Mevki

Mevki

Son dakika mevki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mevki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mevki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mevki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mevki gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.164 mevki haberi bulunmuştur. Tüm mevki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde, istiflenen tonlarca siyanürlü toprak sel olup aktı. İlk tespitlere göre 9 kişi toprak altında kaldı. 400 kişiyle arama kurtarma çalışması başlatılırken bölgede çevre felaketi yaşanmasından endişesi ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan toprak kaymasıyla ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da “Toprak kayması sırasında akan malzemenin Fırat Nehri’ne ulaşmasının engellenmesi amacıyla Sabırlı Deresi’nin Fırat Nehri’ne ulaştığı menfezin kapaklarını kapattırdık” açıklamasını yaptı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. Bakanı Yılmaz Tunç ise olayla ilgili 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da gerekli incelemeleri yapmak üzere 3 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.
14.02.2024 Gündem
Youcef Atal, Adana Demirspor'da
Youcef Atal, Adana Demirspor'da Adana Demirspor, Fransa Ligue 1'de Nice forması giyen Cezayirli oyuncu Youcef Atal'ı kadrosuna kattığını duyurdu.
11.02.2024 Adana
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız. Ankara'yı kucaklayacağız. Ankara'nın her köşesini eserlerle, hizmetlerle donatacağız" dedi.
27.01.2024 Gündem
Rüyada Poğaça Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Poğaça Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Poğaça Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Poğaça Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada poğaça görmek genelde olumlu ve hayırlı bir rüya olarak görülmektedir. Rüyasında poğaça gören kişilerin iş yaşamlarında büyük başarı elde edecekleri ve makam sahibi olacakları rivayet edilir.
14.01.2024 Eğitim
Rüyada Patron Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Patronla Konuşmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Patron Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Patronla Konuşmak Nasıl Yorumlanır? İster devlet ister özel şirket olsun kesinlikle herkesin bir üstü ya da patronu vardır. Bu nedenle de insanlar genellikle rüyasına patron ile ilgili rüyaları çok görür. Böyle zamanlarda pek çok kişi rüyasını ne anlama geldiği konusunda rüya tabircilerinin tüm yorumlarını öğrenmeye çalışır. 
14.01.2024 Eğitim
Rüyada Parfüm Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Parfüm Sıkmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Parfüm Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Parfüm Sıkmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada parfüm görmek, pek çok farklı şekilde yorumlanır. Parfümlerin kokusu, kişinin parfümü nasıl sıktığı, nereye sıkıldığı ve parfümün koklanması da rüyaların anlamlarını değiştirebilir. Rüyada parfüm sıkmak ise, rüyayı gören kişinin hayatında yaşanabilecek olan güzel ve köklü değişiklikleri simgeler. Bu değişiklikler ise, özellikle de iş hayatında gerçekleşerek kişileri mutluluğa sürükler.
14.01.2024 Eğitim
Rüyada Kek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kek Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kek Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada kek görmenin neyi ifade ettiği rüyanın içeriğine göre farklı şekillerde yorumlanır. Gördüğünüz rüya ile bağlantılı olarak birbirinden farklı yorumları okuyabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. 
13.01.2024 Eğitim
Rüyada Kabak Çekirdeği Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kabak Çekirdeği Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kabak Çekirdeği Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kabak Çekirdeği Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada kabak çekirdeği görmek genelde mal ve mülk üzerinden anlamlandırılan bir rüya olmaktadır. Rüya sahibi iş hayatında önemli başarılara imza atacak ve maddi kazancını da mala ve mülke çevirecektir.
12.01.2024 Eğitim
Rüyada Fasulye Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Fasulye Yemeknasıl Yorumlanır?
Rüyada Fasulye Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Fasulye Yemeknasıl Yorumlanır? Rüyada fasulye görmek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Zamansız taze fasulye yemek ise, hiç beklenmedik bir yerden fayda görmeye işaret eder. Aynı zamanda, kuru fasul­ye taze fasulyeden çok daha hayırlıdır.
