Mikolayiv

Mikolayiv

Son dakika Mikolayiv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mikolayiv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mikolayiv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mikolayiv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mikolayiv gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 mikolayiv haberi bulunmuştur. Tüm mikolayiv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enerji tesisleri hedef alındı! Roket saldırısı sonucu son bağlantı da kesildi
Enerji tesisleri hedef alındı! Roket saldırısı sonucu son bağlantı da kesildi - Ukrayna’nın Zaporijya kentindeki nükleer santrale yapılan roket saldırısı sonucu, Ukrayna enerji sistemi ve nükleer santral arasındaki son bağlantı da kesildi. Ayrıca başkent Kiev başta olmak üzere birçok kentte enerji tesisleri hedef alındı.
9.03.2023 Dünya
Dünyanın gözü korkuyla Zaporijya'da! Beyaz Saray önlem alınmasını istedi
Dünyanın gözü korkuyla Zaporijya'da! Beyaz Saray önlem alınmasını istedi Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'ya Ukrayna topraklarında yer alan Zaporijya Nükleer Santrali’nin çevresinin askerden arındırılması için çağrıda bulundu.
29.08.2022 Dünya
Ukrayna'nın en büyük tahıl şirketinin sahibi ve eşi Rus bombardımanında öldü
Ukrayna'nın en büyük tahıl şirketinin sahibi ve eşi Rus bombardımanında öldü Ukrayna'nın en büyük tahıl şirketi olan Nibulon'un sahibi Oleksiy Vadatursky ve eşi Raisa Vadaturskaya, Rus ordusunun Mıkolayiv’e düzenlediği saldırıda hayatını kaybetti.
31.07.2022 Dünya
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş açıklamalar: Kilit öneme sahip!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş açıklamalar: Kilit öneme sahip! Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken ülkenin doğusundaki savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Rus ordusunun saldırıları artarak devam ederken Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'den flaş bir açıklama geldi.
29.05.2022 Dünya
Ukrayna tarafından batırılan savaş gemisi Moskva'ya Rusya'dan sır operasyon!
Ukrayna tarafından batırılan savaş gemisi Moskva'ya Rusya'dan sır operasyon! Ukrayna tarafından Neptün füzeleriyle batırılan Rusya'nın amiral gemisi Moskva'ya gizli bir operasyon düzenleyerek askeri teçhizatları ve askerlerin cansız bedenlerini topladığı iddia edildi. Ürkütücü operasyon iddiası Ukrayna'dan gelirken Batı medyası operasyonun askerlerin ailelerinin öfkesinin artması sonrası gerçekleştirildiğini duyurdu.
25.05.2022 Dünya
Ukrayna: Rusya, ülkenin doğusundaki saldırılarını güçlendiriyor
Ukrayna: Rusya, ülkenin doğusundaki saldırılarını güçlendiriyor Ukrayna ordusu, Rusya'nın ülkenin doğusundaki saldırılarını silah ve askeri teçhizatla güçlendirdiğini açıkladı.
1.05.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna arasında arabulucu olan Türkiye NATO'dan daha fazlasını yaptı: Ankara sayesinde Odessa’yı kurtarabildik...
Rusya-Ukrayna arasında arabulucu olan Türkiye NATO'dan daha fazlasını yaptı: Ankara sayesinde Odessa’yı kurtarabildik... Ukrayna ile Rusya arasındakiler çatışmalar ülkenin doğusundaki Donbass bölgesinde yoğunlaştı. Mariupol, Odessa ve Mıkolayiv kentleri kilit yerler durumunda. Fransız Le Monde gazetesi, Rusya-Ukrayna arasında arabulucu olan Türkiye’nin, Ukrayna için de diğer NATO ülkelerinden daha fazlasını yaptığını yazdı. Haberde görüşlerine yer verilen Ukraynalı bir diplomat, Boğazların savaş gemilerine kapatıldığını hatırlatarak, “Ankara sayesinde Odessa’yı kurtarabildik” dedi.
