Cevher Toktaş

Cevher Toktaş

Son dakika Cevher Toktaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cevher Toktaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cevher Toktaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cevher Toktaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cevher toktaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 cevher toktaş haberi bulunmuştur. Tüm cevher toktaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğlunu boğarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan eski futbolcu Cevher Toktaş: Sevmediğim için öldürdüm
Oğlunu boğarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan eski futbolcu Cevher Toktaş: Sevmediğim için öldürdüm Bursa'da, 5 yaşındaki oğlu Kasım Toktaş'ı tedavi gördüğü hastanede boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Süper Lig eski futbolcusu Cevher Toktaş'ın (34) yargılanmasına devam edildi. Karakolda öldürdüğünü itiraf eden mahkemede öldürmediğini söyleyerek beraatini isteyen Toktaş'ın talebi mahkemece reddedildi. Olay günü hastanede görev yapan bir hekimin, tanık olarak dinlenilememesi nedeniyle duruşma ertelendi.
6.10.2021 Gündem
Süper Lig eski futbolcusunun eşi: Rapordan sonra kocamın oğlumu öldürdüğünden şüphelendim
Süper Lig eski futbolcusunun eşi: Rapordan sonra kocamın oğlumu öldürdüğünden şüphelendim Bursa'da, oğlu Kasım'ı (5) yatırıldığı hastanede boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Süper Lig eski futbolcusu Cevher Toktaş’ın (33) yargılandığı davada, ifadesi alınan Cevher Toktaş’ın eşi Semanur Toktaş, "Adli Tıp raporu geldikten sonra ve Cevher’in unutkanlıklarını düşününce onun öldürdüğünden şüphelendim" dedi. Mahkeme heyeti, olay günü hastanede çalışan 2 doktorun tanık olarak dinlenmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.
21.12.2020 Gündem
Süper Lig eski futbolcusunun öldürdüğü oğlunun görüntüsü ortaya çıktı
Süper Lig eski futbolcusunun öldürdüğü oğlunun görüntüsü ortaya çıktı Bursa'da, bir dönem Süper Lig’de top koşturan Cevher Toktaş'ın (33), corona virüs şüphesiyle yatırıldığı hastanede boğarak öldürdüğünü itiraf etmesi sonucu cinayete kurban gittiği ortaya çıkan 5 yaşındaki oğlu Kasım Toktaş’ın, hastane bahçesindeki görüntüleri ortaya çıktı. Toktaş'ın, oğlunu fotoğrafları ile görüntülerini çektikten kısa süre sonra boğarak öldürdüğü tahmin ediliyor.
9.05.2020 Gündem
Cevher Toktaş kimdir? Cevher Toktaş kaç yaşında, nerelidir? Oğlunu boğarak öldüren eski futbolcu Cevher Toktaş…
Cevher Toktaş kimdir? Cevher Toktaş kaç yaşında, nerelidir? Oğlunu boğarak öldüren eski futbolcu Cevher Toktaş… Bursa’da koronavirüs şüphesiyle 23 Nisan’da tedaviye alındığı hastanede aynı gün yaşamını yitiren 5 yaşındaki Kasım Toktaş’ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Bir dönem Süper Lig’de de top koşturan Cevher Toktaş, 11 gün sonra hastanede oğlu Kasım’ı boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Peki, Cevher Toktaş kimdir? Cevher Toktaş kaç yaşında, nereli? Oğlunu boğarak öldüren eski futbolcu Cevher Toktaş…
6.05.2020 Gündem
Süper Lig eski futbolcusu, hastanede oğlunu boğarak öldürdü
Süper Lig eski futbolcusu, hastanede oğlunu boğarak öldürdü Bursa'da corona virüs şüphesiyle 23 Nisanda tedaviye alındığı hastanede aynı gün yaşamını yitiren 5 yaşındaki Kasım Toktaş'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Bir dönem Süper Ligde de top koşturan Cevher Toktaş (33), 11 gün sonra hastanede oğlu Kasımı boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Toktaş ifadesinde, "15 dakika boyunca yastığı oğlumun kafasına bastırdım. Oğlum çırpınıyordu. Ancak ben ölene kadar yastıkla baskıya devam ettim dedi.
6.05.2020 Gündem
Süper Lig transfer borsası
Süper Lig transfer borsası SİVASSPOR GELENLER: Karim Saidi (Feyenoord), M...
11.01.2008 Futbol
Süper Lig'de transfer pazarı
Süper Lig'de transfer pazarı Transfer döneminin sona ermesiyle Lig takımlarındaki giden ve gelen oyunculardaki son durum
5.09.2007 Futbol
Turkcell Super Lig'in  transfer  dosyası
Turkcell Super Lig'in transfer dosyası 11 Haziran'da başlayan transfer döneminde, takımların aldığı ve gönderdiği futbolcuların listesi...
7.08.2007 Futbol
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem
İşte DP'nin   TAM ADAY LİSTESİ
İşte DP'nin TAM ADAY LİSTESİ Demokrat Parti'nin (DP), 22 Temmuzda yapılacak milletvekili seçimine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna sunduğu aday listesi belli oldu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cevher Toktaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cevher toktaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.