Gazete Vatan Logo
Magazin Petek Dinçöz'ün eşi Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli? Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, mesleği ne?

Petek Dinçöz'ün eşi Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli? Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, mesleği ne?

İş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini mart ayında sonlandıran 41 yaşındaki şarkıcı Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile sürpriz bir aşka yelken açtı. Nişan yüzüğünü parmağına takan Petek Dinçöz, yarın Nida Büyükbayraktar ile dünyaevine girecek. Peki, Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli? Petek Dinçöz’ün nişanlısı Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, mesleği ne?

Petek Dinçöz'ün eşi Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli? Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, mesleği ne?

Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu yaklaşık 5 ay önce ise boşanmıştı. Boşanmanın ardından oğlu ile birlikte Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz yeni bir aşka yelken açtı. Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Petek Dinçöz işletmeci Nida Büyükbayraktar dünyaevine giriyor. Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Nida Büyükbayraktar eğlence sektöründe işletmeci kimliği ile bulunan bir isimdir. 2011 yılında Metro Turizm'in Ege Bölge Müdürü olarak çalışıyordu. 51 yaşında olan Nida Büyükbayraktar, Libya'dan Türkiye'ye tahliye edilen vatandaşların yurda gelişlerini organize eden isimlerin başında yer almıştır.