20.04.2022 Dünya
ABD Savunma Bakanlığı: Donbass'ta 76 Rus taburu bulunuyor
ABD Savunma Bakanlığı: Donbass'ta 76 Rus taburu bulunuyor ABD Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Donbass bölgesinde ve ülkenin güneydoğusunda 76 Rus taburunun bulunduğunu, bunların 11'inin son birkaç günde eklendiğini duyurdu.
19.04.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Donetsk bölgesinde Ukrayna’ya ait bir MİG-29 savaş uçağı düşürdük
Rusya Savunma Bakanlığı: Donetsk bölgesinde Ukrayna’ya ait bir MİG-29 savaş uçağı düşürdük Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Ukrayna’nın Donetsk bölgesinde bir MİG-29 savaş uçağının düşürüldüğü duyuruldu.
19.04.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: “Gece boyunca, yüksek hassasiyetli füzelerle 16 düşman hedefi vuruldu”
Rusya Savunma Bakanlığı: “Gece boyunca, yüksek hassasiyetli füzelerle 16 düşman hedefi vuruldu” Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Gece boyunca, yüksek hassasiyetli füzelerle 16 düşman hedefi vuruldu” ifadeleri kullanıldı.
16.04.2022 Dünya
Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarında 198 çocuk hayatını kaybetti
Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarında 198 çocuk hayatını kaybetti Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik sürdürdüğü saldırılarda 198 çocuk hayatını kaybetti.
15.04.2022 Dünya
Çin Dışişleri Bakanlığı: NATO, Asya-Pasifik’te gerilimi kışkırtıyor
Çin Dışişleri Bakanlığı: NATO, Asya-Pasifik’te gerilimi kışkırtıyor Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zhao Lijian dün yapılan basın toplantısında, geçen hafta yapılan NATO Dışişleri Bakanları toplantısında “Çin'in, Rusya'nın saldırganlığını kınamaya gönülsüz olduğu” sözleriyle Çin’i eleştiren NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’e cevap verdi. Sözcü Zhao Lijian “Kuzey Atlantik'teki askeri bir örgüt olan NATO, son yıllarda kaslarını esnetmek ve gerilimi kışkırtmak için Asya-Pasifik'e geldi” dedi.
12.04.2022 Dünya
Ukrayna’nın Mikolayiv kenti, güne siren sesleriyle başladı
Ukrayna’nın Mikolayiv kenti, güne siren sesleriyle başladı Ukrayna’nın liman kenti Mikolayiv'de sabah saatlerinde patlama seslerinin duyulmasının ardından bölgede yeniden siren sesleri yükseldi.
12.04.2022 Dünya
Rusya: Bir Avrupa ülkesinin Ukrayna'ya verdiği S-300 hava savunma sistemi imha edildi
Rusya: Bir Avrupa ülkesinin Ukrayna'ya verdiği S-300 hava savunma sistemi imha edildi Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rus ordusunun bir Avrupa ülkesi tarafından Ukrayna'ya tedarik edilen S-300 hava savunma füze sistemini imha ettiğini açıkladı.
11.04.2022 Dünya
Rusya: Mikolayiv, Zaporijya, Harkov ve Chuhuiv'de 4 yakıt üssü vuruldu
Rusya: Mikolayiv, Zaporijya, Harkov ve Chuhuiv'de 4 yakıt üssü vuruldu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, "Mikolayiv, Zaporijya, Harkov ve Chuhuiv'de 4 adet yakıt üssü imha edildi" dedi.
7.04.2022 Dünya
Avrupa Birliği, Rusya'ya yeni yaptırımları duyurdu! Hepsine yasak geliyor...
