Nida Büyükbayraktar

Nida Büyükbayraktar

Son dakika Nida Büyükbayraktar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nida Büyükbayraktar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nida Büyükbayraktar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nida Büyükbayraktar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nida büyükbayraktar gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 nida büyükbayraktar haberi bulunmuştur. Tüm nida büyükbayraktar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı
Petek Dinçöz şaşırttı: Eve gidip salça yapacağım, sahneler mutfağa doğru açıldı Serkan Kodaloğlu'ndan boşandıktan sonra çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan şarkıcı Petek Dinçöz, önceki gün eşi ile birlikte bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.09.2023 Magazin
Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı! Kesenin ağzı açıldı, eşine milyonluk hediye aldı
Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı! Kesenin ağzı açıldı, eşine milyonluk hediye aldı Petek Dinçöz birinci evlilik yıldönümünü kutladı. Petek Dinçöz ve işletmeci Nida Büyükbayraktar, 16 Ağustos 2022'de nikah masasına oturmuştu. 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu'ndan ise geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanan Petek Dinçöz, ayrılık haberini sosyal medya hesabından; "Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle” İfadeleriyle duyurmuştu. Son olarak Büyükbayraktar çifti, 1. evlilik yıl dönümlerini evlendikleri otelde baş başa romantik bir ortamda kutladı.
17.08.2023 Magazin
Petek Dinçöz'den iddialı kıyafet!
Petek Dinçöz'den iddialı kıyafet! Geçtiğimiz günlerde idolünün Ajda Pekkan olduğunu söyleyen ve sahnelere dönen Petek Dinçöz sosyal medyayı salladı. Derin sırt dekoltesi ve göğüs dekoltesiyle poz veren Dinçöz'e "Yakıyorsun" yorumları geldi.
16.05.2023 Magazin
Petek Dinçöz imaj değiştirdi! Yorum yağdı
Petek Dinçöz imaj değiştirdi! Yorum yağdı Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, 5 ay önce Serkan Kodaloğlu ile boşandıktan sonra apar topar Miami'ye gitmiş sonra da apar topar dönerek gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile evlenmişti. Geçtiğimiz gün ameliyat olan Petek Dinçöz iyileşince kendini kuaföre attı ve imaj değiştirdi.
16.04.2023 Magazin
Petek Dinçöz ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı
Petek Dinçöz ameliyat oldu! Sağlık durumunu açıkladı Geçtiğimiz yıl Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, ameliyat oldu. Petek Dinçöz, son halini ve sağlık durumunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.
14.04.2023 Magazin
Petek Dinçöz'den 'reklam' eleştirilerine isyan!
Petek Dinçöz'den 'reklam' eleştirilerine isyan! Serkan Kodaloğlu'dan boşandıktan kısa süre sonra oğlu İrfan Aslan ile ABD'nin Miami kentine yerleşen Petek Dinçöz, üçüncü evliliğinin ardından Türkiye'ye dönmüştü. Ünlü şarkıcı, büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası eşi Nida Büyükbayraktar ile kimsesiz kalmış bir çocuğun koruyucu ailesi olmak istediğini duyurdu. Dinçöz, "Sosyal medyada değil, e-Devlet'e yazın" şeklindeki yorumlara cevap verdi.
11.02.2023 Magazin
Petek Dinçöz dekolteli paylaşım yaptı! Yorumlara kapadı
Petek Dinçöz dekolteli paylaşım yaptı! Yorumlara kapadı İstanbul'u terkedip Miami'ye gidip jet hızında dönerek çocukluk aşkıyla evlenen Petek Dinçöz sahnelere de döndü. Petek Dinçöz yılbaşı gecesi için ise göbeğine kadar gelen dekoltesiyle göğüslerini sergilemekten çekinmedi. Dinçöz'ü görenler yüzündeki değişime de şaşırdı.
1.01.2023 Magazin
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen
Petek Dinçöz: Türk filmi gibi bir hayatım var resmen Ünlü şarkıcı geçtiğimiz aylarda gençlik aşkı, iş insanı Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştirmişti. Bir dönem sahnelerin aranan isimlerinden Dinçöz, katıldığı programda, çocukluk dönemi ve ilk assolist olduğu yıllarda yaşadığı zorlukları anlattı. Hiç baba sevgisi görmediğini belirten Dinçöz, "Türk filmi gibi bir hayatım var resmen" dedi.
8.12.2022 Magazin
Petek Dinçöz yeni klibinde plajda dans etti!
Petek Dinçöz yeni klibinde plajda dans etti! Müziğe geri dönen Petek Dinçöz, klip çekimi için kamera karşısına geçti. Danslarıyla bir döneme damga vuran Dinçöz, yeni klibinde de plajda cesur kıyafetiyle dans etti.
