Molotof

Molotof

Son dakika molotof haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan molotof ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını molotof haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Molotof

haberleri sayfasında son dakika yaşanan molotof gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.662 molotof haberi bulunmuştur. Tüm molotof haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enerji Bakanı Bayraktar açıkladı: Diyarbakır’da günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz
Enerji Bakanı Bayraktar açıkladı: Diyarbakır’da günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Diyarbakır bizim için önemli bir petrol yeri. Günlük 15 bin varile yakın petrol üretiliyor. İnşallah yeni keşiflerle daha da yukarıya götüreceğiz” dedi.
14.03.2024 Ekonomi
Lübnan’daki İsveç Büyükelçiliği’ne saldırı
Lübnan’daki İsveç Büyükelçiliği’ne saldırı İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billstrom, İsveç’in Beyrut Büyükelçiliği’ne saldırı olduğunu açıkladı. Basına açıklama yapan yerel yetkililer, olayın dün gece meydana geldiğini ve atılan patlayıcı maddenin patlamadığını belirtti.
10.08.2023 Gündem
Boşanmak isteyen eşine dehşeti yaşattı! Silahlı molotoflu tehdit...
Boşanmak isteyen eşine dehşeti yaşattı! Silahlı molotoflu tehdit... Sultanbeyli'de boşanma aşamasındaki eşi H.Ö. (40)'nün sığındığı babasının evine silahla gelerek tehditler savuran Serkan Öztürk (40), 2 molotofkokteyli kapının önüne bırakarak kaçtı. Polisin çalışmasıyla yakalanan Öztürk, tutuklandıktan 5 gün sonra serbest bırakıldı. Baba Aydın Birlik "Polisler gelince kapıyı açtım. Açar açmaz kapının altında molotof gördüm. Polisler profesyonelce hazırlandığını söyledi. İçerisinde çevreye yayılan ve patlayan madde olduğu belirlendi. Evimiz ahşap, bizi yakmaya geldi" dedi.
12.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs paylaşımı: 85 milyonun basiret ve ferasetine güveniyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs paylaşımı: 85 milyonun basiret ve ferasetine güveniyoruz 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 85 milyonun basiret ve ferasetine güvendiklerini hatırlatarak, '14 Mayıs’ta Anadolu İrfanının galip geleceğine yürekten inanıyoruz.' ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tepkinizi sandıkta gösterin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tepkinizi sandıkta gösterin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Aydın'daki mitinginde konuştu.14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapan Erdoğan, "Pazar günü önemli bir karar vereceğiz; ya eser siyaseti ya da yıkım siyaseti. Huzur iklimine sahip çıkıyoruz. Sizi galeyana getirmek isteyenlere fırsat vermeyin. Tepkinizi sandıkta gösterin. Hesabınızı sandıkta sorun." dedi.
9.05.2023 Gündem
İzmir’de alkollü şahıs eski sevgilisinin evine molotof attı
İzmir’de alkollü şahıs eski sevgilisinin evine molotof attı İzmir’in Bayraklı ilçesinde alkollü olduğu öne sürülen bir kişi eski sevgilisinin oturduğu eve gelerek molotof attı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken binanın duvarında maddi hasar oluştu.
5.04.2023 Yaşam
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri'
Yunanistan'da çekildi, gündemi altüst etti! 'Utanç görüntüleri' 1500 nüfuslu bir kasabadaki bir apartmanın zemin katında çekilen görüntü, tren faciasının yol açtığı krizin tam ortasında gündemi altüst etti. Yunan medyasının başlıklarında ve sosyal medyada öfke patlaması var.
6.03.2023 Dünya
Terör örgütüne operasyon! Kaçmaya çalışırken yakalandı
Terör örgütüne operasyon! Kaçmaya çalışırken yakalandı Mersin'de silahlı terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon başlatıldı. 18 şahıs hakkında gözaltı kararı verilirken, polislerin adreslerde aramaları devam ediyor. Öte yandan polislerin geldiğini fark edip kaçmaya çalışan 1 şüpheli kadın ise kovalamaca sonucu yakalandı.
25.11.2022 Gündem
Gaziosmanpaşa'da sokakta silah sesleri yankılandı!
