Menderes Samancılar

Menderes Samancılar

Son dakika Menderes Samancılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Menderes Samancılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Menderes Samancılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Menderes Samancılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan menderes samancılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 menderes samancılar haberi bulunmuştur. Tüm menderes samancılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Menderes Samancılar 'İnci Taneleri’ne konuk oluyor
Menderes Samancılar 'İnci Taneleri’ne konuk oluyor Yılmaz Erdoğan’dan “İnci Taneleri” perşembe akşamları izleyicileri Kanal D’de ekran başına kilitlemeye devam ediyor.
6.03.2024 Magazin
Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri dizisi hangi il, ilçede çekiliyor?
Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Bambaşka Biri dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran ve Menderes Samancılar gibi isimlerin yer aldığı yapım ilk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Senaryosunu Ethem Özışık'ın yazdığı, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı Bambaşka Biri dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? Detayları araştırdık.
18.09.2023 Televizyon
Usta oyuncu Rıza Akın'ı veda! Eşi bakakaldı...
Usta oyuncu Rıza Akın'ı veda! Eşi bakakaldı... Beyin kanaması geçirdikten sonra geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden aktör, yazar ve gazeteci Rıza Akın için bugün Atlas Sineması’nda veda töreni düzenlendi. Sevenleri usta oyuncuya veda etmek için salonda hazır bulundu. Törende duygusal anlar yaşandı.
3.11.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Rıza Akın yaşamını yitirdi!
Ünlü oyuncu Rıza Akın yaşamını yitirdi! Ünlü oyuncu Rıza Akın, beyin kanaması geçirdi. Kötü haberi meslektaşı Menderes Samancılar, "Rıza Akın kardeşim beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda" sözleri ile sosyal medya hesabından duyurdu. Menderes Samancılar daha sonra attığı Tweet ile ünlü oyuncu Rıza Akın'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.
2.11.2022 Magazin
Rıza Akın kimdir, kaç yaşındaydı? Kardeş Payı’nın Tahsin’i Rıza Akın vefat etti!
Rıza Akın kimdir, kaç yaşındaydı? Kardeş Payı’nın Tahsin’i Rıza Akın vefat etti! Ünlü oyuncu Rıza Akın hayatını kaybetti. Tiyatro, sinema ve televizyonda birçok yapımda yer alan Rıza Akın dün akşam yoğum bakıma kaldırılmıştı. Peki, Rıza Akın kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Kardeş Payı’nın Tahsin’i Rıza Akın’ın hayatı…
2.11.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Rıza Akın hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Rıza Akın hayatını kaybetti Ünlü oyuncu Rıza Akın'ın, beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. 65 yaşındaki Akın'ın ölüm haberini; yakın arkadaşı, sinema oyuncusu Menderes Samancılar duyurdu.
2.11.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Rıza Akın, beyin kanaması geçirdi
Ünlü oyuncu Rıza Akın, beyin kanaması geçirdi Sinema oyuncusu Menderes Samancılar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ünlü oyuncu Rıza Akın'ın beyin kanaması geçirdiğini duyurdu.
1.11.2022 Magazin
RTÜK Başkanı Şahin: Özel insanlar için öncelikli yayın yapabiliriz
RTÜK Başkanı Şahin: Özel insanlar için öncelikli yayın yapabiliriz Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin Nevşehir’de katıldığı programda, “Hem öncelikli yayınlarımız hem de kamu spotlarımızda derneklerden görüntü alabiliyoruz. Buradaki sanatçı dostlarımızla birlikte güzel bir kamu spotu hazırlasınlar, öncelikli yayınlar ve kamu spotu kısmında bu kardeşlerimizin hayatını nasıl kolaylaştırabilirize yönelik elimizden geleni yapalım” dedi.
26.08.2022 Gündem
Adalet Ağaoğlu eserleri nelerdir? Adalet Ağaoğlu romanlarının özellikleri...
Adalet Ağaoğlu eserleri nelerdir? Adalet Ağaoğlu romanlarının özellikleri... Toplam 9 roman ve 6 öykü kitabı yazan Adalet Ağaoğlu, 23 Ekim 1929 tarihinde Ankara'nın Nallıhan ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesinden mezun olan Adalet Ağaoğlu eserleri ve romanlarının özellikleri...
21.05.2022 Gündem
Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir?
Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir? Güvercin dizisi sete çıktı ve ilk fotoğrafları yayınlandı. Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse gibi isimleri bir araya getiren Güvercin filmi, Zeugma ‘’Çingene Kızı’’ hikayesinden derlenmiştir. Peki, Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir?
17.10.2019 Yaşam
Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
Altın Koza Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen "Ulusal Uzun Metraj Film" yarışması ödülleri törenle sahiplerini buldu. En iyi film ödülüne, yönetmenliğini Cenk Ertürk'ün yaptığı "Nuh Tepesi" layık görüldü.
