Metro Turizm

Metro Turizm

Son dakika metro turizm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metro turizm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metro turizm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metro Turizm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metro turizm gelişmeleri de dahil olmak üzere 351 metro turizm haberi bulunmuştur. Tüm metro turizm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var Ankara - Niğde Otoyolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 6'sı ağır 34 kişi yaralandı.
3.05.2024 Gündem
Petek Dinçöz'ün eşi Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli? Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, mesleği ne?
Petek Dinçöz'ün eşi Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli? Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, mesleği ne? İş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini mart ayında sonlandıran 41 yaşındaki şarkıcı Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile sürpriz bir aşka yelken açtı. Nişan yüzüğünü parmağına takan Petek Dinçöz, yarın Nida Büyükbayraktar ile dünyaevine girecek. Peki, Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli? Petek Dinçöz’ün nişanlısı Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, mesleği ne?
17.08.2022 Magazin
Yolcu otobüsü alev alev yandı! 74 kişi canını zor kurtardı
Yolcu otobüsü alev alev yandı! 74 kişi canını zor kurtardı Sakarya’da TEM Otoyolu üzerinde seyir halinde olan Metro Turizm'e ait şehirler arası yolcu otobüsü alev alev yandı. Yangın sırasında otobüste bulunan 74 kişi canlarını son anda kurtardı.
11.08.2022 Yaşam
Otobüs firmaları ile ilgili akılalmaz iddia! Ucuz biletleri iptal edip...
Otobüs firmaları ile ilgili akılalmaz iddia! Ucuz biletleri iptal edip... Kurban Bayramı arifesinde bazı otobüs firmalarının önceden bilet alan yolcularını arayarak ‘Otobüsümüz arızalandı. Biletinizi iptal edip paranızı ödeyeceğiz’ dediği, daha sonra da iptal edilen biletleri yüksek fiyattan yeniden sattıkları iddia edildi.
8.07.2022 Ekonomi
Yangın faciası! Yolcu otobüsü alev alev yandı
Yangın faciası! Yolcu otobüsü alev alev yandı Ankara'da, TEM yolunda seyir halindeyken motor kısmı alev alan yolcu otobüsü, alev alev yandı. 40 yolcunun bulunduğu otobüste yaralanan olmazken, alevler itfaiye ekiplerince 1 saatte söndürüldü.
23.04.2022 Yaşam
Pegasus Hava Yolları, Zafer Havalimanı’na seferlerine başladı
Pegasus Hava Yolları, Zafer Havalimanı’na seferlerine başladı Türkiye’nin önde gelen havayolu şirketlerinden Pegasus Hava Yolları, Zafer Havalimanı’na sefer düzenleyen şirketler arasına katıldı. Pegasus ilk seferini 25 Mayıs 2022 günü gerçekleştirecek.
18.04.2022 Ekonomi
Metro turizm satılıyor mu? Metro hisse fiyatı
Metro turizm satılıyor mu? Metro hisse fiyatı Metro turizm satılıyor mu? 22 yıl önce işlenen bir cinayet nedeniyle müebbet hapis cezası alan ve Gürcistan'a kaçan Galip Öztürk, Metro Turizm'i satıyor. Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, "Söz konusu satış işlemlerine başlanmasına karar verilmiştir" ifadeleri yer aldı.
18.04.2022 Ekonomi
Yolcu otobüsü ve minibüs çarpıştı! 8 kişi yaralandı
Yolcu otobüsü ve minibüs çarpıştı! 8 kişi yaralandı Kastamonu'nun Seydiler ilçesinde, yolcu otobüsü ile minibüsün çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.
30.09.2021 Gündem
Lastiği patlayan yolcu otobüsü devrildi! Yaralılar var
Lastiği patlayan yolcu otobüsü devrildi! Yaralılar var Aksaray'da, sol ön lastiği patlayarak, yerinden fırlayan boş yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Kazada şoför ve 2 otobüs personeli yaralandı.
3.06.2021 Gündem
Rekabet Kurulu, 2 firmaya yönelik soruşturma açtı
Rekabet Kurulu, 2 firmaya yönelik soruşturma açtı Rekabet Kurulu, Singer Dikiş Makineleri Ticaret AŞ ve Arnica Pazarlama AŞ hakkında, Rekabetin Korunması Hakkındaki Kanun'un bazı maddelerini ihlal ettikleri iddiasıyla soruşturma başlattı.
19.03.2021 Ekonomi
Firari Galip Öztürk orada ortaya çıktı!
Firari Galip Öztürk orada ortaya çıktı! Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da buluştu. Batum’daki bir AVM’yi satın alarak ortak olan iki firari, Başer’in işlettiği ocakbaşında birlikte görüntülendi.
