Dayak

Dayak

Son dakika dayak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dayak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dayak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dayak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dayak gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.013 dayak haberi bulunmuştur. Tüm dayak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
Yaşlı çifti belediye otobüsünde darp eden okul müdürünün cezası belli oldu
Yaşlı çifti belediye otobüsünde darp eden okul müdürünün cezası belli oldu Mersin'de belediye otobüsünde Hamdiye (71)-Ramazan Polat (77) çiftini darbettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan okul müdürü İsmet Turan'a (53) 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi.
25.03.2024 Gündem
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu"
Genç kızı toplu taşıma aracında taciz eden şahıs tutuklandı! "Beni sürekli takip ediyordu" Adana'da üniversite öğrencisi ve aynı zamanda muhasebeci olarak çalışan genç kızı otobüste taciz eden şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
22.03.2024 Adana
Otobüste yaşlı çifte feci dayak! Okul müdürü kendini böyle savundu
Otobüste yaşlı çifte feci dayak! Okul müdürü kendini böyle savundu Mersin'de belediye otobüsünde oğlu A.O.T. (17) ile birlikte Hamdiye (71) ve Ramazan Polat (77) çiftini darbeden okul müdürü İsmet Turan (53), tutuklu yargılandığı davada, karşı tarafı suçladı. Ramazan Polat'ın oğluna hakaret edip vurması nedeniyle karşılık verdiğini iddia eden Polat, "Babalık refleksiyle oldu” dedi.
13.03.2024 Gündem
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden, yaşlı bir çifti otobüste darp eden okul müdürüyle ilgili yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmesine müteakip adı geçen okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.
29.02.2024 Gündem
Komşularının telefonuyla işyerine geldi, bir dayak yemediği kaldı
Komşularının telefonuyla işyerine geldi, bir dayak yemediği kaldı Antalya'nın Manavgat ilçesinde kapalı durumdaki marketin önündeki dolaplardan cips ve meşrubat alan taraftar grubu ile market sahibi arasında yaşanan tartışma, jandarmanın müdahalesi ve alınan lyeceklerin parasının ödenmesi ile büyümeden sonlandırıldı. Yaşanan arbede anları vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.01.2024 Vatan TV
İstanbul'da U-14 final maçında kaos! Taraftar futbolcuları böyle dövdü
İstanbul'da U-14 final maçında kaos! Taraftar futbolcuları böyle dövdü İstanbul Güngören'de Haznedar İdman Ocağı ile Zeytinburnu Yeşiltepe spor arasında oynan U-14 final maçı sonunda, Haznedar taraftarları sahaya inerek karşı takıma saldırdı. Yeşiltepe Spor Kulübünün Başkan Yardımcısı Emel Sungur, “Çok büyük bir kaos yaşandı, 13 yaşındaki çocuklar darbedildi. Hocalarımızdan ikisini darbettiler" diye açıklama yaptı.
12.01.2024 Gündem
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış
Fatih Camii saldırganı, eski eşine de şiddet uygulamış İstanbul’da Fatih Camii imamı Galip Usta ile öğrencisi Bilal Erdem’i bıçakla yaralayan ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla tutuklanan Ömer Salgın’ın (40), 2019 yılında boşandığı 2 çocuğunun annesi Berra B.’ye (33) de evlilikleri süresince zaman zaman şiddet uyguladığı ortaya çıktı. DHA’nın ulaştığı Berra B., “Biz de büyük sıkıntılar yaşadık evlilik sürecinde. Şiddet de gördüm. Ayrılma faktörlerimizden biri de şiddetti” dedi.
10.01.2024 Gündem
Babalarının kardeşlerini döverek öldürdüğünü ihbar etmişlerdi: Bugün yaşıyor olmamız tesadüf
Babalarının kardeşlerini döverek öldürdüğünü ihbar etmişlerdi: Bugün yaşıyor olmamız tesadüf İstanbul'da 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için de bir arkadaşıyla beraber yetkililere haber vermeden gömdüğünü ihbar eden kardeşlerden V.K. (25), "Bugün bizim ölmemiş olmamız, yaşıyor olmamız, bu noktalarda mücadele verebiliyor olmamız, tamamen bir tesadüftür. Bizim yaşamamız normal değildi. Bu süreç içerisinde kaç sefer biz yataklarda kaldık, yediğimiz dayaklardan dolayı ayağa kalkamadık. Korkumuz yıllarca sürdü ve en son evden çıkış noktamız şuydu; öleceksek bir kere ölürüz, ne olacaksak oluruz ama bu zulüm artık yıllarca devam etmez diye yola çıktık" dedi.
