A Milli Futbol Takımı

A Milli Futbol Takımı

Son dakika a milli futbol takımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan a milli futbol takımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını a milli futbol takımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A Milli Futbol Takımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a milli futbol takımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.356 a milli futbol takımı haberi bulunmuştur. Tüm a milli futbol takımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Millilerden Montella ile ilk mağlubiyet: Macaristan - Türkiye: 1-0
Millilerden Montella ile ilk mağlubiyet: Macaristan - Türkiye: 1-0 A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında özel maçta Macaristan’a 1-0 mağlup oldu.
22.03.2024 Futbol
A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında iki basamak yükseldi
A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında iki basamak yükseldi A Milli Takım, FIFA sıralamasında iki basamak yükselerek 35. sırada yer aldı.
15.02.2024 Süper Lig
Türkiye ile İtalya Bologna'da hazırlık maçında karşı karşıya gelecek
Türkiye ile İtalya Bologna'da hazırlık maçında karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında, 4 Haziran'da İtalya ile deplasmanda özel maçta karşılaşacak.
8.02.2024 Futbol
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri yarın Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
7.02.2024 Süper Lig
Montella'nın ağabeyi rahatsızlandı Milli Takımı taşıyan uçak Almanya'ya acil iniş yaptı
Montella'nın ağabeyi rahatsızlandı Milli Takımı taşıyan uçak Almanya'ya acil iniş yaptı A Milli Futbol Takımı'nı Cardiff’ten İstanbul’a taşıyan uçak, yolcular arasında bulunan teknik direktör Vincenzo Montella’nın ağabeyi Emanuele Montella’nın rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı’na iniş yaptı.
22.11.2023 Futbol
Liderlik ilk yarı gitti ikinci yarı geldi! A Milliler EURO 2024'e lider gidiyor!
Liderlik ilk yarı gitti ikinci yarı geldi! A Milliler EURO 2024'e lider gidiyor! EURO 2024 D Grubu son maçında Galler ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımız, grup lideri olarak çıktığı maçtan sonra unvanını korudu. Müsabakanın ilk yarısını 1-0 yenik kapatan millilerimiz, ikinci yarıda Kenan Yıldız'ın oyuna girmesiyle adeta dirildi. Genç oyuncunun yaptırdığı penaltıyı gole çeviren Yusuf Yıldız maçı 1-1'e getirdi. Grubun diğer maçınca Hırvatistan, Ermenistan'ı yenerek ikinciliği garantiledi.
21.11.2023 Futbol
Türkiye EURO 2024'e katıldı mı? Türkiye Letonya maçı kaç kaç bitti? D Grubu puan durumu...
Türkiye EURO 2024'e katıldı mı? Türkiye Letonya maçı kaç kaç bitti? D Grubu puan durumu... Türkiye EURO 2024'E katıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. EURO 2024 D Grubu'nda Türkiye yedinci maçına Konya'da, Letonya'yla çıktı. Hafta içinde Hırvatistan'ı 1-0 yenerek grup liderliğini alan A Milli Futbol takımı, bu akşam da galibiyet alarak EURO 2024'e katılmayı garantilemek istiyor. Peki Türkiye Avrupa Şampiyonası 2024'e katılmayı garantiledi mi?
15.10.2023 Futbol
Hırvatistan-Türkiye (Maç özeti)
Hırvatistan-Türkiye (Maç özeti) A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 6. maçında Hırvatistan'a konuk oldu. Karşılaşma 1-0 Milli Takımımızın galibiyetiyle sona erdi.
12.10.2023 Futbol
A Milli Futbol Takımı, Ermenistan ile puanları paylaştı
A Milli Futbol Takımı, Ermenistan ile puanları paylaştı A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu beşinci maçında bugün Eskişehir'de Ermenistan ile1-1 berabere kaldı.
8.09.2023 Futbol
Türkiye, İskoçya'yı 2-1 mağlup etti
Türkiye, İskoçya'yı 2-1 mağlup etti Diyarbakır'da özel maçta İskoçya'yı ağırlayan A Milli Futbol Takımımız, karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazandı. Ay-Yıldızlılar'ın golleri Ozan Kabak ve Cengiz Ünder'le geldi. Rakibin golünü ise John McGinn kaydetti.
16.11.2022 Futbol
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi aday kadrosu belli oldu
A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi aday kadrosu belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta Lüksemburg ve Faroe Adaları ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.
16.09.2022 Futbol
A Milli Takım'da flaş gelişme! 4 isim kadrodan çıkarıldı
A Milli Takım'da flaş gelişme! 4 isim kadrodan çıkarıldı A Milli Futbol Takımımızın Portekiz maçı kadrosu belli oldu. Milli takımda 4 isim Portekiz maçının kadrosundan çıkarıldı.
24.03.2022 Şampiy10
FIFA dünya sıralamasını açıkladı! Türkiye...
FIFA dünya sıralamasını açıkladı! Türkiye... FIFA dünya sıralamasını açıkladı. A Milli Futbol Takımı, FIFA dünya sıralamasında 39'unculuğa geriledi. Bir sonraki FIFA dünya sıralaması 31 Mart'ta açıklanacak.
10.02.2022 Futbol
TFF'deki zirveden sonuç çıkmadı! Şenol Güneş...
TFF'deki zirveden sonuç çıkmadı! Şenol Güneş... A Milli Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Şenol Güneş'in son 3 maçlık periyottaki skorlar ve ortaya konulan oyun nedeniyle tahtı sallanırken, bugünkü görüşmeden sonuç çıkmadı.
9.09.2021 Futbol
Cebelitarık - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Cebelitarık-Türkiye muhtemel 11'ler