29.01.2021 Yaşam
Flaş karar! Metro Turizm halka arz olacak
Flaş karar! Metro Turizm halka arz olacak Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding’in yüzde 100 bağlı ortaklığı Metro Turizm’in paylarının halka arzı için çalışmalara başladı. Firma açıklamayı KAP'a yaptı.
15.06.2020 Ekonomi
Yolcu otobüsü devrildi: 25 yaralı
Yolcu otobüsü devrildi: 25 yaralı Antalya'nın Akseki ilçesinde yolcu otobüsünün devrildiği kazada 4'ü ağır 25 kişi yaralandı.
22.06.2019 Gündem
Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var SİVAS'ta, kar, buzlanma ve bölgede etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada, 15 kişi yaralandı.
16.01.2019 Gündem
Yolcu otobüsü, park halindeki TIR'a çarptı: 1 ölü, 17 yaralı
Yolcu otobüsü, park halindeki TIR'a çarptı: 1 ölü, 17 yaralı Zonguldak'ta şehirlerarası yolcu otobüsünün park halindeki TIR'a arkadan çarpması sonucu ilk belirlemelere göre, otobüs şoförü Recep Yavuz (55) yaşamını yitirdi, 2'si ağır, 17 kişi yaralandı.
30.10.2018 Yaşam
Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk ile ilgili flaş gelişme
Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk ile ilgili flaş gelişme Metro Turizm’in patronu Galip Öztürk ile ilgili verilen mahkûmiyet kararı sonrası yapılan itiraz başvurusu kabul edildi.
17.09.2018 Ekonomi
Aydın'da yolcu otobüsü devrildi: 28 yaralı
Aydın'da yolcu otobüsü devrildi: 28 yaralı Aydın'ın Söke ilçesinde, yolcu otobüsünün sürücüsünün kontrolünden çıkıp devrilmesi soncu 28 kişi yaralandı.
19.06.2018 Yaşam
Yolcu otobüsünde korkunç olay! Bagajı açan muavin buldu
Yolcu otobüsünde korkunç olay! Bagajı açan muavin buldu Yolcuların inmesinden sonra otobüsteki görevli Yakup Değirmenci'yi uyandırmak isteyince hareketsiz yattığını fark etti. Haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Değirmenci'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Değirmenci'nin kesin ölüm nedeni otopsi sonunda belirlenecek
13.04.2018 Yaşam
Otobüs şoförü, bagajda ölü bulundu
Otobüs şoförü, bagajda ölü bulundu İSTANBUL- Antalya seferini yapan Metro Turizm'e ait yolcu otobüsünün şoförü Yakup Değirmenci (48), uyumak için girdiği bagajda ölü bulundu.
13.04.2018 Yaşam
Evli muavin otobüste ilkokul öğrencisini istismardan tutuklandı
Evli muavin otobüste ilkokul öğrencisini istismardan tutuklandı Iğdır-İstanbul seferini yapan otobüste annesi ve dedesiyle seyahat eden 10 yaşındaki ilkokul öğrencisi kızın uyuduğu sırada, muavinin istismar ettiği ortaya çıktı. Mağdur kızın şikayetiyle şüpheli Cihat T. (24) tutuklandı.
11.03.2018 Yaşam
Yaşattığınız bu gurura az bile!
Yaşattığınız bu gurura az bile! Tüm Türkiye bir oldu, Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımımıza ödül yağdı.
10.10.2017 Futbol
Yolcu otobüsünde minderle seyahat!
Yolcu otobüsünde minderle seyahat! Fethiye-Antalya arası konuşma ve işitme engelli genç kızı otobüste yere minder koyup seyahat ettirdiler
30.08.2017 Yaşam
Otobüse alınmayan köpek bagajda öldü
Otobüse alınmayan köpek bagajda öldü Filiz Ohtamış isimli genç kadının köpeği Erdek’ten İstanbul’a gelirken otobüse alınmadı. Bagaja konan köpek sıcak ve havasızlıktan öldü. Ohtamış, firmayı BİMER’e şikayet etti
15.08.2017 Yaşam
Otobüste kaynar  çayla Alper’i yaktılar  yarı yolda bıraktılar!
Otobüste kaynar çayla Alper’i yaktılar yarı yolda bıraktılar! Kastamonu’dan İstanbul’a Metro Turizm’le seyahat eden 13 yaşındaki Alper Erdoğan’ın üzerine otobüste kaynar çay döküldü. Ambulansla hastaneye gönderilen küçük çocuğun babası, dava açmaya hazırlanıyor...
10.08.2017 Yaşam
Metro'dan o sürücü ile ilgili açıklama
Metro'dan o sürücü ile ilgili açıklama Metro Turizm, mastürbasyon yaptığı iddia edilen sürücüsüyle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, 'Görüntüler 1-1.5 ay önce bir yolcumuz tarafından kaydedilerek bize gönderildi. Şoförün iş akdine son verdik' denildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metro Turizm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metro turizm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.