Gaziosmanpaşa'da sokakta silah sesleri yankılandı! Gaziosmanpaşa'da şüpheli 2 kişi motosiklet dükkanını ateşe verirken, sokakta silah sesleri yükseldi. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, binada yaşayanlar korku ile kendini sokağa attı. Alev alev yanan dükkan itfaiye tarafından söndürüldü. Çevre sakinlerinin yaşadığı panik ise cep telefonu görüntülerine yansıdı.
8.08.2022 Yaşam
Afrika ülkesinde BM karşıtı gösteri! Çok sayıda ölü var
Afrika ülkesinde BM karşıtı gösteri! Çok sayıda ölü var Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde dünden bu yana devam eden Birleşmiş Milletler (BM) karşıtı gösterilerde can kaybının 15’e yükseldiği bildirildi. Hayatını kaybedenler arasında 3 BM personeli olduğu aktarıldı.
26.07.2022 Dünya
Maltepe'de eski milletvekilinin aracına molotoflu saldırı
Maltepe'de eski milletvekilinin aracına molotoflu saldırı Maltepe'de, 23. Dönem AK Parti Milletvekili Mahmut Dede'nin aracına molotofkokteylli saldırı düzenlendi. Dede'nin aracında maddi hasar meydana gelirken, polis olay yerinde inceleme yaptı.
2.07.2022 Yaşam
PKK'ya büyük baskın! İsimler tek tek belirlendi
PKK'ya büyük baskın! İsimler tek tek belirlendi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, PKK/KCK terör örgütünün YPS (Sivil Savunma Birlikleri) yapılanması içerisinde faaliyet göstererek örgüte eleman temin eden ve eylem hazırlığı içerisinde olduğu belirtilen şüphelilere yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 8 ilde operasyon düzenlendi. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonun 25 şüpheliye yönelik olduğu kaydedildi.
12.05.2022 Gündem
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
Dünya korku içinde! ABD'den Rusya'ya nükleer mesaj!
Dünya korku içinde! ABD'den Rusya'ya nükleer mesaj! Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Rusya’nın caydırıcı güçlerini yüksek alarma geçirmesinin ardından ABD'nin kendini savunmak için yeterli yetenek ve kapasiteye sahip olduğunu, nükleer alarm seviyelerini değiştirmediğini söyledi. Psaki, "Nükleer savaş bir seçenek değil. Dünya Putin'e karşı bir duvar örüyor." dedi.
1.03.2022 Dünya
Ukrayna'dan Rus askerlerine çarpıcı silah bırakma teklifi!
Ukrayna'dan Rus askerlerine çarpıcı silah bırakma teklifi! Ukrayna, silah bırakan Rus askerlerini affedeceğini açıklayıp para teklif etti. Teklif Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov tarafından duyuruldu. Reznikov pazartesi günü Ukrayna'da çatışmaya katılan Rus askerlerine, "Katil olup ölmek istemeyenler kendini kurtarabilir" diye çağrıda bulundu.
28.02.2022 Dünya
Rus zırhlı aracına molotof atan Ukraynalı kendini yaktı!
Rus zırhlı aracına molotof atan Ukraynalı kendini yaktı! Ukrayna’da Rus askeri aracına molotof atan Ukraynalı kadın yanlışlıkla kendini yaktı.
28.02.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? Rusya Ukrayna savaşı 5. gününde!
Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? Rusya Ukrayna savaşı 5. gününde! Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? RUSYA'nın Ukrayna'ya açtığı savaşın bugün 5. günü. Ukrayna'nın şehirlerinde bomba sesleri devam ederken, Ukrayna lideri Zelenski'den açıklama  geldi. Ukrayna Sağlık Bakanı Viktor Lyashko da Rus saldırılarının 16 çocuğun hayatına mal olduğunu duyurdu.
28.02.2022 Dünya
Ukrayna'da Molotof kokteyli atma görüntüleri paylaşıldı
Ukrayna'da Molotof kokteyli atma görüntüleri paylaşıldı Ukrayna'da Molotof kokteyli atma görüntüleri paylaşıldı...
