Mili Eğitim Bakanlığı

Mili Eğitim Bakanlığı

Son dakika mili eğitim bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mili eğitim bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mili eğitim bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mili Eğitim Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mili eğitim bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 mili eğitim bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm mili eğitim bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yarın okullar tatil mi, 29 Mayıs Pazartesi okul var mı, yok mu? Seçimden sonra ilkokul, ortaokul ve lise tatil mi?
Yarın okullar tatil mi, 29 Mayıs Pazartesi okul var mı, yok mu? Seçimden sonra ilkokul, ortaokul ve lise tatil mi? 29 Mayıs'ta okulların tatil olup olmadığı öğrenciler tarafından araştırılıyor. Cumhurbaşkanı 2.tur seçimleri 28 Mayıs bugün, Mili Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda gerçekleşiyor. Sandıklar okullara kurulduğundan öğrenciler 29 Mayıs okullar tatil mi sorusuna yanıt aranıyor. 14 Mayıs’ta seçim ertesi günü olan 15 Mayıs’ta okullar tatil edilmişti. Peki, yarın okullar tatil mi? Seçimden sonra 29 Mayıs Pazartesi okul var mı, dersler yapılacak mı?
28.05.2023 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Okulların açılmasına günler kala Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti, bu yıl ilki gerçekleşiyor
MEB son dakika olarak duyurdu! Okulların açılmasına günler kala Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti, bu yıl ilki gerçekleşiyor Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. MEB yeni gelişmeyi son dakika olarak duyurdu. Okulların açılmasına günler Bakan Özer tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Bu yıl ilki gerçekleşiyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsıyor. Bakan Özer yaptığı açıklamada, geçen hafta itibarıyla eğitimde fırsat eşitliği merkezli adımlar kapsamında tüm okullara ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynakların ulaştırıldığını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın daha önceden de müjdelediği gibi bu defa ilk kez 130 milyon yardımcı kaynak da basılarak tüm okullarımıza, tüm sınıflarımıza ulaştırıldı." diye konuştu.
31.08.2022 Eğitim
MEB harekete geçti! Resmen başladı! 81 ilde bir ilk, yarı yıl tatili ve...
MEB harekete geçti! Resmen başladı! 81 ilde bir ilk, yarı yıl tatili ve... MEB son dakika duyurdu. Türkiye'de ilk kez oluyor. Resmen harekete geçildi. Bakan Özer duyurdu. Madencilik sektöründeki nitelikli eleman ihtiyacının karşılanması için adım atıldı. Türkiye'nin ilk madencilik lisesi açıldı. Balıkesir İvrindi Nurettin Çarmıklı Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışında konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bugün iki açılış birden yaptık. Bir madencilik işletmesi bölge saha açılışı yapılırken diğer taraftan bu alanlarda çalışacak olan teknik elemanları yetiştirecek mesleki ve teknik anadolu lisesinin açılışını birlikte yapıyoruz. İnşallah 2022 yılında Türkiye'de sadece 5 tane uluslararası mesleki ve teknik anadolu lisesi kuracağız. Bir tanesi de bugün açacağımız madencilik mesleki ve teknik analizi olacak" dedi. Öte yandan Yarı yıl tatiline iki haftadan daha kısa bir süre kala resmi açıklama geldi. Yüz yüze eğitim ile ilgili son açıklama Bakan Özer'den geldi. Yüz yüze eğitim sürecek mi? Bakan Özer daha önce yaptığı açıklamalarda olduğu gibi yüz yüze eğitim sürecinin devam edeceğinin altını çizdi. Öğretmen atamaları ile ilgili de konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 31 Ocak'ta ataması yapılacak olan 15 bin öğretmenin yüzde 50'sinin, yani 7 bin 500'ünün İstanbul'da görev alacağını söyledi.
14.01.2022 Eğitim
AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları nasıl olacak, AÖF sınavları online mı?
AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları nasıl olacak, AÖF sınavları online mı? Güz dönemi AÖF sınavları 27-28 Kasım tarihlerinde tarihlerinde yapılacak. Binlerce öğrenci sınav için hgeri sayarken Anadolu Üniversitesi AÖF sınav giriş belgesinin ne zaman yayınlanacağı ve sınava ilişkin detaylar da merak ediliyor. Peki, AÖF sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak? AÖFsınavları nasıl olacak? AÖF sınavları online mı? İşte detaylar...
