Meydan Dayağı

Meydan Dayağı

Son dakika meydan dayağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meydan dayağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meydan dayağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meydan Dayağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meydan dayağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 meydan dayağı haberi bulunmuştur. Tüm meydan dayağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakır’da çekiçli, bıçaklı, silahlı kavga! Ortalık kan gölüne döndü
Diyarbakır’da çekiçli, bıçaklı, silahlı kavga! Ortalık kan gölüne döndü Diyarbakır’da oyun merkezinde kavga eden çocuğun ailesi ile işletmeciler arasında çıkan çekiçli, bıçaklı ve silahlı kavgada 1’i ağır, 5 kişi yaralandı.
17.10.2023 Yaşam
Ankara'da Hazine arazisi satışı vaadiyle dolandırıcılığa 6 tutuklama
Ankara'da Hazine arazisi satışı vaadiyle dolandırıcılığa 6 tutuklama Ankara'da Hazine'ye ait arazileri satma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı belirlenen, aralarında avukatların da bulunduğu 11 şüpheliden 6'sı, tutuklandı.
17.10.2023 Yaşam
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera...
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera... Eşinin boğazına bıçak dayan kocaya çevreden geçenler müdahale etti. Boşanmak istediği eşi Beytullah Ş. (26) tarafından cadde ortasında saçından sürüklenip, sırtından yaralanan ve boğazına bıçak dayanan Gülderen Ş. (26), çevredekiler tarafından kurtarıldı. Kalabalık, Beytullah Ş.'yi linç etmek istedi. O anlar cep telefonları ile görüntülendi, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
17.10.2023 Gündem
Hamile kadına ‘köpekle neden markete geldin’ şiddeti: Düşük yaptım
Hamile kadına ‘köpekle neden markete geldin’ şiddeti: Düşük yaptım Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 6 yaşındaki oğlu ve köpeğiyle markete giden hamile kadın adeta dehşeti yaşadı. Bir şüpheli, "Bu başıboş köpekleri nasıl besliyorsunuz?" diyerek önce köpeğe tekme attı, ardından genç kadını feci şekilde darp etti. Olay sonrasında düşük yaptığını söyleyen kadın, “Korkudan dışarı çıkamaz hale geldim” dedi.
28.07.2023 Yaşam
Güvenip telefonunu verince hayatı kabusa döndü! Akrabası tarafından dolandırıldı
Güvenip telefonunu verince hayatı kabusa döndü! Akrabası tarafından dolandırıldı Muğla'nın Marmaris ilçesinde R.S.’nin cep telefonundaki mobil bankacılık uygulamasından 180 bin lira kredi çekip, kendi hesaplarına aktardıkları belirlenen biri eşinin yeğeni 2 şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.
11.04.2023 Yaşam
Tacize meydan dayağı! Genç kızın çığlıklarına koştular
Tacize meydan dayağı! Genç kızın çığlıklarına koştular Bolu'da İ.T. (37), evinin kapısına kadar takip edip, cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 17 yaşındaki kızın yakınları tarafından darbedildi. İ.T., polis tarafından gözaltına alındı.
10.04.2023 Yaşam
Ateş ve Deniz arasında buzlar eriyor!
Ateş ve Deniz arasında buzlar eriyor! Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi dün akşam 3. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe dizisinin son bölümünde Ateş'in yaptığı son hamleyle Deniz yumuşuyor. İşte detaylar...
6.04.2023 Magazin
Bindikleri takside, "Tüm gün bize çalışacaksın" diyen şüphelilere meydan dayağı kamerada
Bindikleri takside, "Tüm gün bize çalışacaksın" diyen şüphelilere meydan dayağı kamerada Sultangazi'den taksiye binen ve uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen 3 kişi, taksiciye Arnavutköy'deki tenha bir alana gitmesini istedi. Taksi şoförü ise, "Tüm gün bize çalışacaksın, paranı bize vereceksin" diyen şüphelileri, görev yaptığı durağa götürdü. Şüpheliler duraktaki taksiciler tarafından dövülürken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
21.03.2023 Haber
Taksi şoförüne 'tenha bir yere çek' deyince ortalık karıştı! Ava giderken avlandılar
Taksi şoförüne 'tenha bir yere çek' deyince ortalık karıştı! Ava giderken avlandılar Sultangazi'den taksiye binen ve uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen 3 kişi, taksiciye Arnavutköy'deki tenha bir alana gitmesini istedi. Taksi şoförü ise, "Tüm gün bize çalışacaksın, paranı bize vereceksin" diyen şüphelileri, görev yaptığı durağa götürdü. Şüpheliler duraktaki taksiciler tarafından dövülürken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
21.03.2023 Yaşam
Pastane sahibinin kızına taciz! Paranın üstüne bunu yazıp bırakmış
Pastane sahibinin kızına taciz! Paranın üstüne bunu yazıp bırakmış Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 46 yaşındaki Rüstem B., müşteri olarak gittiği pastanede, iş yeri sahibinin kızı 18 yaşındaki Yağmur K.'yi taciz etti. Rüstem B. 10 TL'nin üzerine yazı yazıp kalpler çizdi ve bir tespih ile pastaneye bıraktı. Bunun üzerine çalışanlar, Rüstem B.'nin pastaneye gelmesini bekledi ve meydan dayağı attı. İşte olayın detayları...