11.01.2024 Eğitim
Rüyada Dolma Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Dolma Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Dolma Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Dolma Yemek Nasıl Yorumlanır? Başarılı bir iş hayatı ve önemli projeleri yerine getirmek doğrultusunda rüyada dolma görmek yorumlanır. Aynı zamanda ailesiyle bu dönem vakit geçireceği ve onlarla ilgileneceğine dair delalet eder. Böylece ailesiyle arasında iyi tutacağına ve yeniden mutlu bir yaşam elde edeceği üzerine yorulur.
10.01.2024 Eğitim
Rüyada Dede Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Dedeyle Konuşmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Dede Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Dedeyle Konuşmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada dede görmek, çok hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Ama dede rüyasını tabir etmeden önce bu rüyanın ne şekilde ve nasıl görüldüğü de büyük önem taşır. Çünkü rüyada dede görmek, rüyanın içeriğine göre farklı şekillerde yorumlanır. 
10.01.2024 Eğitim
Rüyada Birinin Kustuğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Birinin Kusması Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Birinin Kustuğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Birinin Kusması Nasıl Yorumlanır? Haksızlığa uğramak üzerinden rüyada birini kustuğunu görmek yorumlanır. Aynı zamanda rüya sahibinin yapabileceği bir hatadan dolayı bunun bedelini ödeyebileceğine dair rivayet edilir. O yüzden karar verirken mutlaka dikkatli bir şekilde bu kararı vermesi gerektiğine yönelik işarettir. Yapmış olduğu bazı başarılı işler üzerinden çevresi tarafından itibar ve takdir alacağı yönünde yorumlar öne çıkar. Toplum nezdinde saygınlık elde edeceğine yönelik yorumlar yapılır.
9.01.2024 Eğitim
Rüyada Balkabağı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Balkabağı Tatlısı Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Balkabağı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Balkabağı Tatlısı Yemek Nasıl Yorumlanır? Mevki ve makam sahibi olmak üzere rüyada balkabağı tatlısı görmek yorumlanır. Aynı zamanda mal sahibi olacağına ve bu konuda istediği noktaya geleceği yönünde delalet eder. Arzu ettiği evi alacağına ve ailesiyle rahat bir yaşam sürdüreceği üzerine delalet eder.
8.01.2024 Eğitim
Rüyada Arkadaşının Evlendiğini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Arkadaşın Evlenmesi Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Arkadaşının Evlendiğini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Arkadaşın Evlenmesi Nasıl Yorumlanır? Rüyada evlilik görmek, en güzel yorumlanan rüyalar içinde yer alır. Bu rüyaların olumlu ya da olumsuz şekilde bazı farklı yorumları da bulunur. Arkadaşların rüyada evlendiğini görmek sık görülen rüyalardan biridir. Bu rüyaların belli başlı bazı anlamları vardır ve gelecek üzerine bazı olasılıklar da ön plana çıkarır. Bu olumsuzlukları öğrenebilmek için de rüya alimlerinin yorumlarını incelemek gerekir.
8.01.2024 Eğitim
Rüyada Altın Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Saymak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Altın Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Saymak Nasıl Yorumlanır? Rüyada altın görmek, pek çok kişi tarafından çok sık araştırılan rüya tabirlerinden bir tanesidir. Kişilerin her gece rüyalarında gördükleri şeyler sürekli olarak değişir. Rüyalarda genellikle de kişinin bilinçaltı zihin ile günlük hayatında yaşadığı olaylar yer alır. Bu nedenle de kişiler birbirinden farklı farklı rüyalar da görebilir. Rüyasında altın gören bir kişi genellikle bu rüyayı maddiyat olarak tabir eder.
8.01.2024 Eğitim
Sakarya kaza nerede oldu? Sakarya Dağdibi mevkii nerede? Sakarya kazasında kaç kişi öldü?
Sakarya kaza nerede oldu? Sakarya Dağdibi mevkii nerede? Sakarya kazasında kaç kişi öldü? Sakarya Dağdibi mevkii nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. 28 Aralık sabahı Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 11 kişi hayatını kaybetti. Feci kaza sonrası Sakarya Valisi ve Sakarya Belediye Başkanı açıklamalarda bulundu. Sabah saatlerinde gerçekleşen kazada 54 kişi yaralandı. Peki Sakarya kazası nerede oldu? Sakarya Dağdibi mevki nerede?
