Miyase

Miyase

Son dakika miyase haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan miyase ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını miyase haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Miyase

haberleri sayfasında son dakika yaşanan miyase gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 miyase haberi bulunmuştur. Tüm miyase haberleri aşağıda listelenmiştir.
En acı veda! Şehit Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı
En acı veda! Şehit Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın (31) naaşı, memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi. Cenazede 4 aylık hamile Seda Yazıcı, şehit eşinin Türk bayrağına sarılı tabutunu okşayarak gözyaşı döktü, "Kızım sensiz büyüyecek, seni göremeyecek" dedi. Şehidin annesi Miyase Yazıcı da oğlunun tabutuna sarıldı.
26.12.2023 Gündem
Şehit Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı; 4 aylık hamile eşi gözyaşı döktü
Şehit Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı; 4 aylık hamile eşi gözyaşı döktü Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın (31) naaşı, memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi. Cenazede 4 aylık hamile Seda Yazıcı, şehit eşinin Türk bayrağına sarılı tabutunu okşayarak gözyaşı döktü, "Kızım sensiz büyüyecek, seni göremeyecek" dedi. Şehidin annesi Miyase Yazıcı da oğlunun tabutuna sarıldı.
26.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Tuğba'nın bebek hikayesi Nursel Ergin'i ağlattı!
Tuğba'nın bebek hikayesi Nursel Ergin'i ağlattı! Gelinim Mutfakta 1169. bölümde Nursel Ergin, Tuğba'nın bebek yapma ile ilgili aldığı kararı duyunca ağlamaya başladı!
22.06.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 1167. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1167. bölüm fragmanı yayında! Sevilay Hanımın puanlamasından sonra ortalık karışıyor
19.06.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 1158. Bölümde gün birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta 1158. Bölümde gün birincisi kim oldu? Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Gamze Yücel, Miyase Türkel ve Tuğba Erurul aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı.
7.06.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 1144. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1144. bölüm fragmanı yayında! Miyase'nin kolundaki dövmede yazan isim ortalığı karıştırıyor!
17.05.2023 Televizyon
15 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?
15 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı, günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 15 Mayıs puan durumu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Kanal D'nin hafta içi her gün yayınlanan yemek programında günün birincisi ve altını alan gelinin kim olduğu merak konusu oldu. İşte Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? 15 Mayıs 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu!
15.05.2023 Magazin
Gelinim Mutfakta 1136. Bölümde gün birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta 1136. Bölümde gün birincisi kim oldu? Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Miyase Trükel ile Merve Tekin aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı.
8.05.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 1122. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1122. bölüm fragmanı yayında! Miyase eşinden gelen çiçekle şaşkına uğruyor!
17.04.2023 Televizyon
Gümüşhane’de trafik kazası: 5 yaralı
Gümüşhane’de trafik kazası: 5 yaralı Gümüşhane’de kavşaktan çıkan kamyon ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada hafif ticari araç içerisinde bulunan 5 kişi yaralandı.
22.09.2022 Yaşam
Senanur, Sevilay Hanımı çileden çıkarıyor!
Senanur, Sevilay Hanımı çileden çıkarıyor! Gelinim Mutfakta 930. bölüm fragmanı yayında!
12.05.2022 Televizyon
Gelinim Mutfakta 929. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 929. bölüm fragmanı yayında! Nuray Hanımın, Miyase'ye olan desteği ortalığı karıştırıyor!
11.05.2022 Televizyon
11 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Çarşamba gününün birincisi kim oldu, Gelinim Mutfakta 11 Mayıs çeyrek altını kim aldı?
11 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Çarşamba gününün birincisi kim oldu, Gelinim Mutfakta 11 Mayıs çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta puan durumu ve günün birincisi merak ediliyor. Hafta içi her gün yemekleriyle mücadele eden gelinlerden biri gün sonunda çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, 11 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu ne? Gelinim Mutfakta’da 11 Mayıs Çarşamba gününün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?
11.05.2022 Televizyon