26.02.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyanın korktuğu oldu, Rusya Ukrayna'ya saldırdı. Dün başlayan savaş ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ukrayna ordusu direniyor ama Rus ordusu Kiev bölgesine kadar ilerledi. Çok yoğun çatışmalar yaşanıyor. Rus ordusu uçaklarla ve füzelerle vuruyor. Ukrayna'da yaşananlarla ilgili ABD, NATO ve Batılı devletlerden Rusya'ya karşı art arda yaptırım kararları alınmaya başladı. Ukrayna'da halk daha güvenli bölgelere kaçıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuluyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev güne ağır bombardıman saldırılarıyla uyandı. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski ise acı tabloyu paylaşarak ilk günde hayatını kaybeden insanların sayısını açıkladı. İşte dakika dakika Rusya Ukrayna savaşında yaşananlar...
25.02.2022 Dünya
Terörist tükürüğünden yakalandı! Flaş operasyon
Terörist tükürüğünden yakalandı! Flaş operasyon İstanbul'da 7 bankanın ATM'sini ve bir emniyet aracını yakarak kayıplara karışan terörist, MİT ve İstanbul polisinin titiz çalışması sonucu yakayı ele verdi. Kapsamlı saha çalışması sonucu gözaltına alınan şüpheliden alınan tükürük örneği, olay yerinde yüz gizlemek amacıyla kullanılan maskeden alınan DNA örnekleriyle örtüşünce saldırıların faili tespit edildi. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Mehmet E. hakkında 120 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
24.01.2022 Gündem
Koronavirüs ile ilgili güzel haber! Pandemi bitiyor, endemi başlıyor! Sonuna geldi
Koronavirüs ile ilgili güzel haber! Pandemi bitiyor, endemi başlıyor! Sonuna geldi Liverpool Üniversitesi'nden Profesör Julian Hiscox'un bu soruma cevabı, "Neredeyse geldik, en azından İngiltere için sonun başlangıcındayız" oluyor. Hiscox "2022'de hayat neredeyse pandemi öncesi gibi olacak" görüşünü dile getiriyor. Değişen şey, virüse olan bağışıklığımız. İki yıl önce Wuhan'da ortaya çıkan virüse karşı kırılgandık. Bağışıklık sistemimiz için tamamen yeni bir virüstü; ilaç ve aşımız da yoktu. Sonrasında olanları havai fişek fabrikasına bir molotof kokteyli atmaya benzetebiliriz. Covid tüm dünyaya patlayıcı bir hızla yayıldı ancak aynı ateş sonsuza kadar aynı şiddette yanamaz. İki seçenek vardı; ya Covid yangınını biz söndürecektik ya da uzun vadede kendisi sönecekti. Grip, HİV, tüberküloz, sıtma gibi diğer endemik hastalıklar arasına karışacaktı. Birçok uzmana göre hava yoluyla, kişi farkına varmadan bulaşan bir virüs için bundan farklı bir son olamaz.
16.01.2022 Dünya
SONDAKİKA!.. Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına saldırı!
SONDAKİKA!.. Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına saldırı! Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına molotofkokteylli saldırı düzenlenirken saldırıyı gerçekleştiren şahıs polis tarafından gözaltına alındı.
28.12.2021 Gündem
İstanbul'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 gözaltı
İstanbul'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 gözaltı İstanbul'da terör örgütü PKK/KCK düzenlenen operasyonda 26 kişi gözaltına alındı.
17.12.2021 Gündem
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Sabotaj iddiası... İşte son durum...
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Sabotaj iddiası... İşte son durum... Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla mücadeleye devam ediyor. Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçelerindeki orman yangınları sürerken bazı mahallelerde yeni yangınlar çıktı. Farklı noktalarda başlayan yangınlar hızla büyüyerek yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. Öte yandan Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Muğla Fethiye yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor" ifadelerini kullandı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ayrıca, "98 orman yangınının 88’ini kontrol altına aldık." ifadelerini kullandı. Marmaris'te yangına müdahaleler hem havada hem de karadan devam ederken, alevler Marmaris-Datça karayoluna yaklaştı. İşte orman yangınlarıyla ilgili dakika dakika tüm gelişmeler...
31.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Molotof ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki molotof haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.