Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Türkiye Voleybol maçı ne zaman? Kanada Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Voleybol maçı ne zaman? Kanada Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye kadın voleybol maçı için nefesler tutuldu. Milletler Ligi 3. hafta maçında Türkiye Kanada ile karşı karşıya geliyor. Filenin Sultanları’nın Kanada ile vereceği mücadeleye kısa süre kaldı. Peki, Türkiye Voleybol maçı ne zaman? Türkiye kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları Milletler Ligi Kanada Türkiye maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

Türkiye Voleybol maçı ne zaman? Kanada Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Filenin Sultanları Milletler Ligi 3. hafta maçlarındaki ilk mücadelesine Kanada ile çıkıyor. Ligde 5. sırada bulunan milliler Kanada ile karşı karşıya geliyor. Türkiye kadın voleybol takımımız maçtan galibiyetle ayrılırsa turnuvanın en güçlü rakipleriyle mücadele edecek. Peki, Türkiye Voleybol maçı ne zaman? Türkiye kadın voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları Milletler Ligi Kanada Türkiye maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2022 FIVB Milletler Ligi’nin 3. haftasında 29 Haziran-2 Temmuz 2022 tarihlerinde Kanada Etabı’nda sahne alacak. Millilerimiz, Milletler Ligi’nin 3. haftasında ev sahibi Kanada’nın yanı sıra ABD, Japonya ve Hollanda ile karşılaşacak. Filenin Sultanları, Kanada Etabı’ndaki tüm karşılaşmalarını Calgary kentinde oynayacak.

KANADA TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kanada Türkiye voleybol maçı 29 Haziran 2022 Cumartesi günü oynanacak. Milletler Ligi mücadelesi TSİ 05.00'te başlayacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

MİLLİ TAKIM KADROSU


TÜRKİYE KADIN VOLEYBOL TAKIMI MAÇ TAKVİMİ

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Kanada Etabı’ndaki maç programı ise şu şekilde:

29 Haziran 2022 (28 Haziran’ı 29’una bağlayan gece)

TSİ 05.00 Kanada-Türkiye (TRT Spor)

30 Haziran 2022

TSİ 23.00 Türkiye-Hollanda (TRT Spor)

2 Temmuz 2022 (1 Temmuz’u 2’sine bağlayan gece)

TSİ 02.00 Türkiye-Japonya (TRT Spor Yıldız)

2 Temmuz 2022

TSİ 23.00 Türkiye-ABD (TRT Spor veya TRT Spor Yıldız)

TÜRKİYE KADIN VOLEYBOL TAKIMI PUAN DURUMU!

Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nde geride kalan iki haftanın ardından 5 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 16 puanla sıralamada 5. sırada yer alıyor.

1 – Japonya

2 – ABD

3 – Brezilya

4 – İtalya

5 – Türkiye

6 – Çin

7 – Sırbistan

8 – Tayland