Militanlar

Militanlar

Son dakika militanlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan militanlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını militanlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Militanlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan militanlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.338 militanlar haberi bulunmuştur. Tüm militanlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı'nın hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti?
17.01.2023 Gündem
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin: Tek kutuplu hegemonya amansız bir şekilde çöküyor
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin: Tek kutuplu hegemonya amansız bir şekilde çöküyor Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, tek kutuplu dünya düzeninin çökmeye başladığını ve Batı'nın bunu kabullenemediğini ifade ederek, "Batı renkli ve kanlı devrimleri kışkırtmaya hazır" dedi.
29.09.2022 Dünya
İsrail polisinden akılalmaz müdahale! Cenaze karıştı, tabut yere düştü
İsrail polisinden akılalmaz müdahale! Cenaze karıştı, tabut yere düştü İsrail ordusunun operasyonu sırasında vurularak öldürülen Filistinli asıllı Amerikalı gazeteci Shireen Abu Aqleh, Batı Şeria'nın Ramallah kentinde yapılan törenle toprağa verildi. Binlerce kişinin katıldığı cenazede İsrail polisinin yaptıkları ise tüm dünya tarafından büyük tepki ile karşılandı. Cenazeye saldıran İsrail polisi, gazetecinin naaşının olduğu tabutun yere düşmesine neden oldu.
13.05.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşının kilit topluluğu Çeçenlerin planı ne? Kadirov nasıl Putin'in özel fedaisi oldu? Yalnız Kurt...
Rusya-Ukrayna savaşının kilit topluluğu Çeçenlerin planı ne? Kadirov nasıl Putin'in özel fedaisi oldu? Yalnız Kurt... Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından en fazla gündeme gelen topluluklardan biri de Çeçenler oldu. Geçmiş dönemlerde çatışmalar ile gündeme gelen Çeçenler, Ukrayna savaşında Rusların en sadık gücü olarak gündeme geldi. Şeyh Mansur ve Şeyh Şamil gibi tarihi önderleriyle özdeşleşen topluluk, Dzhokhar Dudayev ile bağımsızlık kazansa da baba Kaidrov’un saf değiştirmesi ile tekrar Rus egemenliği altına girdi. 1990'larda Moskova'ya karşı verdikleri özgürlük savaşı ile tüm dünyaya seslerini duyuran Çeçenlerin bir kısmı Ukrayna'da, Putin için çarpışırken bir kısmı da Kiev güçlerine destek veriyor. İşte Putin'in en başarılı projesi 'Yeni Çeçenler' ve yaşananların kısa özeti...
22.03.2022 Dünya
Rusya: Silahlarını bırakan herkese Mariupol’den güvenli çıkış garanti ediyoruz
Rusya: Silahlarını bırakan herkese Mariupol’den güvenli çıkış garanti ediyoruz Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Mariupol kentinde kendilerine karşı savaşan Ukrayna askerlerine seslenerek silahını bırakan herkese Mariupol’den güvenli çıkışı garanti ettiklerini duyurdu.
21.03.2022 Dünya
Bahçeli'den 'ekonomik OHAL' tepkisi: Gafilliktir, şuursuzluktur
Bahçeli'den 'ekonomik OHAL' tepkisi: Gafilliktir, şuursuzluktur Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye ekonomisiyle ilgili asılsız ve mesnetsiz açıklamaların, muhalefet saflarına döviz fiyatlarını dahil etme izansızlıklarının tarihi bir hata olduğunu yakında herkes görecektir. Ekonomideki konjoktürel gelişmeleri ve isabetli politika tercihlerini çarpıtıp OHAL'den bahsetmek gafilliktir, şuursuzluktur.
15.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yurtlarla ilgili son dakika açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yurtlarla ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana'da toplu açılış programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında yurt eleştirilerine tepki göstererek, "Bizim tek üzüntümüz hayatın doğal akışında yaşanan hadiselerin abartılması, marjinal çevrelerce çarpılması, mecrasından çıkartılarak istismar aracı haline dönüştürülmesidir. Bu istismar siyasetini son günlerde yurt meselesinde bir kez daha gördük. Geçtiğimiz ve bu yılın başvurularının üst üste binmesi sebebiyle oluşan geçici yoğunluk kadrolu militanlarca istismar ediliyor. Öğrencilikle hiçbir alakası olmayan bu kişiler parklarda poz vererek devletimizin bu alandaki yatırımını gölgelemeye çalıştı" ifadelerini kullandı.
9.10.2021 Gündem
Afganistan'da harita değişti! Taliban kritik bölgeyi ele geçirdi...
Afganistan'da harita değişti! Taliban kritik bölgeyi ele geçirdi... Son dakika haberine göre; Afganistan'da son 24 saat içinde ikinci vilayet merkezi Taliban kontrolüne geçti.
7.08.2021 Dünya
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Bu sefer onları tamamen yok ederiz
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev: Bu sefer onları tamamen yok ederiz Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Minsk toplantısında yaptığı konuşmada, Ermeni militanları tarafından Dağlık Karabağ'da bazı terör eylemleri gerçekleştirildiğini söyledi.
12.12.2020 Dünya
Afganistan'da askeri karakola saldırı! 20 güvenlik görevlisi öldü!
Afganistan'da askeri karakola saldırı! 20 güvenlik görevlisi öldü! Afganistan'da Taliban saldırısında 20 güvenlik görevlisi öldü...
23.10.2020 Dünya
Senegal'de askeri araç tanksavar mayına çarptı: 8 yaralı
Senegal'de askeri araç tanksavar mayına çarptı: 8 yaralı Senegal'in güneyindeki Casamance bölgesinde, askeri aracın tanksavar mayına çarpması sonucu 8 asker yaralandı.