22.11.2021 Eğitim
AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı, sınav yerleri açıklandı mı? AÖF sınavları ne zaman, ara sınavlar online mı?
AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı, sınav yerleri açıklandı mı? AÖF sınavları ne zaman, ara sınavlar online mı? AÖF sınav tarihleri ne zaman, AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı mı? AÖF sınav giriş yerleri araştırması yoğunlaştı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim gören öğrenciler kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini tamamlayınca, merakla AÖF sınav tarihlerine kilitlendi. Peki, AÖF sınav yerleri açıklandı mı, AÖF sınavları online mı olacak?
16.11.2021 Eğitim
AÖF sınav takvimi! AÖF vize tarihleri ne zaman, AÖF güz dönemi ara sınavı online mı olacak?
AÖF sınav takvimi! AÖF vize tarihleri ne zaman, AÖF güz dönemi ara sınavı online mı olacak? AÖF sınavları yüz yüze mi olacak, Anadolu AÖF sınavları online mı olacak 2021? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF sınav tarihleri araştırması devam ediliyor. Üniversite eğitimine dışardan devam eden öğrenciler ders seçimi ve kayıt yenileme işlemlerini tamamlayınca, gözlerini AÖF sınav takvimine çevirdi. Anadolu Üniversitesinden yapılan akademik takvim açıklamasında güz dönemi ara sınav tarihleri belli oldu. Peki AÖF sınavları ne zaman? AÖF güz dönemi ara sınavı online mı olacak? İşte AÖF vize tarihleri ve AÖF sınav takvimi…
1.11.2021 Eğitim
AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı, AÖF sınavları ne zaman? AÖF sınav tarihleri…
AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı, AÖF sınavları ne zaman? AÖF sınav tarihleri… Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini tamamlayan öğrenciler AÖF sınav tarihleri ile ilgili aramalarını arttırdı. AÖF tarafından yapılan açıklamada 2021-2022 eğitim öğretim dönemi güz dönemi vize sınav tarihleri belli oldu. Peki, AÖF sınav tarihleri ne zaman, sınavlar online mı olacak?
29.10.2021 Eğitim
AÖF sınav tarihleri 2021! Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları online mı olacak 2021? AÖF güz dönemi vize tarihleri ve dönem sonu sınav tarihleri!
AÖF sınav tarihleri 2021! Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları online mı olacak 2021? AÖF güz dönemi vize tarihleri ve dönem sonu sınav tarihleri! Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi ara sınav tarihleri belli oldu. AÖF güz dönemi ara sınav tarihleri için az bir süre kaldı. AÖF sınav giriş belgesi üniversitenin internet sitesinden online olarak yayımlanacak. İşte AÖF vize tarihleri ile dönem sonu sınav tarihleri!
26.10.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 81 ildeki tüm okulları kapsıyor, bugün başladı, milyonlarca öğrenci artık...
MEB resmen duyurdu! 81 ildeki tüm okulları kapsıyor, bugün başladı, milyonlarca öğrenci artık... MEB'den milyonlarca öğrenciye yönelik son dakika açıklaması! Bugün başladı. 81 ildeki tüm okulları kapsıyor. Türkiye'de ilk kez hayata geçiriliyor. Yarın da devam edecek. Ülke genelinde uygulanacak. Saat 09.00 itibarıyla başladı. Pandemi sürecinden kaynaklı ortaya çıkan öğrenme kayıplarının tespit edilerek değerlendirilmesi amacıyla 7, 8, 11 ve 12'inci sınıf öğrencilerine yönelik kazanım değerlendirme uygulaması yapılacak. Milyonlarca öğrenci kendi okullarında bu programa dahil olacak. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tüm sınıf seviyelerinde destekleyici materyal ve yardımcı kaynakların kasım ayından itibaren öğrencilere ücretsiz ulaştıracaklarını ifade etti.
26.10.2021 Eğitim
AÖF güz dönemi ara sınav tarihleri! Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları ne zaman?
AÖF güz dönemi ara sınav tarihleri! Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları ne zaman? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi ara sınav tarihleri açıklandı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıt yenileme işlemlerinin sona ermesinin ardından güz dönemi vize sınavlarının tarihleri araştırılmaya başladı. Yapılan açıklamada sınavların kasım ayında gerçekleşeceği belirtildi. İşte AÖF güz dönemi ara sınav tarihleri…
25.10.2021 Eğitim
Emine Erdoğan‘dan kadınlar için ‘Nerde Kalmıştık’ projesi
Emine Erdoğan‘dan kadınlar için ‘Nerde Kalmıştık’ projesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, lise eğitimini yarıda bırakan kadınlar için ‘Nerde kalmıştık’ adıyla eğitim seferberliği başlatacak.
