Mhp İstifa

Mhp İstifa

Son dakika MHP istifa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MHP istifa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MHP istifa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mhp İstifa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mhp istifa gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.552 mhp istifa haberi bulunmuştur. Tüm mhp istifa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınarbaşı'nda MHP'li 7 meclis üyesi istifa etti
Pınarbaşı'nda MHP'li 7 meclis üyesi istifa etti MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in memleketi Pınarbaşı'nda Belediye Meclis üyesi 7 kişi partileri MHP'den istifa ettiklerini açıkladı.
14.11.2017 Siyaset
MHP’den 28 kişi istifa etti
MHP’den 28 kişi istifa etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman Eski İl Başkanı Mithat Solgun’un da aralarında 28 kişi MHP’den istifa ettiklerini açıkladı.
14.09.2017 Siyaset
26 kadın MHP’den istifa etti
26 kadın MHP’den istifa etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Dinar İlçe Teşkilatı üyesi 26 kadın, partiden istifa etti. Dinar’da MHP'den istifa edenlerin sayısı 133’e ulaştı
8.09.2017 Siyaset
MHP’de 100 kişi istifa etti
MHP’de 100 kişi istifa etti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ortaca teşkilatına üye 100 kişilik grup, Meral Akşener liderliğindeki yeni oluşuma katılmak için partilerinden istifa etti.
25.08.2017 Siyaset
MHP'li eski milletvekili partisinden istifa etti
MHP'li eski milletvekili partisinden istifa etti MHP'de 23 ve 24'üncü yasama döneminde Isparta Milletvekili olarak görev yapan Süleyman Nevzat Korkmaz partisinden istifa etti.
29.09.2021 Gündem
Eskişehir'de 300 MHP'li istifa etti
Eskişehir'de 300 MHP'li istifa etti Eskişehir'de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski İl Başkanı Oğuz Sever ve beraberindeki 300'e yakın kişi partisinden istifa etti.
23.08.2017 Siyaset
MHP’li belediye başkanı partisinden istifa etti
MHP’li belediye başkanı partisinden istifa etti Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi günü bir imamı ezan ve sela okumaması için darp edip, caminin şalterlerini indirdiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Bilecik’in İnhisar ilçesi Belediye Başkanı Ayhan Ödübek, partisi Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) istifa etti.
29.09.2021 Gündem
MHP'yi sarsan istifa! Oktay Vural görevini bıraktı
MHP'yi sarsan istifa! Oktay Vural görevini bıraktı Oktay Vural, MHP Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etti.
29.09.2021 Gündem
MHP'de istifa depremi! O isimden şok sözler...
MHP'de istifa depremi! O isimden şok sözler... MHP Belediye Meclis üyesi ve Grup Başkanvekili Serkan Çalışkan istifa ettiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Denizli’de MHP’li iki ilçe başkanı görevlerinden istifa etti
Denizli’de MHP’li iki ilçe başkanı görevlerinden istifa etti MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren ile Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar görevlerinden istifa etti...
29.09.2021 Gündem
MHP'de toplu istifa depremi!
MHP'de toplu istifa depremi! MİLLİYETÇİ Hareket Parti (MHP) Söke İlçe Teşkilatı üyesi 89 kişi, istifalarını yönetim kuruluna sundu...
29.01.2014 Siyaset
MHP Kumluca örgütü bıraktı
MHP Kumluca örgütü bıraktı Aday açıklanınca...
9.12.2013 Siyaset
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz"
Kozan'da MHP'den seçilen başkana 'geç istifa' itirazı! "Mücadele edeceğiz" Adana'da Kozan Belediye Başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 28,05'ini alarak kazanan MHP'li Mustafa Atlı'nın görev yaptığı bankadan zamanında istifa etmediğini ileri süren Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Gürdal Topal, İlçe Seçim Kurulu'na itiraz etti. Atlı'nın avukatları tarafından propaganda sürecinde bu yöndeki eleştirilere yönelik yapılan açıklamada, "Mustafa Atlı bankada işçi olarak çalışmakta olup aday adayı olabilmek için görevinden ayrılması gerekmemektedir. Buna rağmen adaylık sürecinde bankadaki görevini layıkıyla ifa edemeyeceğini düşündüğü için kendi iradesiyle görevinden ayrılmıştır" denilmişti.
2.04.2024 Adana
Kozan’da 'Bergen' filminin gösterimini yasaklayan başkan koltuğunu kaybetti! İşte oy farkı
Kozan’da 'Bergen' filminin gösterimini yasaklayan başkan koltuğunu kaybetti! İşte oy farkı Adana'da Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Kozan ilçesinde şarkıcının hayatını anlatan filmin gösterimini 'şiddet içerdiği' gerekçesiyle yasaklayan Belediye Başkanı Kazım Özgan, İYİ Parti'nin adayı olarak girdiği yerel seçimleri kaybetti.
3.04.2024 Adana
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır." dedi.
30.11.2023 Gündem
İYİ Parti'de Ümit Dikbayır'ın ihracı istendi
İYİ Parti'de Ümit Dikbayır'ın ihracı istendi İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın İYİ Parti’den kesin ihracının talep edildiğini duyurdu.
20.11.2023 Gündem
Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den ayrıldı mı, neden istifa etti, Durmuş Yılmaz milletvekili mi? İşte biyografisi
Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den ayrıldı mı, neden istifa etti, Durmuş Yılmaz milletvekili mi? İşte biyografisi Durmuş Yılmaz istifa mı etti, Durmuş Yılmaz kimdir? Son zamanlarda gündeme gelen haberlerin ardından, eski Merkez Bankası Başkanı ve 27. Dönem İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz’ın istifa ettiği merak ediliyordu. Yılmaz, parti üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Peki, Durmuş Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Durmuş Yılmaz milletvekili mi?
10.11.2023 Gündem
Milletvekili Nebi Hatipoğlu İYİ Parti'den istifa etti
Milletvekili Nebi Hatipoğlu İYİ Parti'den istifa etti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. Hatipoğlu, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada yerel seçimlerde AK Parti ve MHP ile ittifak yapabileceklerini ileri sürmüştü.
2.11.2023 Gündem
İYİ Parti milletvekili Hatipoğlu, partisinden istifa etti
İYİ Parti milletvekili Hatipoğlu, partisinden istifa etti İYİ Parti Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımla ‘görüş ayrılıkları’ nedeniyle partisinden istifa ettiğini açıkladı.
2.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 22. kuruluş yıldönümü programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Ayrım yapmadan 85 milyona saygı duyan, hesap veren, cesaretle hesap sorabileceğiniz parti ve ittifak arıyorsanız gelin AK Parti ve Cumhur İttifakına katılın. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel seçimlerde zafer için koşacağız." ifadelerini kullandı.
24.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir tablo da ortaya çıktı. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun birinci turda 11 şehirde aldığı oyların ikinci tura oranla düştüğü kaydedildi. Eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen ise 28 Mayıs seçim sonucunu CNN TÜRK ekranlarında değerlendirdi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan Sevigen, "Halkı anlayamadık biz burada. Güven duymuyorlar. Meral hanım 'lütfen aday olmayın' demişti. 'Siz aday olursanız iyi parti seçmeni size de bize de oy vermiyor' demişti" ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı
Kayseri’de AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 vekil çıkardı Kayseri’de 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre AK Parti 5, CHP 2, MHP 2 ve İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mhp İstifa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mhp istifa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.