A Milli Takım

A Milli Takım

Son dakika A Milli Takım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan A Milli Takım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını A Milli Takım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A Milli Takım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a milli takım gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.359 a milli takım haberi bulunmuştur. Tüm a milli takım haberleri aşağıda listelenmiştir.
A Milli Takım'dan tarihi yükseliş! FIFA sıralaması değişti
A Milli Takım'dan tarihi yükseliş! FIFA sıralaması değiştiA Milli Futbol Takımı, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından açıklanan temmuz ayı dünya sıralamasında 16 basamak yükselerek 26. sıraya yerleşti.
18.07.2024Futbol
Berlin'de her yer kırmızı-beyaz! Binlerce kişi bozkurt işareti yapıp milli takıma böyle destek verdi
Berlin'de her yer kırmızı-beyaz! Binlerce kişi bozkurt işareti yapıp milli takıma böyle destek verdiAlmanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final mücadelesinde Hollanda ile Türkiye takımları, Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacak. Türk taraftarlar maç öncesi Berlin sokaklarında milli takıma destek verdi.
6.07.2024Gündem
Türkiye intikamını aldı! Montella'nın hamlesi herkesi şoke etti: Merih Demiral ve Arda Güler bombası
Türkiye intikamını aldı! Montella'nın hamlesi herkesi şoke etti: Merih Demiral ve Arda Güler bombasıA Milli Futbol Takımımız’ın Avusturya zaferinde, oyuncuların hırsı kadar, İtalyan teknik adamın taktiksel tercihleri öne çıktı. Avusturya’nın baskılı oynayacağını öngören Montella, öğrencilerinden alanı genişleterek, rakibi koşturup yormalarını istedi. Ay-yıldızlılar da bunu yerine getirdi. İşte detaylar...
4.07.2024Fenerbahçe
A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'ten elde ettiği gelir belli oldu!
A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'ten elde ettiği gelir belli oldu!A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'te çeyrek finale yükseldi. A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'ten elde ettiği para ödülü ortaya çıktı.
3.07.2024Süper Lig
Mike Tyson’da Türkiye'yi destekledi! Avusturya'yı yenersek eldivenlerini A Milli Takıma hediye edecek
Mike Tyson’da Türkiye'yi destekledi! Avusturya'yı yenersek eldivenlerini A Milli Takıma hediye edecekEfsane Boksör Mike Tyson’dan Türkiye’ye zafer dileği. Tüm zamanların en büyük boksörlerinden Mike Tyson, Türkiye Milli Futbol Takımı’na olan desteğini ifade etti.
1.07.2024Fenerbahçe
Avusturya'da Türkiye korkusu başladı! Samet Akaydın ve Hakan Çalhanoğlu ismini yazıp uyardı
Avusturya'da Türkiye korkusu başladı! Samet Akaydın ve Hakan Çalhanoğlu ismini yazıp uyardıA Milli Futbol Takımı, Çekya'yı 2-1 mağlup ederek Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 turuna yükseldi. Ay-yıldızlılar, son 16 turunda Salı günü Leipzig'de Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Avusturya basını Türkiye'yi manşetlere çıkardı. Hakan Çalhanoğlu'nun cezalı olması Avusturya'da büyük sevinçle karşılandı.
27.06.2024Fenerbahçe
Montella 'bize lazım değil' dedi! Arda Güler'in yaptığı hareket herkesi yaktı, Barış Alper izledi
Montella 'bize lazım değil' dedi! Arda Güler'in yaptığı hareket herkesi yaktı, Barış Alper izlediA Milli Takımımız, Çekya'yı Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun'un golleriyle 2-1 yenerek EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'nın rakibi oldu. Vincenzo Montella'nın oyun ve oyuncu tercihleri konuşulurken Arda Güler'in yaptığı hata gündem oldu. İşte son dakika haberin detayları...
27.06.2024Fenerbahçe
Hakan Çalhanoğlu isyan etti! Cenk Tosun'un golü sonrası patladı: Yumrukla gitsin...
Hakan Çalhanoğlu isyan etti! Cenk Tosun'un golü sonrası patladı: Yumrukla gitsin...A Milli Takımımız, EURO 2024 F Grubu üçüncü ve son maçında Çekya ile karşılaştı. Milliler, rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 6'ya yükseltti ve ikinci sırada yer alarak son 16 turuna yükseldi. Maç sonrası Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun detayı gündem oldu. İşte son dakika haberin detayları...
27.06.2024Fenerbahçe
Azerbaycan askerlerinden A Milli Takım'a büyük destek
Azerbaycan askerlerinden A Milli Takım'a büyük destekAzerbaycan askerleri, A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonasında Çekya'yı 2-1 mağlup ettiği maçı coşkuyla takip etti.
27.06.2024Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım’a tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım’a tebrik telefonuCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024 F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak kutladı.
18.06.2024Gündem
Türkiye - Gürcistan maçının muhtemel ilk 11'leri belli oldu! Montella'dan sürpriz karar
Türkiye - Gürcistan maçının muhtemel ilk 11'leri belli oldu! Montella'dan sürpriz kararA Milli Takım, EURO 2024'teki ilk maçına Gürcistan karşısında çıkıyor. Grubumuzdaki ilk karşılaşmada A Milli Takımımızın ilk 11'i şekillendi. Peki, Türkiye - Gürcistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
18.06.2024Fenerbahçe