Cebelitarık - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Cebelitarık-Türkiye muhtemel 11'ler A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası elemelerinde Cebelitarık ile karşı karşıya gelecek. A Milli Futbol Takımı, Cebelitarık ile yapacağı Dünya Kupası Elemeleri 5. maçında grupta oynadığı 4 maçı da kaybeden Cebelitarık'ı mağlup ederek favori olarak çıkmak istiyor. Peki Cebelitarık - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Cebelitarık-Türkiye muhtemel 11'ler ve maç öncesi tüm detaylar
4.09.2021 Gündem
Türkiye Gine maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2020 hazırlık maçı A Milli Futbol Takımı aday kadrosu!
Türkiye Gine maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2020 hazırlık maçı A Milli Futbol Takımı aday kadrosu! A Milli Takım 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) hazırlıklarını sürdürüyor. A Milli Futbol Takımı, ikinci hazırlık maçını Gine ile yapacak. Türkiye A Milli Takım'ın Gine ile yapacağı özel maçla tarihinde 591. kez sahaya çıkacak. Peki, Türkiye-Gine maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Gine maçı saati ve kanalı...
30.05.2021 Gündem
THY Tarihi Forma isim yazdırma! 19 Mayıs'ta THY uçağına tarihi forma etkinliği! EURO 2020'ye adını yazdır!
THY Tarihi Forma isim yazdırma! 19 Mayıs'ta THY uçağına tarihi forma etkinliği! EURO 2020'ye adını yazdır! Türk Hava Yolları (THY), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yeni bir etkinlik başlattı. THY tarafından gerçekleştirilen anlamlı çalışmada milyonların ismi, A Milli Futbol Takımı’nı EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarına taşıyacak uçağın üzerine yazılacak. Peki, THY Tarihi Forma isim yazdırma etkinliğine katılım nasıl yapılır? 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda TYH uçağına nasıl isim yazdırılır? THY uçağı tarihi forma isim yazdırma linki!
19.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Letonya maçında A Milli Futbol Takımı'nı yalnız bırakmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Letonya maçında A Milli Futbol Takımı'nı yalnız bırakmadı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Letonya'yı konuk ettiği maçı statta izledi.
30.03.2021 Gündem
Türkiye Sırbistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Sırbistan maçı şifresiz yayınlanacak!
Türkiye Sırbistan maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Sırbistan maçı şifresiz yayınlanacak! Türkiye Sırbistan maçı için nefesler tutuldu. UEFA Uluslar Ligi G grubu 4. maçında Türkiye, Sırbistan ile karşı karşıya gelecek. Kritik bir öneme sahip olan Türkiye Sırbistan maçı ile UEFA Uluslar Ligi'ndeki yoluna devam eden A Milli Takımımız, bu akşam çıkacağı karşılaşmadan galibiyet elde etmesi halinde iddiasını sürdürecek. Geçtiğimiz ay oynanan bu karşılaşmadan 0-0 eşitlikle ayrılan iki takım, bu karşılaşmadan 3 puan alabilmek için önemli bir mücadele verecek. Peki, Türkiye Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Sırbistan maçı şifresiz mi? İşte Türkiye Sırbistan maçının detayları...
14.10.2020 Gündem
Rusya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Rusya Türkiye maçının kanalı ve saati!
Rusya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Rusya Türkiye maçının kanalı ve saati! A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup maçında Rusya'ya karşı karşıya gelecek. Türkiye, 6 puanla lider durumda bulunan Rusya'yı deplasmanda yenerek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. Peki, Rusya-Türkiye maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Rusya Türkiye maçı kanalı ve saati...
11.10.2020 Gündem
A Milli Takımımız Sırbistan ile 0-0 berabere kaldı!
A Milli Takımımız Sırbistan ile 0-0 berabere kaldı! A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup ikinci maçında deplasmanda karşılaştığı Sırbistan ile 0-0 berabere kaldı.
6.09.2020 Futbol
Şenol Güneş'ten Ferdi Kadıoğlu açıklaması
Şenol Güneş'ten Ferdi Kadıoğlu açıklaması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Benim için Dünya Kupası önemli. Tekrar Dünya Kupası'nda olmak, orada ülkemizi temsil ederek uluslararası alanda ses getirmek istiyoruz. İnşallah gruptan çıkıp, ondan sonra da Dünya Kupası finallerine katılıp, güzel bir sonuç yapmak istiyoruz. Oldukça fazla maçımız var. 3 kategoride yarışmamız var. Bunların içinde 1 numaraya Dünya Kupası'nı koyuyorum" dedi. Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu için de açıklamalarda bulundu.
31.08.2020 Futbol
UEFA'dan asker selamına ceza yok
UEFA'dan asker selamına ceza yok UEFA, Fransa maçında Kaan Ayhan'ın attığı golden sonra asker selamı veren A Milli Futbol Takımımıza soruşturma başlatmıştı. Soruşturma tamamlandı ve Milli Takıma ceza verilmedi.
12.12.2019 Futbol
Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi?
Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? A Milli Futbol Takımız, Avrupa Şampiyonası H Grubu'nda İzlanda ile karşılaşacak. İngiliz hakem Anthony Taylor tarafından yönetilecek İzlanda-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi?
12.11.2019 Futbol
Şenol Güneş siftah yapıyor
Şenol Güneş siftah yapıyor A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Arnavutluk ve Moldova ile oynayacağı maçlar için ilk antrenmanını yarın yapacak.
17.03.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

A Milli Futbol Takımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a milli futbol takımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.