Mermi

Mermi

Son dakika mermi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mermi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mermi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mermi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mermi gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.623 mermi haberi bulunmuştur. Tüm mermi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çekiçli sopalı cinayetin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı!
Çekiçli sopalı cinayetin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı!Mardin'de Resul Derin'in (40) çekiç ve sopalarla öldüren kuzenler Abdulvahap ve Selahattin Acet'in, ifadelerinde, cinayete neden olarak gösterdikleri taşlı, sopalı kavganın cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Gündem
Garsonu öldüren 3 kişiye 18'er yıl hapis cezası!
Garsonu öldüren 3 kişiye 18'er yıl hapis cezası!Adana'da bir barda 'Garson bakar mısın?' sözü üzerine çıkan tartışmada İsmail Ceylan'ı (40) tabancayla öldürdükleri iddia edilen Eyüp Yıldızoğlu (23), Murtaza Caner Şirin (21) ve Faruk Şahin (30), eylemi haksız tahrik altında işledikleri iddiasıyla 18'er yıl hapis cezasına mahkum edildi. Sanık Osman Sonar (48) ise delil yetersizliğinden beraat etti.
22.07.2024Adana
15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni 3 yılda 250 bin kişi ziyaret etti
15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni 3 yılda 250 bin kişi ziyaret ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 15 Temmuz 2021'de açılan 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni bugüne kadar 250 bin kişi ziyaret etti.
13.07.2024Gündem
Balıkesir'deki kurye Ata Emre Akman cinayeti davasında ceza yağdı
Balıkesir'deki kurye Ata Emre Akman cinayeti davasında ceza yağdıBalıkesir'de motokuryelik yapan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı 25 yerinden bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki Erdoğan Özdemir'e 24 yıl hapis cezası verildi. "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen sanık Erdoğan Özdemir, 18 yaşından küçük olması nedeniyle en üst sınır olan 24 yıl hapse mahkum edildi. Oğlunu azmettirdiği iddiasıyla yargılanan baba Orhan Özdemir ise beraat etti
12.07.2024Gündem
Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırı! 42 şüpheli hakkında istenen ceza belli oldu
Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne saldırı! 42 şüpheli hakkında istenen ceza belli olduSarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde 1 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin aralarında saldırganların da bulunduğu 31’i tutuklu 42 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, 42 şüpheli hakkında 'Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme', 'Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma', 'Tasarlayarak Kasten Öldürme', 'Tasarlayarak Kasten Öldürmeye Teşebbüs' suçlarından 7 yıl 6 ay ila 349 yıl 6 ay arasında değişen oranlarda hapis cezaları talep edildi.
4.07.2024Gündem
1 Mayıs olaylarında tutuklanan sanıklar hakim karşısında: 8 kişiye tahliye kararı
1 Mayıs olaylarında tutuklanan sanıklar hakim karşısında: 8 kişiye tahliye kararıİstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Saraçhane'de tedbir alan polis ekiplerine karşı taşlı ve sopalı saldırı düzenleyen 8'i tutuklu 12 şüphelinin yargılanmasına başlandı. Mahkeme savunmaları alınan 8 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.
3.07.2024Gündem
Adana'da Seyhan polisi 65 silah ve çeşitli suçlardan aranan 211 kişi yakaladı
Adana'da Seyhan polisi 65 silah ve çeşitli suçlardan aranan 211 kişi yakaladıAdana’da Seyhan polisleri bir haftalık yaptığı çalışmalarda aralarında hafif makineli tüfek ve uzun namlulu tüfeğinde olduğu 65 ruhsatsız silah ele geçirirken çeşitli suçlardan aranan 211 kişiyi yakaladı. Ruhsatsız silah yakalatan 9 kişide tutuklandı.
1.07.2024Adana
Adana'da kardeşine bisiklet sürmeyi öğreten çocuğu maganda kurşunu öldürüyordu! Şok olay
Adana'da kardeşine bisiklet sürmeyi öğreten çocuğu maganda kurşunu öldürüyordu! Şok olayAdana'da evin önünde kardeşine bisiklet sürmeyi öğreten çocuğun ayağına maganda kurşunu isabet etti. Şans eseri mermi çocukların kafasına gelmezken o anlar saniye saniye görüntülendi.
2.07.2024Adana
Ata’nın katili ile babasından şok ifadeler ortaya çıktı! ‘25 kere bıçak sallamışım’
Ata’nın katili ile babasından şok ifadeler ortaya çıktı! ‘25 kere bıçak sallamışım’Balıkesir’de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçaklayarak öldüren E.Ö. (17) ile onu azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.'nün (39) yargılandığı davanın ilk duruşması başladı. E.Ö. ve babasının mahkemedeki ifadelerindeki detaylar ise şoke etti.
28.06.2024Gündem
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu! Gözaltılar var
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu! Gözaltılar var Gaziantep’te polis ekipleri tarafından uyuşturucuya yönelik yapılan operasyonda 5 şüpheli yakalandı.
26.06.2024Gaziantep
Seçil Erzan’dan Denizbank’a tazminat davası! İhbar ve kıdem istiyor
Seçil Erzan’dan Denizbank’a tazminat davası! İhbar ve kıdem istiyorÜnlü futbolcuların da aralarında bulunduğu 29 kişiyi “özel fon” adı altında dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan, kanuna aykırı şekilde iş akdini sonlandırdığı ve tazminatını ödemediği iddiasıyla 23 yıl çalıştığı Denizbank A.Ş.’ye dava açmaya hazırlanıyor.
23.06.2024Gündem
Arazi anlaşmazlığında 4 gözaltı
Arazi anlaşmazlığında 4 gözaltıAdana'nın Kozan ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada 4 kişi gözaltına alındı.
