç'in şu hal ve görünümüyle NATO'ya girişine sıcak ve sempatik bakmamaktadır" dedi.
4.07.2023 Gündem
İYİ Parti'de peş peşe dikkat çeken istifalar! "Partisiz muhalefet saflarına katılmış bulunuyorum"
İYİ Parti'de peş peşe dikkat çeken istifalar! "Partisiz muhalefet saflarına katılmış bulunuyorum" Eski Devlet Bakanı ve önceki dönem İYİ Parti Milletvekili olan Ahat Andican, kurucusu olduğu partiden istifa ettiğini duyurdu. Öte yandan İYİ Parti'den bir istifa haberi daha geldi.
12.06.2023 Gündem
Ahat Andican, İYİ Parti'den istifa etti: Uyumlu bir çalışma imkanı kalmadı
Ahat Andican, İYİ Parti'den istifa etti: Uyumlu bir çalışma imkanı kalmadı İYİ Parti kurucusu ve 27'nci Dönem İstanbul Milletvekili Ahat Andican, partiden istifa ettiğini duyurdu.
12.06.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Uçuş ağımız 130 ülkede 342 noktaya ulaştı
Bakan Uraloğlu: Uçuş ağımız 130 ülkede 342 noktaya ulaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2003 yılında hava ulaştırma anlaşmamız bulunan ülke sayısını 81’den 173’e yükselttik. Bu anlaşmalar ve müzakereler neticesinde, 2003 yılında 50 ülkede 60 olan dış hat uçuş nokta sayımıza 282 yeni nokta ekledik. Uçuş ağımız, bugün 130 ülkede 342 noktaya ulaştı" dedi.
10.06.2023 Gündem
Yerli yangın söndürme helikopterinin ikincisi de tamam! TUSAŞ teslim tarihini açıkladı
Yerli yangın söndürme helikopterinin ikincisi de tamam! TUSAŞ teslim tarihini açıkladı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından, yerli ve milli imkanlarla geliştirilerek Orman Genel Müdürlüğü'ne (OGM) teslim edilen ve 'Nefes' adı verilen T-70 yangın söndürme helikopterinin 2'ncisinin yapımı da tamamlandı. T-70'in başmühendisi Dr. Duygu Barın, "2'nci helikopteri de haziran ayı içerisinde Orman Genel Müdürlüğümüze teslim edeceğiz" dedi.
10.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Kalyon Enerji ve Enercon, 260 MW’lık sözleşmeye imza attı
Kalyon Enerji ve Enercon, 260 MW’lık sözleşmeye imza attı Kara rüzgâr türbini teknolojileri şirketi Enercon ve yenilenebilir enerji alanında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük yatırımcılarından olan Kalyon Enerji, YEKA RES-3 projesi kapsamında 260 MW’lık yeni bir iş birliğine imza attı. Anlaşmaya göre Enercon, Kalyon Enerji’nin Türkiye’deki kara projeleri için 64 adet rüzgâr türbini kuracak. İş birliği ile Türkiye’deki projeler için 64 adet E-138 EP3 türbininin tedariki ve kurulumu gerçekleştirilecek.
7.06.2023 Ekonomi
Şasi Nedir, Ne İşe Yarar? Arabanın Şaşesi Neresidir?
Şasi Nedir, Ne İşe Yarar? Arabanın Şaşesi Neresidir? Araba tutkunu değilseniz, bir arabanın teknik inceliklerini bilemeyebilirsiniz. Ancak bunları bilmek, satın almak istediğiniz arabanın gerçek potansiyelini ve sınırlarını anlamanıza yardımcı olabilir. Araba şasisi, bir arabanın önemli teknik özelliklerinden biridir.
4.06.2023 Gündem
Elektrikli otomobil için belgeli montajcı
Elektrikli otomobil için belgeli montajcı Yerli otomobil Togg ile birlikte elektrikli otomobillerin Türkiye’de de yaygınlaşması beklenirken elektrikli taşıt montaj elemanları için taslak standartlar belirlendi.
27.05.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Montaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki montaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.