Avrupa Birliği, Rusya'ya yeni yaptırımları duyurdu! Hepsine yasak geliyor... Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Ursula von der Layen, bugün Rusya’ya karşı uygulanması planlanan 5’inci yaptırım paketinin içeriğini açıkladı. AB tarafından açıklanan 4 yaptırım paketinin siyasi ve ekonomik sonuçlarının Rusya’yı sert biçimde etkilediğini vurgulayan Von der Leyen, “Olaylar karşısında baskımızı daha da artırmamız gerektiği açık. Bugün, yaptırımlarımızı bir adım daha ileri götürmeyi teklif ediyoruz” dedi.
5.04.2022 Dünya
'Pilot intihar etti' iddiası! Çin yolcu uçağının düşmesi sonucu 132 kişi ölmüştü...
'Pilot intihar etti' iddiası! Çin yolcu uçağının düşmesi sonucu 132 kişi ölmüştü... Çin’de 21 Mart’ta düşen ve Kunming'den Guangzhou'ya 132 yolcu taşıyan China Eastern Airlines uçağı ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Çin basını, pilotun intihar etmek için uçağı düşürdüğünü belirtti.
5.04.2022 Dünya
Rusya'nın, Mikolayiv'deki çocuk hastanesini hedef aldığı anlar ortaya çıktı
Rusya'nın, Mikolayiv'deki çocuk hastanesini hedef aldığı anlar ortaya çıktı Ukrayna’nın Mikolayiv kentinde dün çocuk hastanesinin bahçesinde bulunan ambulansın vurulma anları paylaşıldı.
5.04.2022 Dünya
Ukrayna’da bölge savcısı vatana ihanetten gözaltına alındı
Ukrayna’da bölge savcısı vatana ihanetten gözaltına alındı Ukrayna’nın liman kenti Mikolayiv'de bölge savcısı Artiom Dykhtyarinka, vatana ihanetten gözaltına alındı.
5.04.2022 Dünya
Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarında 165 çocuk hayatını kaybetti
Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarında 165 çocuk hayatını kaybetti Rusya’nın 41 gündür sürdürdüğü Ukrayna’ya yönelik saldırılarında 165 çocuğun hayatını kaybettiği açıklandı.
5.04.2022 Dünya
Rusya Mikolayiv'i bombaladı, hastane vuruldu
Rusya Mikolayiv'i bombaladı, hastane vuruldu Ukrayna’nın güneyinde yer alan Mikolayiv kentindeki jinekoloji hastanesi Rus bombalarının hedefi oldu.
4.04.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Gece boyunca Ukrayna’ya ait 14 askeri tesis vuruldu
Rusya Savunma Bakanlığı: Gece boyunca Ukrayna’ya ait 14 askeri tesis vuruldu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov Rus ordusu tarafından Ukrayna’da imha edilen tesis ve ekipmanları açıklayarak, “Gece boyunca Ukrayna’ya ait 14 askeri tesis vuruldu” dedi.
4.04.2022 Dünya
Rusya'nın Mikolayiv’de vurduğu valilik binasında can kaybı 33’e yükseldi
Rusya'nın Mikolayiv’de vurduğu valilik binasında can kaybı 33’e yükseldi Ukrayna’ya bağlı Mikolayiv'de Rus ordusunun 29 Mart'ta vurduğu valilik binasındaki can kaybı 33’e ulaştı.
2.04.2022 Dünya
Mikolayiv’de vurulan valilik binasında can kaybı 28’e yükseldi
Mikolayiv’de vurulan valilik binasında can kaybı 28’e yükseldi Ukrayna’ya bağlı Mikolayiv'de Rus ordusunun 29 Mart'ta vurduğu valilik binasındaki can kaybı 28’ye yükseldi.
1.04.2022 Dünya
Rus saldırısı sonrası Mikolayiv’de hastanedeki yıkım görüntülendi
Rus saldırısı sonrası Mikolayiv’de hastanedeki yıkım görüntülendi Ukrayna'nın Mikolayiv kentinde geçtiğimiz hafta Rus ordusu tarafından vurulan hastanede meydana gelen yıkım görüntülendi.
1.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mikolayiv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mikolayiv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.