Dayak

Dayak

Son dakika dayak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dayak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dayak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dayak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dayak gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.001 dayak haberi bulunmuştur. Tüm dayak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samsun'da Adliyede ortalık karıştı  duruşma öncesi otoparka götürülüp dayak yedi!
Samsun'da Adliyede ortalık karıştı duruşma öncesi otoparka götürülüp dayak yedi!Samsun'da yakınının duruşması için adliyeye gelen K.D., husumetlisi ve yanındaki kişi tarafından binadan çıkarıldı. Otoparka götürülen K.D. burada darbedildi.
17.07.2024Gündem
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! İşkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle dişlerini söktüler
Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! İşkence yapıp böcek yedirdiler, kerpetenle dişlerini söktülerŞanlıurfa’dan çalışmak için Antalya’ya giden genç, maaşını ödemeyen patronun parasını aldığı gerekçesiyle 2 gün işkence gördü. Sandalyeye bağlanarak kerpetenle dişleri sökülen gence hamamböceği yedirildi. Şahısların güvenini kazandıktan sonra cep telefonundaki işkence fotoğraflarını alan genç, savcılığa şikayette bulundu. Şikayetini geri çekmesi için tehdit telefonları aldığını söyleyen genç, yetkililerden yardım istedi.
16.07.2024Gündem
İstanbul'da eğlence mekanında dehşet! Fenomen genç kadını öldüresiye dövdüler
İstanbul'da eğlence mekanında dehşet! Fenomen genç kadını öldüresiye dövdülerSosyal medyada yayınlanan popüler bir evlilik programında yarışmacı olan fenomen Eslem Sena Nur, İstanbul Harbiye'de eğlence mekanında girdiği tuvalette 2 kadının saldırısına uğradı. Yere yatırılarak öldüresiye dövülen ve topuklu ayakkabıyla başına vurulan genç fenomen kanlar içerisinde kaldı. Saldırı anı kameralara yansırken, hastaneye kaldırılan fenomenin başına 12 dikiş atıldı. Polisin gözaltına aldığı 2 saldırgan kadından biri emniyet ifadesi sonrası, diğeri ise savcılık tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.
11.07.2024Gündem
Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bilirkişi raporu hazırlandı
Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bilirkişi raporu hazırlandıİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Trendyol Süper Lig'in 37. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından çıkan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında çekilen görüntülere ilişkin hazırlanan bilirkişi raporu tamamlandı.
9.07.2024Fenerbahçe
TÜİK enflasyonu nasıl hesaplıyor? TÜİK enflasyon hesaplama yöntemi nasıl?
TÜİK enflasyonu nasıl hesaplıyor? TÜİK enflasyon hesaplama yöntemi nasıl?Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya, TÜİK Toplantı Salonu'nda basın kuruluşlarının Ankara temsilcileri ve ekonomi haber müdürleriyle bir araya gelerek gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Enflasyon hesaplamalarına ilişkin tepkilere yanıt veren Çetinkaya dünyada enflasyon nasıl hesaplanıyorsa Türkiye'de de öyle hesaplandığını belirtti. Çetinkaya "TÜFE ve Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) arasında oluşan fark da sadece Türkiye'ye özgü değil" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Ekonomi
TÜİK Başkanı'ndan enflasyon hesaplama açıklaması
TÜİK Başkanı'ndan enflasyon hesaplama açıklamasıTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Erhan Çetinkaya, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) hesaplamalarında enflasyon sepetindeki madde fiyatlarının neden açıklanmadığı, diğer kuruluşlarca yayımlanan endeksler ile farklılıklar, fiyat artışlarına etki eden faktörler gibi konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
9.07.2024Ekonomi
Olaylı derbiye ilişkin Ali Koç'un savcılık ifadesi ortaya çıktı
Olaylı derbiye ilişkin Ali Koç'un savcılık ifadesi ortaya çıktıGalatasaray ile Fenerbahçe arasında 19 Mayıs'ta oynanan derbinin ardından yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde ‘şüpheli' sıfatıyla ifade veren Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un savcılık ifadesi ortaya çıktı. Koç'un ifadesinde, ‘'Eray Yazgan'a 'buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin' şeklindeki sözlerimin tehdit olduğu iddia edilmiş ancak bu sırada ben ortam daha fazla gerginleşmesin diye bu kişinin uzaklaşması gerektiğini söyleyerek sadece uyarıda bulundum'' dediği öğrenildi.