4.01.2024 Gündem
Sarıyer'de linç girişimine dönen yol kavgası kamerada
Sarıyer'de linç girişimine dönen yol kavgası kamerada Sarıyer'de, iddiaya göre yol verme tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Araçlarından inen 7 kişinin, tartıştıkları sürücüyü aralarına alarak öldüresiye dövdüğü anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
26.12.2023 Gündem
Fazla hesap ödemeyen turistleri darbettikleri öne sürülen şüpheliler adliyeye sevk edildi
Fazla hesap ödemeyen turistleri darbettikleri öne sürülen şüpheliler adliyeye sevk edildi İstanbul'da, eğlence mekanlarına götürdükleri turistlere yüksek miktarda hesap getirdikleri, ödemeyenleri darbederek yağmalayan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 96 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin müşterileri darbettiği görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı.
25.12.2023 Gündem
İstanbul'daki kadın dayağına Alman polisinden takip
İstanbul'daki kadın dayağına Alman polisinden takip TEM'de ilerleyen otomobilde eşi tarafından dövülen kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi. Görüntünün sosyal medyada yayınlanmasının ardından Alman polisi x hesabı üzerinden açıklama yaparak, "Bilgilendiriniz için teşekkür ederiz. Olay yeri İstanbul'da gerçekleşiyor muhtemelen. Bu Video Schwaben Süd-West meslektaslarimiz halihazirda ellerinde bulunuyor" açıklamasında bulundu.
21.12.2023 Gündem
TEM'de ilerleyen otomobilde kadına şiddet!
TEM'de ilerleyen otomobilde kadına şiddet!  TEM'de ilerleyen otomobilde eşi tarafından dövülen kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi
21.12.2023 Gündem
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkıyor. Demet Akalın, hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın, bir dönem eşi Dilan Polat'a şiddet uyguladığını iddia etmişti. Çiftin avukatı Hüseyin Kaya'dan bu iddialara cevap gelirken, konu '2.Sayfa'da konuşuldu. Programın sunucularından Müge Dağıstanlı, Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşının anlattığı bir olayı bir kez daha gündeme getirdi.
14.12.2023 Gündem
Halil Umut Meler'e saldırı dış basında geniş yandı buldu! 'Hakeme vahşi saldırı'
Halil Umut Meler'e saldırı dış basında geniş yandı buldu! 'Hakeme vahşi saldırı' Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı, kısa sürede dış basında da yankılandı.
12.12.2023 Şampiy10
Pencereye çıkıp 'gasbediliyorum' diyerek yardım istedi
Pencereye çıkıp 'gasbediliyorum' diyerek yardım istedi Bahçelievler'de dövülerek gasbedildiğini iddia eden kişi, pencereye çıkarak yardım istedi. Çevredeki esnaf tarafından merdivenle birinci kattaki pencereden indirilen yabancı uyruklu kişi, polis merkezine götürüldü.
3.12.2023 Gündem
Liseli kıza sınıfta 'Çok güzel saçların varmış senin' diyerek dehşeti yaşattılar! Valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı...
Liseli kıza sınıfta 'Çok güzel saçların varmış senin' diyerek dehşeti yaşattılar! Valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlattı... Liseli kız öğrenci sınıfta dehşeti yaşadı. Kocaeli’nin Derince ilçesindeki bir lisede kız öğrenci, sınıf arkadaşı kızı, darbetti. O anlar başka bir öğrencinin cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, valilik olayla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığını bildirdi.