28.12.2023 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda otomobil TIR'a çarptı: 6 yaralı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda otomobil TIR'a çarptı: 6 yaralı Eyüpsultan Kuzey Marmara Otoyolu’nda iki otomobil çarpıştıktan sonra arkadan gelen TIR, kazaya karışan bir otomobile çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı. 
19.12.2023 Gündem
Ryan Kent ve King'e güle güle! İsmail Kartal onayladı, işte yeni yıldız transferi
Ryan Kent ve King'e güle güle! İsmail Kartal onayladı, işte yeni yıldız transferi Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Devre arası transfer döneminde Joshua King ve Ryan Kent ile yollarını ayırması halinde Fenerbahçe’nin yeni transferi belli oldu. İşte haberin detayları...
30.11.2023 Fenerbahçe
Susurluk'ta zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Susurluk'ta zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı Balıkesir’in Susurluk ilçesinde İstanbul-İzmir otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
7.11.2023 Yaşam
5 ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor
5 ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor Bolu'nun Göynük ilçesinde, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Antalya'nın Akseki ilçesinde ve Eskişehir'in Alpu ilçesinde orman yangını çıktı. Bingöl'ün Genç ilçesinde ise dün çıkan orman yangını kontrol altına alınmak üzereyken rüzgarın etkisiyle büyüdü. Orman yangınlarına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Öte yandan Antalya'nın Akseki ilçesindeki orman yangınının, büyüme eğiliminde olduğu bildirildi.
15.08.2023 Gündem
Halit Ziya Uşaklıgil Eserleri Nelerdir? Halit Ziya Uşaklıgil Eserleri'nin Özellikleri
Halit Ziya Uşaklıgil Eserleri Nelerdir? Halit Ziya Uşaklıgil Eserleri'nin Özellikleri Servet-i Fünun akımının en önemli temsilcilerinden biri olan Halit Ziya Uşaklıgil 1866 yılında İstanbul'un Eyüp semtinde doğdu. Romancılığıyla ön plana çıkan Halit Ziya Uşaklıgil, roman ve hikaye gibi kurgusal eserler dışında, tiyatro oyunu, anı ve gezi türünde de eserler kaleme almıştır. 
8.08.2023 Eğitim
Falda Kanguru Görmek Ne Demek? Kahve Falında Kanguru Nasıl Yorumlanır?
Falda Kanguru Görmek Ne Demek? Kahve Falında Kanguru Nasıl Yorumlanır? Falda kanguru görmek fal sahibinin hayatına yeni birilerini girebileceği üzerine işaret eder. Özellikle bu insanlar ile keyifli bir vakit geçirebileceği yönünde yorumlanır. Ayrıca hem iş hayatında hem de özel yaşantısında güvenebileceği insanlar ile tanışabilir. Başka fal uzmanlarına göre ise bu insanlara karşı fal sahibinin ne olursa olsun dikkat etmesi gerektiğine dair öne çıkar. Diğer yandan fal sahibinin çevresinde saygı ve sevgi gören, değerli bir insan olduğu ya da olabileceği üzerine yorulur.
1.08.2023 Gündem
Yunan adalarına kaçmak isterken yakalandılar
Yunan adalarına kaçmak isterken yakalandılar Muğla'nın Marmaris ilçesinde FETÖ/PYD üyesi oldukları iddia edilen 5 şüpheli Yunan adalarına kaçmak isterken kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
29.07.2023 Gündem
Falda Dağ Görmek Ne Demek? Kahve Falında Dağ Nasıl Yorumlanır?
Falda Dağ Görmek Ne Demek? Kahve Falında Dağ Nasıl Yorumlanır? Falda görülen sembollerin anlamları genelde merak edilmektedir. Bunlardan birisi de dağ sembolüdür. Falda dağ sembolünün çıkması bazı fal yorumcularına göre hayırlı olarak yorumlanmaktadır. Bununla beraber farklı anlamlar da içermektedir. 
28.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mevki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mevki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.