Mini

Mini

Son dakika Mini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mini gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.105 mini haberi bulunmuştur. Tüm mini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar tarafından geliştirilen yüksek teknoloji ürünü insansız sistemlerin testleri başarıyla devam ediyor. KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi’nin Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunan Baykar Uçuş Eğitim ve Test Merkezinde sürdürülecek olan test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar tarafından geliştirilen yüksek teknoloji ürünü insansız sistemlerin testleri başarıyla devam ediyor. KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi’nin Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunan Baykar Uçuş Eğitim ve Test Merkezinde sürdürülecek olan test süreci başladı.
16.04.2024 Vatan TV
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var"
Adanalı hayranları Emircan İğrek’i pankartlarla ağırladı! "Müthiş bir coşku var" Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, çerçevesinde Adana’da yapılan Portakal Çiçeği Karnavalı’nın ikinci gününde Adanalılar, Emir Can İğrek ile eğlendi.
15.04.2024 Adana
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Roman kardeşlerim sandıkta en güzel cevabı verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Roman kardeşlerim sandıkta en güzel cevabı verecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Roman kardeşlerim kendilerini vatandaş yerine koymayanlara sandıklarda en güzel cevabı verecek. Gerek Edirne gerek Tekirdağ gerekse Kırklareli’nde böyle bir patlamanın olması o kibirli tiplere en güzel cevap olacaktır." dedi.
30.03.2024 Gündem
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
RTÜK'ten 31 Mart açıklaması: Seçimden önceki 10 gün anket yayınlanamaz
RTÜK'ten 31 Mart açıklaması: Seçimden önceki 10 gün anket yayınlanamaz Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca (RTÜK) seçim yasaklarına ilişkin açıklama yapılarak, seçimden önceki 10 günlük süreçte anket yayınlanamayacağı bildirildi.
22.03.2024 Gündem
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici  hepsi var
Adana’nın tüm lezzetleri tek bir noktada buluşuyor! Kebapçı, şırdancı, şalgamcı, tatlıcı, bici bici hepsi var Yüreğir Belediyesi’nin Yeni sosyal tesisleri Adana’nın tüm lezzetlerini tek bir noktada buluşturacak. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Sosyal tesislerde kebapçı, şırdancı, şalgamcı, Adana’ya özgü yemekler, tatlıcı, bici bici gibi lezzetlerin bulunduğu dükkânlar olacak." dedi.
15.03.2024 Adana
Adnan Oktar'ın cezaevi sırrı ifşa oldu: Kadın olmadığım için benimle seyrek görüştü
Adnan Oktar'ın cezaevi sırrı ifşa oldu: Kadın olmadığım için benimle seyrek görüştü Erzurum Dumlu Cezaevi’nden Van'a sevk edilen silahlı suç örgütü lideri Adnan Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan biri CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın kadın avukatlarla ilişkisinden, gelecek planlarına kadar tüm merak edilenler ortaya çıktı.
15.03.2024 Gündem
Sürücü kursuna ‘Fısıltı’ operasyonu: 12 gözaltı
Sürücü kursuna ‘Fısıltı’ operasyonu: 12 gözaltı Diyarbakır’da sürücü kursu çalışanlarının da içinde olduğu suç örgütüne yönelik düzenlenen “Fısıltı” operasyonunda 12 şüpheli gözaltına alındı. 70 adayın kopya çekmesi engellendi.
9.03.2024 Gündem
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı
O dünyanın hayranlık duyduğu bir ünlü... Ama aslında yok bütün kadınlardan bir farkı Dünyanın neresinde olursa olsun kadınlar için hep benzer durumlarda benzer değerlendirmeler yapılır... Bir kadın saçlarını kestirirse ya da rengini değiştirirse eski hayatından sıkıldığı ve yeni bir sayfa açtığı söylenir.