27.10.2022 Yaşam
İstek şarkısı isteyen vatandaşın kafasında sandalye kırıp meydan dayağı attılar
İstek şarkısı isteyen vatandaşın kafasında sandalye kırıp meydan dayağı attılar Mersin’in Tarsus ilçesinde restoranda müzisyenden istek şarkısı isteyen müşterinin kafasında sandalye kırıp, meydan dayağı attılar.
18.10.2022 Haber
'İstek şarkı' kavgasında müşterinin kafasında sandalye kırdılar
'İstek şarkı' kavgasında müşterinin kafasında sandalye kırdılar Mersin’in Tarsus ilçesinde restoranda müzisyenden istek şarkısı isteyen müşterinin kafasında sandalye kırıp, meydan dayağı attılar.
18.10.2022 Yaşam
Üniversitede taciz iddiasına dayak!
Üniversitede taciz iddiasına dayak! Bir grup kadın, tacizci olduğunu iddia ettikleri üniversite öğrencisi Ö.Ç.’ye internette fotoğrafı ve ismiyle ifşa ettikten sonra Kadıköy’de meydan dayağı attı. Hukukçular, yapılanın 4 ayrı suç oluşturduğu konusunda hemfikir.
15.10.2022 Yaşam
İki kız gurubu parka birbirine girdi ortalık karıştı!
İki kız gurubu parka birbirine girdi ortalık karıştı! Küçükçekmece’de, bir parkta iki kız grubu arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Birkaç kızın karşı gruptaki kıza tekme ve tokatla dövdüğü anlar kameraya yansıdı.
15.08.2022 Yaşam
Genç kızları takip edip videolarını çeken kişiye meydan dayağı! Telefonunda kayıtlar ortaya çıktı
Genç kızları takip edip videolarını çeken kişiye meydan dayağı! Telefonunda kayıtlar ortaya çıktı Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 genç kızı uzun süre takip ederek arkalarından videolarını çektiği gerekçesiyle bir gencin müdahale ettiği şüpheli, vatandaşlar tarafından dövülüp polise teslim edildi. Görüntüsü çekilen genç kızlardan birisi babasıyla birlikte karakola giderek şikayette bulunurken, şüpheli işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
15.07.2022 Yaşam
Eşiyle alışveriş yapan kadına laf atınca meydan dayağı yedi
Eşiyle alışveriş yapan kadına laf atınca meydan dayağı yedi Adıyaman’da, eşiyle birlikte alışveriş yapan kadına laf attığı iddia edilen şahıs, hem kadının kocasından hem de vatandaşlar tarafından meydan dayağına çekildi.
9.07.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı ve çevredekilere hakaret edenlere meydan dayağı!
Cumhurbaşkanı ve çevredekilere hakaret edenlere meydan dayağı! Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çevrede bulunanlara yönelik sokak ortasında hakaret eden B.T. (27) ile kardeşi D.T. (21), vatandaşlar tarafından tekme- tokat dövüldü. Gözaltına alınan ve alkollü oldukları öğrenilen iki kardeşin tekme- tokat dövüldüğü anlar cep telefonu ile kaydedildi.
25.06.2022 Gündem
Yaşlı simitçiyi dövenleri kadın ayırmaya çalıştı
Yaşlı simitçiyi dövenleri kadın ayırmaya çalıştı Adana'da simit satan yaşlı adama baba ve oğlu meydan dayağı attı. Kavgayı çok sayıda erkek film izler gibi izlerken bir kadının ayırmaya çalışması dikkat çekti.
25.06.2022 Yaşam
İstanbul'da casus savaşları! Turistleri hedef alan ajanlar gözaltına alındı
İstanbul'da casus savaşları! Turistleri hedef alan ajanlar gözaltına alındı MİT ve İstanbul Emniyeti film gibi operasyona imza attı. İstanbul'da İsrailli turistlere saldırı planladığı iddia edilen İranlı casusluk çetesi üyeleri yakalandı. Sorguları süren İranlı ajanlar için 4 günlük ek gözaltı süresi alındı.
