Gazete Vatan Logo

Denizli’de MHP’li iki ilçe başkanı görevlerinden istifa etti

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Denizli Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren ile Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar görevlerinden istifa etti.

MHP Genel Merkezinin illerde başlattığı yeniden yapılanma çalışmaları devam ediyor. MHP Denizli İl Yönetiminin istifasının ardından dün (Çarşamba) da Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren ve Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar görevlerinden istifa etti. İstifa dilekçesini İl Başkanı Ferudun Ünal’a sunan Fırat Dağdeviren, "2009 yılından bu yana sürdüğüm görevimden milletvekili aday adaylığı için istifa ediyorum. Bu kutlu davaya teşkilatlarda ve teşkilat dışında hizmet etmeye devam edeceğim. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda bana desteğini esirgemeyen yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, il başkanlarıma ve genel merkez yöneticilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Dağdeviren’in ardından istifa dilekçesini veren Hacip Kayalar ise, "Bu kutlu davaya hizmetimiz tabi devam edecek herkesten helallik istiyorum" diye konuştu.

MHP İl Başkanı Ferudun Ünal ise, genel merkezin illerde başlattığı yeniden yapılanma çalışmaları devam ettiğini belirterek, "Bildiğiniz gibi daha önce il yönetimimiz istifa etmiş bu kutlu görev bana verilmişti. Şimdi de yeniden yapılanma çalışmalarımız ilçelerde devam ediyor. Her iki arkadaşımıza da davamıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Tabiki bizimle olmaya, bizimle çalışmaya devam edecekler" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fırat Dağdeviren 2009’da MHP Denizli Merkez İlçe Başkanlığına seçilmiş, Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte de Merkezefendi İlçe Başkanlığı’na, Hacip Kayalar ise Pamukkale İlçe Başkanlığı’na atanmıştı.