Mezarı Açıldı

Mezarı Açıldı

Son dakika mezarı açıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mezarı açıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mezarı açıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mezarı Açıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mezarı açıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 mezarı açıldı haberi bulunmuştur. Tüm mezarı açıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Annesi gerçek babasını itiraf etti, 100 milyon liralık servete ortak oldu!
Annesi gerçek babasını itiraf etti, 100 milyon liralık servete ortak oldu! Eşi benzeri görülmemiş olay Muğla'da yaşandı. Orhan Bozkurt annesi Melek Bozkurt'un "Gerçek baban Halil Bozkurt değil, Hasip Bozkurt. Benim babam da Mehmet Bozkurt olabilir" itirafıyla hayatının şokunu yaşadı. Soluğu savcılıkta aldı. Seneler sonra yapılan incelemede, annesinin sözlerinin doğru olduğu ortaya çıktı. 100 milyonluk mirasa ortak olan anne oğul hukuk mücadelesiyle tarih yazdı: Dünyada bir ilk!
18.12.2023 Gündem
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya...
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya... İtalya'da yaşayan 15 yaşındaki Emanuela Orlandi, 1983 yılının 22 Haziran günü evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi onu bulmak için var gücüyle savaştı. Akıbetine ilişkin iddiaların ucu 1983'ten bugüne kadar uzandı. İddialar arasında geçen isimler arasında Papa'dan Mehmet Ali Ağca'ya, Vatikan'ın üst düzey isimlerinden mafyaya kadar uzanıyordu. Flaş bir gelişme Emanuela Orlandi'yi 39 yıl sonra yeniden manşetlere taşıdı...
13.08.2022 Dünya
Gerçek babası ünlü iş insanı çıktı! Sır 56 yıl sonra ortaya çıktı: 'Hakkımı alacağım'
Gerçek babası ünlü iş insanı çıktı! Sır 56 yıl sonra ortaya çıktı: 'Hakkımı alacağım' Bursa'da mühendis Hakan Yılmaz’ın (56), annesinin ameliyat öncesi itirafıyla biyolojik babası olduğunu öğrenip, DNA testi için iş insanı Ahmet Necati Yılmaz’ın mezarını açtırdığı davada karar verildi. Mahkeme heyeti, ünlü iş insanının Hakan Yılmaz'ın babası olduğunu tescilledi. Verilen karardan memnun olduğunu belirten Yılmaz, "56 yaşında gerçek babamın kim olduğu tescillendi" dedi.
6.07.2022 Yaşam
Herkes evde öldü sanıyordu, mezarını açınca gerçek başka çıktı
Herkes evde öldü sanıyordu, mezarını açınca gerçek başka çıktı Kırıkkale'nin Delice ilçesinde, E.K. ile kavga sırasında başını yere çarpan Ecevit Anladı, 2 gün sonra evde rahatsızlanarak hayatını kaybetti. 12 gün sonra mezarı açılan Ecevit Anladı'nın başına aldığı darbe sonucu beyin kanamasından öldüğü belirlenince E.K. tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
30.12.2021 Yaşam
Babalık davasında ünlü tekstilcinin mezarı açıldı
Babalık davasında ünlü tekstilcinin mezarı açıldı Bursa'da mühendis Hakan Yılmaz’ın (55), annesinin ameliyat öncesi itirafıyla biyolojik babası olduğunu öğrendiği iş insanı Ahmet Necati Yılmaz’ın mezarı, DNA testi için açıldı. Babalık davası kapsamında mezardan alınan örnekler, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
17.12.2021 Yaşam
Annesi ameliyattan önce itiraf etti! Babalık davası nedeniyle ünlü tekstilcinin mezarı açılacak
Annesi ameliyattan önce itiraf etti! Babalık davası nedeniyle ünlü tekstilcinin mezarı açılacak Bursa'da yaşayan mühendis Hakan Yılmaz (55) annesinin ameliyat öncesi itirafı ile biyolojik babasının iş insanı Ahmet Necati Yılmaz, olduğunu öğrendi. Yılmaz'ın açtığı babalık davası kapsamında 14 yıl önce hayatını kaybeden Ahmet Necati Yılmaz'ın mezarının DNA testi için açılmasına karar verdi.
10.12.2021 Gündem
Ölen yaşlı kadını gelini dövmüş! Video ortaya çıkınca mezarı açıldı
Ölen yaşlı kadını gelini dövmüş! Video ortaya çıkınca mezarı açıldı Manisa'da, 24 gün önce hayatını kaybeden Fadime Arslan'ın (88) mezarı, gelini F.A. (61) tarafından öldüresiye dövüldüğüne dair videoların ortaya çıkması nedeniyle açıldı. Arslan'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, görüntüler üzerine gözaltına alınan gelin F.A., jandarmadaki ifadesinin ardından savcılık talimatın üzerine serbest bırakıldı.
