Milli Takım Kadrosu

Milli Takım Kadrosu

Son dakika Milli Takım kadrosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli Takım kadrosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli Takım kadrosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Takım Kadrosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli takım kadrosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 611 milli takım kadrosu haberi bulunmuştur. Tüm milli takım kadrosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı
A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı A Milli Takım'ın, Avusturya ve Macaristan maçları kadrosu açıklandı. Üç genç yetenek, ilk kez A Milli Takım kadrosunda yer aldı
15.03.2024 Futbol
Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte milli takım kadrosu!
Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte milli takım kadrosu! UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye Lüksemburg ile karşı karşıya geliyor. A Milli Futbol Takımımız Lüksemburg'u konuk edecek. A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Peki, Türkiye Lüksemburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte milli takım kadrosu!
21.09.2022 Futbol
Letonya 12 Dev Adam maçı ne zaman? Letonya Türkiye basketbol maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri 12 Dev Adam maçları!
Letonya 12 Dev Adam maçı ne zaman? Letonya Türkiye basketbol maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri 12 Dev Adam maçları! FIBA 2023 Dünya Kupası elemeleri ikinci tur maçları başlıyor. A Milli Erkek Basketbol Takımımız ilk maçında Letonya'ya konuk olacak. 12 Dev Adam ikinci tur maçlarında galibiyet almak istiyor. Başantrenör Ergin Ataman yönetimindeki A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu. Peki, Letonya 12 Dev Adam maçı ne zaman? Letonya Türkiye basketbol maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte FIBA 12 Dev Adam maçları!
24.08.2022 Basketbol
Türkiye Voleybol maçı ne zaman? Kanada Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Türkiye Voleybol maçı ne zaman? Kanada Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye kadın voleybol maçı için nefesler tutuldu. Milletler Ligi 3. hafta maçında Türkiye Kanada ile karşı karşıya geliyor. Filenin Sultanları’nın Kanada ile vereceği mücadeleye kısa süre kaldı. Peki, Türkiye Voleybol maçı ne zaman? Türkiye kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları Milletler Ligi Kanada Türkiye maçı hangi kanalda? İşte detaylar…
25.06.2022 Diğer Sporlar
Dün milli takım kadrosu açıklandı iki yıldız çıldırdı! 'Fenerbahçe'de oynadığımız için mi?'
Dün milli takım kadrosu açıklandı iki yıldız çıldırdı! 'Fenerbahçe'de oynadığımız için mi?' Dün Stefan Kuntz'un milli takım kadrosunu açıklamasının ardından tepkiler çığ gibi büyürken, Fatih Karagümrük'te forma giyen Emre Mor'un büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı, yetenekli oyuncu haricinde iki Fenerbahçeli orta sahanın da isyan ettiği ortaya çıktı.
25.05.2022 Fenerbahçe
A Milli Takım aday kadrosu açıklandı!
A Milli Takım aday kadrosu açıklandı! A Millî Takım’ın UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta haziran ayında Faroe Adaları, Litvanya ve Lüksemburg ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.
23.05.2022 Şampiy10
A Milli Takım'da flaş gelişme! 4 isim kadrodan çıkarıldı
A Milli Takım'da flaş gelişme! 4 isim kadrodan çıkarıldı A Milli Futbol Takımımızın Portekiz maçı kadrosu belli oldu. Milli takımda 4 isim Portekiz maçının kadrosundan çıkarıldı.
24.03.2022 Şampiy10
Milli takım  aday kadrosu açıklandı Arda Güler ile Emirhan İlkhan'ın alınmaması tartışma yarattı...
Milli takım aday kadrosu açıklandı Arda Güler ile Emirhan İlkhan'ın alınmaması tartışma yarattı... A Milli Takım'la birlikte Ümit Milli Takım kadrosu açıklanırken Fenerbahçeli Arda Güler ve Beşiktaşlı Emirhan İlkhan'ın ismi listede yer almadı.
19.03.2022 Futbol
Montella gelince Balotelli'yi çağıracaklar demişlerdi! İtalya Milli Takım kadrosu açıklandı
Montella gelince Balotelli'yi çağıracaklar demişlerdi! İtalya Milli Takım kadrosu açıklandı İtalya Milli Takımı'nın Kuzey Makedonya maçı kadrosu açıklanırken, Mario Balotelli aday kadroda yer almadı.
18.03.2022 İtalya
Letonya Türkiye maçı ne zaman? Letonya Türkiye milli maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım kadrosu ve hakemi…
Letonya Türkiye maçı ne zaman? Letonya Türkiye milli maçı saat kaçta, hangi kanalda? A Milli Takım kadrosu ve hakemi… A Milli Futbol Takımı 2022 Dünya Kupası elemeleri kapsamında deplasmanda Letonya ile oynayacağı maçın hakemi İsveçli Andreas Ekberg olarak açıklandı. A Milli Futbol Takımı'mız, 2022 Dünya Kupası elemeleri G Grubu 8. maçında Letonya'ya konuk olacak. Peki, Türkiye Letonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?
9.10.2021 Gündem
A Milli Takımımızın aday kadrosu belli oldu
A Milli Takımımızın aday kadrosu belli oldu Karadağ, Cebelitarık ve Hollanda ile karşılaşacak olan milli takımımızın aday kadrosu açıklandı.