25.09.2021 Gündem
MEB resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, artık...
MEB resmen duyurdu! Flaş değişiklik kararı, artık... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan resmi açılama geldi. Tamamen değişiyor. Yeni karar yürürlüğe girdi. Tüm eğitim kurumlarında geçerli olacak. Yapılan yönetmelik değişikliğine göre; Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı ile Bakanlığa bağlı kurum, kuruluş, resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının tabelaları, MEB tarafından hazırlanan kılavuzda gösterilen örneklere uygun renk ve yazı tipinde olmak kaydıyla Türkçe olarak yazılacak.
15.07.2021 Eğitim
Bursluluk sınavı 2021 ne zaman yapılacak? Bursluluk sınavı giriş belgesi ve yeri sınavdan 7 gün önce ilan edilecek!
Bursluluk sınavı 2021 ne zaman yapılacak? Bursluluk sınavı giriş belgesi ve yeri sınavdan 7 gün önce ilan edilecek! Bursluluk sınavı ne zaman yapılacak 2021? Bursluluk sınavı başvuruları 26 Şubat’ta alındı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada sınavın nisan ayında uygulanacağı duyuruldu. Açık Öğretim Lisesi, Meslekî Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu öğrencileri bursluluktan yararlanamıyor. Bursluluk sınavı 2021 detaylar…
3.03.2021 Eğitim
İlkokul kayıtları ne zaman başlıyor? Çocuğum hangi okula gidecek? e-Okul kayıt sorgulama
İlkokul kayıtları ne zaman başlıyor? Çocuğum hangi okula gidecek? e-Okul kayıt sorgulama Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) e- Okul sisteminde 2020-2021 eğitim öğretim yılı ana sınıfı, ilk ve ortaokul kayıtları erişime açıldı. Çocuğu okul çağına gelmiş pek çok veli 'çocuğum hangi okula gidecek?' sorusuna yanıt arıyor. Adrese dayalı kayıt bilgisi ve okula başlama yaşını hesaplama ekranına MEB e- Okul sisteminden ulaşılabiliyor. Peki, İlkokul kayıtları ne zaman başlıyor? İşte e-Okul kayıt sorgulama ekranı ve ilkokul kayıtları ile ilgili merak edilenler...
20.07.2020 Eğitim
Okul kayıtları ne zaman başlıyor? MEB e-Okul adrese dayalı okul sorgulama
Okul kayıtları ne zaman başlıyor? MEB e-Okul adrese dayalı okul sorgulama 2020-2021 eğitim öğretim yılı okul kayıtları belli oldu. Veliler Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) e-Okul adrese dayalı okul sorgulama sisteminden çocuklarının hangi okula kayıt yaptıracağını görebilecek. Peki, Okul kayıtları başladı mı? Okul kayıtları ne zaman başlıyor? İşte e-Okul adrese dayalı okul sorgulama...
11.07.2020 Eğitim
Çocuğum hangi okula gidecek? 2020-2021 eğitim öğretim yılı kayıtları belli oldu! MEB açıkladı!
Çocuğum hangi okula gidecek? 2020-2021 eğitim öğretim yılı kayıtları belli oldu! MEB açıkladı! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) 2020-2021 eğitim öğretim yılı okul kayıtları ile ilgili açıklama geldi. Velilerin MEB'in sisteminden çocuklarının hangi okula kayıt yaptıracağını görebilecek. Peki, 2020-2021 eğitim öğretim yılı okul kayıtları ne zaman başlıyor? Çocuğum hangi okula gidecek diyen veliler için işte 2020-2021 eğitim öğretim yılı kayıtları ve okul bilgileri...
10.07.2020 Eğitim
MEB duyurdu! Milyonlar bekliyordu ve belli oldu...