5.04.2021 Gündem
Cemaat liderinin cenazesi ili karıştırdı! Gözaltılar var
Cemaat liderinin cenazesi ili karıştırdı! Gözaltılar var Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde, 6 Kasım tarihinde hayatını kaybeden cemaat lideri ve şeyh olarak tanıtılan Yakup Haşimi’nin, konut arazisine defnedilen cenazesinin taşınması sırasında olaylar çıktı. Cenazenin taşınmasını istemeyen ve polise direnen tarikat üyelerinden gözaltına alınanlar oldu. Cemaat üyelerinin kente gelmesi olasılığına karşı önlem alınırken, mezarı açılan Haşiminin cenazesi geniş güvenlik önlemleri eşliğinde Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mezarlığı’nda yeniden toprağa verildi.
28.01.2021 Yaşam
Cemaat liderinin mezardan cenazesinin taşınmasında arbede!
Cemaat liderinin mezardan cenazesinin taşınmasında arbede! Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, 6 Kasım tarihinde hayatını kaybeden cemaat lideri ve şeyh olarak tanıtılan Yakup Haşimi'nin, konut arazisine defnedilen cenazesinin taşınması sırasında olaylar çıktı. Cenazenin taşınmasını istemeyen ve polise direnen tarikat üyelerinden gözaltına alınanlar oldu. Cemaat üyelerinin kente gelmesi olasılığına karşı önlem alınırken, mezarı açılan Haşimi'nin cenazesi geniş güvenlik önlemleri eşliğinde Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mezarlığında yeniden toprağa verildi.
27.01.2021 Gündem
Şarık Tara'nın babalık davası nedeniyle mezarı açıldı
Şarık Tara'nın babalık davası nedeniyle mezarı açıldı ENKA Holding'in kurucusu Şarık Tara'nın babalık davası nedeniyle mezarı açıldı.
23.12.2020 Gündem
Hatay'da cenazeler karıştı! Gergin saatler...
Hatay'da cenazeler karıştı! Gergin saatler... Hatay’ın İskenderun ilçesinde özel bir hastanede tedavi gören ve hayatını kaybeden iki kişinin cenazesi karışınca gergin saatler yaşandı. Türk vatandaşın naaşının Suriyeli bir aile tarafından teslim alınarak Reyhanlı ilçesinde kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ortaya çıktı.
9.08.2020 Gündem
Eski belediye başkanının mezarı 18 yıl sonra açıldı
Eski belediye başkanının mezarı 18 yıl sonra açıldı 2002 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski Kestel Belde Belediye Başkanı İsa Küçülmez’in, kızı olduğu iddiasıyla açılan davada mahkeme DNA testi için Antalya’nın Alanya ilçesinde mezarının açılmasına karar verdi. Kararın ardından DNA örneği alınabilmesi için Küçülmez’in mezarı açıldı.
16.07.2020 Yaşam
Süper Lig eski futbolcusunun öldürdüğü oğlunun görüntüsü ortaya çıktı
Süper Lig eski futbolcusunun öldürdüğü oğlunun görüntüsü ortaya çıktı Bursa'da, bir dönem Süper Lig’de top koşturan Cevher Toktaş'ın (33), corona virüs şüphesiyle yatırıldığı hastanede boğarak öldürdüğünü itiraf etmesi sonucu cinayete kurban gittiği ortaya çıkan 5 yaşındaki oğlu Kasım Toktaş’ın, hastane bahçesindeki görüntüleri ortaya çıktı. Toktaş'ın, oğlunu fotoğrafları ile görüntülerini çektikten kısa süre sonra boğarak öldürdüğü tahmin ediliyor.
9.05.2020 Gündem
Cevher Toktaş kimdir? Cevher Toktaş kaç yaşında, nerelidir? Oğlunu boğarak öldüren eski futbolcu Cevher Toktaş…
Cevher Toktaş kimdir? Cevher Toktaş kaç yaşında, nerelidir? Oğlunu boğarak öldüren eski futbolcu Cevher Toktaş… Bursa’da koronavirüs şüphesiyle 23 Nisan’da tedaviye alındığı hastanede aynı gün yaşamını yitiren 5 yaşındaki Kasım Toktaş’ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Bir dönem Süper Lig’de de top koşturan Cevher Toktaş, 11 gün sonra hastanede oğlu Kasım’ı boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Peki, Cevher Toktaş kimdir? Cevher Toktaş kaç yaşında, nereli? Oğlunu boğarak öldüren eski futbolcu Cevher Toktaş…
6.05.2020 Gündem
Süper Lig eski futbolcusu, hastanede oğlunu boğarak öldürdü
Süper Lig eski futbolcusu, hastanede oğlunu boğarak öldürdü Bursa'da corona virüs şüphesiyle 23 Nisanda tedaviye alındığı hastanede aynı gün yaşamını yitiren 5 yaşındaki Kasım Toktaş'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Bir dönem Süper Ligde de top koşturan Cevher Toktaş (33), 11 gün sonra hastanede oğlu Kasımı boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Toktaş ifadesinde, "15 dakika boyunca yastığı oğlumun kafasına bastırdım. Oğlum çırpınıyordu. Ancak ben ölene kadar yastıkla baskıya devam ettim dedi.