27.08.2021 Futbol
Türkiye Galler maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Milli Takımı kadrosu!
Türkiye Galler maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Milli Takımı kadrosu! EURO 2020 heyecanı devam ediyor. EURO 2020'nin açılış maçında mağlup ayrılan Milli Takımımız, ikinci mücadelesini Galler karşısında verecek. Şenol Güneş yönetimindeki Milli Takımımız, Galler'i devirerek ilk galibiyetini almaya çalışacak. Peki, Milli maç ne zaman? Türkiye Galler maçı ne zaman? Türkiye Galler maçı hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye Galler maçı hangi statta? Türkiye Galler maçı nerede oynanacak? Milli Takımı kadrosu...
13.06.2021 Gündem
A Milli Takımımızın EURO 2020 kadrosu açıklandı!
A Milli Takımımızın EURO 2020 kadrosu açıklandı! A Milli Takımımızın EURO 2020 kadrosundan; Gökhan Akkan, Mahmut Tekdemir, Efecan Karaca ve Halil Akbunar çıkarıldı.
2.06.2021 Futbol
Milli Takım kadrosu açıklandı Berat Özdemir'in paylaşımı...
Milli Takım kadrosu açıklandı Berat Özdemir'in paylaşımı... Milli Takım kadrosuna alınmayan Berat Özdemir'in imalı paylaşımı dikkat çekti.
14.05.2021 Futbol
Şenol Güneş A Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosunu açıkladı
Şenol Güneş A Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosunu açıkladı A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş EURO 2020 kadrosunu açıkladı.
14.05.2021 Futbol
A Milli Takım kadrosu belli oldu! Milli maç ne zaman? Türkiye Hollanda maçı ne zaman?
A Milli Takım kadrosu belli oldu! Milli maç ne zaman? Türkiye Hollanda maçı ne zaman? A Milli Futbol Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Hollanda, Norveç ve Letonya'yla karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Milli takım aday kadrosu da netleşti. Peki, Milli maç ne zaman? Türkiye Hollanda maçı ne zaman? A Milli Takım kadrosu ve Türkiye Milli maç tarihleri...
20.03.2021 Gündem
Norveç'te Omar-Sörloth krizi!
Norveç'te Omar-Sörloth krizi! Norveç, 4 Eylül'de Avusturya ile hazırlık sınavında karşılaşacak. Ülkedeki mevcut karantina yönetmeliği nedeniyle, Avrupa Birliği dışındaki ülkelerden aday kadroya çağrılacak futbolcuların bu maçta oynamaları tehlikeye girdi.
23.08.2020 Galatasaray
Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi?
Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? A Milli Futbol Takımız, Avrupa Şampiyonası H Grubu'nda İzlanda ile karşılaşacak. İngiliz hakem Anthony Taylor tarafından yönetilecek İzlanda-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi?
12.11.2019 Futbol
Güneş'in izlediği tek Türk Emre Mor
Güneş'in izlediği tek Türk Emre Mor A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Belçika ekibi Club Brugge’le karşı karşıya geldiği mücadeleyi Jan Breydel Stadı’nda takip etti. Güneş'in izlediği tek Türk futbolcu Emre Mor oldu.
19.09.2019 Futbol
A Milli Takım kadrosu toplanıyor
A Milli Takım kadrosu toplanıyor A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda yer alan oyuncular, 11 Ekim Perşembe günü Rize'de Bosna Hersek ile oynayacağı özel maç ve 14 Ekim Pazar günü Rusya ile deplasmanda yapacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşması için yarın İstanbul'da toplanacak.
7.10.2018 Futbol
İspanya Milli Takım kadrosu açıklandı! Jordi Alba alınmadı...
İspanya Milli Takım kadrosu açıklandı! Jordi Alba alınmadı... Teknik Direktör Luis Enrique, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda forma giyen 23 oyuncudan 13'ünü yeniden kadroya çağırdı - Pepe Reina, Alvaro Odriozola, Nacho Monreal, Jordi Alba, Koke, Lucas Vazquez ve Iago Aspas ise takıma davet edilmedi.
31.08.2018 Futbol
A Milli Takım'ın kadrosu belli oldu!
A Milli Takım'ın kadrosu belli oldu! A Milli Futbol Takımımızın Uluslar Ligi'nde Rusya ve İsveç ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu.
31.08.2018 Futbol
Muslera, Uruguay Milli Takımı'na seçildi
Muslera, Uruguay Milli Takımı'na seçildi 2018 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek ekiplerden Uruguay Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda Galatasaraylı file bekçisi Fernando Muslera da yer buldu.
3.06.2018 Galatasaray
Gary Medel ve Isla'ya milli davet
Gary Medel ve Isla'ya milli davet Şili Milli Takımı'nın İsveç ve Danimarka ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosu açıklandı. Kafileye Beşiktaşlı Gary Medel ve Fenerbahçeli Mauricio Isla da dahil edildi
15.03.2018 Fenerbahçe
Ve milli takım kadrosu açıklandı! Talisca ve Giuliano...
Ve milli takım kadrosu açıklandı! Talisca ve Giuliano... 2018 FIFA Dünya Kupası öncesi hazırlık maçlarında Rusya ve Almanya ile karşılaşacak Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosunda Beşiktaş'tan Anderson Talisca'ya da yer verildi.
12.03.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Milli Takım Kadrosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli takım kadrosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.