MEB duyurdu! Milyonlar bekliyordu ve belli oldu... Milyonlarca kişi bekliyordu, Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu. Tarihler tek tek açıklandı. Ve belli oldu. Ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin okulları belli oldu. Veliler çocuklarının hangi okula kaydolacağını görebilecek. Mili Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu "Bu yıl, Aralık 2014 itibarıyla 69 ayını doldurmuş bütün öğrencilerimizi ilkokullarımıza bekliyoruz. Sistem üzerinden velilerimiz, çocuklarının erken başlama ve kayıt erteleme detaylarını, aynı siteden daha detaylı öğrenebilecek."Özellikle 69, 70, 71 aylık çocuklarımız kayıt erteleyebilecek. Bunun için velilerin yapması gereken şey, sistemde kayıt yaptırmaları gereken okul müdürlüğüne bir dilekçe vermek" diye konuştu.
10.07.2020 Eğitim
Eczacı kalfaları erken emeklilik hakkını nasıl kullanacak?
Eczacı kalfaları erken emeklilik hakkını nasıl kullanacak? Sağlık çalışanlarına getirilen yıpranma hakkından eczacı kalfaları da yararlanabiliyor. 2019/9 sayılı genelge kapsamında yıpranma hakkına sahip olan eczacı kalfalarının çoğu kendilerine tanınan haklardan habersiz. Bu haktan nasıl yararlanacaklarını bilmiyorlar. İşte eczası kalfaları erken emeklilik hakkının detayları…
21.10.2019 Çalışan Hakları
Lise öğrencileri Afrin için tek yürek oldu
Lise öğrencileri Afrin için tek yürek oldu Zonguldak Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hitap Lisesi öğrencileri, Afrin şehitlerini anmak ve kahraman Mehmetçiğe destek olma amacıyla etkinlik düzenledi.
26.02.2018 Gündem
Ehliyet sınav sonuçları açıklandı! Ehliyet sınav sonuçları nereden öğreniliyor?
Ehliyet sınav sonuçları açıklandı! Ehliyet sınav sonuçları nereden öğreniliyor? 20 Mayıs Cumartesi gününde gerçekleştirilen ehliyet sınavının sonuçları nihayet açıklandı. Adaylar ehliyet sınav sonuçlarına Mili Eğitim Bakanlığı’nın resmi sitesi üzerinden ulaşabilirler. Şimdi de sırada direksiyon sınavı var. Peki, ehliyet alabilmek için direksiyon sınavı ne zaman yapılacak?
29.09.2021 Gündem
19 Mayıs tatil mi olacak? (2017 yılı 19 Mayıs resmi tatili)
19 Mayıs tatil mi olacak? (2017 yılı 19 Mayıs resmi tatili) 19 Mayıs tatil mi olacak sorusu gündemden düşmüyor. 19 Mayıs bu yıl Cuma gününe denk geliyor, hem çalışanlar hem de okuyanlar merakla bugünün tatil olup olmadığını araştırıyor. İşte 19 Mayıs ile ilgili tüm merak edilen soruların cevapları...
29.09.2021 Gündem
2017 Ehliyet sınavı ne zaman yapılacak? Çıkmış sorulara nereden ulaşılır?
2017 Ehliyet sınavı ne zaman yapılacak? Çıkmış sorulara nereden ulaşılır? Ehliyet sınavının gerçekleştirilmesine sayılı günler kaldı. Sınava girecek olan adaylar, trafiğe çıkma hayallerini gerçeğe dönüştürebilmek için çıkmış sorular ile ilgili alıştırmalar yapıyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ehliyet sınavı ne zaman yapılacak? Ehliyet sınavında dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?
29.09.2021 Gündem
AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak?
AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB tarafından 18-19 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen Açıköğretim Lisesi(AÖL) sınavının ardından, sınava giren adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. AÖL sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (E Okul giriş sayfası)
E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (E Okul giriş sayfası) E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, veli ve öğrencilere büyük kolaylık sağlamış bir uygulamadır ve e-okul üzerinden, eğitim öğretim hayatı boyunca yapılacak neredeyse tüm işlemler yapılabilir. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne giriş yöntemleri, öğrenci, veli ve öğretmenlere sağlanan kolaylıklar ile ilgili detaylı bilgiler haberimizde mevcut.
29.09.2021 Gündem
TEOG sınav sonuçları sorgulama ekranı
TEOG sınav sonuçları sorgulama ekranı Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş Sistemi olan TEOG Sınavı'nın sonuçları 3 Ocak 2017 tarihinde E-okul sisteminden açıklandı! TEOG sınavı ve sınav sonuçları hakkında tüm detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mili Eğitim Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mili eğitim bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.