Molotoflu Saldırı

Molotoflu Saldırı

Son dakika molotoflu saldırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan molotoflu saldırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını molotoflu saldırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Molotoflu Saldırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan molotoflu saldırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 314 molotoflu saldırı haberi bulunmuştur. Tüm molotoflu saldırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maltepe'de eski milletvekilinin aracına molotoflu saldırı
Maltepe'de eski milletvekilinin aracına molotoflu saldırı Maltepe'de, 23. Dönem AK Parti Milletvekili Mahmut Dede'nin aracına molotofkokteylli saldırı düzenlendi. Dede'nin aracında maddi hasar meydana gelirken, polis olay yerinde inceleme yaptı.
2.07.2022 Yaşam
Terörist tükürüğünden yakalandı! Flaş operasyon
Terörist tükürüğünden yakalandı! Flaş operasyon İstanbul'da 7 bankanın ATM'sini ve bir emniyet aracını yakarak kayıplara karışan terörist, MİT ve İstanbul polisinin titiz çalışması sonucu yakayı ele verdi. Kapsamlı saha çalışması sonucu gözaltına alınan şüpheliden alınan tükürük örneği, olay yerinde yüz gizlemek amacıyla kullanılan maskeden alınan DNA örnekleriyle örtüşünce saldırıların faili tespit edildi. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Mehmet E. hakkında 120 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
24.01.2022 Gündem
Diyarbakır'da AK Parti Hani ilçe binasına molotoflu saldırı
Diyarbakır'da AK Parti Hani ilçe binasına molotoflu saldırı Diyarbakır'ın Hani ilçesinde, AK Parti il binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından molotof kokteyli atıldı. Ölen ya da yaralanın olmadığı olay anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis, saldırgan M.E. ve ona yardım ettiği belirlenen Ş.B.yi operasyonla yakaladı.
18.06.2021 Gündem
Bursa'da gece yarısı molotoflu saldırı!
Bursa'da gece yarısı molotoflu saldırı! Kimliği henüz belirlenemeyen iki kar maskeli şahıs, mahalledeki kasap ve fırına molotofla saldırı düzenledi.
4.12.2018 Gündem
İstanbul’da PKK operasyonu: 12 gözaltı
İstanbul’da PKK operasyonu: 12 gözaltı İstanbul’da, bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya düzenlenen operasyonda bombalı eylem hazırlığındaki 12 terörist yakalandı.
24.11.2018 Gündem
Kuşadası’nda turist otobüsüne molotoflu saldırı
Kuşadası’nda turist otobüsüne molotoflu saldırı Kuşadası’na tatile gelen yerli bir turist aynı otelde kaldığı ve tartıştığı Sırp turistlerin BG 1339 IR plakalı otobüsüne molotoflu saldırıda bulundu. Otobüsteki yangın kısa sürede söndürülürken, Saldırgan olayın ardından yakalandı.
30.07.2018 Yaşam
Türk bayrağına çirkin saldırı!
Türk bayrağına çirkin saldırı! Kosova'nın güneybatısındaki Prizren'de Türk bayrağına yönelik saldırı gerçekleştirildi.
12.02.2018 Dünya
İstanbul'da markete molotoflu saldırı
İstanbul'da markete molotoflu saldırı İstanbul Eyüp’te yüzleri maskeli 5 şahıs molotof kokteyli ile bir markete saldırdı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken markette maddi hasar meydana geldi.
15.08.2017 Yaşam
'Erdoğan dünyaya liderlik öğretiyor!'
'Erdoğan dünyaya liderlik öğretiyor!' Kosova Parlamentosu'nun Boşnak milletvekili Duda Balye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'diktatör' denilmesine tepki gösterdi: "Erdoğan, hem Avrupa hem dünya için büyük bir liderin nasıl olması gerektiği örneğidir."
22.05.2017 Dünya
Almanya'da camiye molotoflu saldırı
Almanya'da camiye molotoflu saldırı Almanya'nın İsviçre ve Fransa sınırındaki Weil am Rhein kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Eyüp Sultan Camii'ne molotoflu saldırı düzenlendi.
28.04.2017 Dünya
Selanikte Türk Konsolosluğuna molotoflu saldırı
Selanikte Türk Konsolosluğuna molotoflu saldırı Yunanistan'ın Selanik kentinde sabah saat 05.30'da Selanik Türk Konsolosluğuna Molotof atıldı.
