Gazete Vatan Logo
Futbol Montella'nın ağabeyi rahatsızlandı Milli Takımı taşıyan uçak Almanya'ya acil iniş yaptı

Montella'nın ağabeyi rahatsızlandı Milli Takımı taşıyan uçak Almanya'ya acil iniş yaptı

A Milli Futbol Takımı'nı Cardiff’ten İstanbul’a taşıyan uçak, yolcular arasında bulunan teknik direktör Vincenzo Montella’nın ağabeyi Emanuele Montella’nın rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı’na iniş yaptı.

Montella'nın ağabeyi rahatsızlandı Milli Takımı taşıyan uçak Almanya'ya acil iniş yaptı

A Milli Futbol Takımı'nı Cardiff’ten İstanbul’a taşıyan uçak, yolcular arasında bulunan teknik direktör Vincenzo Montella’nın ağabeyi Emanuele Montella’nın rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı’na iniş yaptı. Hamit Altıntop ve Vincenzo Montella, E. Montella’nın detaylı muayenesine refakat etmek üzere, A Milli Takım doktoru ile birlikte uçaktan ayrıldı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan bilgilendirme şöyle;

"A Millî Takım kafilesini Cardiff’ten İstanbul’a taşıyan uçak, yolcular arasında bulunan Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella’nın ağabeyi Emanuele Montella’nın rahatsızlanması üzerine tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı’na iniş yapmıştır.

TFF Millî Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve Vincenzo Montella, E. Montella’nın detaylı muayenesine refakat etmek üzere, A Milli Takım doktoru ile birlikte uçaktan ayrılmıştır.

A Milli Takım uçağının İstanbul Havalimanı’na varış saati kesinleştiğinde gerekli duyuru yapılacaktır."

Montellanın ağabeyi rahatsızlandı Milli Takımı taşıyan uçak Almanyaya acil iniş yaptı