22.11.2023 Gündem
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı
Cinayetin altından istismar iddiası çıktı Bursa’da, servis araçlarında hostes olarak çalışan sevgilisi Aysun Y.'nin (38) patronu Kamil Öğütçü'yü (50) öldüren Ali Dinç (46), duruşmada boğuşma sırasında tabancanın yere düşüp ateş aldığını öne sürdü. Müebbet hapsi istenen Ali Dinç, Öğütçü ile sevgilisine tecavüz ettiği iddiasıyla kavga ettiklerini belirtti. Aysun Y. ise ifadesinde, Kamil Öğütçü'nün olaydan 20 gün önce kendisine, 'Sen dul kadınsın. Çok güzelsin. Erkeksiz yaşayamazsın’ dediğini öne sürerek, “Dövüp, bana tecavüz etti. Aralarında çıkan kavgada Ali’nin yere düşen tabancasını almak istediler. Silah patladı. Patronum öldü” diye konuştu.
10.11.2023 Yaşam
Sınıfta öğretmenden rezalet: Hocam dedikçe vuracağım
Sınıfta öğretmenden rezalet: Hocam dedikçe vuracağım Beylikdüzü’nde bir lise öğrencisi sınıfta gürültü yaptığı gerekçesiyle edebiyat öğretmeni tarafından kitapla dövüldü. Öğrenci dayak esnasında “hocam” diye bağırırken, öğretmeni ise “hocam dedikçe vuracağım” demesi şoke etti. Olay sınıfta bulunan öğrencinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Öğretmen hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
8.11.2023 Yaşam
Cep telefonuyla görüntü çeken baba ile oğluna 'Ne bakıyorsun' dayağı!
Cep telefonuyla görüntü çeken baba ile oğluna 'Ne bakıyorsun' dayağı! Babasına ait galerinin önünde cep telefonu kamerasıyla görüntü çeken Furkan Keser, (14) aynı caddedeki galeride çalışan F.Ö. (22) 'Ne bakıyorsun' diye laf atınca kavga çıktı. Çevredekilerin müdahalesiyle sona eren kavganın ardından F.Ö., beraberindeki yakınlarıyla birlikte gelip Furkan Keser ve babası Ali Keser'e (43) sopa ve muştayla saldırdı. Yaşananlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
19.10.2023 Gündem
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera...
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera... Eşinin boğazına bıçak dayan kocaya çevreden geçenler müdahale etti. Boşanmak istediği eşi Beytullah Ş. (26) tarafından cadde ortasında saçından sürüklenip, sırtından yaralanan ve boğazına bıçak dayanan Gülderen Ş. (26), çevredekiler tarafından kurtarıldı. Kalabalık, Beytullah Ş.'yi linç etmek istedi. O anlar cep telefonları ile görüntülendi, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
17.10.2023 Gündem
Sultangazi'de eşini taciz eden şüpheliye saldırdı! Sokak ortasında dövdü
Sultangazi'de eşini taciz eden şüpheliye saldırdı! Sokak ortasında dövdü Sultangazi'de, bir kişi iddiaya göre sokakta yürüyen kadını sözle taciz etti. Kadının eşi taciz eden adamı sokak ortasında darbetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
17.10.2023 Yaşam
Sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan darp edildi baygınlık geçirdi
Sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan darp edildi baygınlık geçirdi Sosyal medya fenomeni Benekli Ayhan Isparta’da bayılana kadar darp edildi. O anlar ise cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.
17.10.2023 Gündem
Taksim’de genç çifte çivili sopalı saldırı! Öldüresiye dövdüler
Taksim’de genç çifte çivili sopalı saldırı! Öldüresiye dövdüler Beyoğlu’nda genç kadın ve arkadaşı, bir gece kulübünün çalışanları tarafından öldüresiye dövüldü. Sokaktaki bankta otururken gece kulübü çalışanlarının "Burada oturamazsın" uyarılarına maruz kalan ikili, çivili sopalar ve şişelerle dakikalarca dayak yedi. Yaşanan arbedede kafalarına ağır darbeler alan iki genç hastaneye kaldırılırken, yaşananlar ise kameralara yansıdı. Polis olaya karışan tarafları gözaltına aldı.
2.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dayak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dayak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.