Metobolizma

Metobolizma

Son dakika metobolizma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metobolizma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metobolizma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metobolizma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metobolizma gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 metobolizma haberi bulunmuştur. Tüm metobolizma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Menopoz sürecinde 3 kadından biri duygusal değişim yaşıyor
Menopoz sürecinde 3 kadından biri duygusal değişim yaşıyor Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Hulusi Göktuğ Gürer, menopoz döneminde yaşanan değişimler ve sorunların yalnızca kadınları değil, ailelerini, iş çevrelerini ve genel olarak toplumu ilgilendirdiğini kaydederek, "Kadınların bu dönemi daha rahat ve sorunsuz geçirebilmesini sağlamak amacıyla, eşlerinin, çocuklarının, sağlık çalışanlarının ve tüm toplumun desteğine ihtiyaçları var” dedi.
11.01.2021 Sağlık
YÖK Başkanı Saraç: 800 doktoralı, aşı ve ilaç çalışmalarına katkıya hazır
YÖK Başkanı Saraç: 800 doktoralı, aşı ve ilaç çalışmalarına katkıya hazır Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç, "'YÖK 100/2000 Doktora Projesi' kapsamındaki 800 doktora yapan beyin gücü, Türkiye'de corona virüs salgınına karşı yürütülecek Ar-Ge, aşı, ilaç çalışmalarına katkı vermek üzere hazır" dedi.
5.05.2020 Gündem
Metabolizma hızlandırıcı baharatlar
Metabolizma hızlandırıcı baharatlar Diyetisyen Dilara Demirkan Erkek, metabolizmayı hızlandıran baharatlar hakkında bilgi verdi.
22.11.2019 Sağlık
Metabolizmayı canlandırmak sizin elinizde!
Metabolizmayı canlandırmak sizin elinizde! Metabolizma; vücudumuzda gece gündüz çalışan bir sistem. Hepimizde mevcut olan; kimimizde hızlı, kimimizde daha yavaş çalıştığını bildiğimiz doğal bir düzen. Aktif bir şekilde çalışan metabolizmayı, kendisine gün boyu gönderilen yiyeceklerden elde ettiği kaloriyi kusursuz biçimde kullanabilen bir makineye benzetebiliriz.
27.11.2018 Sağlık
Menapoz döneminde 'altın günleri'ne dikkat
Menapoz döneminde 'altın günleri'ne dikkat Menopoz süreci kadınların değişime açık olduğu, ani kilo alımlarının yaşanabildiği dönemlerden biri. Hormonal, fizyolojik ve psikolojik değişimlerin yaşandığı bu süreçte karşılaşılabilecek sorunlara hazırlıklı olmak, yaşam tarzını buna göre düzenlemek oluşacak sağlık problemlerini önleme konusunda da önemli.
15.10.2018 Sağlık
Pilates yapanlar arada  başka spor da yapmalı
Pilates yapanlar arada başka spor da yapmalı Survivor’dan tanıdığımız Dünya Gençler Atletizm Şampiyonu Merve Aydın, formunu pilatesle koruyor. Aydın, “Pilates pilates boy uzatmaz, kilo da verilmez ama vücudun doğru pozisyonda durmasını sağlar” diyor.
10.11.2017 Arşiv
60 yaşıma kadar beni kilolu göremezsiniz
60 yaşıma kadar beni kilolu göremezsiniz Çağla Şıkel "Metabolizmam hızlı çalışıyor...
12.05.2016 Magazin
40’lı yaşlarda Ağırlık kaldırmak koşmaktan daha faydalı
40’lı yaşlarda Ağırlık kaldırmak koşmaktan daha faydalı Son dönemde koşunun yerini ağırlık antrenmanları aldı. Koşuya göre daha etkili olan ve yağ yakımını artıran bu antrenmanlarının birçok faydası kanıtlanmış durumda...
19.03.2016 Arşiv
Spor yaparken karbonhidrat mı yağ mı tüketelim?
Spor yaparken karbonhidrat mı yağ mı tüketelim? Daha iyi performans göstermek için kullanılan karbonhidratlı yiyecekler yanlış bir seçim mi?