28.09.2019 Kültür Sanat
Kardeşe veda! Ünlü oyuncu Cengiz Sezici, Adana’da toprağa verildi
Kardeşe veda! Ünlü oyuncu Cengiz Sezici, Adana’da toprağa verildi İstanbul'da hayatını kaybeden ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Cengiz Sezici (69), memleketi Adana'da düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
5.08.2019 Magazin
Kılıçdaroğlu 'Sanatçılar ve edebiyatçılar buluşması'nda konuştu
Kılıçdaroğlu 'Sanatçılar ve edebiyatçılar buluşması'nda konuştu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Taksim'de bir otelde gerçekleştirdiği "Sanatçılar ve Edebiyatçılar Buluşmasına katıldı. Kılıçdaroğlu, "İnsanları sanat ve kültürle buluşturmak gibi bir rolümüz var. Ekrem İmamoğlu'nun böyle bir kararı var zaten Beylikdüzü'nde çok güzel şeyler yaptı.İstanbul aynı zamanda bir kültür, tarih kenti. Ekrem beyin böyle bir düşü var, bunu gerçekleştireceğine de inanıyorum." dedi.
11.03.2019 Siyaset
Aytaç Arman için Adana'da tören düzenlendi
Aytaç Arman için Adana'da tören düzenlendi İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Aytaç Arman (70) için memleketi Adana'da uğurlama töreni düzenlendi.
28.02.2019 Magazin
'Kürk Mantolu Madonna' kapalı gişe!
'Kürk Mantolu Madonna' kapalı gişe! Şehrin kültür ve sanat hayatına yeni bir soluk getirerek, uzun zamandır merakla beklenen 'Kürk Mantolu Madonna', ekim ve kasım ayında yaptığı 9 gösterimle 6 bin seyirciye ulaştı.
22.11.2017 Kültür Sanat
Sahnede tiyatro rüzgarı esiyor
Sahnede tiyatro rüzgarı esiyor Tiyatro sezonu açıldı, edebiyat uyarlamalarının yanında, duayenler isimler yeni oyunlarıyla hayranları karşısına çıkıyor. İzleyici sayısı son 10 yılda rekor kırarak üç kat arttı. Özel tiyatrolar ise 5 yıl öncesine göre yüzde 50 artarak sayıları 150’yi geçti!
21.10.2017 Arşiv
'Kürk Mantolu Madonna'nın müzikleri Sezen Aksu’dan!
'Kürk Mantolu Madonna'nın müzikleri Sezen Aksu’dan! Sabahattin Ali'nin unutulmaz eseri 'Kürk Mantolu Madonna', Vodafone Red’in katkılarıyla tiyatro oyunu olarak sergilendi.
14.10.2017 Kültür Sanat
Evlilik gereksiz bir olay
Evlilik gereksiz bir olay Oğlu Saki Çimen’i Gül Zaman ile evlendiren oyuncu Mazlum Çimen, sevgilisi Zuhal Olcay ile evlilik sorularına, “Evlilik gereksiz bir olay. Güzel giden bir şeyin üzerine yeni bir şey eklenmemeli” dedi
8.07.2017 Magazin
Çember: Oyunu Bozuyorum başlıyor!
Çember: Oyunu Bozuyorum başlıyor! STAR TV'de bu akşam yepyeni bir dizi başlıyor. 6 filmlik bir polisiye serisi olan Çember, her bir filmde pek çok ünlü konuk oyuncuyu ağırlayacak.
29.09.2021 Gündem
Yerli polisiye serisi: Çember
Yerli polisiye serisi: Çember Ünlü yönetmen Abdullah Oğuz‘un yönettiği, önce polisiye film projesi olarak başlayan fakat dizi formatında yayınlanmasına karar verilen “Çember” başlıyor.
1.07.2017 Televizyon
FOX'tan flaş karar! İddialı dizi final yapıyor
FOX'tan flaş karar! İddialı dizi final yapıyor FOX TV'nin iddialı dizisi final yapma kararı aldı. Dizinin başrol oyuncusu sosyal medya hesabından duyurdu.
21.06.2017 Televizyon
'Çoban Yıldızı' yeniden Kapadokya'da
'Çoban Yıldızı' yeniden Kapadokya'da 'Çoban Yıldızı' dizisi, hikayenin başladığı yer olan Kapadokya’ya geri döndü.
19.06.2017 Televizyon
Çoban Yıldızı’na sürpriz konuk
Çoban Yıldızı’na sürpriz konuk Başrollerini Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar’ın paylaştığı FOX’da yayınlanan ‘Çoban Yıldızı’ dizisine sevilen şarkıcı Gülay, iki şarkı ile misafir oldu.
6.06.2017 Magazin
Gülay, bakın hangi dizide oynayacak!
Gülay, bakın hangi dizide oynayacak! Şarkıcı Gülay, FOX TV'nin iddialı dizisine dahil oldu.
6.06.2017 Televizyon
Ünlü oyuncu Vural Tantekin köfteci oldu!
Ünlü oyuncu Vural Tantekin köfteci oldu! Diyarbakır'da, Şehir Tiyatrosu kapatılınca işsiz kalan 27 yıllık tiyatro oyuncusu Vural Tantekin köfteci oldu.
8.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Menderes Samancılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki menderes samancılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.