Gazete Vatan Logo

AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları nasıl olacak, AÖF sınavları online mı?

Güz dönemi AÖF sınavları 27-28 Kasım tarihlerinde tarihlerinde yapılacak. Binlerce öğrenci sınav için hgeri sayarken Anadolu Üniversitesi AÖF sınav giriş belgesinin ne zaman yayınlanacağı ve sınava ilişkin detaylar da merak ediliyor. Peki, AÖF sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak? AÖFsınavları nasıl olacak? AÖF sınavları online mı? İşte detaylar...

AÖF sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları nasıl olacak, AÖF sınavları online mı?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi sınavlarına az bir süre kala öğrenciler sınava ilişikin bilgileri araştırıyor. Güz dönemi AÖF sınavları 27-28 Kasım'da yapılacak. Sınavlara kısa bir süre kala adaylar AÖF sınav giriş belgesinın yayınlanacağını araştırıyor. Peki, AÖF sınav giriş belgesi ne zaman yayınlanacak? AÖFsınavları nasıl olacak? AÖF sınavları online mı? İşte detaylar...

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ YAYINLANDI MI?

AÖF 2021-2022 döneminde güz dönemi sınavları için tarih belli oldu. Anadolu Üniversitesi konuyla ilgili sınav takviminden bilgilendirme yaparken, AÖF sınav giriş yerleri öğrenciler tarafından merak ediliyor. Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sitesinden yayınlanan sıanv takvimine göre güz dönemi ara sınavları 27-28 Kasım 2021 tarihleri aralığında yapılacak. Dönem sonu sınavı ise 08-09 Ocak 2022 tarihleri aralığında gerçekleştirilecek. Kurum tarafından yapılan açıklamada sınav tarihlerinin Mili Eğitim Bakanlığı, ÖSYM tarafından yapılan sınavlar ve pandemi durumuna göre değişebileceği belirtildi.

Haberin Devamı

AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

2021-2022 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Güz Dönemi başlama ve bitiş tarihleri 27 Eylül 2021 - 7 Ocak 2022 olarak belirlendi. Kayıt yaptıran ya da kayıt yenilemesini tamamlayan öğrenciler için sınav tarihleri şöyle:

2021 - 2022 AÖF güz dönemi ara sınavları: 27-28 Kasım 2021

2021 - 2022 AÖF güz dönemi dönem sonu sınavları: 8-9 Ocak 2022

AÖF güz dönemi sınavı sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. AÖF sınav yerlerinin söz konusu sınava bir hafta kala açıklanması bekleniyor.

Kurum tarafından yapılan açıklamada, ‘Sınav giriş belgeleri yayımlandığında resmi sosyal medya hesaplarımızdan duyurusu yapılacaktır. Takipte kalınız.’ açıklaması yapıldı.

AÖF SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAVLARI ONLİNE MI OLACAK?

AÖF sınavları geçen yıl salgın nedeniyle online olarak yapıldı. Bu yıl ilk sınavlar olan AÖF güz sınavlarının nasıl uygulanacağı henüz belli olmadı. Anadolu Üniversitesi'nden açıklama bekleniyor.

Haberin Devamı