6.02.2016 Arşiv
Elma çayı rahatlamayı sağlıyor
Elma çayı rahatlamayı sağlıyor Uzman Diyetisyen Şefika Aydın Selçuk, modern çağın hastalığı olarak bilinen strese karşı rahatlamak için elma çayı ve melisa çayı içmenin faydalı olacağını belirtti...
28.09.2015 Sağlık
Stresten uzak durmak için bunları yapın
Stresten uzak durmak için bunları yapın Uzman Diyetisyen Şefika Aydın Selçuk, modern çağın hastalığı olarak bilinen strese karşı püf noktaları anlattı.
20.05.2015 Sağlık
Bikinili yanıt
Bikinili yanıt Victoria’s Secret’ın Portekizli meleği Sara Sampaio çok zayıf olduğu hakkındaki eleştirilere paylaştığı bikinili pozu ile son noktayı koydu
16.11.2014 Magazin
Kışın kilo almak istemeyenler dikkat!
Kışın kilo almak istemeyenler dikkat! Uzman Diyetisyen Pınar Kural Enç, kış aylarında kilo alma korkusunun bir çok kişinin derdi olduğunu belirterek, kışın alınan kiloların can sıktığını söyledi...
7.11.2014 Sağlık
Bilinçsiz ilaç tüketimine dikkat!
Bilinçsiz ilaç tüketimine dikkat! HEPATİT, bilinçsiz ilaç tüketimi, protein tozlarının kullanımı ve yanlış beslenmenin karaciğer yetmezliğine götüren nedenler arasında bulunduğunu beliurten Prof...
5.11.2014 Sağlık
Her ikram edileni yemeyin
Her ikram edileni yemeyin Önümüz bayram dikkat etmeniz gereken ise...
17.08.2012 Yaşam
Elinde serumla taburcu edildi!
Elinde serumla taburcu edildi! Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bir süredir tedavi gördüğü Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu edilerek Metris Cezaevine götürüldü...
29.09.2021 Gündem
Devlet el koyuyor
Devlet el koyuyor Türkiye’nin tonlarca tükettiği ‘yalancı şeker’ fruktoz olayına devlet kayıtsız kalmadı...
29.09.2021 Gündem
Türkiye'yi korkutan rapor
Türkiye'yi korkutan rapor Türk insanının bel ve kalça çevresi genişledi, diyabet arttı
29.09.2021 Gündem
Baklava yiyip üzerine diyabet hapı içilmez
Baklava yiyip üzerine diyabet hapı içilmez Diyabette seyahat, diyabette cinsellik, diyabette ayak ve vücut bakımı...
29.05.2009 Arşiv
Günde ne kadar su içmek gerekir?
Günde ne kadar su içmek gerekir? Su.. Dünyanın ve üzerindeki her şeyin temel taşı...
8.08.2008 Arşiv
Kilo vermek için saat 11.30’da yatağa girin
Kilo vermek için saat 11.30’da yatağa girin Yaza fazla kilolarından kurtulmuş olarak girmek isteyenler için diyet mevsimi açıldı. Gülben Ergen ve Deniz Akkaya gibi ünlülerin diyetisyeni Medikal Estetik Uzmanı Dr. Mustafa Karataş, diyet yapmak için daha fazla beklenmemesi gerektiğini belirterek, “Zaman daraldıkça stres artıyor ve kilo vermek daha da zorlaşıyor” diyor
7.03.2008 Arşiv
Hem soğuklarla hem de kilolarla savaşın
Hem soğuklarla hem de kilolarla savaşın Havaların soğumasıyla birlikte, grip, soğuk algınlığı ve bronşit gibi kış hastalıklarına karşı vücut direncini artırmak ve yazın verilen fazla kiloları geri almamak için beslenmemize dikkat etmek gerekiyor.
28.10.2007 Arşiv
Başbakan’a mutlaka ileri tetkik yapılmalı
Başbakan’a mutlaka ileri tetkik yapılmalı Anadolu Sağlık Merkezi Endokronolji Uzmanı Dr.Özay Tiryakioğlu, hipoglisemiyi şöyle anlattı....
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metobolizma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metobolizma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.