13.06.2020 Dünya
TSK vurdu, Hizbullah militanlarının yaşadığı panik yazışmalarına yansıdı
TSK vurdu, Hizbullah militanlarının yaşadığı panik yazışmalarına yansıdı Ağır kayıplar veren Hizbullah militanlarının yaşadığı panik yazışmalarına yansıdı Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin İdlib kentinde düzenlediği operasyonlarda büyük kayıplar veren Hizbullah militanlarının yaşadığı panik aralarındaki Whatsapp yazışmalarına yansıdı.
29.02.2020 Gündem
Rusya'dan İdlib açıklaması: Anlaşmaya varılamadı
Rusya'dan İdlib açıklaması: Anlaşmaya varılamadı Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov İdlib görüşmelerine ilişkin yaptığı açıklamada "Suriye konusunda Türkiye ile anlaşmaya varılamadı" dedi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov da yaptığı açıklamada İdlib'de gerginliğin daha da artmaması için Rusya'nın Türkiye ile temasları sürdüreceğini söyledi.
19.02.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum! AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şubat sonuna kadar rejimi Soçi muhtırası sınırları dışına, gözlem noktalarının gerisine çıkartmakta kararlı olduklarını bildirerek "Bunun için karada ve havada her ne gerekiyorsa çekinmeden, tereddüt etmeden, hiçbir oyalamaya meydan vermeden bunu yapacağız. Bugün itibariyle İdlib'de Soçi anlaşmasına bağlı kalmadan Rejim güçlerini her yerden vuracağımızı buradan ilan ediyorum" dedi.
12.02.2020 Siyaset
Libya halkı, Türk askerini bekliyor
Libya halkı, Türk askerini bekliyor Darbeci General Halife Hafter milislerinin saldırdığı Trablus'ta yaşayan Libya halkı, şehrin düşmesi halinde katliama maruz kalma korkusu yaşıyor.
2.01.2020 Dünya
ABD'ye ait askeri helikopter düştü: 2 ölü!
ABD'ye ait askeri helikopter düştü: 2 ölü! Afganistan'da NATO bünyesinde görev yapan ABD birliklerine ait bir helikopterin düşmesi sonucu 2 ABD askerinin öldüğü bildirildi.
20.11.2019 Dünya
Putin duyuru: Türkiye ile anlaştık
Putin duyuru: Türkiye ile anlaştık Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yoğun temas içerisinde olduklarını belirterek, "Belirli örgütlere dair çeşitli endişeleri olduğunu biliyorum. Türk tarafı, çalışma ve fiili seviyede Rus meslektaşlarına bölgedeki durumlara dair endişelerini iletecek. Eğer gerçekten bazı ihlaller görürsek buna fiili olarak reaksiyon göstermeye hazırız." dedi.
14.11.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çekya Başbakanı Andrej Babis Beştepe'deki görüşme sonrası ortak açıklama yaptı. Erdoğan Suriye'de AB'nin verdiği sözleri ve ABD'nin Obama dönemindeki güvenli bölge açıklamalarını hatırlattı. Erdoğan "Artık İdlib yavaş yavaş yok oluyor. Halep nasıl yok olduysa, yerle yeksan olduysa aynı şekilde İdlib de böyle bir durumun içerisinde" dedi.
3.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği Ödül töreninde konuştu. Erdoğan, "Uluslararası basında Türkiye'nin başarıları kasıtlı bir şekilde görülmüyor" ifadelerini kullandı.
29.08.2019 Gündem
Pakistan Başbakanı'ndan 'Keşmir' konusunda sert çıkış
Pakistan Başbakanı'ndan 'Keşmir' konusunda sert çıkış Pakistan Başbakanı İmran Han, Hindistan hükümetinin "faşist taktiklerinin, Keşmirlilerin kurtuluş mücadelesini bastıramayacağını" ifade etti.
16.08.2019 Dünya
Husiler, Suudi Arabistan askerlerine saldırdı
Husiler, Suudi Arabistan askerlerine saldırdı Yemen'de İran destekli Husilerin, Suudi Arabistan'ın güneyindeki Cazan bölgesinde, Suudi askerlere yönelik düzenledikleri saldırıda, birkaç askeri öldürdükleri ve yaraladıkları açıklandı.
23.07.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar! Osaka'da basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaptırımlar konusunda sayın Trump da açıklık getirdi. Böyle bir şeyin olmayacağını kendisinden özellikle dinlemiş olduk. Bizim S-400 olayı bir taraftan yürürken, bir yandan da ABD'den 100 savaş uçağı alıyoruz" dedi.
29.06.2019 Dünya
Özhaseki: Mansur Bey ile rakibiz ama düşman değil
Özhaseki: Mansur Bey ile rakibiz ama düşman değil Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, bir televizyon programında soruları yanıtladı. Özhaseki, CHP'nin adayı Mansur Yavaş'ı daha önce tanıdığını belirterek, "7 yıl Tarihi Kentler Birliği başkanlığı yaptım. Ben orada 7 yıllık başkanlık yaptım, orada tanıdım Mansur Beyi. Epeyden beri görüşmüyoruz ama aramızın kötü olması için bir neden göremiyorum. Mansur Bey ile rakibiz ama düşman değil. Bu memleketin çocuklarıyız nihayetinde. Benim kimseyle kavgam olmaz." dedi
15.01.2019 Siyaset
Terör örgütü PKK, Sincar'da çocukları silah altına alıyor
Terör örgütü PKK, Sincar'da çocukları silah altına alıyor Irak'ın Musul kentine bağlı Sincar ilçesinde yuvalanan terör örgütü PKK, Ezidi çocukları zorla silah altına alıyor.
10.12.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Militanlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki militanlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.