5.07.2024Futbol
Adana'da bir hırsız kolyesini çalmaya çalıştığı kadından dayak yedi
Adana'da bir hırsız kolyesini çalmaya çalıştığı kadından dayak yediAdana'da bisikletli şüpheli sohbet ettiği kadının altın kolyesini çalmaya çalıştı. Ancak kadın şüpheliye ağaç dalı ile vurarak uzaklaştırdı. Bu anlar saniye saniye görüntülenirken, olaydan kısa süre sonra şüpheli yakalanırken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
4.07.2024Adana
Kolyesini çalmak istediği kadından dayak yedi!
Kolyesini çalmak istediği kadından dayak yedi!Adana'da bisikletli şüpheli sohbet ettiği kadının altın kolyesini çalmaya çalıştı. Ancak kadın şüpheliye ağaç dalı ile vurarak uzaklaştırdı. Bu anlar saniye saniye görüntülenirken, olaydan kısa süre sonra şüpheli yakalanırken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
4.07.2024Adana
Aziz Yıldırım'ın kürsü konuşması ortaya çıktı! Ali Koç'a sert sözler
Aziz Yıldırım'ın kürsü konuşması ortaya çıktı! Ali Koç'a sert sözlerFenerbahçe kongresinde yaşanan gerginlik sebebiyle kongreden erken ayrılan başkan adayı Aziz Yıldırım'ın hazırladığı kürsü konuşması belli oldu.
8.06.2024Fenerbahçe
Down sendromlu öğrenciye şiddet güvenlik kameralarına yansıdı! Görüntüler izleyenleri şok etti öğretmen tutuklandı
Down sendromlu öğrenciye şiddet güvenlik kameralarına yansıdı! Görüntüler izleyenleri şok etti öğretmen tutuklandıAnkara'daki bir özel eğitim okulunda down sendromlu Berat Ü.'yü (17) darbeden öğretmen Mücahit Mert Hepgümüş (28) tutuklandı. Şiddet anları, okulun güvenlik kamerasına yansıdı.
5.06.2024Gündem
Kerem Aktürkoğlu 'korkak herif' dedi! Mert Hakan parmak sallayıp bombaladı: Dayak yerken...
Kerem Aktürkoğlu 'korkak herif' dedi! Mert Hakan parmak sallayıp bombaladı: Dayak yerken...Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı. Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından Galatasaray derbisiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Kerem Aktürkoğlu da maç sonu Mert Hakan'a olay göndermede bulundu. İşte detaylar...
20.05.2024Fenerbahçe
Ali Koç müdüre 'dayak yiyeceksin' deyip Selahattin Baki'ye fena saldırdı, yer yerinden oynadı
Ali Koç müdüre 'dayak yiyeceksin' deyip Selahattin Baki'ye fena saldırdı, yer yerinden oynadıFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'in 37. haftasında uzun süre 10 kişi mücadele ettiği maçta Galatasaray'ı 1-0 yenen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, sürpriz bir şekilde Rams Park'a geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, oyuncular ve teknik ekibi tebrik ederken takımı sahaya tekrar çıkartarak galibiyeti birlikte kutladı. Bu anlarda Galatasaraylı yöneticilerle Fenerbahçeli yöneticiler arasında tartışma yaşanırken olaylar kavgaya dönüştü. İşte derbi sonrası yaşanan gelişmeler...
20.05.2024Fenerbahçe
Taraftar deliye dönecek! Fenerbahçe'nin golcüsü dayak yediği takıma gidiyor
Taraftar deliye dönecek! Fenerbahçe'nin golcüsü dayak yediği takıma gidiyorFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sezon bitmeden transfer haberleri peş peşe geliyor. Fenerbahçe forvetinin gideceği yeni adres Fenerbahçeli taraftarları çılgına çevirecek. İşte detaylar...