1.03.2024 Nazan Mengü
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi? 27 Şubat BİM kataloğu 2024 yayınlandı. Şubat ayının son aktüel kataloğuyla müşterilerin karşısına çıkan 27 Şubat BİM aktüelde Stanley One Hand Mug termos için araştırmalar arttı. Peki, BİM Stanley Termos 2024 ne zaman gelecek? BİM Stanley Termos 1 Mart kataloğunda var mı, BİM Stanley Termos orjinal mi?
27.02.2024 Ekonomi
ebebek 2023’te hem fiziksel hem de online satışta istikrarlı büyümesini sürdürdü
ebebek 2023’te hem fiziksel hem de online satışta istikrarlı büyümesini sürdürdü Anne-bebek ürünleri sektörünün öncü markası, 2023 yılında da büyümesini sürdürerek, 23 yılda 65 ilde 235 mağaza sayısına ulaştı. Hesaplı fiyatlarla bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılayan ebebek’in fiziksel mağazalarında geçen yıl 47 milyon 440 bin 630 kişi alışveriş yaptı. Bebeveynlere farklı alışveriş deneyimleri sunan firma, 2023 yılında sadece online kanalında 128 milyon 859 bin 724 kişiye ulaşırken, hem mağaza hem de e-ticaret kanalından toplam 81 milyon 642 bin 901 ürünü bebeveynler ile buluşturdu.
1.02.2024 Ekonomi
Merve Boluğur, kırmızı mini elbisesiyle poz verdi! ‘Eski Merve geri döndü!’
Merve Boluğur, kırmızı mini elbisesiyle poz verdi! ‘Eski Merve geri döndü!’ Oyuncu Merve Boluğur son zamandalar da yaptığı yorumlar alışık olmayan pozlarıyla gündeme geliyordu. Merve Boluğur, şimdi de son giydiği kırmızı mini elbisesiyle konuşuldu. Sosyal medyada bu pozlarla gündem olan oyuncu, "Eski Merve geri döndü" dedirtti.
29.01.2024 Magazin
Hande Baladın, mini elbisesiyle sahneye çıktı! Ünlü voleybolcu tüm gözleri üzerinde topladı
Hande Baladın, mini elbisesiyle sahneye çıktı! Ünlü voleybolcu tüm gözleri üzerinde topladı Hande Baladın mini elbisesiyle özel geceye damga vurdu. Voleybolcuların katıldığı özel bir gecede sahneye çıkan Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı'nın güzel oyuncusu Hande Baladın tüm dikkatleri üzerine çekti.
21.01.2024 Televizyon
Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son halini yayınladı
Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son halini yayınladı Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı. Yeni hayatında Meli Bendeli adını alan oyuncu sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu şimdi ise mini elbisesiyle kamera karşısına geçti.
8.01.2024 Magazin
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
AK Parti’den ‘isim anketi’ çalışması
AK Parti’den ‘isim anketi’ çalışması Belediye başkan adayları için isim isim anket yaptıran AK Parti, sonuçları haftaya Erdoğan’a sunacak. Erdoğan, bu çalışmanın yanı sıra saha raporları, teşkilat temayülü ve eğilim anketi sonuçlarını karşılaştırarak adayları belirleyecek.
15.12.2023 Gündem
Aslı Enver ve kızı uçakta! Berkin Gökbudak'ın yorumu hayran bıraktı
Aslı Enver ve kızı uçakta! Berkin Gökbudak'ın yorumu hayran bıraktı Aslı Enver kızının uçağa bindiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Aslı Enver'in paylaşımı beğeni toplarken, eşi Berkin Gökbudak'tan da hem kızına hem de karısına yorum gecikmedi.
3.12.2023 Magazin
Instagram'da bu özellik çok konuşulacak: Benim Haftam ile mini dizi çekiliyor!
Instagram'da bu özellik çok konuşulacak: Benim Haftam ile mini dizi çekiliyor! Instagram'da yeni bir özellik test aşamasında. Kullanıcılarda büyük bir merak uyandıran özellikle artık hikayeler bir hafta boyunca profilde kalacak.
20.11.2023 Dünya
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.