6.05.2020 Gündem
Turgut Özal kimdir, ne zaman vefat etti? Turgut Özal kaç yaşında vefat etti?
Turgut Özal kimdir, ne zaman vefat etti? Turgut Özal kaç yaşında vefat etti? Turgut Özal’ın ölümünün üzerinden 27 yıl geçti. Türk siyasetinin renkli simalarından 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal vefatının yıldönümünde de merak ediliyor. Peki, Turgut Özal kimdir, ne zaman vefat etti? Turgut Özal kaç yaşında vefat etti? İşte Turgut Özal hakkında merak edilenler…
17.04.2020 Gündem
Turgut Özal, vefatının 26. yılında anılıyor
Turgut Özal, vefatının 26. yılında anılıyor Türkiye Cumhuriyetinin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefatının üzerinden 26 yıl geçti.
17.04.2019 Siyaset
Kayıp Evrim'in anne ve babası tekrar sorgulanacak
Kayıp Evrim'in anne ve babası tekrar sorgulanacak Tokat'ın Turhal ilçesinde, 10 Temmuz'da yaylada kaybolan Evrim Atış'ı (3,5) arama çalışmalarından, geride kalan 13 günde henüz sonuç alınamadı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne Dilek ile baba Burhan Atış adliyeye sevk edildi. Anne Dilek ve baba Burhan Atış'ın adliyeye sevki sırasında ellerinin kelepçeli olması dikkati çekti. Ayrıca, daha önce sorgulanıp bırakılan Evrim'in babannesi Sati Atış da Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda yeniden gözaltına alınıp, sorgulanmak üzere adliye binasına getirildi.
23.07.2018 Gündem
Cep herkülünden DNA örneği alındı
Cep herkülünden DNA örneği alındı Dünya şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun Edirnekapı’daki mezarı, kızı olduğu öne sürülen Japon Sekai Mori’nin babalık davasından dolayı açıldı. DNA örneği alma işlemi 1 saat 45 dakika sürdü.
4.07.2018 Gündem
Naim Süleymanoğlu'nun mezarı açıldı
Naim Süleymanoğlu'nun mezarı açıldı Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun kızı olduğunu iddia eden Japon Sekai Mori'nin açtığı babalık davasında, DNA örneği alınabilmesi için mezarı açıldı. Süleymanoğlu’nun mezarını açma işlemi saat 11.30’da başladı, saat 13.15' de sona erdi. Mezar açma işleminde hakim, taraf avukatları da hazır bulundu. Naim Süleymaoğlu’ndan alınan DNA doku örmekleri Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
40 ay kaldığı cezaevinden DNA raporuyla tahliye edildi
40 ay kaldığı cezaevinden DNA raporuyla tahliye edildi KAHRAMANMARAŞ'ta, 10 yıl önce, 14 yaşındaki amcasının kızı Dilek Berker C.'ye cinsel istismarda bulunup, hamile kalmasına neden olduğu iddiasıyla 12 yıl 6 ay hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından onanan Mustafa Berker (35), bebeğin babası olmadığına dair DNA raporuyla 40 aydır hükümlü bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. Davası yeniden görülmeye başlanan Berker, Dilek Berker C. ile anne- babası hakkında suç duyurusunda bulundu.
15.03.2018 Yaşam
Zehrin sırrı mezarda mı?
Zehrin sırrı mezarda mı? İngiltere’de, eski Rus casus Sergey Skripal ve kızını hedef alan suikast girişimine yönelik soruşturmada, 2012’de aniden ölen eşi ve geçen yıl hayatını kaybeden oğlunun mezarı açıldı.
10.03.2018 Dünya
Salvador Dali'nin mezarını açtılar!
Salvador Dali'nin mezarını açtılar! Dünyaca ünlü İspanyol ressam Salvador Dali'nin mezarı, DNA'sı alınarak babalık testi yapılmak üzere 28 yıl aradan sonra açıldı.
21.07.2017 Dünya
Meral Küçükerol: 'Ben onun günahıydım'
Meral Küçükerol: 'Ben onun günahıydım' Meral Küçükerol'dan hayatını kaybeden ünlü karikatürist Bedri Koraman'la ilgili şok sözler.
29.03.2017 Magazin
Ünlü karikatürist Bedri Koraman’ın mezarı açıldı
Ünlü karikatürist Bedri Koraman’ın mezarı açıldı Ünlü karikatürist Bedri Koraman'ın mezarı sinema ve tiyatro oyuncusu Meral Küçükerol'un açtığı babalık davasında çıkan karar doğrultusunda açıldı.
27.03.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Mezarı Açıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mezarı açıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.