9.05.2024Fenerbahçe
Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı! Akılalmaz olay
Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı! Akılalmaz olayAdana’da bir kişi tartıştığı şahsı bayıltana kadar dövüp, sonra sürükleyerek yol kenarına bıraktı. Polislerin geldiğini gören şahıs, motosiklete binip kaçtı.
7.05.2024Adana
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdi
Çocuğu yaralıyken sosyal medyadan canlı yayın açmıştı! Devreye bakanlık girdiTikTok yayını esnasında kafasını kapıya çarpan oğlunun yaralanmasına aldırmadan yayına devam eden Karagül hesabının sahibi olan kadın, "ambulans çağırdım" diyerek yayına devam etti. Tepkilerin odağına yerleşen video sonrası devreye Bakanlık girdi.
29.04.2024Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesizFenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024Futbol
Yaşlı çifti belediye otobüsünde darp eden okul müdürünün cezası belli oldu
Yaşlı çifti belediye otobüsünde darp eden okul müdürünün cezası belli olduMersin'de belediye otobüsünde Hamdiye (71)-Ramazan Polat (77) çiftini darbettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan okul müdürü İsmet Turan'a (53) 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi.
25.03.2024Gündem
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu"
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu"Adana'da üniversite öğrencisi ve aynı zamanda muhasebeci olarak çalışan genç kızı otobüste taciz eden şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
22.03.2024Adana
Otobüste yaşlı çifte feci dayak! Okul müdürü kendini böyle savundu
Otobüste yaşlı çifte feci dayak! Okul müdürü kendini böyle savunduMersin'de belediye otobüsünde oğlu A.O.T. (17) ile birlikte Hamdiye (71) ve Ramazan Polat (77) çiftini darbeden okul müdürü İsmet Turan (53), tutuklu yargılandığı davada, karşı tarafı suçladı. Ramazan Polat'ın oğluna hakaret edip vurması nedeniyle karşılık verdiğini iddia eden Polat, "Babalık refleksiyle oldu” dedi.
13.03.2024Gündem
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildiKanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024Magazin
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçtiMersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden, yaşlı bir çifti otobüste darp eden okul müdürüyle ilgili yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmesine müteakip adı geçen okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.
29.02.2024Gündem
Komşularının telefonuyla işyerine geldi, bir dayak yemediği kaldı
Komşularının telefonuyla işyerine geldi, bir dayak yemediği kaldıAntalya'nın Manavgat ilçesinde kapalı durumdaki marketin önündeki dolaplardan cips ve meşrubat alan taraftar grubu ile market sahibi arasında yaşanan tartışma, jandarmanın müdahalesi ve alınan lyeceklerin parasının ödenmesi ile büyümeden sonlandırıldı. Yaşanan arbede anları vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.01.2024Vatan TV
İstanbul'da U-14 final maçında kaos! Taraftar futbolcuları böyle dövdü
İstanbul'da U-14 final maçında kaos! Taraftar futbolcuları böyle dövdüİstanbul Güngören'de Haznedar İdman Ocağı ile Zeytinburnu Yeşiltepe spor arasında oynan U-14 final maçı sonunda, Haznedar taraftarları sahaya inerek karşı takıma saldırdı. Yeşiltepe Spor Kulübünün Başkan Yardımcısı Emel Sungur, “Çok büyük bir kaos yaşandı, 13 yaşındaki çocuklar darbedildi. Hocalarımızdan ikisini darbettiler" diye açıklama yaptı.
12.01.2024 Gündem
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamışİstanbul’da Fatih Camii imamı Galip Usta ile öğrencisi Bilal Erdem’i bıçakla yaralayan ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla tutuklanan Ömer Salgın’ın (40), 2019 yılında boşandığı 2 çocuğunun annesi Berra B.’ye (33) de evlilikleri süresince zaman zaman şiddet uyguladığı ortaya çıktı. DHA’nın ulaştığı Berra B., “Biz de büyük sıkıntılar yaşadık evlilik sürecinde. Şiddet de gördüm. Ayrılma faktörlerimizden biri de şiddetti” dedi.
10.01.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dayak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dayak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.