21.11.2022 Magazin
Petek Dinçöz hamile mi? Bebek açıklaması
Petek Dinçöz hamile mi? Bebek açıklaması Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile dünyaevine girmişti. Ünlü çiftin evliliğin nedeni olarak Petek Dinçöz'ün hamile olduğu iddia edilmişti. Dinçöz, bebek iddialarına açıklık getirdi.
29.08.2022 Magazin
Petek Dinçöz ve eşi Nida Büyükbayraktar aşka geldi!
Petek Dinçöz ve eşi Nida Büyükbayraktar aşka geldi! Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, oğlunun babası olan Serkan Kodaloğlu ile evliliğini 5 ay önce bitirdi. Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile dünyaevine girmişti.Taze evli çiftten son olarak aşk paylaşımı geldi.
26.08.2022 Magazin
Saruhan Hünel, 1 milyon TL'lik yüzükle sevgilisine evlilik teklifi etmişti! Tatile çıktılar
Saruhan Hünel, 1 milyon TL'lik yüzükle sevgilisine evlilik teklifi etmişti! Tatile çıktılar Ünlü oyuncu Saruhan Hünel, sevgilisine 1 milyon liralık yüzükle evlenme teklif etmişti. Rabia Öztürk ile tatile çıkan Saruhan Hünel, bir Beach'te görüntülendi.
19.08.2022 Magazin
Meltem Cumbul ABD'ye taşınıyor! İşte sebebi...
Meltem Cumbul ABD'ye taşınıyor! İşte sebebi... Mehmet Ali Alabora ile oynadığı Yılan Hikayesi dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve pek çok başarılı yapımda rol alan Meltem Cumbul bir süre Türkiye'de bulunmayacak. The Actors Studio'nun ömür boyu üyelik seçmelerine girip bu seçmeleri kazanan Meltem Cumbul New York'a yerleşmeye karar verdi.
19.08.2022 Magazin
Petek Dinçöz hakkında yeni iddia ortaya atıldı! Nida Büyükbayraktar ile...
Petek Dinçöz hakkında yeni iddia ortaya atıldı! Nida Büyükbayraktar ile... Bir dönemin aranan isimlerinden Petek Dinçöz, 2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile dünyaevine girmişti. Eşi Serkan Kodaloğlu’ndan boşanmasının ardından ABD’ye yerleşen Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde çocukluk aşkı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturarak üçüncü kez dünyaevine girdi. Petek Dinçöz’ün neden apar topar bir evlilik yaptığı dair ortaya yeni bir iddia atıldı.
19.08.2022 Magazin
Petek Dinçöz'ün eşi Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli? Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, mesleği ne?
Petek Dinçöz'ün eşi Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli? Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, mesleği ne? İş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini mart ayında sonlandıran 41 yaşındaki şarkıcı Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile sürpriz bir aşka yelken açtı. Nişan yüzüğünü parmağına takan Petek Dinçöz, yarın Nida Büyükbayraktar ile dünyaevine girecek. Peki, Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli? Petek Dinçöz’ün nişanlısı Nida Büyükbayraktar ne iş yapıyor, mesleği ne?
17.08.2022 Magazin
Petek Dinçöz'den romantik paylaşım: Ben 17 yaşında sen 26 yaşında... Bizimkisi bir aşk hikayesi
Petek Dinçöz'den romantik paylaşım: Ben 17 yaşında sen 26 yaşında... Bizimkisi bir aşk hikayesi Petek Dinçöz üçüncü kez nikâh masasına oturacak. Dinçöz işletmeci Nida Büyükbayraktar ile nişanlandığını geçtiğimiz hafta duyurmuştu. Ünlü şarkıcıdan romantik bir paylaşım geldi.
10.08.2022 Magazin
Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar nişanlandı!
Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar nişanlandı! Geçtiğimiz nisan ayında 8 yıllık evliliğini bitiren Petek Dinçöz, işletmeci Nida Büyükbayraktar ile nişanlandı. Çift aile arasında gerçekleşen bir törenle evlilik yolunda ilk adımı attı.
8.08.2022 Magazin
Petek Dinçöz evleniyor! 8 yıllık eşinden nisan ayında boşanmıştı...
Petek Dinçöz evleniyor! 8 yıllık eşinden nisan ayında boşanmıştı... Şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında iş adamı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. Eşi Serkan Kodaloğlu’ndan nisan ayında boşanmasının ardından Amerika’ya yerleşmişti. Petek Dinçöz, pazartesi günü işletmeci Nida Büyükbayraktar ile evleniyor.
6.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nida Büyükbayraktar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nida büyükbayraktar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.