22.06.2022 Gündem
Ahsen TV muhabiri kavga olayı nedir, Bülent Yapraklıoğlu kimdir? Ahsen TV muhabiri nereli, neden dövdüler?
Ahsen TV muhabiri kavga olayı nedir, Bülent Yapraklıoğlu kimdir? Ahsen TV muhabiri nereli, neden dövdüler? Yaptığı sokak röportajları yapan, Ahsen TV Muhabiri Bülent Yapraklıoğlu, Eminönü'nde yaptığı röportaj sırasında darp edildi. Söz konusu gelişmenin ardından “Ahsen TV muhabiri kavga olayı nedir, neden dövdüler? Ahsen TV muhabiri Bülent Yaprakoğlu kimdir, nereli?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Bülent Yaprakoğlu ve Ahsen TV muhabirine meydan dayağı ile ilgili merak edilenler…
22.06.2022 Gündem
Taciz iddiasına meydan dayağı! İş yerine sığındı ama orada da darp edildi
Taciz iddiasına meydan dayağı! İş yerine sığındı ama orada da darp edildi Van'ın merkez İpekyolu ilçesinde yabancı uyruklu bir turist, 15 yaşlarındaki bir kız çocuğunun görüntülerini çektiğini düşünen vatandaşlardan meydan dayağı yedi.
22.06.2022 Yaşam
Kadınların görüntü ve fotoğraflarını çektiği iddia edilen şüpheliye meydan dayağı
Kadınların görüntü ve fotoğraflarını çektiği iddia edilen şüpheliye meydan dayağı Antalya'nın Manavgat ilçesinde ırmak kenarında genç kızların görüntülerini çektiği belirlenen şüpheliyi polis vatandaşların elinden zor aldı. Hastanedeki tedavisinin ardından geceyi karakolda geçiren yabancı uyruklu şüphelinin sınır dışı edilmesi için işlem başlatıldığı bildirildi.
18.06.2022 Yaşam
Öğretmenden öğrenciye şiddet! Evlerine gelen sosyal hizmetler görevlisinden öğrendiler! 'Annesi sinir krizi geçirdi'
Öğretmenden öğrenciye şiddet! Evlerine gelen sosyal hizmetler görevlisinden öğrendiler! 'Annesi sinir krizi geçirdi' Kocaeli’de 17 yaşındaki genç, çıraklık eğitimi aldığı okulda öğretmeni tarafından darp edildi. Şiddet anları, sınıftaki başka bir öğrenci tarafından cep telefon kamerası ile kaydedildi. Oğlunun öğretmeni tarafından darp edildiğini, evlerine gelen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlisinden öğrenen baba, "Canım çok yandı. Ne demek 17 yaşındaki bir delikanlıyı arkadaşlarının yanında evire çevire dövmek? Bunun psikolojisini düşünebiliyor musunuz?" dedi.
9.06.2022 Yaşam
Duş alan kadını dikizlerken yakalandı! Kadının kocasından tacizciye meydan dayağı
Duş alan kadını dikizlerken yakalandı! Kadının kocasından tacizciye meydan dayağı Maltepe’de evinde duş alan kadını pencereden izleyen taciz şüphelisi şahıs 22 yaşındaki Muhammed Ç., kadının kocası tarafından sokak ortasında yakalanarak darp edildi. Tacizci şahıs, öfkeli kocanın elini öperek, “Abi elini ayağını öpeyim, vallahi aklım başımda değil, yemin ediyorum. Abi ne olur polise verme abi “ diye yalvardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, tacizci şahıs polis ekiplerine teslim edildi.
8.06.2022 Yaşam
Kadına şiddete müdahale etti! Kavgada ısırılarak koparılan kulağını martı kaptı
Kadına şiddete müdahale etti! Kavgada ısırılarak koparılan kulağını martı kaptı Büyükada’da kız arkadaşına şiddet uyguluyor diye müdahale ettiği kişinin saldırısına uğrayan Eyüp Çelik’in arbede sırasında kulağı koptu. Kopan kulağı martı kaparken, olay anını anlatan Eyüp Çelik, "Kız arkadaşına şiddet uyguluyordu. Kız öyle bir haykırıyordu ki, dayanamadım. Kızı elinden aldım. Kızı kurtarınca bana sardı. Kulağım koptu, kopan parçayı tükürdü, yerden kulağımı martı aldı" dedi.
26.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Meydan Dayağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meydan dayağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.