A Milli Takım'da Ozan Kabak'tan kötü haber geldi
A Milli Takım'da Ozan Kabak'tan kötü haber geldiA Milli Takım'ın İtalya ile oynadığı maçta sakatlanan Ozan Kabak, EURO2024 kadrosundan çıkartıldı.
5.06.2024Futbol
A Milli Takım'da Enes Ünal depremi! EURO 2024 öncesi kadrodan çıkarıldı
A Milli Takım'da Enes Ünal depremi! EURO 2024 öncesi kadrodan çıkarıldıEURO 2024'e hazırlanan Ay-Yıldızlı ekibimizde Enes Ünal'dan kötü haber geldi. Yıldız forvet kadrodan çıkarıldı.
1.06.2024Süper Lig
A Milli Takım'ın EURO 2024 aday kadrosu açıklandı!
A Milli Takım'ın EURO 2024 aday kadrosu açıklandı!EURO 2024'te gruplarda Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile karşılaşacak olan A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı.
24.05.2024Futbol
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecekA Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların yerleri belli oldu.
25.04.2024Futbol
6-1 sonrası resti çekti! Montella'dan istifa bombası, Merih Demiral ve Arda Güler'e suçu attı
6-1 sonrası resti çekti! Montella'dan istifa bombası, Merih Demiral ve Arda Güler'e suçu attıA Milli Takımımız, EURO 2024 öncesinde Play-off maçları sırasında hazırlık maçı kapsamında Avusturya ile karşılaştı. A Milliler, Viyana'da oynanan maçta Avusturya'ya 6-1 gibi şok bir skorla kaybetti. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella maç sonu istifa bombasını açıkladı. Öte yandan yıldız oyuncular eleştirilerin odağı oldu.
27.03.2024Fenerbahçe
Macaristan - Türkiye maçının hakemi açıklandı
Macaristan - Türkiye maçının hakemi açıklandıA Milli Takım'ın, yarın deplasmanda Macaristan ile oynayacağı özel maçta Polonya Futbol Federasyonu'ndan Bartosz Frankowski düdük çalacak.
21.03.2024Futbol
A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı
A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararıA Milli Takım'ın, Avusturya ve Macaristan maçları kadrosu açıklandı. Üç genç yetenek, ilk kez A Milli Takım kadrosunda yer aldı
15.03.2024Futbol
TFF'den A Milli Takım açıklaması!
TFF'den A Milli Takım açıklaması!2024 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı, final turnuvası öncesindeki son özel maçını 10 Haziran'da deplasmanda Polonya ile oynayacak.
14.03.2024Futbol
Arda Güler'e A Milli Takım şoku! Ancelotti'den sonra Montella da resti çekti
Arda Güler'e A Milli Takım şoku! Ancelotti'den sonra Montella da resti çektiTürkiye A Millî Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 öncesinde Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'in son durumunu değerlendirdi. İtalyan hoca, Arda'nın çok az süre aldığını vurgulayarak kötü haberi verdi.
29.02.2024Fenerbahçe
Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi!Juventus, A Milli Takım'da performansıyla adından söz ettiren Kenan Yıldız'ın bonservis bedelini belirledi. Dünya devlerinin peşinden koştuğu Kenan Yıldız'ın Juve'den ayrılabileceği iddia edildi.
5.12.2023Süper Lig
A Milli Takım tarih yazdı bir ilki gerçekleştirdi! Kritik Galler maçı sonrası Montella açıklaması: Ülkeyi hayal bile edemeyeceği yerlere taşıyabilir
A Milli Takım tarih yazdı bir ilki gerçekleştirdi! Kritik Galler maçı sonrası Montella açıklaması: Ülkeyi hayal bile edemeyeceği yerlere taşıyabilirUEFA 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılan A Milli Takım Montella yönetiminde tarih yazdı. Ay-Yıldızlılar, Galler ile 1-1 berabere kaldı D grubunu liderlikte tamamladı. EURO 2024 için geri sayıma geçen A Milliler'in Galler maçını Fanatik yazarları köşe yazılarında değerlendirdi.
22.11.2023Futbol
Abdülkerim Bardakcı'nın yüzüne söyledi: Senden kurtuluş yok mu? İngiliz olsa 80 milyon Euro
Abdülkerim Bardakcı'nın yüzüne söyledi: Senden kurtuluş yok mu? İngiliz olsa 80 milyon EuroA Milli Futbol Takımı Avrupa Şampiyonası Elemeleri haftasında Almanya ile oynadığı hazırlık maçını deplasmanda 3-2 kazanarak büyük moral bulmuştu. Almanya maçındaki performansı ile dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı Avrupa'nın dilinden düşmüyor. İşte son dakika haberin detayları...
21.11.2023Galatasaray
A Milli Takım'dan 72 yıl sonra bir ilk! Vincenzo Montella harikalar yaratıyor
A Milli Takım'dan 72 yıl sonra bir ilk! Vincenzo Montella harikalar yaratıyorA Milli Futbol Takımı, Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan mücadelede Almanya'yı 3-2 mağlup ederken 72 yıl sonra bir ilke imza attı. Ay-Yıldızlı takımda başarılı yönetimini sürdüren Vincenzo Montella ise Guus Hiddink'ten sonra bir ilki başardı.
19.11.2023Şampiy10
Sacha Boey, Gedson Fernandes A Milli Takıma! Türk vatandaşlığı teklifi, Hamit Altıntop işi bitirecek
Sacha Boey, Gedson Fernandes A Milli Takıma! Türk vatandaşlığı teklifi, Hamit Altıntop işi bitirecekGedson Fernandes ile Sacha Boey, Türk mü oluyor? Galatasaray'ın bek oyuncusu Sacha Boey ile Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Gedson Fernandes ile ilgili bomba patladı. Hamit Altıntop işi bitirecek. İşte detaylar...
16.11.2023Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

A Milli Takım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a milli takım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.