22.06.2024Adana
İstanbul Fatih'te öğretmen silahlı saldırıda hayatını kaybetti
İstanbul Fatih'te öğretmen silahlı saldırıda hayatını kaybettiİstanbul Fatih’te Abdulbaki Durmaz isimli öğretmenin aracına şüpheli 1 kişi kurşun yağdırdı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden kırk dört yaşındaki öğretmen Durmaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Silahlı saldırının nedeninin, Durmaz'ın Batman'daki ailesiyle, başka bir aile arasındaki husumetten kaynaklandığı öğrenildi.
6.06.2024Gündem
Adana'da Seyhan polisi evde cephanelik ele geçirdi
Adana'da Seyhan polisi evde cephanelik ele geçirdiAdana'da bir eve yapılan operasyonda 8 ruhsatsız silah ve çok sayıda tabanca yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
3.06.2024Adana
Akdeniz kıyısında skandal fotoğraflar! Top mermisine 'Bitirin onları' yazdı
Akdeniz kıyısında skandal fotoğraflar! Top mermisine 'Bitirin onları' yazdıİsrail'in Refah'a saldırıları sürerken ABD'nin en şahin isimlerinden biri kuzey sınırına gidip skandal pozlar verdi. Husiler ise bir Yunan gemisini üç füzeyle vurdu. İşte detaylar
29.05.2024Dünya
Deniz Kuvetleri Tatbikatı'nda yerli silah sistemleri dikkat çekiyor!
Deniz Kuvetleri Tatbikatı'nda yerli silah sistemleri dikkat çekiyor!Hava ve Deniz Kuvvetleri unsurları arasında müşterek çalışabilirlik usullerinin denenmesi amaçlanan Deniz Kurdu-II/24 Tatbikatına katılan Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, "Yerli ve milli imkan ve kabiliyetler ile inşa edilmiş olan çok sayıda platformumuz ve platformlarımıza entegre radar, elektro-optik, mühimmat, alt sistem, faydalı yük, elektronik bileşen ve yazılımlarımız ile savunma sanayimiz tarafından geliştirilen birçok yerli ve milli ürün de yer almaktadır" dedi.
15.05.2024Gündem
Yılbaşı geçesi acımasızca hayatını kaybetmişti! Sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi
Yılbaşı geçesi acımasızca hayatını kaybetmişti! Sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildiİstanbul'un Fatih İlçesinde yılbaşı gecesi 17 yaşındaki Melek Nur Özgener'i başından vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen Ercan Şahin hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede Ercan'ın “Çocuğa Karşı Kasten Öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendiği açıklandı.
14.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğizDeniz Kuvvetleri Komutanlığınca Doğu Akdeniz'de icra edilen DENİZKURDU-II/2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefon bağlantısı ile katıldı.
11.05.2024Gündem
İstanbul'da milyonlarca liralık kuyumcu vurgunu! Lüks rezidansta yakalandılar
İstanbul'da milyonlarca liralık kuyumcu vurgunu! Lüks rezidansta yakalandılarİstanbul'da kepenklerini kırarak girdikleri kuyumculardan milyonlarca liralık soygun yapan 9 kişilik şebeke yakalandı. Şüphelilerin hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Gözaltına alınan şüphelilerden biri hakkında 25 yıl, bir diğeri hakkında ise 4 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi. Şüphelilerle birlikte biri uzun namlulu 4 silah, çok sayıda mermi ve çalıntı olduğu değerlendirilen para ve ziynet eşyaları ele geçirildi.
11.05.2024Gündem
Çiftliğe operasyon yapıldı! Gardıroptan çok sayıda silah ve mühimmat çıktı
Çiftliğe operasyon yapıldı! Gardıroptan çok sayıda silah ve mühimmat çıktıAdana'nın Seyhan İlçesinde Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri cezaevinden firar edip, çiftlik evinde saklanan ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan kesinleşmiş 21 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan Sinan Ö. (32), ‘dolandırıcılık’ suçundan aranan kardeşi Muhammet Ö., kuzeni Serhat Ö. ve çiftliğin sahibi Mehmet G. ve 2 şüpheliyle birlikte düzenlenen baskınla yakalandığı açıklandı.
6.05.2024Adana
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdiİstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde bulunan bir kuyumcu dükkanını soyan 3 kişiden biri çevredekiler tarafından yakalanarak dövüldü. Bu sırada kuyumcu silahını çekerek defalarca ateş etti. Kuyumcu dükkanı önünde yaşananların güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
24.04.2024Gündem
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı
Halüsinasyon görüp kendi kendine çatıştı! Güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandıİstanbul'un Büyükçekmece İlçesinin Celaliye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
23.04.2024Gündem
Genç adama mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalet olayda son perde yaşandı
Genç adama mermi yutturup, gecelik giydirdi! Rezalet olayda son perde yaşandıBursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp, ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup, gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden sanıkların cezası belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, sanık sayısının çok olması ve duruşma süresinin uzamaması için tutanaklara geçirilmek üzere, son savunmalarını mübaşirin kamerasına yaptı.
22.04.2024Gündem
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezasıABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024Magazin
Kapısına mermi isabet etti! Eve döndüğünde şaşkına uğradı
Kapısına mermi isabet etti! Eve döndüğünde şaşkına uğradıKocaeli'nin İzmit ilçesi'nde bulunan Alikahya Merkez Mahallesi'nde oturan Ahmet Gökmen’e ait 2 katlı evin kapısına mermi isabet etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gökmen,"Allah göstermesin tam eve girerken bizden birine isabet etse ne olurdu düşünemiyorum. İnşallah sorumlular bulunur, gereği yapılır" dedi.
10.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mermi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mermi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.