23.04.2017 Dünya
Almanya'da Naziler harekete geçti
Almanya'da Naziler harekete geçti 16 Nisan referandumunda yüzde 63.07 oranında ‘Evet’ çıkan Almanya’da ırkçılık zirveye ulaştı. Türklerin yoğunlukta yaşadığı Brühl kentinde, posta kutularına “Erdoğan’ı sevenler Almanya’yı terk etsin” yazılı tehdit mektupları bırakıldı. Ülkede cami ve dernekler de saldırı altında...
22.04.2017 Dünya
Syriza’nın bürosuna molotoflu saldırı!
Syriza’nın bürosuna molotoflu saldırı! Yunanistan'da iktidar karşıtı bir grup, Syriza bürosuna molotoflu saldırı düzenledi.
17.06.2021 Dünya
İstanbul'da markete molotoflu saldırı
İstanbul'da markete molotoflu saldırı Kağıthane'de yüzleri maskeli kişiler bir markete molotof kokteyli attı. İçeride mahsur kalanlar vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı
29.09.2021 Gündem
Ankara bombacıları adliyeye sevk edildi
Ankara bombacıları adliyeye sevk edildi Başkentte çeşitli dernek, iş yeri ve bankamatiklere yönelik ses bombalı ve molotoflu eylem düzenledikleri tespit edilen ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin operasyonuyla gözaltına alınan 17 kişiden 13'ü adliyeye sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır’da markete molotoflu saldırı
Diyarbakır’da markete molotoflu saldırı Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde yüzleri maskeli kişi veya kişilerce bir markete molotof kokteylleri atıldı. Saldırıda yaralanan olmazken, markette maddi hasar meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
Türk konsolosluğuna molotoflu saldırı!
Türk konsolosluğuna molotoflu saldırı! Cumartesiyi pazara bağlayan gece yarısı sonrası da Türkiye'nin Nantes konsolosluğu duvarına molotof kokteyli atıldı.
17.06.2021 Dünya
Almanya'da bir Türk'e ait binaya molotoflu saldırı
Almanya'da bir Türk'e ait binaya molotoflu saldırı Almanya'nın Essen kentinde dün akşam saatlerinde bir Türk'e ait binaya molotoflu saldırı gerçekleştirildi.
17.06.2021 Dünya
Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 3 terörist yakalandı
Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 3 terörist yakalandı SURİYE'den yasa dışı yollarla Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'ne geçmeye çalışan terör örgütleri TİKKO ve MLKP üyesi 3 kişi, jandarma tarafından yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 3 terörist yakalandı
Suriye'den Türkiye'ye geçmeye çalışan 3 terörist yakalandı SURİYE'den yasa dışı yollarla Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'ne geçmeye çalışan terör örgütleri TİKKO ve MLKP üyesi 3 kişi, jandarma tarafından yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Belediye otobüsüne molotof attılar
Belediye otobüsüne molotof attılar Okmeydanı'nda yüzleri maskeli 4 kişi yolcu otobüsüne molotof attı. Şans eseri otobüs yanmazken yüzleri maskeli kişiler ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi.
29.09.2021 Gündem
Van'da PKK'lılar anaokulu yaktı
Van'da PKK'lılar anaokulu yaktı VAN'ın İpekyolu İlçesi'nde bir anaokulu, terör örgütü PKK yandaşı bir grup tarafından molotof kokteyli atılarak ateşe verildi. Saldırı sonrası çıkan yangında okulda büyük hasar oluştu.
29.09.2021 Gündem
Van’da okula molotoflu saldırı
Van’da okula molotoflu saldırı Van’ın İpekyolu ilçesindeki bir okula kimliği belirsiz kişi veya kişilerce molotoflu saldırı yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır’da markete molotoflu saldırı
Diyarbakır’da markete molotoflu saldırı Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesinde yüzleri maskeli grup tarafından bir markete molotof kokteylleri atıldı. Saldırı yüzünden markette maddi hasar meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da magazaya molotoflu saldırı
İstanbul'da magazaya molotoflu saldırı Sultangazi'de bir tekstil mağazasına yüzleri maskeli kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından molotoflu saldırı düzenlendi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Molotoflu Saldırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki molotoflu saldırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.