Gelinim Mutfakta 927. bölümde gün birincisi kim oldu?
Gelinim Mutfakta 927. bölümde gün birincisi kim oldu? Gün toplamında kaynanalardan yüksek ve eşit puanları Senanur Yılmaz ve Miyase Türkel aldı! 1 çeyrek altını ise, kura çekimi sonrası bir gelin kazandı.
10.05.2022 Televizyon
Gelinim Mutfakta 928. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 928. bölüm fragmanı yayında! Miyase ve kaynanası Sevilay Hanım arasındaki gerilim büyüyor!
10.05.2022 Televizyon
Gelinim Mutfakta 927. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 927. bölüm fragmanı yayında! Miyase'nin isteği üzerine Nursel Ergin stüdyoyu terk ediyor!
9.05.2022 Televizyon
6 Mayıs Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu ne, gününün birincisi kim oldu? Gelinim Murfakta çeyrek altını ve altın bilezikleri kim aldı?
6 Mayıs Cuma Gelinim Mutfakta puan durumu ne, gününün birincisi kim oldu? Gelinim Murfakta çeyrek altını ve altın bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta 6 Mayıs puan durumu ve günün birincisi merak ediliyor. Hafta içi her gün yemekleriyle mücadele eden gelinlerden biri gün sonunda çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta 6 Mayıs Cuma puan durumu ne? Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı, altın bilezikler kimin oldu?
6.05.2022 Televizyon
Gelinim Mutfakta'da 184. Hafta kim elendi?
Gelinim Mutfakta'da 184. Hafta kim elendi? Hafta toplamında düşük ve eşit puanları Miyase Türkel ile Bahar Kula aldı ve kura çekimi sonrası bir gelin yarışmaya veda etti!
29.04.2022 Televizyon
29 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu ne, Cuma gününün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve altın bilezikleri kim aldı, elenen kim oldu?
29 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu ne, Cuma gününün birincisi kim oldu, çeyrek altını ve altın bilezikleri kim aldı, elenen kim oldu? Gelinim Mutfakta 29 Nisan puan durumu ve günün birincisi merak ediliyor. Hafta içi her gün yemekleriyle mücadele eden gelinlerden biri gün sonunda çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta 29 Nisan Cuma puan durumu ne? Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı, kim elendi, altın bilezikler kimin oldu?
29.04.2022 Televizyon
28 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu ne, Perşembe gününün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?
28 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu ne, Perşembe gününün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta 28 Nisan puan durumu ve günün birincisi merak ediliyor. Hafta içi her gün yemekleriyle mücadele eden gelinlerden biri gün sonunda çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta 28 Nisan Perşembe puan durumu ne? Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?
28.04.2022 Televizyon
27 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu ne, Çarşamba gününün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?
27 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu ne, Çarşamba gününün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta 27 Nisan puan durumu ve günün birincisi merak ediliyor. Hafta içi her gün yemekleriyle mücadele eden gelinlerden biri gün sonunda çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta 27 Nisan Çarşamba puan durumu ne? Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?
27.04.2022 Televizyon
26 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu ne, Salı gününün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?
26 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu ne, Salı gününün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta 26 Nisan puan durumu ve günün birincisi merak ediliyor. Hafta içi her gün yemekleriyle mücadele eden gelinlerden biri gün sonunda çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta 26 Nisan Salı puan durumu ne? Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?
26.04.2022 Televizyon
25 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu ne, Pazartesi gününün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?
25 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu ne, Pazartesi gününün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta 25 Nisan puan durumu ve günün birincisi merak ediliyor. Hafta içi her gün yemekleriyle mücadele eden gelinlerden biri gün sonunda çeyrek altının sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta 25 Nisan Pazartesi puan durumu ne? Gelinim Mutfakta’da gün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı,
25.04.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Miyase ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki miyase haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.